Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για μένα καλύτερα να μην πάει είναι πολύ πιθανόν εκεί να βρεθεί κάποιος μλκς και να κοροϊδεύει το πρόβλημα του με αποτέλεσμα να του "μαμησει" εντελώς τη ψυχολογία.

Εμείς είχαμε κουφαλογο γαμώ τα παιδιά , λίγο τεμπελόσκυλο βέβαια

Κάναμε το χαβαλέ μας και τον δουλεύαμε , μας δούλευε κι αυτός που τρέχαμε στα σκοπετα και αυτός αραζε θάλαμο με το λάπτοπ και περνούσαμε μια χαρά

Εκεί μέσα παίζει πολύ και η καφριλα , αλλιώς δε περναει η ώρα

Αν δε τη παλεύεις μπορείς να βάλεις τα όρια σου , αλλά αν δε τη παλεύεις με τέτοια μάλλον έχεις γενικά θέμα ..

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πόσες μέρες μαζί με τις άγραφες?
4 μέρες μας έδωσαν και λέει τιμιτική το χαρτί. αυριο ειναι η ορκομοσία και την Τεταρτη στις 7:30 το πρωί μπαίνουμε και απότι μας είπαν θα φύγουμε και την ίδια μέρα για τις μονάδες.----------------------------------------------------------------------------------

χθές μας έκαναν πάλι εμβόλιο και με έπιασε συνάχι (έτρεχε η μύτη μου ασταμάτητα) και το βράδυ άρχισα να βήχω. ξυπνάω μέσα στη νύχτα και έβηχα χωρίς να μπορώ να σταματήσω και αν δεν έπινα νερό δεν σταμάταγε ο βήχας. Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω απο τον βήχα.ξυπνάω το πρωί και δεν μπορούσα να επικεντρόσω το βλέμα μου , λες και είχα πιεί ήμουν :ph34r:

------------------------------------------------------------------------------------------εντομεταξύ είχε αιμοδοσία και απο τους 600 οι 150 θέλαμε να δώσουμε αίμα. τελικά πήραν τους 20-25 για να δώσουν και ένας λοχίας πέταξε την ατάκα "καλά ρε , είναι σημαντικότερη η αιμοδοσία απο το βήμα????!!!!!" :mad: :mad:

ήθελα να ήξερα αν είχε συγγενή/φίλο που πέθανε στο νοσοκομειο επειδή υπήρχε έλυψη αίματος θα το έλεγε αυτό ?..

anyway , κέντρο-ΤΕΛΟΣ

next , μονάδα

για να δούμε πως θα είναι εκεί (με βλέπω σε κανα εβρο :-) )

Δημοσ.

καλησπέρα, ήταν να μπω τον ιουλιο και τελικά δεν μπήκα γιατί είπαν ότι δεν με έβρισκαν απτο αστυνομικο τμημα (παπαριες), είχα πάρει υποτιθεμένη αναβολή, και την έκοψα την ιδία μέρα, με είπαν ότι μπαίνω τον νοεμβριο, στο site stratologia.gr μου γραφεί αυτό εδώ <<Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.>> και στο KΕΠ μου είπαν ότι έχω ακόμα αναβολή, δηλαδή ότι δεν την έχω κόψει ακόμα, πήγα στα γραφεία του στραττου και μου λένε κανονικά θα μπεις νοεμβριο... να τους εχω εμπιστοσυνη?

Δημοσ.

Έπρεπε να πει: Καλά ρε, είναι σημαντικότερη η τιμητική άδεια αιμοδοσίας, από το βήμα;

καλά ναι δεν λέω , απλά το αποτέλεσμα έχει σημασία και όχι η πρόθεση. γιατι να μην χαθεί 1 ώρα βήμα αν είναι να μαζέψουν τόσο αίμα? απλα αυτό που είπε μας ακούστηκε ηλίθιο.

τέσπα , επιτέλους σπίτι μετά απο 25 μέρες (μια έξοδο είχε και ήμουν άρρωστος εκείνη την μέρα χΔ)

πάντως αυτό που κατάλαβα είναι πως χέζονται το internet. σε ότι έκαναν που ήξεραν πως θα έτρωγαν κράξιμο έλεγαν στο τέλος "και ας μας γράψετε στο internet" και δεν το είπαν 1-2 φορές αλλα συνεχώς , λες και είχαν εμμονή με αυτό .

• Like 1
Δημοσ.

Ορκίστηκα κι εγώ στη Θήβα εχθές. Το σπίτι μου το νιώθω ξενοδοχείο περίπου 1000 αστέρων. Και ήμουν και 3η μοίρα. Πάρα πολλά άτομα. Οι λοχίες μερικοί ήταν καλοί, άλλοι τελείως βλάχοι. Ο θάλαμος μου είχε εντάξει άτομα, συνολικά ήμασταν 20-22. Φαγητό για τόσα άτομα όχι κακό. Το μεσημεριανό πολλές φορές ήταν αρκετά νόστιμο, μόνο κάτι βραδινά δεν έτρωγα, κονσέρβες zwan, ομελέτες κτλ. Αλλά γενικά έτρωγα άνετα.

Στην 28η Οκτωβρίου παίρνουμε άδεια; Γενικά στη μονάδα τώρα, στον μήνα εκπαίδευσης μένουμε μέσα όπως στο κέντρο;

πάντως αυτό που κατάλαβα είναι πως χέζονται το internet. σε ότι έκαναν που ήξεραν πως θα έτρωγαν κράξιμο έλεγαν στο τέλος "και ας μας γράψετε στο internet" και δεν το είπαν 1-2 φορές αλλα συνεχώς , λες και είχαν εμμονή με αυτό .

Αυτό ακριβώς. Φοβούνται όλα τα ανώτερα στελέχη τι θα γραφτεί. Το είπε καθαρά λοχίας όταν ήταν υπηρεσία στα μαγειρία οτι όλοι φοβούνται αυτό.

Νίκο σε ποια πυρ/χία είσαι; 3Α εγώ.

Δημοσ.
μόνο κάτι βραδινά δεν έτρωγα' date=' κονσέρβες zwan, ομελέτες κτλ.[/quote']

Ζβαν; Μήπως εννοείς γκοτζίλα; Τι ζβαν μπροστά του είναι φιλέ μινιόν με σος κάστανο.

Δημοσ.

315 σειρα που ημουν εγω κατα την διαρεκια του Σ.Π.Ε.Ν μας εβγαζαν καθημερινα εξοδουχους μετα τις 15:00 απο οσο θυμαμαι

Δημοσ.

315 σειρα που ημουν εγω κατα την διαρεκια του Σ.Π.Ε.Ν μας εβγαζαν καθημερινα εξοδουχους μετα τις 15:00 απο οσο θυμαμαι

Δεν νομίζω να ισχύει για τα ΣΠΕΝ αυτό... Στην εβδομάδα προσαρμογής βγαίναμε καθημερινά εξοδούχοι...

• Like 1
Δημοσ.

Ζβαν; Μήπως εννοείς γκοτζίλα; Τι ζβαν μπροστά του είναι φιλέ μινιόν με σος κάστανο.

:D

Ναι έχω μια τάση να τα λέω όλα zwan. Δεν δοκίμασα πολύ, μου αρκούσε η εικόνα. Καπάκι ΚΨΜ έφυγα ειδικά τη 2η φορά.

Δικαιούμαι και μετάθεση, αλλά παλεύω να μαζέψω τα χαρτιά. Για Θεσσαλονίκη αν με βάλουν να επιλέξω, τι να διαλέξω; Μένω Ευκαρπία, ξέρω για Λαγκαδά αλλά δεν είμαι σίγουρος, ακούω οτι έχει λίγο ζόρι και τρέξιμο.

Δημοσ.

Προφανώς είσαι πολύ παλιοσειρά. Αυτό που ήταν κάποτε ο γκοτζίλα έχει καταργηθεί και στη θέση του έχουν μπει κονσέρβερ ζβαν ή τύπου ζβαν. Πλέον αυτός είναι ο γκοτζίλα στον στρατό. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα δεν τρώγονταν, αλλά μερικές φορές μας έφερναν κονσέρβα κοτόπουλο, η οποία τα έσπαγε.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ισχύει για τα ΣΠΕΝ αυτό... Στην εβδομάδα προσαρμογής βγαίναμε καθημερινά εξοδούχοι...

Δικιο εχεις λαθος δικο μου

Προφανώς είσαι πολύ παλιοσειρά. Αυτό που ήταν κάποτε ο γκοτζίλα έχει καταργηθεί και στη θέση του έχουν μπει κονσέρβερ ζβαν ή τύπου ζβαν. Πλέον αυτός είναι ο γκοτζίλα στον στρατό. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα δεν τρώγονταν, αλλά μερικές φορές μας έφερναν κονσέρβα κοτόπουλο, η οποία τα έσπαγε.

Τωρα το λενε ΠΦΜΚ η ΠΦΑΚ και η κονσερβουλα με το μοσχαρακι και τισ πατατεσ τα εσπαγε

Δημοσ.

περα απο το ζβαν που τηγανιζουν και βρωμαει, υπαρχει και υπηρεσιακο μοσχαρι βαθιας καταψυξης και αθλιας ποιοτητας

απλα δεν ειναι τοσων πολλων ετων για να το πει κανεις γκοτζιλα , αλλα θα μπορουσε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...