REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να ακούσει και πολλά...;ρ Ότι κακεντρεχές σχόλιο μπορείς να ακούσεις μέσα, έξω παίζει να το ακούσεις και έξω.. (και μιλάμε για βαρήκοο έτσι..xD) Ναι αλλα εκει ειναι κλειστη κοινωνια εξω εχεις τους δικους σου.
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλα εκει ειναι κλειστη κοινωνια εξω εχεις τους δικους σου. Man up.
sargio01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @ ts Πες του φίλου σου ότι είναι ιδανικός για το πυροβολικό (εκεί δεν είναι που φοράνε ωτασπίδες στις βολές; ), μπορεί να τους πείσει Σοβαρά τώρα, αν επιθυμεί διακαώς να υπηρετήσει μπορεί να το κάνει. Η γνώμες περί καταδρομών κλπ περιττεύουν. Μια καθ' όλα μάχιμη ειδικότητα, είναι φεριπίν αυτή του γραφέα, του σιτιστή, του αποθηκάριου και λοιπές ειδικότητες διοικητικής μέριμνας που συμβάλλουν στην άψογη λειτουργία μιας μονάδας, ακόμα και σε καιρό πολέμου... (προκειμένου να μη μου τη πέσουν οι καταδρομείς, αρκεί να πω πως άνετα θα αντικαθιστούσε τον κομμανταρά που εγκλωβίστηκε σε αποθήκη, προκειμένου να παρακολουθεί εξ ολοκλήρου την εκάστοτε εκπαίδευση) Επιφυλλάσομαι μόνο για το κομμάτι που αφορά την υγεία (όπως στην περίπτωση της μυωπίας), αν ας πούμε υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά στα τύμπανα... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2012 από sargio01 1
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 @ ts Πες του φίλου σου ότι είναι ιδανικός για το πυροβολικό (εκεί δεν είναι που φοράνε ωτασπίδες στις βολές; ), μπορεί να τους πείσει Σοβαρά τώρα, αν επιθυμεί διακαώς να υπηρετήσει μπορεί να το κάνει. Η γνώμες περί καταδρομών κλπ περιττεύουν. Μια καθ' όλα μάχιμη ειδικότητα, είναι φεριπίν αυτή του γραφέα, του συτιστή, του αποθηκάριου και λοιπές ειδικότητες διοικητικής μέριμνας που συμβάλουν στην άψογη λειτουργία μιας μονάδας, ακόμα και σε καιρό πολέμου... (προκειμένου να μη μου τη πέσουν οι καταδρομείς, αρκεί να πω πως άνετα θα αντικαθιστούσε τον κομμανταρά που εγκλωβίστηκε σε αποθήκη, προκειμένου να παρακολουθεί εξ ολοκλήρου την εκάστοτε εκπαίδευση) Επιφυλλάσομαι μόνο για το κομμάτι που αφορά την υγεία (όπως στην περίπτωση της μυωπίας), αν ας πούμε υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά στα τύμπανα... Γιατι στη μειωπια τη προβλημα υπαρχει ?
sargio01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι στη μειωπια τη προβλημα υπαρχει ? Μπορεί να αποκολληθεί ο αμφιβληστροειδής αν πιεστεί ο μύωπας με βάρη...
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να αποκολληθεί ο αμφιβληστροειδής αν πιεστεί ο μύωπας με βάρη... Καλα εγω οτα πηρα το προσορινο ι5 το 2011 το πηρα για βαρος και για τα ματια ι4 αν και ειχα 16 στο ενα 17 στο αλλο. Τοσο παπαρες ?
arxaggelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να γλιτώσεις την μεγαλύτερη καφρίλα και χάσιμο χρόνου της ζωής σου εντελώς νόμιμα και παρόλα αυτά φαγώνεσαι να πας. I rest my case. 3
Str Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αδελφός, ανάλογα που υπηρέτησες.... υπάρχουν μονάδες και μονάδες. Δεν είναι όλα ένα τσουβάλι... Πες το και στα παιδιά που πήγαν στην 35ΜΚ , Κύπρο αυτά. Στου καταδρομείς της Δράμας. Στις ΜΑΚ - λίγο παλαιότερα που πέρνανε πιο πολλούς στρατεύσιμους - κτλπ. τα 2/3 συμφωνώ, είναι αίσχος. Υπάρχουν και λαμπρά παραδείγματα θέλω να πιστεύω. μόνο για την Κύπρο έχω να πω, που το μόνο που έκανε διαφορά από εμάς εδώ είναι ότι οι εγκαταστάσεις τους δεν ήταν μπουρδέλο όπως εδώ... και πήγαν αρκετοί φίλοι από τη σειρά μου, και σε διαφορετικά στρατόπεδα. Κατά τα άλλα και εγώ και αυτοί έξοδο 1 το μήνα, και εγώ και αυτοί μόνο τις προβλεπόμενες άδειες, και εγώ και αυτοί δωρεάν αεροπορικό για το σπίτι μας... Η πραγματική διαφορά ήταν ότι εδώ μέναμε σε κοτέτσια, εκεί σε στρατόπεδα. Ούτε ηθικό, ούτε φρόνημα, ούτε τίποτα... αγγαρειομάχοι και εκείνοι, κενοί μήνες από τη ζωή τους και εκείνοι, χωρίς νόημα τα πάντα... θες να έχεις στρατό για να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο? 1 μήνα εντατική εκπαίδευση ανά 5 χρόνια. Και δεν μιλάμε για γυμναστική εκπαίδευση, αλλά βολές, τακτικές και τα συναφή. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε... Ο άπειροι αξιωματικοί-υπαξιωματικοί να έχουν οδηγούς/καθαριστές/λαντζέρηδες/γραφιάδες, οι παραμεθόριες περιοχές να παίρνουν κανα φράγκο από τα φαντάρια για να μη μαραζώσουν, ψηφουλάκια να μπαίνουν με αφορμή κάθε μετάθεση που κανονίζεται... τσουλάει το σύστημα... Α! και όσοι το κάνουν επάγγελμα, προσπαθούν να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους... μάταια... τη διαφορά στις "ειδικές μονάδες" την κάνουν οι άνθρωποι - οι φαντάροι- που τις επανδρώνουν. Επειδή πάνε οι φανατικοί (αφού το επιλέγουν) θα είναι πιο hard-core εθνικά στημένες και οι μονάδες... Βάλε μου εσύ τον πιο γκαβλωμένο στρατόγκαβλο εθνικιστή δεξιο λοχία σε λόχο υλικού πολέμου/υγειονομικού/τεχνικό/κλπ (ας πούμε) και περίμενε να δεις αποτέλεσμα. 2 τηλεφωνάκια θα τον κάνουν... για αυτό λέω Στρατός=επιχείρηση... χασίματος χρόνου
headbanger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 δεν αντιλέω, το θέμα είναι και η δικιά μας νοοτροπία.. να βολευόμαστε να μην μαραζώσει η μαμά... όπως είπες... 2 τηλεφωνάκια.. τραγικά πράγματα. Δυστυχώς σαν νεοέλληνες τουρκομπαρόκ, λειτουργούμε έτσι σε πολλές - αν όχι όλες- πτυχές της ζωής μας. Δεν κερδίζεις κάτι σκεφτόμενος μόνο τον εαυτό σου όμως.
JohnnyDragon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Υπηρέτησα στο 521 τάγμα πεζοναυτών στο Βόλο και δεν συμφωνώ με κανέναν που μιλάει περί "υψηλού φρονήματος" και τρίχες κατσαρές. Οι μισοί είχαν πολύμπριζο και ξυνόντουσαν όλη μέρα στα γραφεία, και οι άλλοι μισοί κάναμε από καθάρισμα στους αρμούς ανάμεσα στα πλακάκια έως γυάλισμα στα πόμολα όλο το 24ωρο. Όταν βγαίναμε όμως έξοδο για καφέ περπατούσαν όλοι λες και είχαν φτερά πουλιών και το παίζαν φουλ ετοιμοπόλεμοι και άριστα εκπαιδευμένοι σαν γνήσιοι πεζοναύτες. Για πιο λόγο λοιπόν να μην ασχολούνται στα γραφεία άτομα με μικρά προβλήματα και οι "ετοιμοπόλεμοι" να κάνουν κανονική εκπαίδευση ώστε να δικαιολογούν και τις φαντασμαγορικές ιστορίες πολέμου που διηγούνται για χρόνια μετά στις καφετέριες στα φιλαράκια τους?
panosno1com Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 μου το χαν πει και εμενα , και μαλιστα φιλος μου που ηταν Πευκο , γουσταρε βεβαια και δε τον χαλασε που πηγε αλλα οταν τον ρωτησα : Πω ρε την παλευεις με τις ασκησεις κ αυτα? Μου λεει μερικους μας «τρεχουν» αλλοι ειναι αγγαρειομαχοι κ αλλοι βυσματα που καθονται σε γραφεια και λενε ωωω ειμαι πρασινοσκουφης. Εν τω μεταξυ τοτε ειχαν ερθει στο ΚΕΕΜ στο δευτερο μηνα και λενε πωωω ρε τι φαγητο ειναι αυτοοοο οποτε μαλλον δε τρωγανε και τοσο καλα στο κεντρο τους
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να γλιτώσεις την μεγαλύτερη καφρίλα και χάσιμο χρόνου της ζωής σου εντελώς νόμιμα και παρόλα αυτά φαγώνεσαι να πας. I rest my case. Να σου πω και εγω τωρα με τη κριση το ξανασκεφτομαι
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Τα περισσότερα πιτσιρίκια στις Ειδικές Δυνάμεις (η πλειοψηφία δηλαδή) έτσι σκέφτονται, βόλτες στις καφετέριες στις εξόδους με το μπερέ και τα τολμωνίκια να γουστάρουν οι γκόμενες, λες και οι περισσότερες από αυτές ξέρουν να ξεχωρίζουν τις διαφορές :Ρ 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 την Παρασκευή η ορκομοσία και μετά άδεια ! μουαχαχαχαχα! θα χέσω σε χέστρα !!! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 πόσες μέρες μαζί με τις άγραφες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις