Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Από εκεί και μετά, για τα Ι4-5 του κ***, τί να πει κανείς. Απαιτούν όλοι από την πατρίδα να προσφέρει από την στιγμή που γεννιώμαστε μέχρι να πεθάνουμε, αλλά κανείς δεν θέλει να προσφέρει σε αυτή μερικούς μήνες από την ζωή τους, που δεν είναι και κάτι τραγικό. Και όχι τίποτα αλλό, γιατί απλά φοβούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ως άνδρες (ακόμα και στα 30+). ναι, σιγά μην παράγεις και εθνικό έργο κάνοντας τον καφετζή και τον σκοπανθρωπο για τους καραβανάδες, έλεος. Λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που έχει φτάσει ∼40 και δεν έχει καταλάβει ακομα τι ειναι η θητεία. 3
FarCry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ασφαλώς, αρκεί να τα παίρνει καλά, με braun την έβγαλα σε όλη τη θητεία μου... να σου πω εγω θα παρω μια philips. πριζες θα βρισκω ετσι? γιατι με μπαταριες τοσο χρονο που θελουν να φορτισουν δε λεει με τιποτα. το ξυρισμα δεν παιρνει πολυ ωρα. εαν ειναι καθημερινο για μενα με μια philips 3 κεφαλων δεν παιρνει πανω απο 5 λεπτα απο μερα σε μερα δε βγαζω σχεδον τιποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 εμένα την έβγαζε με μια φόρτιση την βδομάδα η Braun και στο κέντρο ξυριζόμουν κάθε μέρα, μετά στη μονάδα μέρα παρά μέρα στην καλύτερη... μπρίζες βρίσκεις αλλά στο κέντρο κλασικά έξω από το θάλαμο με κλασικό πολύμπριζο κι έτσι γιατί θα γίνεται χαμός από κινητά... η φόρτιση του κινητού θα σε απασχολεί περισσότερο imho
FarCry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 εμένα την έβγαζε με μια φόρτιση την βδομάδα η Braun και στο κέντρο ξυριζόμουν κάθε μέρα, μετά στη μονάδα μέρα παρά μέρα στην καλύτερη... ναι και η Philips λεει οτι με τη φορτιση κραταει για 50 λεπτα. οποτε βγαζεις την εβδομαδα σιγουρα. απλα η καθε φορτιση θελειε λεει 8 ωρες !!! πως θα την αφησω να φορτιστει χωρις να μου την κλεψουν? φοβαμαι για την ασφαλεια απλως.
CtrlFreak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Λέω να πάρω μια με μπαταρίες σαν και αυτήν πχ αν είναι όμως να τρώω 10 λεπτά στο ξύρισμα δεν θα βγάζει την βδομάδα.
FarCry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Λέω να πάρω μια με μπαταρίες σαν και αυτήν πχ αν είναι όμως να τρώω 10 λεπτά στο ξύρισμα δεν θα βγάζει την βδομάδα. με τη philips για καθημερινο ξυρισμα δε θελεις πανω απο 5 λεπτα maximum
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ναι και η Philips λεει οτι με τη φορτιση κραταει για 50 λεπτα. οποτε βγαζεις την εβδομαδα σιγουρα. απλα η καθε φορτιση θελειε λεει 8 ωρες !!! πως θα την αφησω να φορτιστει χωρις να μου την κλεψουν? φοβαμαι για την ασφαλεια απλως. damn, τόσο πολύ? η δικιά μου ευτυχώς σε 1 ώρα είναι γεμάτη αν θυμάμαι καλά...
FarCry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 γιαυτο λεω να παρω με καλωδιο καλυτερα και να τελειωνω επι τοπου εαν υπαρχουν πριζες διαθεσιμες καποια στιγμη στον ελευθερο χρονο. θα ξυριζομαι χωρις καθρεφτη αλλα οκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 δεν δουλεύει και μέσω ρεύματος η Philips?
FarCry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 δεν δουλεύει και μέσω ρεύματος η Philips? αυτη που εχω ειναι με ρευμα μονο. εαν αγορασω μια με μπαταρια θα δουλευει και με ρευμα. αλλα επειδη θελει 8 ωρες φορτιση λεω να μην αγορασω καινουργια και να παρω αυτη που εχω τωρα
FarCry Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 κοπελια εχω και αρμα απο αποσυρση παμε μια βολτα? :-D :-D :-D 47 αεροσκάφη,11 πλοία και 400 άρματα μάχης πάνε για απόσυρση. Για τα αεροπλάνα η απόσυρση των A 7 και των RF 4 ήδη ανακοινώθηκε. Για άρματα μάχης έγινε λόγος για 400 άρματα μάχης “φωτογραφίζοντας” προφανώς τα M 48 και Μ 60, αλλά είναι σαφές ότι αυτά τα άρματα πρέπει να αντικατασταθούν πριν αποσυρθούν. Διαφορετικά δεν μπορούν να αποσυρθούν. Για τα πλοία του στόλου. Δύο φρεγάτες, τρία ναρκαλιευτικά, ένα Zubr,μία πυραυλάκατος,ένα πετρελαιοφόρο,τρία βοηθητικά θα αποσυρθούν από το στόλο. http://www.onalert.g...tolos-aeroskafi
brickman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ήξερες το μίσος που βγάζει ο ΕΣ στο Ναυτικό επειδή μπορούν να αφήνουν περιποιημένο μούσι? Ήξερα το μισος που βγαζει η Ευελπίδων στο Ναυτικό, επειδή το Ναυτικο θεωρείται η Ελιτ των Ε.Δ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 περισσότερο και από την Ικάρων? περίεργο...
brickman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 περισσότερο και από την Ικάρων? περίεργο... ΠΟΛΥ περισσότερο...... Ειδικά στον ηλεκτρικό που βρισκόμασταν ατομα και απο τις 3 σχολες γινόταν το ελα να δεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ήσουν στη σχολή ναυτικών δοκίμων ή φαντάρος σαν αντίστοιχο ΥΕΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις