Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ήξερες το μίσος που βγάζει ο ΕΣ στο Ναυτικό επειδή μπορούν να αφήνουν περιποιημένο μούσι? :P

Βασικα πρεπει να παιρνεις ομως τα απο κατω!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου ολα μπορεις να τα κανεις.Το ζητημα ειναι τι κονε εχεις και ποσα φραγκα διατιθεσαι να σπρωξεις εκει που πρεπει για να βγει το I5.Aμα δεν εχεις κονε βαρβατο,ξεχνα το.Φιλος μου απεφυγε τον στρατο,για να καταλαβεις,επειδη εχει θυροειδη.Ολα(ειδικα στον στρατο) ειναι θεμα κονε.

τον έχει βγάλει? είχα φιλαράκι στο στρατόπεδό μου με Ι4 για αυτό το λόγο...

Βασικα πρεπει να παιρνεις ομως τα απο κατω!

έτσι κι αλλίως με ξυριστική θα παίζει, εύκολα πράγματα...

Δημοσ.

Φιλε μου ολα μπορεις να τα κανεις.Το ζητημα ειναι τι κονε εχεις και ποσα φραγκα διατιθεσαι να σπρωξεις εκει που πρεπει για να βγει το I5.Aμα δεν εχεις κονε βαρβατο,ξεχνα το.Φιλος μου απεφυγε τον στρατο,για να καταλαβεις,επειδη εχει θυροειδη.Ολα(ειδικα στον στρατο) ειναι θεμα κονε.

Για να ξερεις,για να παρεις Ι5,θα πρεπει να εχεις προβλημα εκ γενετης,το οποιο σε καθιστα ανικανο να προσφερεις στην πατριδα και δεν παιρνει χειρουργικης επεμβασης.

Αποψη μου?Αμα δεν καταφερεις το Ι5,βγες ενα Ι4 με ελευθερος αρσης βαρους,ορθοστασιας και τα σχετικα και τραβα κανε την θητεια σου οπως την εχουμε κανει ολοι.Απλα δεν θα κανεις τιποτα και οποιος σου λεει βλακιες θα τον γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.Καλυτερα να σε πουνε γιωτα,παρα να παρεις την μεση σου στο χερι και να τρεχεις για ολη σου την ζωη μετα.

btw αυτο το ''Επίσης τώρα τελευταία όταν είμαι αρκετή ώρα όρθιος μουδιάζει και καίει ο αριστερός μου μηρός.'' ευχομαι πραγματικα να μην ειναι ισχυαλγια.

Δεν παίζει κονέ ούτε φράγκα. Θα δω πόσο θα με πάει κανονικά, δηλαδή απλά να πω τι πρόβλημα έχω με καμιά ακτινογραφία ή μαγνητική στο χέρι και τα συμπτώματα.

Γι αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι όντως το ισχιακό. Η γιαγιά μου είχε πρόβλημα με το ισχιακό που είχε πιαστεί ανάμεσα σε δύο σπονδύλους και είναι από τα 40 της (30 χρόνια τώρα) με μπαστούνι και το αριστερό πόδι μουδιασμένο. Το καλύτερο σενάριο ήταν αυτό μετά την εγχείρηση, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα για παραπληγία (ή και τετραπληγία αν θυμάμαι καλά, ανάλογα την επέμβαση). Μακάρι να μη με έχει πάρει από σόι.

Δημοσ.

τον έχει βγάλει? είχα φιλαράκι στο στρατόπεδό μου με Ι4 για αυτό το λόγο...

Οχι δεν τον εχει βγαλει,απλα νομιζω υπολειτουργει.Παιρνει κατι χαπακια Τ2-Τ3-Τ4,καπως ετσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερίζω τους insomniacs!

Τον Νοέμβριο παρουσιάζομαι στο Παλάσκα για να κάνω την θητεία μου στο πολεμικό ναυτικό.

Έχω κάνει έρευνα σε φόρουμς ψάχνοντας για απαντήσεις σε ερωτήματα όπως "Τι να πάρω μαζί μου", "Τι παίζει με τα κινητά", "Είναι υποχρεωτικό στο ναυικό να πάω ξυρισμένος" κλπ αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει ποικίλες απαντήσεις, η μία διαφορετική από την άλλη.

Αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει τη θητεία του πρόσφατα ας γράψει εδώ να μας διαφωτίσει.

Επίσης αν άλλοι συμφορουμίτες προετοιμάζονται να παρουσιαστούν το Νοέμβριο γράψτε εδώ μπας και κάνουμε κανένα Navy Insomniac Gathering.

Εγώ απολύομαι σε 49 μέρες απ'το ΠΝ, πέρασα προπαίδευση στον Κανελλόπουλο όπως εσύ, άρα αυτά που θα σου πω, αυτά ισχύουν:

1. Κινητό κανονικά πρέπει να πάρεις χωρίς κάμερα, αλλά οι περισσότεροι είχαν με κάμερα και δε τους έλεγε κανείς τίποτα. Προφανώς πρέπει να είσαι λίγο διακριτικός αλλά δε χρειάζεται να το κρύψεις στις τσέπες σου, ούτε αυτό, ούτε τον φορτιστή.
  2. Με το ξύρισμα, ή θα είσαι τέντα ξυρισμένος, ή θα έχεις προσεγμένο μούσι, όχι αξυρισιά ! Δηλαδή αν θες μούσι, θα πρέπει να είναι διακριτές οι γραμμές στον λαιμό σου, στο ύψος του καρυδιού, κάπως Link.png Site: έτσι . Αξυρισιές, γενειάδες, γένεια 3 ημερών απαγορεύονται.
  3. Να πάρεις μαζί σου: λουκέτα, μωρομάντηλα (οι χέστρες είναι κανονικές, όχι τούρκικες, και σε κατάσταση που δε φαντάζεσαι), μαξιλαροθήκη, γυαλιστικά για τις αρβίλες, κάλτσες, μποξεράκια, φανελάκια όσες οι μέρες που θα είσαι εκεί, μη σου πω και παραπάνω. Πετσέτες μη πάρεις πάνω από 1-2 γιατί αυτές που θα σου δώσουν είναι πολύ καλές. Φακουδάκι οπωσδήποτε (εμένα είχε το κινητό μου). Κλωστές για να ράψεις τα κουμπιά σου και φυσικά ήδη προσωπικής υγιεινής. Με ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ θα είσαι οκ...
  4. Να ΜΗΝ πάρεις μαζί σου: σεντόνι και sleeping bag (οι κουβέρτες και τα σεντόνια τους είναι καθαρά και φτάνουν και περισσεύουν), φαγητό (ταΐζουν πολύ), τηλεκάρτα (θα είσαι κυριλέ με το κινητό, αν έχεις καρτοκινητό χώσε κανα 50€ κάρτα), πολλά λεφτά, εγώ σε 20κάτι μέρες εκεί έφαγα 19€ και αυτά μόνο σε αυτόματους πωλητές (μακρυά απ'το Μπαλαούρο ;-) ), ό,τι άλλο είχες σκοπό να πάρεις.
  5. Το πρόγραμμα μια κανονικής μέρας είναι: Εγερτήριο στις 6:15 (αλλά και νωρίτερα να σηκωθείς δε θα γίνει τίποτα), 6:30 πρωινή αναφορά, προσευχή, πρωινό και στις 7:30 παίρνεις το Μ14 και κατεβαίνεις για πεζικά (την 2η βδομάδα χρεώνεσαι όπλο). Όταν λέω πεζικά εννοώ τα γνωστά Έι, Ημι-ανάπαυση, Επ'ώμου, Παρά πόδα, Παρουσιάστε κλπ κλπ κλπ κλπ. Όσο πιο γρήγορα τα κάνετε σωστά και καυλωτηκά τόσο πιο γρήγορα θα κάνετε διαλειμματάκι μέχρι τις 13:00 που είναι το μεσημεριανό. Μέχρι τι 16:30 που είναι η απογευματινή αναφορά έχεις χρόνο για χέσιμο, μπάνιο, τηλέφωνα. Στις 16:30 έχει απογευματινή αναφορά, πεζικά και μετά αγγαρείες (γόπινγκ, τουαλέτες, καθαριότητες κτιρίων). Τα μαγειρεία τα αναλαμβάνει κάθε μέρα άλλος λόχος, ο λεγόμενος λόχος αγγαρειών. Γενικά το πρόγραμμα κάθε μέρας είναι: Πρωινό-Εκπαίδευση-Μεσημεριανό-Διάλειμμα-Εκπαίδευση-Αγγαρείες-Ύπνος
  6. Καψόνια, είτε από μόνιμους, είτε από παλιούς δεν υπάρχουν, ούτε εκεί, ούτε στις μονάδες. Μακρυά από ΕΠ.ΟΠ. μόνο που είναι ένα κόμπλεξ με πόδια και τίποτα άλλο... Ο τρόπος τιμωρίας τους είναι το να τιμωρούν όλη τη διμοιρία ή όλο το λόχο για παράπτωμα που έκανε ένας. Πχ. εμείς γλιτώσαμε τον λόχο αγγαρειών 2 φορές με τον εξής τρόπο: την ώρα της πρωινής αναφοράς κάποιος μαλάκας από άλλο λόχο κουνιόταν την ώρα που ο Υπχος είχε δώσει Έι (Ει = προσοχή), τον είδε ο Υπχος, γκάριζε και τους έστειλε όλους μαγειρεία. Την κάνει ένας, την πληρώνουν όλοι...
  7. Για να καταλάβεις αμέσως το πως λειτουργεί η ομαδοποίηση στο ΠΝ (διαφέρει ελαφρώς από ΣΞ) πάει ως εξής: 1 Νάυτης-> Διμοιρία (30 Ναυτες) -> Ουλαμός (2 Διμοιρίες) -> Λόχος (2 Ουλαμοί ή 4 Διμοιρίες)

Αυτά πάνω κάτω, αν θες να μάθεις τίποτα άλλο ρώτα είτε εδώ είτε με πμ :-)

Επεξ/σία από we_will_rise
Δημοσ.

Δεν παίζει κονέ ούτε φράγκα. Θα δω πόσο θα με πάει κανονικά, δηλαδή απλά να πω τι πρόβλημα έχω με καμιά ακτινογραφία ή μαγνητική στο χέρι και τα συμπτώματα.

Γι αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι όντως το ισχιακό. Η γιαγιά μου είχε πρόβλημα με το ισχιακό που είχε πιαστεί ανάμεσα σε δύο σπονδύλους και είναι από τα 40 της (30 χρόνια τώρα) με μπαστούνι και το αριστερό πόδι μουδιασμένο. Το καλύτερο σενάριο ήταν αυτό μετά την εγχείρηση, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα για παραπληγία (ή και τετραπληγία αν θυμάμαι καλά, ανάλογα την επέμβαση). Μακάρι να μη με έχει πάρει από σόι.

Οπως σου ειπα και πριν,δυσκολο το Ι5.Βγες ενα Ι4 και κανε την θητεια σου προσεκτικα να μην βασανιστεις.

Οσο για το αλλο,σε καταλαβαινω απολυτα.Στην ιδια φαση ημουν κι εγω στον στρατο.2 κυλες/σπονδυλολισθηση/οσφυαλγια.

Καλημερίζω τους insomniacs!

Τον Νοέμβριο παρουσιάζομαι στο Παλάσκα για να κάνω την θητεία μου στο πολεμικό ναυτικό.

Έχω κάνει έρευνα σε φόρουμς ψάχνοντας για απαντήσεις σε ερωτήματα όπως "Τι να πάρω μαζί μου", "Τι παίζει με τα κινητά", "Είναι υποχρεωτικό στο ναυικό να πάω ξυρισμένος" κλπ αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει ποικίλες απαντήσεις, η μία διαφορετική από την άλλη.

Αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει τη θητεία του πρόσφατα ας γράψει εδώ να μας διαφωτίσει.

Επίσης αν άλλοι συμφορουμίτες προετοιμάζονται να παρουσιαστούν το Νοέμβριο γράψτε εδώ μπας και κάνουμε κανένα Navy Insomniac Gathering.

Απαραιτητα να παρεις απο φαρμακιο μια σκονη σαν ταλκ(δεν θυμαμαι ονομα) η οποια ειναι για αρβυλα-παντοφλες-καλτσες για μυκητες και τα σχετικα.

Δημοσ.

mindtrapper, αν θες να πάρεις Ι5, ρίχτο στον πόνο. Ότι δεν μπορείς, όταν πιάσει "καιρός" πονάς κλπ. Δεν μπορείς να κουνηθείς για μέρες γιατί μαγκώνουν νεύρα κλπ κλπ. Αλλά ρίχτους και μία ερώτηση αν φτιάχνεται με εγχείριση. Αν που ναι, κοίτα να δεις να μπεις στρατό για να κάνεις την εγχείριση. :)

Περαστικά τί να πει κανείς. Τουλάχιστον εσύ έχεις πρόβλημα.

Από εκεί και μετά, για τα Ι4-5 του κ***, τί να πει κανείς. Απαιτούν όλοι από την πατρίδα να προσφέρει από την στιγμή που γεννιώμαστε μέχρι να πεθάνουμε, αλλά κανείς δεν θέλει να προσφέρει σε αυτή μερικούς μήνες από την ζωή τους, που δεν είναι και κάτι τραγικό. Και όχι τίποτα αλλό, γιατί απλά φοβούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ως άνδρες (ακόμα και στα 30+).

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν τον εχει βγαλει,απλα νομιζω υπολειτουργει.Παιρνει κατι χαπακια Τ2-Τ3-Τ4,καπως ετσι.

για "επίσημη" απαλλαγή δεν είναι αρκετό, μόνο άοπλο, φαντάσου ότι και να τον είχε βγάλει, Ι5 επισήμως δεν θα έπαιρνε...

Δημοσ.

Από εκεί και μετά, για τα Ι4-5 του κ***, τί να πει κανείς. Απαιτούν όλοι από την πατρίδα να προσφέρει από την στιγμή που γεννιώμαστε μέχρι να πεθάνουμε, αλλά κανείς δεν θέλει να προσφέρει σε αυτή μερικούς μήνες από την ζωή τους, που δεν είναι και κάτι τραγικό. Και όχι τίποτα αλλό, γιατί απλά φοβούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ως άνδρες (ακόμα και στα 30+).

φιλε μου,χαλαρωσε και σκεψου καθαρα γιατι το παραπανω ΕΙΔΙΚΑ εν ετη 2012 ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτος τοπου και χρονου.

για "επίσημη" απαλλαγή δεν είναι αρκετό, μόνο άοπλο, φαντάσου ότι και να τον είχε βγάλει, Ι5 επισήμως δεν θα έπαιρνε...

Τι να σου πω φιλε μου,δεν γνωριζω ακριβως πως μονταριστηκε η ολη διαδικασια.Απλα σου λεω οτι την πηρε το παιδι την απαλλαγη και στρατο δεν παει.Και επειδη λεφτα δεν παιζουν,η φαση μονταριστηκε με κονε.

• Super Moderators
Δημοσ.

ασφαλώς, αρκεί να τα παίρνει καλά, με braun την έβγαλα σε όλη τη θητεία μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...