Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χειμωνιάτικη στολή πότε δίνουν;

Στην καλοκαιρινή απο κάτω τι φανελάκια βάζεις; Εγώ έχω 7 κοντομάνικα παραλλαγής απο φίλο που μου έδωσε, και έχω και μερικά αμάνικα μαύρα. Να πάρω και άλλα;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

χειμωνιάτικη στολή=κατεβασμένα μανίκια :P

κατά τα άλλα, φανέλα, λεπτό και χοντρό μπλουζάκι, πουλόβεράκι, χιτώνιο και jacket είναι η κλασική συνταγή κρεμμύδι :-D

Δημοσ.

χειμωνιάτικη στολή=κατεβασμένα μανίκια :P

κατά τα άλλα, φανέλα, λεπτό και χοντρό μπλουζάκι, πουλόβεράκι, χιτώνιο και jacket είναι η κλασική συνταγή κρεμμύδι :-D

Υπάρχει μια με κοντό μανίκι, πολύ κοντά στην προβλεπόμενη, και με έξτρα ύφασμα στο μανίκι για να "φαίνεται" διπλωμένο..go figure..:P

Δημοσ.

Χειμωνιάτικη στολή πότε δίνουν;

Στην καλοκαιρινή απο κάτω τι φανελάκια βάζεις; Εγώ έχω 7 κοντομάνικα παραλλαγής απο φίλο που μου έδωσε, και έχω και μερικά αμάνικα μαύρα. Να πάρω και άλλα;

Φανελάκι, το πράσινο μπλουζάκι-επένδυση, πουλόβερ, χιτώνιο, jacket. Αν ακόμα περνά το κρύο, τυλίξου και με την πετσέτα του μπάνιου. :-D

Κάτω από το χιτώνιο βέβαια.

Αλλά αυτά για καμμιά σκοπιά που κάθεσε στάσιμος.

Αν είναι για εκπαίδευση, φανελάκι, επένδυση, χιτώνιο και ίσως jacket. Συνήθως με επένδυση & παραλλαγή την έβγαλα δύο χειμώνες. Δεν λέει να είσαι παραφορτωμένος με ρούχα γιατί δεν μπορείς να κινηθείς, και με τα πρώτα χιλιόμετρα ακόμα και σε -10C θα σκάσεις.

Εγώ είχα βγάλει και την επένδυση του jacket, μιας και εν έτη 1995 μπορούσε να αφαιρεθεί. (δεν ξέρω τι σας προμηθεύουν τώρα).

Δημοσ.

Εννοώ τώρα που μπαίνω τι φανελάκια να πάρω για το ΚΕΝ; Κοντομάνικα παραλλαγής; Αμάνισκα δικά μου μαύρα; Και απο τα δύο;

Δημοσ.

Φιλε αν δεν φαινεται και αισθανεσαι λεουρας απο την πρωτη μερα, μπορεις να φορας και ροζ φανελακι με μπλε λουλουδακια :lol: :lol:

Αλλα επειδη θα εισαι νεος και ψαρι...καλυτερα να εισαι προβλεπομενος στην αρχη...για το καλο σου :-)

Δημοσ.

Μέσα από το χιτώνιο, πρέπει υποχρεωτικά κάτι να φαίνεται (επειδή το πάνω πάνω κουμπί μένει ανοιχτό και σχηματίζει το χιτώνιο ένα V). Αυτό θα είναι είτε κοντομάνικη φανέλα παραλλαγής, είτε μακρυμάνικο φούτερ παραλλαγής. Μέσα από αυτά, μπορείς να φοράς ότι θες, αρκεί να μην φαίνεται. Αλλά τώρα που έχει ζέστη δεν έχεις λόγο (τουλάχιστον τη μέρα).

Δημοσ.

Για να μπω τον Φεβρουάριο πότε πρέπει να διακόψω την αναβολή? Και συνήθως πόσο του μηνός μπαίνουν? Προλαβαίνω να τελειώσω την εξεταστική?? Όταν πάω για την διακοπή θα δηλώσω κάποιο σώμα ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

συνήθως όταν διακόπτεις την αναβολή μπαίνεις στην 2η επόμενη εσσο. δηλαδη... αν την διακόψεις τώρα η επόμενη εσσο είναι το νοέμβριο και η 2η το φεβρουάριο(τότε μπαίνεις) άρα, καλύτερα να την διακόψεις τώρα. αλλά αν είναι να πας στα γραφεία.. ρώτα τους και για σιγουριά.

κανονικά, μπαίνουν στις αρχές του μήνα.. αλλα υπάρχουν και εξαιρέσεις (π.χ μεγάλος αριθμώς ατομών... πέφτουν εκλογές κλπ.)

Όταν κάνεις διακοπή δεν θυμάμαι αν δηλώνεις κάποιο σώμα, αλλά δεν έχει και σημασία, γιατι όταν παρουσιαστείς θα σε ξαναρωτήσουν που θες να πας(Ειδικές δυνάμεις, ΥΕΑ, Προεδρική φρουρα κλπ.).

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι 7 Νοεμβρίου (Οκτώβριο οι 8μηνοι), δεν "κερδίζεις" λόγω 31 ημερών στους μήνες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...