tritonas00 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ρε είσαι σίγουρος?Θα πλακώσουν χιόνια! Για που η μετάθεση? 482 ΤΔΒ Καρεα.. Μενω παραμενων γιατι ο δικας με εστειλε στην λεσχη ..οποτε πλεον ειναι καλα..αντε τωρα να ξανα μαθαινω καινουργιο στρατοπεδο,τον κοσμο κλπ..
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Διάβασα Κορέα και χέστηκα για μερικές στιγμές, πριν μιλήσει η λογική.
tzotzo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 482 πολυ μαυριλα και εμπλοκη ελα ρε διαβιβασεις.
Ather Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, μου ηρθε το χσρτί να παρουσιαστώ στο κεεμ σπάρτης και συγκεκριμμένα γράφει "έχει πιλεγεί για πεζικό ΥΕΑ και υποχρεούται να καταταταγεί στο κεεμ σπαρτη... ". Ένας γνωστός μου θα παρουσιαστεί και αυτός στο κεεμ σπάρτης αλλα σε αυτόν γράφει "έχει πιλεγεί για εφοδιασμού μεταφορών ΥΕΑ και υποχρεούται να καταταταγεί στο κεεμ σπαρτη... ". Γιατί εμένα γράφει πεζικό και σε αυτόν γράφει εφοδιασμο΄μεταφορών; Ποια η διαφορά μας; Ευχαριστώ πολύ! Εσύ ανήκεις στο πεζικό και αυτός στο εφοδιασμού μεταφορών. Η διαφορά σας είναι ότι αυτός μάλλον θα περάσει καλύτερα από εσένα. Σε αυτόν γράφει εφ. μετ. επεισή πιθανώ να έχει βύσμα. Έχετε ίδιες σπουδές κλπ; 9 Μήνες είναι θα περάσουν.
tritonas00 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 482 πολυ μαυριλα και εμπλοκηελα ρε διαβιβασεις. γιαυτο και γω για να μην ξαναμπαινω στο topic και κλαιγομαι παλι οπως πριν 4 μηνες... μενω εδω.:-D.(σκεφτηκα και το insomnia...)Μαλιστα το 482 εχει 30 ατομα δυναμη..και ειναι ταγμα.Εδω εμεις μικρος λοχος ταπεινος...και κοντευουμε να περασουμε τα 30...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 482 ΤΔΒ Καρεα.. Μενω παραμενων γιατι ο δικας με εστειλε στην λεσχη ..οποτε πλεον ειναι καλα..αντε τωρα να ξανα μαθαινω καινουργιο στρατοπεδο,τον κοσμο κλπ.. Καλο κουραγιο...Θα χρειαστεις πολυ. Μιλαμε για το πιο μαυρο ταγμα στην Αθηνα ανεξαρτητως οπλου. Ελπιζω να μην αναπωλησεις τον Εβρο εκει που προκειται να πας, αν και μαλλον αυτο θα κανεις.
S2Katana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 482 ΤΔΒ Καρεα.. Μενω παραμενων γιατι ο δικας με εστειλε στην λεσχη ..οποτε πλεον ειναι καλα..αντε τωρα να ξανα μαθαινω καινουργιο στρατοπεδο,τον κοσμο κλπ.. Χαχα, εγώ ήμουν στο 482ΤΔΒ, εσύ έρχεσαι. ΔΕΝ είναι μαύρο τώρα, οι υπηρεσίες πάνε 2-1 ή 1-1 και ο νέος Δκτής είναι εξαιρετικός. Μιλάω γνωρίζοντας 100%.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 katana η σειρα μου (304) και οι 2 προηγουμενες ξερω απο πρωτο χερι οτι περασαν ΜΑΥΡΑ στο 482. Υποθετω οτι εισαι 305 και μεσα σε τοσους λιγους μηνες αλλαξαν δραματικα τα πραγματα.. Μακαρι.
S2Katana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 katana η σειρα μου (304) και οι 2 προηγουμενες ξερω απο πρωτο χερι οτι περασαν ΜΑΥΡΑ στο 482. Υποθετω οτι εισαι 305 και μεσα σε τοσους λιγους μηνες αλλαξαν δραματικα τα πραγματα.. Μακαρι. Ναι ρε, παλιότερα ήταν μαύρη μαυρίλα! Εγώ είμαι 307 και έχω περάσει από τον Καρέα ήδη 2-3 φορές, με τις υπηρεσίες να είναι 2 μέσα 1 έξω ή 1-1. Αλλά φοβάμαι μην μαυρίσει πάλι με την απόλυση της 305.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι 307 και έχω περάσει από τον Καρέα ήδη 2-3 φορές, με τις υπηρεσίες να είναι 2 μέσα 1 έξω ή 1-1. ΥΕΣΑ ε ? Λογικα βλεπεις τους ΚΕΠΙΚαριους εσυ τους οποιους ναι μεν τους παει καλυτερα απτο ταγμα, δηλαδη οντως 2-1, αλλα καθε 2η βδομαδα πανε υποχρεωτικα 7μερες σε ενα φυλακιο στον Υμητο (μεσα στις κεραιες). Περα απο το θεμα υγειας που προκυπτει με δεδομενο οτι τους παει 2-1 ας πουμε σκεψου τελικα ποσες διανυκτερευσεις παιρνουν το μηνα: 2 βδομαδες φυλακιο, 2 βδομαδες ΚΕΠΙΚ με 2-1, σημαινει συνολικα 4 περιπου διανυκτερευσεις το μηνα. Αυτο γινοταν στην 304 ας πουμε. Εν τελει δηλωνουν οτι τους παει 2-1, αλλα ο μηνας τους βγαινει 26μεσα/4εξω. Η πιο σωστα ετσι τους εβγαινε πριν 4-5 μηνες, τωρα μπορει να αλλαξε αυτο. Επισης αν εχεις μπει στο ΚΕΠΙΚ τους θα καταλαβαινεις οτι δεν αντεχεται 2η μερα εκει μεσα χωρις ενεσεις... Ενω τους αλλους στο ταγμα τους πηγαινε σταθερα απο 7 μεσα και πανω. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2009 από MiDi_MiLiZ
Höfdingadrapa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Έλεος με το ΚΕΠΙΚ μωρέ. Του κώλου υπηρεσία.
tzotzo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Έλεος με το ΚΕΠΙΚ μωρέ. Του κώλου υπηρεσία. Ναι μωρε.Σου δινουν και λεφτα. midi_miliz διαβιβαστης ησουν?304?περιοχες? προς διευκρινηση ΚΕΠΙΚ σημαινει κεντρο επικοινωνιων. Δεν ειναι μια υπηρεσια,και πολλες φορες λογω του οτι ειναι σε γραφειο βαρας και διπλουπηρεσια.Ετσι ηταν τουλαχιστον στο 466
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ναι μωρε.Σου δινουν και λεφτα. midi_miliz διαβιβαστης ησουν?304?περιοχες? προς διευκρινηση ΚΕΠΙΚ σημαινει κεντρο επικοινωνιων. Δεν ειναι μια υπηρεσια,και πολλες φορες λογω του οτι ειναι σε γραφειο βαρας και διπλουπηρεσια.Ετσι ηταν τουλαχιστον στο 466 Ναι 304. Θηβα/Καλαματα/Σαμο/487 ΤΔΒ (ΓΕΣ) Εσυ? Απο 466 που ησουν ξερω πολλους 304,lol...Αναμεσα σε αυτους και τους 2 που ημασταν μαζι Σαμο φυσικα. Καλα περναγατε εκει κουφαλιτσες :> Έλεος με το ΚΕΠΙΚ μωρέ. Του κώλου υπηρεσία. Αναλογως το μερος. Αλλου ΚΕΠΙΚ=ζωαρα και αλλου ΚΕΠΙΚ=μαυριλα. Στη Σαμο ας πουμε μαζι με το ΚΕΠΙΚ επαιρνεσ αγκαζε και την σκοπια στην πυλη ταξιαρχιας καθημερινα. Ε δεν λεει 5 μηνες καθε μερα σκοπια και μερα παρα μερα σκοπια+24ωρη υπηρεσια ΚΕΠΙΚ. Οποιος διαβιβαστης παρει μεταθεση Σαμο μακρια απο ΚΕΠΙΚ Στο 487 ομως, αν και επαιζε πολλη δουλεια ηταν αλλη φαση το θεμα ΚΕΠΙΚ. Κριμα κι αδικο να βλεπεις απτο γραφειο τους αλλους στη σκοπια/περιπολο/φρουρα/σημαια κι εσυ να εισαι με το air condition και τη μουσικουλα σου στο pc. Οπως κριμα και αδικο εσυ να κανονιζεις τις υπηρεσιες με τον αλλο που ειχε το ιδιο ποστο με εσενα, οπως θελεις, ενω στο ταγμα να τους τις κανονιζει ο επιλοχιας υπηρεσιων μιας και ηταν 20+ ατομα. Βεβαια υπηρχαν πολλα παιδια που δεν αντεχαν το ΚΕΠΙΚ λογω της ευθυνης που ειχε ως ποστο και προτιμουσαν το σκοπετο. οπως υπηρχαν και πολλοι που απλα δεν κανανε για ΚΕΠΙΚ. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2009 από MiDi_MiLiZ
walkerr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Kαι που να δεις τι γινεται στα καραβια του Πολεμικου Ναυτικου. Πραγματικοι εργατες και υπο αθλιες συνθηκες(μηχανικοι-αρμενιστες).Τι να κανουμε ομως, δε γινεται αλλιως. Ο στρατιωτης ειναι το χειροτερο επαγγελμα του κοσμου, ως γνωστον. Θες να περασεις καλυτερα? Γινε αξιωματικος να διαταζεις...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Kαι που να δεις τι γινεται στα καραβια του Πολεμικου Ναυτικου. Πραγματικοι εργατες και υπο αθλιες συνθηκες(μηχανικοι-αρμενιστες). Τι να κανουμε ομως, δε γινεται αλλιως. Ο στρατιωτης ειναι το χειροτερο επαγγελμα του κοσμου, ως γνωστον. εχμ χωρις να θελω να το παιξω commando, φανταζομαι και αποδεχομαι οτι στο Ναυτικο υπαρχουν μαυρες μεταθεσεις, αλλα το "εργατης υπο αθλιες συνθηκες" ενος ναυτη προς οποιονδηποτε υπηρετησε στρατο ξηρας, ε ακουγεται καπως...Γενικως πλην εξαιρετικοτατων περιπτωσεων το πιο μαυρο στρατοπεδο ναυτικου ειναι περιπου ιδιο με ενα βυσματικο στρατοπεδο στρατου ξηρας. Αποδεχομαι ωστοσο οτι παιζουν καποιες απειροελαχιστες περιπτωσεις που υπο συνθηκες μπορει ο ναυτης σε συνθηκες να περνα οσο ενας μεσος προς ελαφρα ατυχοος φανταρος στρατου ξηρας. Θες να περασεις καλυτερα? Γινε αξιωματικος να διαταζεις... Αξιωματικος στον ΕΣ? Ας πανε εκει οσοι θελουν να σπαταλησουν το 16+ που εβγαλαν στις Πανελληνιες. Οπως και να σπαταλησουν τη ζωη τους... Αντε και απο μενα καλες μεταθεσεις, καλα σχολεια, καλες ασκησεις και καλα ξεσπασματα στα φανταρακια πανω απολα. Δεν ειναι τυχαιες οι παραιτησεις που γινονται απο τις Σχολες Αξιωματικων αλλα και απο αξιωματικους γενικοτερα. Και καλα συκωτια σε οσους εχουν ορεξη να μπλεξουν σε αυτο το ατελειωτο μπ***** απο οποια πλευρα και να το δεις, που ονομαζεται ΕΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις