phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι σαν εγχειρίδιο με διάφορες πληροφορίες που έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με την εκπαίδευση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 μη φας, έχει γλαρόσουπα... αρκετές αν όχι οι περισσότερες μονάδες τηρούν τον κανονισμό και σε υποχρεώνουν να "καταναλώνεις" τις άδειες σου ώστε να μην τις παίρνεις μαζεμένες στο τέλος (βασικά για να μη σου μείνουν και αναγκαστούν να στις πληρώσουν)
nicoc89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 μη φας, έχει γλαρόσουπα... αρκετές αν όχι οι περισσότερες μονάδες τηρούν τον κανονισμό και σε υποχρεώνουν να "καταναλώνεις" τις άδειες σου ώστε να μην τις παίρνεις μαζεμένες στο τέλος (βασικά για να μη σου μείνουν και αναγκαστούν να στις πληρώσουν) δεν ξέρω , ο αδερφός μου πήρε 28 μέρες άδεια στο τέλος
sargio01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξέρω , ο αδερφός μου πήρε 28 μέρες άδεια στο τέλος Μήπως υπηρέτησε εποχή 18μηνου;
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως σ' εμάς που μας υποχρέωναν να διαλέξουμε συγκεκριμένα γκρουπ, ώστε να έχει τη λιγότερη δυνατή εμπλοκή η μονάδα. Φαντάσου να έπαιρναν όλοι όποτε ήθελαν, θα γέλαγε ο κόσμος με αυτούς που θα έμεναν πίσω, όλη μέρα υπηρεσία :Ρ
nicoc89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως υπηρέτησε εποχή 18μηνου; 9 μήνες (τότε ήταν 12μηνο) πρώτη μετάθεση Εύρος και εκεί έμεινε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξέρω , ο αδερφός μου πήρε 28 μέρες άδεια στο τέλος κι εγώ τόσο πήρα, αλλά όπως είπα υπάρχουν μονάδες που σε αναγκάζουν να ξοδεύεις την κανονική σου και τα ΤΑΠ. άσε που αν θυμάμαι καλά είσαι 8μηνος σωστά? τα ΤΑΠ αν δεν τα χρησιμοποιήσεις πριν πάρεις τη μετάθεση τους τελευταίους 3-4 μήνες, τα χάνεις...
sargio01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Στην εποχή μου, οι άδειες υπολογίζονταν ως εξής: 3 ημέρες/μήνα. Σχεδόν όλοι τις μαζεύαμε και συμπληρώναμε στις άδειες των γιορτών(το τρίτο γκρούπ μόνο) και τις υπόλοιπες, τις κρατάγαμε για το τέλος(όσο αυτό ήταν δυνατό απο ψυχολογική άποψη)...
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Στην εποχή σου η εμπλοκή μπορεί να ήταν λιγότερη.
sargio01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Στην εποχή σου η εμπλοκή μπορεί να ήταν λιγότερη. 20 μέσα, 1 έξω! Σου αρκεί; Εκεί κολλάει η ψυχολογική άποψη...
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ είδα μέχρι 18-1, μου ρίχνεις :Ρ Και στο τέλος που λες ότι παίρνατε αρκετοί άδεια, ποιος έκανε υπηρεσίες; Ή δεν είχε εμπλοκή τότε;
sargio01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Παρουσιάστηκα ένα χρόνο ακριβώς μετά το επεισόδιο στα Ίμια!!! Τότε κοιμόμασταν με τις αρβύλες(που λέει ο λόγος )!!!!!! Μάλιστα, εκείνη τη περίοδο, δημιουργήθηκε και η ΤΑΜΣ Ξιφίας προκειμένου την ενισχυμένη περιπολία γύρω απο τα Ίμια και άλλες βραχονησίδες... Τις υπηρεσίες, τις αναλάμβαναν οι νεοσύλλεκτοι(τους τελευταίους 6 μήνες, υπηρέτησα σε μονάδα που φιλοξενούταν στον ίδιο χώρο με το κέντρο εκπαίδευσης)! Αυτό έλειπε κιόλας, να φυλάμε σκοπιά οι αρχηκαραπαλαίουρες ( :P )!!!! Υ.Γ. Δυο λόχοι μονάδα με δυο υπηρεσίες μόνο(θαλαμοdog και αποθήκη οπλισμού)!
Praetorianos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 κι εγώ τόσο πήρα, αλλά όπως είπα υπάρχουν μονάδες που σε αναγκάζουν να ξοδεύεις την κανονική σου. Κομπλεξάρα Δίκα μας, όπου πατάς να 'χει σκατά. 0 ημέρες τιμητική σε όλους τους φαντάρους (5 Πυροβολαρχίες), και οι κανονικές έπρεπε να φεύγουν στις αρχές του μήνα. Ούτε ένα τριημεράκι δεν μ' άφησε ο μπούρδας για το τέλος, παραμονή απόλυσης μέσα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 ούτε εγώ πήρα τιμητικές, αλλά γιατί δεν χωρούσαν
FarCry Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί είναι προεδρική φρουρά, μόνο και μόνο που θα φοράς τη στολή και θα κουβαλάς Μ1 φτάνει και περισσεύει... γενικά η εκπαίδευση δεν είναι εύκολη και θα είσαι μόνιμα τέντα, να μην κοιτάς να μην γελάς να μη κλάνεις να μην αναπνέεις, χέσε μας... και να μην κλεινεις τα βλεφαρα μεχρι να δακρυσουν τα ματια.....ετσι μου ειπε φιλος μου που εκανε στους ευζωνους. εκτος αν αυτο ισχυει για τον αγνωστο στρατιωτη και οχι για την προεδρικη φρουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις