Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ανάλογα τον διοικητή και τον ταξίαρχο, στον διοικητή μου για παράδειγμα δεν βάραγε προσοχή (ή χαιρετούσε) κανείς φαντάρος, απλά δεν ήθελε...

α ρε μαχίμι Ανδρέα!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανάλογα σε ποιον θα πέσεις και αν θα είσαι (υποψήφιος) καταδρομέας ή πεζικάριος.

πεζικό θα πάω

απλά ρωτάω να ξέρω τι προβλέπεται

Δημοσ.

Κανείς δε θα σου πει ισχύει αυτό και όχι αυτό.

Θα πας και θα δεις μόνος σου. Τα προβλεπόμενα θα σας τα εξηγήσουν να τα γνωρίζετε και από 'κει και πέρα, εξαρτάται απ' τον κάθε ανώτερο τι ζόρια τραβάει και πώς ξύπνησε το πρωί.

Δημοσ.

Κανείς δε θα σου πει ισχύει αυτό και όχι αυτό.

Θα πας και θα δεις μόνος σου. Τα προβλεπόμενα θα σας τα εξηγήσουν να τα γνωρίζετε και από 'κει και πέρα, εξαρτάται απ' τον κάθε ανώτερο τι ζόρια τραβάει και πώς ξύπνησε το πρωί.

θα χρειαστεί να διαβάσουμε και να μάθουμε τίποτα απέξω ? γιατι κάτι είχα ακούσει οτι μάθαιναν και έδιναν και εξετάσεις νομίζω.

η άδεια ορκωμοσίας η κανονική , χωρίς τιμητική επειδή έτυχε να παρευρεθεί κάποιος υπουργός πχ , πόση είναι ? 2-3 μέρες?

• Moderators
Δημοσ.

παντως ασκησεις και τετοια τα γουσταρω δεν εχω προβλημα.απλα ακουω οτι Π.Φ το πρωτο διμηνο 4 το επογευμα εισαι σπιτι σου και μετα το 2μηνο κατα τη 1.αυτα ακουω και αρχιζω να ψηνομαι

Γενικα μην πας Π.Φ. ειναι δραμα η φαση. Ασκησεις με οπλα, ασκησεις ακινησιας, αν πας ΜΛΑΤ (εκει ειχα παει προ 8ετιας) εχεις και παρελαση (ολα αυτα καθημερινα ε), φαγωμα τρελο απο παλιους (οκ αυτο παιζει να εχει σταματησει) και ενα ηλιθιο καψωνι "μερος της εκπαιδευσης" και καλα ειναι να σου χτυπουν τον ωμο με το Μ1 για να γινει σκληρο το σημειο και να κανει θορυβο κατα το επ'ωμου. Σκεψου πως εκει πανε κυριως οσοι το γουσταρουν πραγματικα και το βλεπουν ως "σωμα τιμης" και λοιπα ωραια. Οποτε καταλαβαινεις πως και η ψυχολογια τους ειναι αναλογη.

Για μενα ηταν ακομα χειροτερο παρεμπιπτοντως γιατι ημουν Π.Α (χλιδη) και με πηραν λογω υψους στο ΜΛΑΤ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν πάτε δύο τρεις φορές το χρόνο έφεδροι; Τυχεροί.

lolwut? τι πίνεις και δεν μας δίνεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

η άδεια ορκωμοσίας η κανονική , χωρίς τιμητική επειδή έτυχε να παρευρεθεί κάποιος υπουργός πχ , πόση είναι ? 2-3 μέρες?

3 μέρες η επίσημη και ότι άγραφη σου κολλήσει το κέντρο...

Δημοσ.

3 μέρες η επίσημη και ότι άγραφη σου κολλήσει το κέντρο...

ωραία , ελπίζω να μου δώσουν και άλλες γιατι δεν μου φτάνουν

Δημοσ.

Όταν απολυθείτε από το στρατό δεν πάτε έφεδροι;

Έφεδροι, είναι όλοι η στρατιώτες υποχρεωτικής θητείας.

Αυτοί που εννοείς, είναι οι επίστρατοι και παρουσιάζονται μόνο σε περίπτωση που αλλάξει κάτι(πχ καινούργιος οπλισμός) και αυτό σε νευραλγικά σώματα όπως ειδ. δυνάμεις...

Μιλώντας σοβαρά τωρά μετά από βολές τα όπλα σκουριάζουν και θέλουν λάδωμα. Το καθαρίζετε εσείς που πάτε έφεδροι ή τα αφήνετε;

Για την καλή λειτουργεία του όπλου και μόνο, πρέπει να το καθαρίζεις.

Στο πεζικό δεν είμαι σίγουρος, στις ειδικές δυνάμεις σου δίνει εγκόλπιο του καταδρομέα η μονάδα και δίνεις εξετάσεις.

Τί είναι αυτό(!);

Δημοσ.

μακάρι να με στειλουν μακριά να πάρω περισσότερες ημέρες άδειας όπως είχε κάνει ο αδερφός μου λόγο παραμεθορίου και να τις κρατήσω για το τέλος.

οχι οτι δεν θα πατήσω καθόλου σπίτι μου, απλά να μαζευτούν αρκετές για το τέλος..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...