Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί είναι προεδρική φρουρά, μόνο και μόνο που θα φοράς τη στολή και θα κουβαλάς Μ1 φτάνει και περισσεύει... γενικά η εκπαίδευση δεν είναι εύκολη και θα είσαι μόνιμα τέντα, να μην κοιτάς να μην γελάς να μη κλάνεις να μην αναπνέεις, χέσε μας... κι αν υπάρχει κι εμπλοκή καλά γαμήσια, ακόμα χειρότερα...
barrcode Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 εχεις δικιο αλλα αμα ειναι απογευματακι να ειμαι σπιτι μπορω να τα αντεξω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξέρω αν ισχύει αυτό πλέον, αλλά όταν ήταν στην προεδρική φρουρά το φιλαράκι μου δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και έτρωγε και εμπλοκή στη μάπα... δλδ μετά το μεσημέρι δεν υπάρχουν υπηρεσίες (βουλή, προεδρικό μέγαρο)? ποιος θα τις κάνει για να μπορείτε να φεύγετε? οι παλιοί για να βγαίνουν οι νέοι? ούτε για αστείο...
barrcode Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 μερα παρα μερα εξω εισαι μου ειπε φιλος που πηγε πριν 2 χρονια.τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 άλλο μέρα παρά μέρα κι άλλο κάθε μέρα και το μέρα παρά μέρα αν υπάρχουν άτομα ώστε να σας πηγαίνουν έτσι οι υπηρεσίες, κανείς δεν το εγγυάται αυτό πουθενά... και πίστεψέ με κι εγώ που ήμουν μέρα παρά μέρα σε χαλαρό στρατόπεδο γκρίνιαζα μετά από καιρό, πόσο μάλλον στη προεδρική φρουρά που είσαι στη τέντα και κουράζεσαι πραγματικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 όταν κοιμόμουν 2x2.5ώρα τη μέρα ναι, νεύρα τσαντάλια...
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα, οι 3½ ώρες το 24ωρο είναι καλύτερα δηλαδή; Αλλά εντάξει, δεν πρέπει να γκρινιάζω, τα ήθελε ο κώλος μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 περισσότερες συνεχόμενες, τις προτιμώ...
Andreas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι όσοι πάτε εφέδροι αν καθαρίζετε το όπλο σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 από τις αράχνες?
nicoc89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 εγω παρουσιάζομαι μεθαύριο ! ερώτηση . μπροστά σε Διοικητή , ταξίαρχο κλπ δεν χωράνε μλκιες αλλιώς θα σου αλλάξουν τα φώτα , σωστά? αν σε πιάσει δυάρια τι κάνεις? χέζεσαι όρθιος η τρέχεις στην τουαλέτα? μπορούν να σε τιμωρήσουν αν την ώρα που βαράς προσοχή αρχίσεις να τρέχεις προς την τουαλέτα?
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ανάλογα σε ποιον θα πέσεις και αν θα είσαι (υποψήφιος) καταδρομέας ή πεζικάριος.
Andreas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 από τις αράχνες? Μιλώντας σοβαρά τωρά μετά από βολές τα όπλα σκουριάζουν και θέλουν λάδωμα. Το καθαρίζετε εσείς που πάτε έφεδροι ή τα αφήνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις