Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί είναι προεδρική φρουρά, μόνο και μόνο που θα φοράς τη στολή και θα κουβαλάς Μ1 φτάνει και περισσεύει...

γενικά η εκπαίδευση δεν είναι εύκολη και θα είσαι μόνιμα τέντα, να μην κοιτάς να μην γελάς να μη κλάνεις να μην αναπνέεις, χέσε μας...

κι αν υπάρχει κι εμπλοκή καλά γαμήσια, ακόμα χειρότερα...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω αν ισχύει αυτό πλέον, αλλά όταν ήταν στην προεδρική φρουρά το φιλαράκι μου δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και έτρωγε και εμπλοκή στη μάπα...

δλδ μετά το μεσημέρι δεν υπάρχουν υπηρεσίες (βουλή, προεδρικό μέγαρο)? ποιος θα τις κάνει για να μπορείτε να φεύγετε? οι παλιοί για να βγαίνουν οι νέοι? ούτε για αστείο...

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο μέρα παρά μέρα κι άλλο κάθε μέρα και το μέρα παρά μέρα αν υπάρχουν άτομα ώστε να σας πηγαίνουν έτσι οι υπηρεσίες, κανείς δεν το εγγυάται αυτό πουθενά...

και πίστεψέ με κι εγώ που ήμουν μέρα παρά μέρα σε χαλαρό στρατόπεδο γκρίνιαζα μετά από καιρό, πόσο μάλλον στη προεδρική φρουρά που είσαι στη τέντα και κουράζεσαι πραγματικά...

Δημοσ.

εγω παρουσιάζομαι μεθαύριο !

ερώτηση .

μπροστά σε Διοικητή , ταξίαρχο κλπ δεν χωράνε μλκιες αλλιώς θα σου αλλάξουν τα φώτα , σωστά?

αν σε πιάσει δυάρια τι κάνεις? χέζεσαι όρθιος η τρέχεις στην τουαλέτα? μπορούν να σε τιμωρήσουν αν την ώρα που βαράς προσοχή αρχίσεις να τρέχεις προς την τουαλέτα?

Δημοσ.

από τις αράχνες?

Μιλώντας σοβαρά τωρά μετά από βολές τα όπλα σκουριάζουν και θέλουν λάδωμα. Το καθαρίζετε εσείς που πάτε έφεδροι ή τα αφήνετε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...