Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχυει οτι οσοι ειναι απο αθηνα και δηλωσουν πεζοναυτες πηγαινουν αυλωνα?

Ξερω οτι υπαρχουν 2 στρατοπεδα,αυλωνα και βολο,οσοι ειναι απο χαλκιδα και πανω πανε βολο ενω οσοι απο χαλκιδα και κατω πανε αυλωνα.

ισχυει κατι τετοιο ή @@

Δημοσ.

Yπομονη και προσπαθησε να το δεις χαλαρά οσο το δυνατον να κανεις ενα δυο ατομα καπως καλη παρεα (δλδ να μιλας λιγο παραπανω απ οτι με αλλους) και να θυμασαι οτι ο χρονος περναει οταν δε το σκεφτομαστε! Α και μη μετρας απ την αρχη μερες για απολυση ... οταν εχει αρχισει η θητεια και οταν κοντευει να τελειωσει δε περνανε με τιποτα :P

Δημοσ.

μπαινω αυριο θηβα και ηθελα να ρωτησω αν ειναι υποχρεωτικη η προεδρικη φρουρα λογω υψους(1.91).

επισης αν θα μπορουσε καποιος να ανεφερει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της προεδρικης φρουρας.(να σημειωσω οτι θελω πολυ να ειμαι κοντα στην αθηνα,επομενη επιλογη μου ειναι πεζοναυτης )

Δημοσ.

Η προεδρικη φρουρα ειναι σαν τους πεζοναυτες. Δεν ειναι υποχρεωτικη, πρεπει εσυ να δηλωσεις. Σε εμας εχαν ερθει στο κεντρο τις πρωτες μερες και μας ειχαν κανει μια παρουσιαση διαφορα τετοια σωματα.

Αν ηθελες υστερα απο αυτο μπορουσες να δηλωσεις.

Λεπτομερειες για την θητεια στην προεδρικη φρουρα δυστυχως δεν γνωριζω.

Δημοσ.

Γιατι ακουγεται οτι αμα δεν παρουσιαστουν αρκετοι με το απαραιτητο υψος μετα παιρνουν αυτους που δεν εχουν δηλωσει!

ξερει κανεις ποτε ερχονται να σε ρωτησουν για ειδικες δυναμεις,ελδυκ κλπ?ακουγεται οτι την πρωτη εβδομαδα ερχονται

Δημοσ.

Γιατι ακουγεται οτι αμα δεν παρουσιαστουν αρκετοι με το απαραιτητο υψος μετα παιρνουν αυτους που δεν εχουν δηλωσει!

Αυτό από όσο ξέρω γίνεται πάντα και σε όλες τις μονάδες στις οποίες πας μετά την κατάταξη (Πρ. Φρουρά, ΕΛΔΥΚ, στρατονομία, κλπ) και φυσικά στους δόκιμους. Πάντως δεν το θεωρώ και το πιό πιθανό να γίνει. Αν δεν θέλεις να πας, δεν το δηλώνεις, αλλά πάντα υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να μη φτάνουν αυτοί που θέλουν να πάνε και να φας χωσέ κουέρβο. Εκτός αν δεν επιτρέπει ο κανονισμός, δηλαδή εμένα φαγώθηκαν να με βάζουν με τους υποψήφιους δόκιμους επειδή ήμουν ΥΕΑ, ενώ δεν ήθελα να πάω, και λόγω 9μηνου δεν υπήρχε περίπτωση να με βάλουν με το ζόρι. Τελικά έγινα λοχίας...

• Super Moderators
Δημοσ.

μακρυά κι αγαπημένοι, φιλαράκι μου στη προεδρική φρουρά το σκυλομετάνοιωσε όσο δεν πάει...

όσο για το "με το ζόρι", κάνεις μια επανεξέταση ικανότητας αλλάζεις Ι και ξεμπερδεύεις...

Δημοσ.

καταλαβα.ξερεις ποτε σε ρωτανε για ειδικες δυναμεις κλπ?Γιατι δεν εχω σκεφτει ακομα τι θα κανω

Νομιζω την 2 η 3 εβδομαδα στο κεντρο,ερχονται απο τα σωματα και ρωτανε.Οσοι ειστε ψηλοι φαγατε πακετο σας προτειμουν για ολα τα σωματα, μακαρι να εχετε Tattoο γιατι πχ στρατονομια δεν τους παιρνουν.

88 ΚΣ !!!!!!

Δημοσ.

παντως ασκησεις και τετοια τα γουσταρω δεν εχω προβλημα.απλα ακουω οτι Π.Φ το πρωτο διμηνο 4 το επογευμα εισαι σπιτι σου και μετα το 2μηνο κατα τη 1.αυτα ακουω και αρχιζω να ψηνομαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...