Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδες παρουσιαζομαι Αυλωνα την τεταρτη 12 Σεπτεμβρη.

Λετε να μην παρω μαζι μου υπνοσακο?δε θα τον επιτρεψουν?

Να πάρεις υπνοσακο δεν στον κρατά κανείς. Αν δεν πάρεις θα το μετανιώσεις.

Να πάρεις υπνοσακο δεν στον κρατά κανείς. Αν δεν πάρεις θα το μετανιώσεις.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά δεν καταλαβαίνω το "δεν επιτρέπουν υπνόσακο, μας τους παίρνουν"...

τον ανοίγεις αφού σβήσουν τα φώτα και τον μαζεύεις μπαμ μπαμ το πρωί και κατευθείαν στο λουκάνικο...

Δημοσ.
βασικά δεν καταλαβαίνω το "δεν επιτρέπουν υπνόσακο' date=' μας τους παίρνουν"...

τον ανοίγεις αφού σβήσουν τα φώτα και τον μαζεύεις μπαμ μπαμ το πρωί και κατευθείαν στο λουκάνικο...[/quote']

Στον κρατάνε στο ψαχτήρι μπαίνοντας. Μια λύση είναι, αν σε πάει κάποιος φίλος, συγγενής κλπ, να περιμένει λίγο στην πύλη να πάρει ό,τι δεν σε αφήσουν να κρατήσεις. Αυτό φυσικά δεν είναι παντού εφικτό.

Δημοσ.

Δες τι παίζει και στην πρώτη επίσκεψη πες στους δικούς σου να στον φέρουν εάν είναι.

Κάποιες φορές παλεύεται η κατάσταση(πχ. Παρανέστι),άλλες απλά δεν μπορούσες από την μπίχλα(Θήβα).

Το θέμα είναι τι κατάσταση επικρατεί και πόσο αυστηροί είναι με το θέμα,άλλοι υπαξιωματικοί χέστηκαν και όλοι έχουν υπνόσακο και άλλοι κάνουν σαν τρελοί.

Το ίδιο και μετέπειτα στην μονάδα που αλλού επιτρέπεται να έχεις και αλλού όχι(εγώ π.χ. στην Αλεξανδρούπολη δεν είχα γιατί ο υπόδικας ήταν ένας τρελαμένος μαλάκας και έκανε έφοδο να πιάσει αυτούς που είχαν όχι μόνο υπνόσακο,αλλά ακόμη και χρωματιστά σεντόνια).

Δημοσ.
αφού πουλάνε τα ΚΨΜ...

Exactly the point.:)

Μόνο του ΚΨΜ είναι πιστοποιημένοι και πληρούν τις αυστηρότατες προδιαγραφές που έχει θέσει ο ΕΣ για τη σωστή διαβίωση του προσωπικού του, μετά από χρόνια ερευνών και συνεργασίας με εμπειρογνώμονες από την Σουηδία και τις ΗΠΑ.

Δημοσ.

πέρσυ στο ΚΨΜ της Κορίνθου πουλούσαν μπλε (σκούρο ofc) υπνόσακους...

και πριν 10 χρόνια που πήγε ο αδερφός μου , στο ΚΨΜ της Κορίνθου είχαν τους ίδιους υπνόσακους και σου κρατούσαν αυτόν που πήγαινες λολ

τελικά του τον πήγαμε στο επισκεπτήριο και όλα οκ.

• Super Moderators
Δημοσ.

σε μας ήταν χαλαρά, ούτε κινητά (smartphones) σου απαγόρευαν αρκεί να ήσουν διακριτικός...

Δημοσ.

σε μας ήταν χαλαρά, ούτε κινητά (smartphones) σου απαγόρευαν αρκεί να ήσουν διακριτικός...

- Δε μι λες Thershόπουλε πιδίμ, ζμαρτφόουν ίνι αυτούνο;

• Like 4
Δημοσ.

- Δε μι λες Thershόπουλε πιδίμ, ζμαρτφόουν ίνι αυτούνο;

Παδιμ! και συ εποπ μπηκ'ς 'ρε; μια χαρα τ' κατάφερες. Ζτην πένα.

Δημοσ.

Εγω θα το παρω μετα την ορκομοσια...

Ακομα ζεστη εχει....

και εγώ έτσι λέω να κάνω.

Δημοσ.

2 σεντόνια πάρτε, ένα για να το απλώνετε κι ένα για να σκεπάζεστε και είστε κομπλέ.

Μέχρι να πιάσουν τα κρύα θα είστε στις μονάδες σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...