Federer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα να πεις ότι δεν προβλέπεται...αλλά αφού προβλέπεται οι ψαρουκλες να πήζουν ;-)
Liverpool89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτησω..; Με τα λεφτα και το πορτοφολι τι γινεται ...Πρεπει παντα να τα κουβαλαμε μαζι... Στο υπνο που τα κρυβατε;
tolis_01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Με τα λεφτα και το πορτοφολι τι γινεται ...Πρεπει παντα να τα κουβαλαμε μαζι... Στο υπνο που τα κρυβατε; Στο κέντρο ναι, πάντα μαζί σου. Δεν διαννοείσαι να αφήσεις λεφτά αφύλακτα. Στον ύπνο εγώ το έβαζα στο σακίδιο με λουκέτο. Αν έχει φοριαμούς, μπορείς επίσης εκεί με λουκέτο και πάλι.
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτησω..; Με τα λεφτα και το πορτοφολι τι γινεται ...Πρεπει παντα να τα κουβαλαμε μαζι... Στο υπνο που τα κρυβατε; Κράτα σχετικά μικρό ποσόν, τα λεφτά στο παντελόνι, στην μέση~ του λουκάνικου..όταν πας μονάδα και δεις τι ακριβώς παίζει βλέποντας και κάνοντας, αλλά συνήθως ο φωριαμός είναι αρκετά ασφαλείς, συν ότι την τρώει ο θαλαμοφύλακας σε περίπτωση κλοπής οπότε είναι λίγο πιο τσίτα.;ρ
Angelo_24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εμείς φωριαμό δεν είχαμε. ούτε στο κέντρο, ούτε στη μονάδα που με στείλανε μετά. Όπως και να'χει, μη πάρετε πολλα πράγματα μαζί σας. Για 10-15 μέρες θα πάτε, ουτε πολλά λεφτά θα σας χρειαστούνε (αφου μέχρι να ορκιστείτε πιθανον να μη σας αφήνουν να βγείτε έξω), και αν ξεχάσετε κάτι... υπάρχει και το ΚΨΜ, αλλιώς λέτε στους δικούς να σας το φέρουν στο πρώτο επισκεπτήριο.(όσοι μπορούν). Τέλος για τα λεφτά, καλό είναι να βγάλετε καμια κάρτα απο τράπεζα, και κάθε φορά που έχετε έξοδο να τραβάτε 20-40€ (ανάλογα με τις ανάγκες σας), έτσι όωστε αν σας κλέψουνε, τουλάχιστον να μη σας πάρουν ότι είχατε και δεν είχατε.
tolis_01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Α, και ψιλά. Πολλά ψιλά. Μην πάτε με κανα 50άρι στην τσέπη, εκτός αν τρώτε χαρτί Το πιθανότερο, αν έχει μηχανήματα με νερό/αναψυκτικό, να χρησιμοποιείτε 9 στις 10 φορές αυτά.
spendiar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα 8 νοεμβριου κλεινω τα 18 μπορω να παρουσιαστω νοεμβριο ωσ εθελοντης? ποτε μπενουν οι σειρεσ φετος?
efo355 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ) αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ? τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους? μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά. απο τώρα θα κουρευτείς? εγώ προχθές τα έκοψα μοικάνα γιατί αν τα κουρέψω κοντά σε ενα μήνα θέλω κούρεμα (μακραίνουν πολυ γρήγορα) και θα ήθελα πάλι κούρεμα. Παλικάρι μου μην ακούς βλακείες και τρομαζεις. Δεν σε παίρνει κανείς με στραβό μάτι λόγω τατουάζ.Ετσι και αλλιώς στο στρατο όλους με στραβό μάτι μας παίρνουν οπότε στα φρυδια σου....εδώ ειναι λόχαγοι και λοχιες τιγκα στα τατουάζ και θα σου πούμε εσένα; Πήγαινε με ότι κούρσα θες έτσι και αλλιώς μετα απο 1-2 μέρες θα σε κουρεψουνε. Σε πάρουν δεν σε πάρουν με στραβο μάτι 20 μέρες θα κάτσεις πάνω κάτω οπότε και πάλι στα φρυδια σου. Μην ξεχνάς μέχρι να ορκιστεις θεωρείσαι στρατιώτης και δεν μπορει κανείς να σου κάνει τίποτα ούτε τιμωρίες ούτε τίποτα.Σπασε πλάκα έτσι και αλλιώς το iq εκει μέσα χαμηλό ειναι. Όσο για την έξοδο οταν θα βγεις αυτές τις 2 με 3 φορές οταν θα είσαι στο λεωφορείο βάλε τα σκουλαρίκια σου,απλα πράγματα 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μην ξεχνάς μέχρι να ορκιστεις θεωρείσαι στρατιώτης και δεν μπορει κανείς να σου κάνει τίποτα ούτε τιμωρίες ούτε τίποτα. ξέχασες ένα ΔΕΝ πριν το θεωρείσαι
Dark_son20 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 στις μεγάλες μαλακίες μια χαρά έρχεται μετά στη μονάδα χαρτί για να μπουν στο ΑΦΜ/ΑΦΟ σου ποινές από το κέντρο. στην μονάδα μου που είναι και μικρή, μια εικοσάρα στην 12Β και μια δεκάρα στην 12Γ πέρασα από χαρτί από κέντρο, δεν υπάρχει περίπτωση διοικητής κέντρου να στείλει χαρτί και ο διοικητής της μονάδας να πει "ε ας μην του την περάσουμε" και σε σταμπάρει και στη μονάδα μετά
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 γι αυτο κρατανε ενα μπλοκακι κ ρωτανε πως λεγεσαι ή πους λιγισι αναλογως και σε...θυμουνται μετα edit: ισχυει αυτο που λεει ο πανω !
efo355 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 στις μεγάλες μαλακίες μια χαρά έρχεται μετά στη μονάδα χαρτί για να μπουν στο ΑΦΜ/ΑΦΟ σου ποινές από το κέντρο. στην μονάδα μου που είναι και μικρή, μια εικοσάρα στην 12Β και μια δεκάρα στην 12Γ πέρασα από χαρτί από κέντρο, δεν υπάρχει περίπτωση διοικητής κέντρου να στείλει χαρτί και ο διοικητής της μονάδας να πει "ε ας μην του την περάσουμε" και σε σταμπάρει και στη μονάδα μετά Δεν είπα να πιάσει κανέναν στο ξύλο αλλα συνέχεια στα ιατρεία να πηγαίνει και γενικά να μην ασχολείται με τους λοχιες και όλους αυτούς.Ας φωνάζουν σκυβεις κεφάλι ποτέ δεν βλέπεις και δεν ακούς και φεύγεις....
Liverpool89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες εχω εισητηριο με τρενο Θεσσαλονικη Αθηνα ποσο πισω ειμαστε πρεπει να τρεχω απο χαλκιδικη να παω να βγαλω μηδενικο εισητηριο για να κλεισω θεση ουτε τηλεφωνικα γινεται, ουτε μεσω ιντερνετ.... Και Αθηνα Σπαρτη με κτελ... Ρωτω τωρα εγω τα τρενα απο τα κτελ απεχουν πολυ; Πως μπορω να παω απο τα τρενα στα κτελ; ποση ωρα θα κανω περιπου...; Με ταξι να φανταστω θα με γδυσουν..αν καταλαβουν οτι παω για 2η φορα Αθηνα... Σκεφτηκα να παω Θεσσαλονικη Αθηνα με λεωφορειο...αλλα δεν ξερω...
john1987 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες παρουσιαζομαι Αυλωνα την τεταρτη 12 Σεπτεμβρη. Λετε να μην παρω μαζι μου υπνοσακο?δε θα τον επιτρεψουν?
nicoc89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες παρουσιαζομαι Αυλωνα την τεταρτη 12 Σεπτεμβρη. Λετε να μην παρω μαζι μου υπνοσακο?δε θα τον επιτρεψουν? αυτό δεν μπορούν να το κάνουν. οτι σου κρατήσουν ειναι υποχρεωμένοι να το επιστρέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις