status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κ αι γω φοραω και στα 2 αυτια σκουλαρικια ..θα τα βγαζω και οταν βγαινω εξοδο θα τα ξαναβαζω...οι κανονικες τρυπες ξερω οτι δεν κλεινουν... Οσο για το κουρεμα θα τα κανω πολυ κοντα ωστε σε μια εβδομαδα να ειναι οπως πρεπει ..και μενα μεγαλωνουν γρηγορα... Το πολυ πολυ οταν κανω το τραπεζι για το αποχαιρετισμο αφου θα ειναι το φιλαρακι μου που με κουρευει αυτο θα κουρευτω κιολας... Υπάρχει κουρέας (κούρευε τα τραγία στο χωριό του), συνήθως, στο στρατόπεδο, τσάμπα είναι;ρ
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κουρέας (κούρευε τα τραγία στο χωριό του), συνήθως, στο στρατόπεδο, τσάμπα είναι;ρ εμένα εκεί που ήταν ο αδερφός μου στου διαόλου τη μάνα δεν είχαν και κουρευόντουσαν μόνοι τους με μηχανή κουρέματος είχαν φάει και καμπάνες για τα περίεργα κουρέματα που κάνανε
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κουρέας (κούρευε τα τραγία στο χωριό του), συνήθως, στο στρατόπεδο, τσάμπα είναι;ρ Χαχαχα...Με τιποτα.... Καλυτερα να κουρευτω μονος...
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εμένα εκεί που ήταν ο αδερφός μου στου διαόλου τη μάνα δεν είχαν και κουρευόντουσαν μόνοι τους με μηχανή κουρέματος είχαν φάει και καμπάνες για τα περίεργα κουρέματα που κάνανε Ε, καλά, και εμείς είχαμε ένα παλικάρι στην Ψέριμο που ελλείψει κουρέα σπατάλησε 2 πακέτα μπικ κίτρινα και ξύρισε το κεφάλι του...όταν έσκασε ο Ταξίαρχος τον κρύψαμε για να προλάβει να απολυθεί το παλικάρι.;ρ Χαχαχα...Με τιποτα.... Καλυτερα να κουρευτω μονος... Μια μέρα, και τούτη η μέρα δεν θα αργήσει, να ξέρεις ότι και ΕΣΥ θα πέσεις στο ψαλίδι ενός τέτοιου κουρέα.. Πάλι καλά που στην μονάδα μου είχαμε ένα πατρινό κουρέα και γλιτώναμε την ξεφτίλα.;ρ
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα τους πω οτι ξερω να κουρευω... Ο αδερφος μου μετα το στρατο κουρευεται συνεχεια ετσι και του τα κανω εγω.... Και ο φιλος μου ο κουρεας μου λεει οτι του τα κανω πολυ καλα...ειδικα πισω στο σβερκο και στα αυτια τις γραμμες...
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα τους πω οτι ξερω να κουρευω... Ο αδερφος μου μετα το στρατο κουρευεται συνεχεια ετσι και του τα κανω εγω.... Και ο φιλος μου ο κουρεας μου λεει οτι του τα κανω πολυ καλα...ειδικα πισω στο σβερκο και στα αυτια τις γραμμες... και γιατί δεν κουρεύεσαι μόνος σου πριν μπεις?
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο αδερφος μου θα με κανει σαν προβατο... Εγω ξερω να κανω τους αλλους και να κοιταω το κεφαλι...απο πισω θα εχω βουνα απο μαλλι που εχω αφησει...
arxaggelos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα τους πω οτι ξερω να κουρευω... Αυτό ίσως αποδειχτεί τεράστιο λάθος. Ετοιμάσου να κουρέψεις όλο το τάγμα, ό,τι ώρα κ@υλώνει του κάθε καραβανά θα σου στέλνει πελάτες. Είχαμε πολύ κόσμο και ο δίκας ήταν κομπλεξικός και για τον φούτσο, οποιον έβλεπε τον έστελνε για κούρεμα για σπάσιμο. Οπότε, ένα παιδί που είχε πεί ότι ήξερε να κουρεύει είχε φάει εμπλοκή με την κουρευτική μηχανή στο χέρι. Στο τέλος χάλασε μόνος του την μηχανή γιατί δεν την πάλευε άλλο να κουρεύει, δεν προλάβαινε ούτε να κοιμηθεί, και είπε ότι χάλασε μόνη της. Φυσικά ήξερε ότι το τάγμα δεν υπήρχε περίπτωση να στάξει ούτε δεκάρα για καινούρια μηχανή. Και κάπως έτσι, γλυκά, τον πήρε ο ύπνος επιτέλους.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δηλαδη τι πρεπει τελικα να λες τιποτα....
lary7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δηλαδη τι πρεπει τελικα να λες τιποτα.... Στο κεντρο κανε την παπια, στην μοναδα δες το κλιμα και αμα σε περνει γινε κουρεας. Στην μοναδα μου στην Ξανθη ειχαμε και χωρο για κουρειο, ο φανταρος-κουρεας (ο θεος να τον κανει) αραζε καποια πρωινα εκει και γλυτωνε αγγαριες ενω αποτελουσε και φιδοτρυπα για τους φιλους του. Οποτε πηγαινες εβλεπες παντα τα ιδια ατομα, και καλα πηγαν για κουρεμα.
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δηλαδη τι πρεπει τελικα να λες τιποτα.... Στο κέντρο όσο πιο φάντασμα είσαι, τόσο καλύτερα. 1
flik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Η ορκωμοσία πότε γίνεται; Άλλους ακούω οτι ορκίστηκαν στο τέλος 3ης βδομάδος (δηλαδή 18-20 μέρες) και άλλους οτι στο 10ήμερο ορκίστηκαν. Πάει ανάλογα με το σώμα, ανάλογα με τα άτομα, τι γίνεται;
g_alkis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Περίπου στο 10ημερο είναι. Αν οι ημέρες κατάταξης είναι Τρίτη-Τετάρτη θα ορκιστείς το επόμενο Σάββατο. Γίνεται νωρίς για να αρχίσουν τις υπηρεσίες και οι νεοσύλλεκτοι
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Περίπου στο 10ημερο είναι. Αν οι ημέρες κατάταξης είναι Τρίτη-Τετάρτη θα ορκιστείς το επόμενο Σάββατο. Γίνεται νωρίς για να αρχίσουν τις υπηρεσίες και οι Νέοι, τα ποντίκια, οι «όλος ο ΕΣ και μετά αυτοί» διορθώθηκε.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις