panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 πηγαινε με γυαλια , που να βρεις καθαρα χερια χρονο και τετοια να αλλαζεις φακους; Στη μοναδα βλεπεις και κανεις αλλα προτεινω στο κεντρο να εισαι με τα γυαλια. Τωρα τι να πειραζει αμα ειναι μικροτερου βαθμου; εσυ δε θα βλεπεις τοσο καλα Αμα ειναι μονο κ μονο η μυωπια 3.5 βαθμους πιθανον να εισαι και Ι1 αλλα μικρη σημασια εχουν τα Ι , μονο σε τιποτα αγγαρειες αλλα κ εκει αν εισαι Ι3αοπλο ή Ι4 εχει ενα μικρο ρολο κ εννοω οτι ισως να γλυτωσει(επειδη αν ειναι κανονικος Ι4 δε θα μπορει λογω υγειας να κανει) μια βαρια αγγαρεια ενας Ι4 και να κανει μια πιο ελαφρια ας πουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 δεν είμαι σίγουρος αλλά αν θυμάμαι καλά θέλει 4 βαθμούς και πάνω μυωπία (ή πχ 3 μυωπία + 1 αστιγματισμό) για να σε πάνε Ι2...
flik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ναι, κάτι διάβαζα για 4.5, αλλά αφού δεν με επηρεάζει στις υποχρεώσεις μου δεν με νοιάζει.
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αν δεν είσαι άοπλος δεν αλλάζει κάτι στη θητεία σου , το Ι2 είναι ασήμαντο Ενδεχομένως να μη σε κάνουν οδηγό , αλλά αυτό δεν είναι και τόσο κακό μάλλον μικρη σημασια εχουν τα Ι ' date=' μονο σε τιποτα αγγαρειες αλλα κ εκει αν εισαι Ι3αοπλο ή Ι4 εχει ενα μικρο ρολο κ εννοω οτι ισως να γλυτωσει(επειδη αν ειναι κανονικος Ι4 δε θα μπορει λογω υγειας να κανει) μια βαρια αγγαρεια ενας Ι4 και να κανει μια πιο ελαφρια ας πουμε.[/quote']Ε όχι και μικρή.. τον Ιφευγα τον ρωτούν αν μπορεί , τον Ι1 το θεωρούν δεδομένο ότι μπορεί Παίζει να είμαστε ο μόνος στρατό στο κόσμο με άοπλους στρατιώτες (και άμα το πάρουμε ποσοστιαία κοροϊδευόμαστε κανονικά ) Σε ένα πόλεμο άλλωστε όλοι θα πάρουν οπλο . Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Apoll Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Φόρα γυαλιά τα οποία είναι ακριβώς αυτά που τα μάτια σου χρειάζονται. Δεν υπάρχει λόγος να μην βλέπεις. Αν δεν έχεις πάρε. (Και όχι reactives). Μικρή (3) μυωπία μπήκα και αστιγματισμό, Ι1 είχα. Όσον αφορά φακούς, όσο είσαι στο Στρατό μακρυά. Η σκόνη, καπνός, και ότι άλλο μπορεί να σου τύχει δεν βοηθούν. Καθώς επίσης και η απώλεια καθαριότητας για μεγάλη διάρκεια. Σε άσκηση το 1996, επί 3 εβδομάδες ζούσαμε σε σκηνές. Ούτε τουαλέτες υπήρχαν ούτε τίποτα. Ίμια ζούσα στην μέση του πουθενά κάτω από τον καιρό, για δύο εβδομάδες επιφυλακή. Ούτε καν σκηνή.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 εβγαλα τελικα ακτινογραφια...Πηρα παρεπεμπτικο απο το Ε.Σ.Υ και με στειλανε στο Ι.Κ.Α λογω ελειψης προσωπικου να την βγαλω... Ολα σχεδον ετοιμα... Και γω ειμαι τις αποψης οτι το υπνοσακο θα το παρω οταν ορκιστω και μετα... Αυριο εχει κουρεματακι...
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ε όχι και μικρή.. τον Ιφευγα τον ρωτούν αν μπορεί , τον Ι1 το θεωρούν δεδομένο ότι μπορεί Παίζει να είμαστε ο μόνος στρατό στο κόσμο με άοπλους στρατιώτες (και άμα το πάρουμε ποσοστιαία κοροϊδευόμαστε κανονικά ) Σε ένα πόλεμο άλλωστε όλοι θα πάρουν οπλο . Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia ναι το ξερω! :Ρ απλα εννοουσα δεν εχουν πολλες διαφορες τα Ι1 Ι2 Ι3 ενοπλο πρακτικα!
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Και γω ειμαι τις αποψης οτι το υπνοσακο θα το παρω οταν ορκιστω και μετα... Καλύτερα, δεν έχει κρυο ακόμα εξάλλου. Αλλά κανα σεντόνι δεν θα σε χαλάσει να έχεις μαζί σου. Στο κέντρο πιθανότατα τα κρεβάτια θα είναι βρώμικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 σεντόνι πάντως οπωσδήποτε, για να το βάζετε πάνω από τις κουβέρτες και να μην χρειάζεται να ξεστρώνετε...
qsis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 @panos Όχι εκτός αν έχεις συγκεκριμένο χαρτί (πχ μέση για βάρη , ορθοστασία κτλ..) Χαρτί για μέση είχαν άτομα που ήταν ένοπλα σεντόνι πάντως οπωσδήποτε' date=' για να το βάζετε πάνω από τις κουβέρτες και να μην χρειάζεται να ξεστρώνετε...[/quote'] Μην τολμησετε να κοιμηθειτε απευθείας πάνω στις κουβέρτες και τα βρωμοσεντονα.. Είτε σεντόνι , είτε υπνόσακο απλωμένο σα σεντόνι τώρα που έχει ζεστή Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αρα 2 σεντονια χρειαζομαστε...ενα για να στρωσουμε και ενα για να σκεπαστουμε... Χρειαζομαστε κανενα αουταν? τι παιζει με τα κουνουπια? Ενας φιλος μου απο δω Χαλκιδικη μου ειπε οτι φευγει 11/09 ενω εγω φευγω 10/09 ...γινεται αυτο? και οι δυο Σπαρτη παμε...
phanispal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Άμα ξαπλώσουν πάνω στον υπνόσακο με τέτοια ζέστη θα λαμπαδιάσουν :Ρ Υπάρχουν πάντως κάποιοι αθεόφοβοι που δεν τους νοιάζει η βρώμα και κοιμούνται σαν πουλάκια πάνω στα βρωμοσέντονα :S Σαφώς και γίνεται, δεν είναι μόνο μία η μέρα της παρουσίασης, μπορεί και όλη τη βδομάδα να παρουσιάζονται.
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ) αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ? τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους? μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά. εβγαλα τελικα ακτινογραφια...Πηρα παρεπεμπτικο απο το Ε.Σ.Υ και με στειλανε στο Ι.Κ.Α λογω ελειψης προσωπικου να την βγαλω... Ολα σχεδον ετοιμα... Και γω ειμαι τις αποψης οτι το υπνοσακο θα το παρω οταν ορκιστω και μετα... Αυριο εχει κουρεματακι... απο τώρα θα κουρευτείς? εγώ προχθές τα έκοψα μοικάνα γιατί αν τα κουρέψω κοντά σε ενα μήνα θέλω κούρεμα (μακραίνουν πολυ γρήγορα) και θα ήθελα πάλι κούρεμα.
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ) αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ? τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους? μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά. Lay low, dont let them know your first or surname and you will be fine.. Κουρέψου 1-2 πριν μπεις και θα είσαι κυριλέ..όσο για τις τρύπες, άστες να κλείσουν, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι, παίξε το θεατράκι τους και θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις. 2
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αν παρουσιαστώ με μοικάνα θα μου πουν τίποτα? (εκτός απο το να πάω να κουρευτώ) αν φοράω σκουλαρίκια θα μου πουν τπτ? τι να κάνω να μην κλείσουν οι τρύπες? υπάρχει τίποτα που το βάζεις στην θέση του piercing και δεν φαίνεται για να φοράω σκουλαρίκια στις εξόδους? μου είχαν πει οτι αν έχεις τατουάζ σε παίρνουν με κακό μάτι και δεν έκανα στον λαιμό που είχα προγραμματίσει βέβαια ...μετά το στρατό αυτά. απο τώρα θα κουρευτείς? εγώ προχθές τα έκοψα μοικάνα γιατί αν τα κουρέψω κοντά σε ενα μήνα θέλω κούρεμα (μακραίνουν πολυ γρήγορα) και θα ήθελα πάλι κούρεμα. Κ αι γω φοραω και στα 2 αυτια σκουλαρικια ..θα τα βγαζω και οταν βγαινω εξοδο θα τα ξαναβαζω...οι κανονικες τρυπες ξερω οτι δεν κλεινουν... Οσο για το κουρεμα θα τα κανω πολυ κοντα ωστε σε μια εβδομαδα να ειναι οπως πρεπει ..και μενα μεγαλωνουν γρηγορα... Το πολυ πολυ οταν κανω το τραπεζι για το αποχαιρετισμο αφου θα ειναι το φιλαρακι μου που με κουρευει αυτο θα κουρευτω κιολας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις