dismemberer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 10 Νοεμβρη, Ναυπλιο παρουσιαζομαι.. Αντε να δουμε.. Καλη μας θητεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroukos13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 σημερα μου ηρθε το σημειωμα καταταξης, μπαινω στις 10/11 τριπολη! κανεις αλλος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 9/11 Aυλωνα εγω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 9/11 Καλαμάτα... Κουράγιο μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 10 Νοεμβρη, Ναυπλιο παρουσιαζομαι.. Αντε να δουμε.. Καλη μας θητεια Tα φιλάκια μου στο Νικολάκη του 3ου. ''Ποιό ζώο έχεσε στο καλάθι που πετάνε τα κωλόχαρτα;'' ΕΠΙΚ .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 10 Νοεμβρη, Ναυπλιο παρουσιαζομαι.. Αντε να δουμε.. Καλη μας θητεια Ζαχαρη!!! Καυσιμα-ΠΒ...αυτα ειναι... Αντε, καλες διακοπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Τι σειρά ήσουν φίλε μου; Χειρότερο φυλάκιο από τα καύσιμα δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Tελικώς, οι 10μηνίτες κάνουν 4 ή 5 μήνες παραμεθώριο? oπως και να χει.....Γκατζα τελος κυριοι...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baba84 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 9/11 παρουσιάζομαι Πάτρα ΚΕΤΧ ! Κανείς άλλος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ήμουν για εκπαίδευση εκεί, 2008 Α ΕΣΣΟ. Καταπληκτικό στρατόπεδο. Εντελώς χύμα καταστάσεις, συχνές και καλές εξόδους λόγο του ότι είναι μέσα στην πόλη! Καλή σου διασκέδαση λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 oπως και να χει.....Γκατζα τελος κυριοι...! Tι ρε?Σου'ρθε μετάθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Tι ρε?Σου'ρθε μετάθεση? ναι ....αλλα τελικα...θα μεινω παραμενων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Σημερα εκοψα την αναβολη μου. Στην αναμονη λοιπον για Φλεβαρηηηηη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, μου ηρθε το χσρτί να παρουσιαστώ στο κεεμ σπάρτης και συγκεκριμμένα γράφει "έχει πιλεγεί για πεζικό ΥΕΑ και υποχρεούται να καταταταγεί στο κεεμ σπαρτη... ". Ένας γνωστός μου θα παρουσιαστεί και αυτός στο κεεμ σπάρτης αλλα σε αυτόν γράφει "έχει πιλεγεί για εφοδιασμού μεταφορών ΥΕΑ και υποχρεούται να καταταταγεί στο κεεμ σπαρτη... ". Γιατί εμένα γράφει πεζικό και σε αυτόν γράφει εφοδιασμο΄μεταφορών; Ποια η διαφορά μας; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ναι ....αλλα τελικα...θα μεινω παραμενων.. Ρε είσαι σίγουρος?Θα πλακώσουν χιόνια! Για που η μετάθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις