quest123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 πεδες υπαρχει κανα site για να μαθω που και ποτε παρουσιαζομαι?
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 πεδες υπαρχει κανα site για να μαθω που και ποτε παρουσιαζομαι? www.stratologia.gr αλλα θα επρεπε να σου εχει ερθει το χαρτι κανονικα.. ποτε εκοψες την αναβολη?(αν ειχες παρει)
kalogeros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παίδες όσοι μπαίνετε τώρα μέσα πάρτε ένα smartphone και μια εξωτερική μπαταρία για να φορτίζετε όταν δεν παίζει μπριζα γιατί αλλιώς δεν παλεύετε. Μη ψαρώνετε αν τα έχετε επάνω σας δεν σας λέει κανείς τίποτα. Μην είσαι τόσο απόλυτος, γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου. Όσο για το "μην ψαρώνεται", να υποθέσω ότι όταν εσύ μπήκες μέσα, δεν ήσουν καθόλου ψαρωμένος. Με το πέρασες την πύλη τους είπες "Γεια σας, ήρθα να σας γ@μήσω".
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μην είσαι τόσο απόλυτος, γιατί θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου. Όσο για το "μην ψαρώνεται", να υποθέσω ότι όταν εσύ μπήκες μέσα, δεν ήσουν καθόλου ψαρωμένος. Με το πέρασες την πύλη τους είπες "Γεια σας, ήρθα να σας γ@μήσω". Τι ασχολείσαι; Η κλασική νοοτροπία του πιτσιρικά με σειρά που αρχίζει από "3", που επειδή σε λίγο καιρό βγαίνει οι 98 μέρες του φαίνονται πολλές (LOL) και φυσικά δεν ψαρώνει, ούτε ψάρωσε στο παρελθόν, με τίποτα και ποτέ. Και φυσικά, ο στρατός δεν παλεύεται χωρίς smartphone... Ό,τι να 'ναι...
KleKoR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Όσοι το παίζανε λελέδες κλπ ήταν οι μεγαλύτεροι ψάρακες... θυμάμαι τυπά που το έπαιζε λελε από την πρώτη μέρα.... ο τύπος μια μέρα πριν φύγει με άδεια απολύσεως, σκάει απροειδοποίητα επίσκεψη ο ταξίαρχος και βρίσκει ένα λόχο τριμπούρδελο χωρίς κουβέρτες και σεντόνια στα κρεβάτια(τα είχαμε στείλει για πλύσιμο, είχαν επιστρέψει εδώ και 3 μέρες και φυσικά δεν μπήκαμε ποτέ στον κόπο να τις στρώσουμε) το ΚΨΜ χάος.... και να τριγυρνάει μετά ο τύπος ανήσυχος στο ΚΨΜ και να λέει, λες να μας κόψει την άδεια, τι θα κάνουμε κλπ κλπ.... αφασία!!!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει.. επειδη εχω προβλημα με τη μεση.. τωρα που θα μπω στρατο τι θα πρεπει να κανω για να απαλαγω απο καποια πραγματα.? απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου ρωτανε αν καποιος εχει καποιο προβλημα και τοτε μου λεει να πω τι εχω και να εχω μαζι μου τις μαγνητικες ωστε την επομενη να παω στο στρατιωτικο να με δει γιατρος και να πει τι θα γινει τελικα.. εχει κανεις ιδεα τι ακριβως παιζει?
kalogeros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 να κανω μια ερωτηση για οποιον ξερει.. επειδη εχω προβλημα με τη μεση.. τωρα που θα μπω στρατο τι θα πρεπει να κανω για να απαλαγω απο καποια πραγματα.? απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου ρωτανε αν καποιος εχει καποιο προβλημα και τοτε μου λεει να πω τι εχω και να εχω μαζι μου τις μαγνητικες ωστε την επομενη να παω στο στρατιωτικο να με δει γιατρος και να πει τι θα γινει τελικα.. εχει κανεις ιδεα τι ακριβως παιζει? Έτσι όπως σου τα είπε ο γιατρός σου είναι. Τις πρώτες μέρες θα ρωτήσουν αν κάποιοι έχουν προβλήματα υγείας. Στη συνέχεια θα σας ρωτήσουν έναν έναν τι πρόβλημα έχετε, για να κοπεί παραπεμτικό στο αντίσοτιχο τμήμα του στρατιωτικού νοσοκομείου (παθολογικο, ορθοπεδικό κλπ). Εκεί θα σε εξετάσουν και εάν εντοπίσουν πρόβλημα, θα σου αλλάξουν το Ι και θα σε απαλλάξουν από ό,τι κρίνουν αυτοί ότι πρέπει να απαλλαχθείς. Το μόνο από αυτά που σου είπε ο γιατρός σου που δεν ισχύει είναι ότι θα πας την επόμενη μέρα. Αν μαζευτεί κόσμος για μεταφορά, μπορεί να κάνεις 2-3 μέρες να πας.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ευχαριστω!! αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο.. !
kalogeros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ευχαριστω!! αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο.. ! Τίποτα δε θα γίνει. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Δες το σαν ένα αγγούρι που έχεις στον κόλ@ σου και πρέπει να βγει. Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα που περνάει βγαίνει και από λίγο και όταν τα βγει ολόκληρο, θα είσαι άλλος άνθρωπος.
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Τίποτα δε θα γίνει. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Δες το σαν ένα αγγούρι που έχεις στον κόλ@ σου και πρέπει να βγει. Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα που περνάει βγαίνει και από λίγο και όταν τα βγει ολόκληρο, θα είσαι άλλος άνθρωπος. αυτό έχασα 5μηνο πρόγραμμα για δημόσιο που θα έμπαινα χαλαρά με τα μόρια που μάζευα επειδή δεν είχα τελειώσει στρατό. ... να και κάτι πρόχειρο στο πνευμα :lol: Η μέρα πλησιάζει , η ώρα να είμαι εντός εννιάμηνη θητεία , φαντάρος προσεχώς ψάρια έξω απ τα νερά τους , σε αυτούς είμαι κ εγώ υπάλληλος του κράτους με ανύπαρκτο μισθό θέλω να δώσω μια χαρούμενη νότα και να αποφύγω και το ban τώρα τελευταίες μέρες , γιαυτό αφαίρεσα τα μελανά σημεία(βρισίδια) από το 4στιχο και αναγκαστικά παρέλειψα τα υπόλοιπα γιατι δεν σήκωναν τόσο μεγάλες αλλαγές καλο αγγούρι να χουμε *θητεία
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 kalogeros δεν αγχωνομαι! απλα δεν εχω ορεξη για αυτα που θα συναντησω εκει μεσα..!
nicoc89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 kalogeros δεν αγχωνομαι! απλα δεν εχω ορεξη για αυτα που θα συναντησω εκει μεσα..! κανείς μας δεν έχει , απλά κάνε υπομονή και προσπάθησε να συνηθίσεις εγω δεν ξέρω αν έχουν όρεξη να με συναντήσουν εκει μέσα φοβάμαι οτι θα έχω μπλεξίματα γιατι και στην πολιτική μου ζωή τραβάω τα μπλεξίματα θέλω δεν θέλω (μπορεί να φταίνε και τα μούτρα μου , δεν ξέρω) θα προσπαθήσω να μείνω εκτός καβγάδων/φασαριών ελπίζω να μην περάσω τις 25-30 φ ποσες είναι το όριο τέλος πάντων και γίνουν υπηρετήσιμες ...
Gtr34 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Όσο άφορα τα κινητά , στην Σπάρτη που παρουσιάστηκα το 2011 ζήταγαν να δουν το τηλέφωνο αν είχε κάμερα στο έπαιρναν ,αν το ήθελες έπρεπε να την σπάσεις γι αυτό τουλάχιστον στο κέντρο αγοράστε ένα απλό κινητό μην έχετε προβλήματα
kalogeros Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 kalogeros δεν αγχωνομαι! απλα δεν εχω ορεξη για αυτα που θα συναντησω εκει μεσα..! Πίστεψέ με, κανένας δεν έχει όρεξη να μπει. Ό,τι και να συναντήσεις, αντιμετώπισέ το με αισιοδοξία και χαμόγελο. Ξέρεις, ο εγκέφαλος έχει την εξής καταπληκτική ιδιότητα. Κρατάει μόνο τα ευχάριστα από καθε εμπειρία και τα δυσάρεστα τα πετάει στον κάδο ανακύκλωσης. Έτσι, σε 9 μήνες πάλι εδώ θα είμαστε και θα συζητάμε για τις στιγμές γέλιου και χαβαλέ που πέρασες ως φαντάρος. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 αυτο εχω σκοπο να κανω.. απλα μεχρι να μπω λιγο στο νοημα και να καταλαβω τι παιζει θα πρεπει να αναπτυξω λιγο ακομη την ικανοτητα της υπομονης που ευτυχως ειναι σε καλα επιπεδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις