Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορα τα αρβυλα,για οσους φιλους μπαινουν τωρα και θα βγαλουν μεσα χειμωνα (ειδικοτερα αν ειστε σε ορεινη μοναδα με πολυ κρυο και υγρασια), γνωμη μου ειναι και φυσικα αν σας περνει οικονομικα να διαθεσετε 60-70€ και να παρετε ενα ζευγαρι αρβυλα στρατιωτικου τυπου (πχ Magnum).

Στο κεντρο δε θα μπορεις να τα βαλεις (εκτος αν εχεις χαρτι γιατρου) αλλα στις περισσοτερες μοναδες σου επιτρεπουν να τα φορεσεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.

Εγω τα ειχα απο πριν,λογω δουλειας,αλλα πραγματικά θεωρω οτι αξιζει με το παραπανω η αγορα τους εστω γι'αυτους τους 8-9 μηνες.

Νομιζεις οτι φορας αθλητικο παπουτσι και δεν καταλαβαινεις ουτε υγρασια,ουτε κρυο ουτε τπτ.

Ναι μεν ο εξτρα πατος στο επισημο αρβυλο του ΕΣ βοηθαει καπως,αλλά αν καποιος εχει τη δυνατοτητα να προμηθευτει αρβυλα εκτος στρατου,να μην το σκεφτει καν.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!Ο κολλητός μου, 25 χρονών, παρουσιάζεται στις 13 Σεπτεμβριου Αυλώνα. Το θεμα ειναι ότι όταν ήταν μικρός αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγειας (όγκο στο κεφάλι),με εγχειρίσεις κτλ..Τωρα ναι μεν ειναι καλά αλλά παίρνει φάρμακα.Και εχω την απορία, θα τον κρατήσουν στο στρατό???Με την εννοια ότι εχω δει να διώχνουν άλλους και άλλους!!!Οταν πηγε να κοψει την αναβολη, του ειπαν οτι θα παρουσιαστει κανονικα, θα τον εξετάσουν εκει οι γιατροί και θα του πουνε αναλογα..αυτα πανω κατω..

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!Ο κολλητός μου, 25 χρονών, παρουσιάζεται στις 13 Σεπτεμβριου Αυλώνα. Το θεμα ειναι ότι όταν ήταν μικρός αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγειας (όγκο στο κεφάλι),με εγχειρίσεις κτλ..Τωρα ναι μεν ειναι καλά αλλά παίρνει φάρμακα.Και εχω την απορία, θα τον κρατήσουν στο στρατό???Με την εννοια ότι εχω δει να διώχνουν άλλους και άλλους!!!Οταν πηγε να κοψει την αναβολη, του ειπαν οτι θα παρουσιαστει κανονικα, θα τον εξετάσουν εκει οι γιατροί και θα του πουνε αναλογα..αυτα πανω κατω..

Πιστεύω καλύτερα να μην είχε κόψει την αναβολή του. Μπορούσε να βρει τα σχετικά φεκ με τις παθήσεις που σηκώνουν Ι5, και αν είναι μέσα η περίπτωσή του να κανονίσει να εξεταστεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο και να πάρει κατευθείαν γνωμάτευση που θα τον απαλάσσει. Από εκεί και πέρα, καταθέτει χαρτιά απαλλαγής και κάποια στιγμή του έρχεται οριστικό χαρτί. Έτσι έκανε ένας φίλος και δεν πέρασε ούτε από έξω. Όλα αυτά αρκετά απλοποιημένα, αλλά το βασικό νόημα είναι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να παρουσιαστεί. Το ζήτημα εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν καθόλου χρονικά περιθώρια για τέτοια διαδικασία, οπότε καλύτερα να ρωτήσει σε στρατολογία. Αν παρουσιαστεί τελικά, το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να τρέχει από 'δω κι από 'κει. Θα κοιμηθεί μια-δυο νύχτες μέσα, θα πάει νοσοκομείο την επομένη, και το πιθανότερο είναι ότι θα τον στείλουν πίσω απλά να μαζέψει τα πράγματά του. Τη χαρτούρα θα την κάνουν επί τόπου.

Δημοσ.

Έχει στα φαρμακεία.

Εγώ δεν έβαλα ποτέ σιλικόνης. Προτιμούσα τους απλούς που κόστιζαν φραγκοδίφραγκα, και έβαζα καινούριους μόλις φθείρονταν. Βέβαια είχα και την τύχη οι αρβύλες να μου κάτσουν καλά και δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα.

εγω ειχα και τους 2 , φθηνιαρικους και πιο καλους απο φαρμακειο.. το κακο ειναι οτι το αρβυλο ειναι αρβυλο και με την παρατεταμενη ορθοστασια σε διαλυει..

και μια φωτο με τους φθηνιαρικους αφου αποσυρθηκαν

(και παρθηκαν απο αυτο το σημειο με χρηση NBC suit :P )

IMG104.jpg

ΥΓ και μιας και βαζω φωτο, ας βαλω και μια αφιερωμενη στο thresh για να θυμηθει τα εθιμα του στρατοπεδου μας

dsgfgsfggsghgh.png

Δημοσ.

Οσον αφορα τα αρβυλα,για οσους φιλους μπαινουν τωρα και θα βγαλουν μεσα χειμωνα (ειδικοτερα αν ειστε σε ορεινη μοναδα με πολυ κρυο και υγρασια), γνωμη μου ειναι και φυσικα αν σας περνει οικονομικα να διαθεσετε 60-70€ και να παρετε ενα ζευγαρι αρβυλα στρατιωτικου τυπου (πχ Magnum).

Στο κεντρο δε θα μπορεις να τα βαλεις (εκτος αν εχεις χαρτι γιατρου) αλλα στις περισσοτερες μοναδες σου επιτρεπουν να τα φορεσεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.

Εγω τα ειχα απο πριν,λογω δουλειας,αλλα πραγματικά θεωρω οτι αξιζει με το παραπανω η αγορα τους εστω γι'αυτους τους 8-9 μηνες.

Νομιζεις οτι φορας αθλητικο παπουτσι και δεν καταλαβαινεις ουτε υγρασια,ουτε κρυο ουτε τπτ.

Ναι μεν ο εξτρα πατος στο επισημο αρβυλο του ΕΣ βοηθαει καπως,αλλά αν καποιος εχει τη δυνατοτητα να προμηθευτει αρβυλα εκτος στρατου,να μην το σκεφτει καν.

το προτείνω και εγώ, ειτε πατε χειμώνα ειτε καλοκαίρι... Στον 3ο μήνα ειχα ήδη πάρει κάτι pentagon με 60 ευρώ και φέρμουαρ και βρήκα την υγεια μου...

• Super Moderators
Δημοσ.

ΥΓ και μιας και βαζω φωτο, ας βαλω και μια αφιερωμενη στο thresh για να θυμηθει τα εθιμα του στρατοπεδου μας

dsgfgsfggsghgh.png

και πολλά σου άφησαν :P

δες εδώ το τιμημένο τριόροφο στο θάλαμο

triorofo.jpg

Δημοσ.

οσο κι αν σου φαινεται απιστευτο , αυτος ο θαλαμος καποια στιγμη τιγκαρε απο κοσμο

ΥΓ ΑΥΔΜ daffy (ή κατι αναλογο) ειχατε και τα κανατε πουτ@να ? ^_^

• Super Moderators
Δημοσ.

ofc, μέχρι και τον θεό τον Αννόπουλο :-D

ο Daffy έφερνε laptop και καιγόταν, skyrim, Fable 3, Pro και δεν συμμαζεύεται :P

Δημοσ.

παρα πολυ καλος ανθρωπος ο συγκεκριμενος , οχι σα την αλλη τη στριγγλα που το παιζε και αντρας

παρε και Πετρουλα (που της εριξε φολα καποιος μ#λακας :mad: )

IMG_20120528_172102.jpg

θεοι ρε φιλε πολυ γαματο !!!! χχαχαχχαχα !!!!

μα μιλαμε για το πιο μαχιμο στρδο των βαλκανιων σου λεω :P

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτός που ήταν στη κορυφή του τριόροφου ήταν ο μάγειράς μας, έπρεπε να τον έβλεπες στην φρουρά μαζί με όλα τα σκυλιά πάνω του και τον ΕΑΣ να ρίχνει facepalm... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...