Liverpool89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σημερα πηρα στη στρατολογια.. Ενα εχω να πω με την κοπελα που μιλουσα, μπορει να ειχε ωραια φωνη..αλλα μονο αυτο..σε καθε ερωτηση μου ελεγε μισο λεπτο να ρωτησω..λες και ρωτουσα κατι εξωφρενικο.... Αν ταξιδεψω με δικα μου εξοδα την πρωτη φορα. Αν χρειαζεται να εχω μαζι μου το πτυχιο μου .. και κατι ακομα ρωτησα αλλα δεν θυμαμαι... Εδιτ... Που ειναι το φρουραχειο στην Χαλκιδικη και με ειπε στις φωκιες να παω εκει με το χαρτι της καταταξης και να παω να μου δωσουν κατι χαρτια για να παω τζαμπα Σπαρτη κατι τετοιο.. Και την ρωταω πρεπει να βγαλω ακτινογραφια και μου λεει δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο ..τις λεω το λεει απο πισω ..ε μου λεει κανε αυτα που σου λεει απο πισω..και μετα..μου πεταει και ενα καλο μεσιμερι..και το εκλεισε..
efo355 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ακομα ετσι ειναι το ΚΕΕΜ ? παντως ως νεος δε μπορεις να κατσεις ειτε προλαβαινουν καποιοι που αραζουν ολοι μερα ειτε οι παλιοι! Ως αρτοποιος μπορεις να σαχλαμαρισεις στο ιντερνετ παντως γιατι οι αλλοι ειναι για εκπαιδευση οδηγων και εσενα μπορει να σε διωξει [καλα οχι μονο εσενα ολο το ....team] κατα τις 12 η ωρα ο επιλοχας του αρτοποιείου ! Το γαματο ειναι οι αγωνες της Νοβα αν εχουν ακομη και το γεγονος : αναφορα βραδυνη (απο αυδμ): οποιος θελει να παει να δει τον αγωνα , να σηκωσει το χερι του και να δωσει στον ΛΥΛ (ή στο οργανο αναλογα) το ονοματεπωνυμο του! 23.30 η ωρα ομως ολοι για υπνο θα κλεισει το καψιμι ! μην κανεις καφριλα ομως και δε πεταξεις οτι χαρτια/αδεια αναψυκτικα χρησιμοποιησεις γιατι υπαρχουν μερικοι στα@@@στες που τα αφηνουν και ρε φιλε δεν ειναι σωστο ! Τεσπα επισης μπορεις να παρεις κ εφημεριδες απο το κψμ , το Σ/Κ περιμενοντας την εξοδο ειναι οτι πρεπει ! Τωρα για λοχους δεν ξερω ειναι αναλογα το που θα πεσεις παντως απο αγγαρεια προτιμουσα το γοπινκ ή το καθαρισμα στα λουκια στους δρομους του στρατοπεδου παρα να μουν εστιατορας/λαντζα κλπ ! Το καλο ειναι οτι θα στε τοσα ατομα και θα ναι χαλαρα απο θεμα υπηρεσιων! Εδω εμεις ήμαστε η τελευταια σειρα που ηταν μονο ΕΜ στο στρατοπεδο να παρουσιαστουν και μας πηγαινε 1-1 ή μερικες φορες 2εξω μια μεσα! Α και μην ψαρωνεις με τον φωτογραφο βγαλε το πολυ μια δυο φωτο στην ορκωμωσια και thats all ! (αν θες ξερω γω να βγεις με τους υπολοιπους συνφανταρους) Αυτααα ! ΑΑΑΑ και ισως γινει ατακα οπως εμας με το κακομοιρο το παιδι τον Στεφανο (το επωνυμο του δε το λεω αμα με διαβαζει καλά να ναι) που σαν ΛΥΛ κυνηγουσε ολο τον κοσμο ρωτωντας: εχεις κανει ακουογραμμα εχεις κανει ακουογραμμα? Στην αναφορα: συγνωμη κυριε λοχαγε θα ηθελα να ρωτησω ποιος δεν εχει κανει ακουογραμμα?!?! edit: για τη μεταθεση οι αποψεις διιστανται , εγω χαρηκα που τελικα εμεινα στη μοναδα μου κ εκανα καλη θητεια σε σχεση με καποια σειρα μου που ηρθε Αθηνα και βαραγε σκοπια στη Μεσογειων αλλα ο κολλητος μου φυσικα και περασε καλυτερα στην Αθηνα στο Τυπογραφειο απο οτι στον Εβρο ... Αλλα αμα μου λεγανε μοναδα ζωαρα ή φυγε πιο πολυ θα προτιμουσα μοναδα ζωαρα παρα να το ρισκαρω εκτος και αν ημουν σιγουρος ξερω γω οτι εκει που θα παω ειναι "κορυφη" Ακουογραμμα χαχαχα τι γελοίο είχαμε ρίξει με τον wolf χαχαχα. Και εγώ αρτοποιος και έτσι όπως τα λες ο Τάσος. Τώρα ξανθη σε φούρνο και περιμένω πως και πως τον Δεκέμβρη να απολύθω.
panosno1com Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 κανεις υπηρεσια αρτοποιου στη ξανθη; εγω εκει που πηγα στη Σαμο ειχε χαλασει ή "ειχε χαλασει" δεν εμαθα ποτε το κινητο αρτοποιείο κ ετσι δεν ειχα ειδικοτητα ουσιαστικα...κτιριο δεν υπηρχε ΚΑΝ χααχχαχα! (ψωμι εφερνε ενας απ εξω μαλλον μιζενς απ οτι καταλαβα αλλα τεσπα) . Απο περιεργεια αν κανεις υπηρεσια αρτοποιου ,ειναι οπως στη σπαρτη; ξυπνας στις 4 ξερω γω πας κανεις το ψωμι τελειωνεις καποια ωρα και μετα, το μεσημερι εισαι εξοδουχος? Ενας παλιος που ηταν εβρο , οταν ημουν σπαρτη ειχε ερθει για απολυση (ηταν με 11μηνο αυτος ως 306 σειρα) κ μου λεει χαλαρα , ξυπνουσε 4 εφτιαχνε ως τις 7 μετα ξαπλα και το μεσημερι αν ηθελε εβγαινε ως κανονικος εξοδουχος αλλιως αν ειχαν εμπλοκη εκανε αγγαρειες κλπ μεχρι το μεσημερι , και επαιρνε τα καλα νουμερα στις υπηρεσιες ...
genius_13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Παιδες μπαινω Αυλωνα 12 Σεπτεμβρη!Εχετε καμμια συμβουλη? Τεράστιο στρατόπεδο,εύκολα χάνεσαι.... Πολλά άτομα Λίγες υπηρεσίες (1-3,1-4) ΧΑΛΙΑ φαγητό Ανεκτές εγκαταστάσεις Άπειρες καθημερινές αναφορές Περπάτημα,πολύ περπάτημα για να πας απ την πύλη ως την επιλαρχία σου. Έξοδος σε Θήβα, Αθήνα ή στο χωριό της αυλώνας. Πάρε υπνόσακο,μην αγγίξεις ποτέ και για κανέναν λόγο της κουβέρτες του ΕΣ! Πάρε οτοασπίδες,απ τις καλές,θα σας δώσουν και εκεί την πρώτη μέρα αλλά δεν κάνουν καλή δουλεια.Διαφορετικά δεν θα κοιμάσαι τα βράδια απ τα ροχαλητά και τα μέσα έξω των θαλαμοφυλάκων (τρίζουν και οι πόρτες) Μην μπεις στο στρατόπεδο με 50 τσάντες,πάρε μόνο τα απαραίτητα,χωρίς υπερβολές.Όχι τίποτα άλλο αλλά θα σου βγει η Παναγία. Ότι άλλο θες να μάθεις για Αυλώνα μπορείς να με ρωτήσεις.
PavelX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 πάρε μόνο τα απαραίτητα,χωρίς υπερβολές. Αυτά τα απαραίτητα είναι το θέμα. Όσους και αν ρώτησα ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Βλέπω κάτι λίστες που έχει στο internet και μου φαίνονται υπερβολικά πολλά αυτά που λένε να πάρω. Και εγώ Αυλώνα παρουσιάζομαι 12/09. Μου είπαν πως στο κέντρο "καλό είναι" να μην πάρω υπνόσακο αλλά ένα σεντόνι να βάλω από πάνω. Επίσης, μετά από πόσες μέρες ορκιζόμαστε; Και κάτι άσχετο. Εκείνη τη μέρα λογικά για Αυλώνα θα φεύγει ένα σωρό κόσμος. Ένας φίλος μου είπε πως αν έχω πάρει φύλλο πορείας θα μπω όπως και να 'χει στο τρένο αλλά παίζει να είμαι όρθιος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είμαι όρθιος αλλά αν θα μπω στο τρένο. Ισχύει;
panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τα πιο απαιραιτητα που μπορω να σκεφτω εγω ειναι - 3 ή 4 λουκετα ( ενα για τον πολιτικο σακο σου , ,ενα για το οπλο ενα για τις αρβυλες ,ενα για τον φοριαμο που αν ειναι μεγαλος μπορεις να βαζεις εκει το "λουκανικο" και το σακο εκστρατειας) -εσωρουχα , καλτσες ,φανελακια στο χρωμα του στρατου -ξυριστικα , σαμπουαν , ενα σφουγγαρι , πετσετες μπανιου κ μαπας (αν και δινουν αλλα δε ξερω αν τις εμπιστευσαι δε ξερω...) -ενα μουφογυαλιστικο για τις αρβυλες , -εννοειται καλοχαρτο , αν θες παρε και "απολυμαντικα υγρα χαρτομαντηλα" ή το αντιστοιχο mini μπουκαλακι να ξεπλενεις τα χερια σου -φορτιστη κινητου κ εννοειται παιρνεις μπακατελα οχι μονο για να μη το κλεψουν αλλα και για αντεχει η μπαταρια... αν θελει καποιος ας συμπληρωσει παντως εγω οταν ειχα μπει ειχα κανει επιλογη απ τις διαφορες λιστες που...κυκλοφορουν στο ιντερνετ ! Ορκιζεσαι την δευτερη παρασκευη απ οταν μπηκες , εκτος και αμα το εχουν αλλαξει και αυτο ! Κλωστη και βελονα δε χρειαστηκε την δευτερη μερα γραψαμε μεσα στις ετικετες το ονοματεπωνυο και λοχο μας και τα παραδωσαμε και μας ραψανε αυτοι (δε ξερω ποιοι ) το σημα του Σωματος και την σημαια στη στολη εξοδου ! Οσο γι τον υπνοσακο ,ημουν ΚΕΕΜ βεβαια εγω,καποιους τους την ψιλολεγανε σε καποιους λοχους αλλα υπηρξε η φημη και καλα αν θελουμε αντι για υπνοσακο που δεν προβλεπεται να βαζουμε σεντονι απο πανω στα χρωματα του στρατου ! Στην αρχη κοιμομουν απο μεσα δεν ειχα προβλημα ευτυχως αλλα μου την εσπαγε να φτιαχνω φακελο καθε πρωι οποτε μετα εβαζα σεντονι απο πανω και σκεπαζομουν με ενα αλλο σεντονακι και αμα μου λεγανε τιποτα εκανα τον κοιμισμένο χαχαχα ! Στην μοναδα νταξει δεν λεγανε κατι... οσο για τα εξοδα μετακινησης ρωτα στο φρουραρχειο για κατασταση επιβιβασης καπως ετσι !
Giorgos09 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Οταν περασα σε ΑΕΙ πηρα αναβολη για 6 χρονια μεχρι τα 23 μου. Site: Εδω ομως λεει οτι μπορω να παρω μεχρι τα 28. Πως μπορω να το κανω αυτο;
nicoc89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 11/9 μπαίνω Θήβα τι λέει εκει ? έχει παει κανείς? κανένας άλλος απο εδω μέσα που παρουσιάζεται Θήβα?
efo355 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 κανεις υπηρεσια αρτοποιου στη ξανθη; εγω εκει που πηγα στη Σαμο ειχε χαλασει ή "ειχε χαλασει" δεν εμαθα ποτε το κινητο αρτοποιείο κ ετσι δεν ειχα ειδικοτητα ουσιαστικα...κτιριο δεν υπηρχε ΚΑΝ χααχχαχα! (ψωμι εφερνε ενας απ εξω μαλλον μιζενς απ οτι καταλαβα αλλα τεσπα) . Απο περιεργεια αν κανεις υπηρεσια αρτοποιου ,ειναι οπως στη σπαρτη; ξυπνας στις 4 ξερω γω πας κανεις το ψωμι τελειωνεις καποια ωρα και μετα, το μεσημερι εισαι εξοδουχος? Ενας παλιος που ηταν εβρο , οταν ημουν σπαρτη ειχε ερθει για απολυση (ηταν με 11μηνο αυτος ως 306 σειρα) κ μου λεει χαλαρα , ξυπνουσε 4 εφτιαχνε ως τις 7 μετα ξαπλα και το μεσημερι αν ηθελε εβγαινε ως κανονικος εξοδουχος αλλιως αν ειχαν εμπλοκη εκανε αγγαρειες κλπ μεχρι το μεσημερι , και επαιρνε τα καλα νουμερα στις υπηρεσιες ... Κανονικά στο αρτοποιειο είμαι και αυτή τη στιγμή έχω μείνει και μόνος μαζί με 2 λοχιες. Κάθε μέρα απο τις 5 το πρωί μέχρι τις 11.30 δουλεια και μετα απο τις 12 το πρωί μέχρι τις 11.30 είμαι εξοδουχος. Τις Κυριακές δεν δουλεύει ο φούρνος. Είμαι σαν δουλειά αν είχα και διανυκτέρευση θα νόμιζα ότι έχω απολυθεί.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 8μηνος ε? αν ναι τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι... όχι 9μηνoς αλλά τώρα είμαι Αθήνα με 20 μερούλες άδεια και έχω ακόμα 30 απολύσεως τελικά παρέμεινα στου διαόλου τη μάνα! 73 μέρες στο σύνολο δε το λες και άσχημα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 11/9 μπαίνω Θήβα τι λέει εκει ? έχει παει κανείς? κανένας άλλος απο εδω μέσα που παρουσιάζεται Θήβα? εγω ερχομαι θηβα στις 12.. 1
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) εγω ερχομαι θηβα στις 12.. ωραία μαν αμα θες να κανουμε παρέα στη Θήβα! καλη μας θητεία πως σε λένε στο μικρό σου ? εμένα λογικά θα με καταλάβεις anyway, θα τα πιούμε εκεί edit : με πήραν τηλ , ήρθε το χαρτί , η ώρα πλησιάζει Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2012 από nicoc89
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 στεφανος !! το ονομα το καταλαβα τωρα εκει μεσα δεν νομιζω να σε καταλαβω
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 στεφανος !! το ονομα το καταλαβα τωρα εκει μεσα δεν νομιζω να σε καταλαβω καλά να περάσουμε! στου στέλνω link για το group στο fb αν έχεις και θες να μπεις να μαζευόμαστε
kalogeros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οταν περασα σε ΑΕΙ πηρα αναβολη για 6 χρονια μεχρι τα 23 μου. Site: Εδω'>http://www.ellinikos..._1.asp']Εδω ομως λεει οτι μπορω να παρω μεχρι τα 28. Πως μπορω να το κανω αυτο; Τα 28 είναι το ανώτατο όριο ηλικίας που σου δίνει ο ΕΣ για να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. Δεν σημαίνει ότι αν μπήκες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ μπορείς να αναβάλεις τη θητεία σου μέχρι αυτήν την ηλικία. Εάν πήρες το πτυχίο σου, η μόνη περίπτωση για να επεκτείνεις την αναβολή σου είναι, είτε να γραφτείς σε καμία άλλη σχολή, είτε να κάνεις κανένα μεταπτυχιακό. Εάν δεν πήρες πτυχίο, παίρνεις βεβαίωση σπουδών από τη σχολή σου, πας στη στρατολογία που ανήκεις και παίρνεις 2 επιπλέον χρόνια αναβολή. Πάντως εάν θέλεις τη συμβουλή μου, η ηλικία σου είναι η ιδανική για μπεις φαντάρος. Ούτε πολύ μικρός, ούτε πολύ μεγάλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις