Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ το μεγάλο δίλημμα, μένουν 3 μήνες θητείας,

επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι

επιλογή δεύτερη, άγνωστο στρατόπεδο και συνθήκες αλλα διπλα στο σπίτι!

Tην κουρτινα 1 χαλαρα

• Like 1
Δημοσ.

επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι

Δεν είναι καν επιλογή.

Μακρυά και ζωάρα παρά κοντά και δεν ξέρω τι μου ξημερώνει.

Έτσι και αλλιώς το 1/3 της θητείας σου πάλι σπίτι θα είσαι.

Δημοσ.

Τι ηθελα να πω τα χαρτια για μειωμενη θητεια τα κανεις αφου πας εκει ή πρεπει να τα εχεις ετοιμα...γιατι εγω ειχα ρωτησει στα ΚΕΠ και μου ειχα οει οτι τα κανω μολις μπω...

Ναι, τα ετοιμάζεις αφού παρουσιαστείς. Και εγώ παντού έτσι έχω δει, και έτσι θα κάνω δηλαδή όταν μπω.

Δημοσ.

Κάτσε εκεί που είσαι.

Δημοσ.

Παιδες μπαινω Αυλωνα 12 Σεπτεμβρη!Εχετε καμμια συμβουλη? :mellow:

Δεν υπηρέτησα Αυλώνα, δεν έχω περάσει καν απ' έξω. Παρόλα αυτά θα σου δόσω την πιο χρήσιμη συμβουλή που μου έδοσαν και εμένα πριν μπω φαντάρος. Η συμβουλή δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε εσένα, αλλά σε όλους τους μέλοντες στρατιώτες: πάντα, μα πάντα, μα ΠΑΝΤΑ να έχεις μαζί σου ένα κωλόχαρτο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού και πότε θα σε πιάσει.

Δημοσ.

βγαζοντας το χαρτονι ωστε να πιανει λιγοτερο χωρο κιολας...! καλο θα ναι αν ειναι ολοκαινουριο να του κοψεις το πρωτο φυλλο για να..ανοιγει πιο ευκολα μετα!

Δημοσ.

το να πας σπιτι σου μπορει να ειναι δικοπο μαχαιρι, γιατι αν η μοναδα εχει θεμα κοσμου τοτε σαν καινουριος (εκει) θα πηξεις και δεν περνανε τα "εγω εκανα εβρο" κτλ..

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις πώς ειναι τα πραγματα εκει που θα πας, αν ειναι καλα για ολους τοτε υποχρεωτικα θα ειναι και για σενα και το να πηγαινεις σπιτι σου ειναι αλλη φαση

παρε κανα τηλ τη μοναδα και ρωτα κανα φανταρο τι παιζει.. για Αθηνα μιλας παντα?

η Αθηνα να ξερεις κρυβει παγιδες, αλλα εχει και καποιες μοναδες που ειναι τουφα (ειναι ομως λιγες)

8μηνος ε? αν ναι τότε δεν μπορείς να κάνεις και κάτι...

στον ΕΣ ο,τι θες κανεις αν μπορεις, δεν υπαρχει καποια λογικη

• Super Moderators
Δημοσ.

στον ΕΣ ο,τι θες κανεις αν μπορεις, δεν υπαρχει καποια λογικη

δλδ αν έχει έρθει σήμα με την μετάθεση μπορεί να τους ρίξει άκυρο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν βρει βυσμα...και Μυκονο παει

φαντάζομαι ότι αν μπορούσε να βρει θα ήταν εξαρχής Αθήνα και σε καλό στρατόπεδο...

Δημοσ.

Κατσε εκει που εισαι, εμπειρια ειναι, κανε την ζωαρα σου και σε 2 μηνες ξεμπερδευεις. Που να πας τωρα να γνωριζεις νεο κοσμο, ρισκαρεις εμπλοκες και μπιφτεκια ή περιεργους ΕΠΟΠ.

Και εγω κοντεψα να βαλω βυσμα για να μεινω Ξανθη και να μην παρω μεταθεση σπιτι μου, αλλα ηταν λιγο παραλογο και τελικα εφυγα.

Δημοσ.

Σημερα πηγα και πηρα το χαρτι...Σπαρτη παω...Πολυ μακρια ρε σεις ..Απο Χαλκιδικη...

Τι ηθελα να πω τα χαρτια για μειωμενη θητεια τα κανεις αφου πας εκει ή πρεπει να τα εχεις ετοιμα...γιατι εγω ειχα ρωτησει στα ΚΕΠ και μου ειχα οει οτι τα κανω μολις μπω...

post-223961-0-24708800-1345139130_thumb.jpg

Πήγαινε Σπάρτη να λιωσεις στο counter strike και στη dota. Το καλύτερο ΚΨΜ που έχω δει. Internet παιχνίδια web cam Skype, τι άλλο θες. Αν είσαι και στον τρίτο λόχο δεύτερο τάγμα θα είσαι τέλεια. Αν θες πληροφορίες π.μ. Παρουσιάστηκα Σπάρτη τον Μάρτιο και έκατσε 2 μήνες λόγω ειδικότητας.

Δημοσ.

φαντάζομαι ότι αν μπορούσε να βρει θα ήταν εξαρχής Αθήνα και σε καλό στρατόπεδο...

μη το λες αυτο, αυτα προκυπτουν κιολας.. ξερω ατομο που απο το πιο ακυρο σημειο του εβρου μετα απο καποιους μηνες πηγε σε μοναδα στο κεντρο της αθηνας που θα ζηλευε το 99.99999%

Δημοσ.

ακομα ετσι ειναι το ΚΕΕΜ ? παντως ως νεος δε μπορεις να κατσεις ειτε προλαβαινουν καποιοι που αραζουν ολοι μερα ειτε οι παλιοι! Ως αρτοποιος μπορεις να σαχλαμαρισεις στο ιντερνετ παντως γιατι οι αλλοι ειναι για εκπαιδευση οδηγων και εσενα μπορει να σε διωξει [καλα οχι μονο εσενα ολο το ....team] κατα τις 12 η ωρα ο επιλοχας του αρτοποιείου ! Το γαματο ειναι οι αγωνες της Νοβα αν εχουν ακομη και το γεγονος : αναφορα βραδυνη (απο αυδμ): οποιος θελει να παει να δει τον αγωνα , να σηκωσει το χερι του και να δωσει στον ΛΥΛ (ή στο οργανο αναλογα) το ονοματεπωνυμο του! 23.30 η ωρα ομως ολοι για υπνο θα κλεισει το καψιμι ! μην κανεις καφριλα ομως και δε πεταξεις οτι χαρτια/αδεια αναψυκτικα χρησιμοποιησεις γιατι υπαρχουν μερικοι στα@@@στες που τα αφηνουν και ρε φιλε δεν ειναι σωστο ! Τεσπα επισης μπορεις να παρεις κ εφημεριδες απο το κψμ , το Σ/Κ περιμενοντας την εξοδο ειναι οτι πρεπει ! Τωρα για λοχους δεν ξερω ειναι αναλογα το που θα πεσεις παντως απο αγγαρεια προτιμουσα το γοπινκ ή το καθαρισμα στα λουκια στους δρομους του στρατοπεδου παρα να μουν εστιατορας/λαντζα κλπ ! Το καλο ειναι οτι θα στε τοσα ατομα και θα ναι χαλαρα απο θεμα υπηρεσιων! Εδω εμεις ήμαστε η τελευταια σειρα που ηταν μονο ΕΜ στο στρατοπεδο να παρουσιαστουν και μας πηγαινε 1-1 ή μερικες φορες 2εξω μια μεσα! Α και μην ψαρωνεις με τον φωτογραφο βγαλε το πολυ μια δυο φωτο στην ορκωμωσια και thats all ! (αν θες ξερω γω να βγεις με τους υπολοιπους συνφανταρους) Αυτααα ! ΑΑΑΑ και ισως γινει ατακα οπως εμας με το κακομοιρο το παιδι τον Στεφανο (το επωνυμο του δε το λεω αμα με διαβαζει καλά να ναι) που σαν ΛΥΛ κυνηγουσε ολο τον κοσμο ρωτωντας: εχεις κανει ακουογραμμα εχεις κανει ακουογραμμα? Στην αναφορα: συγνωμη κυριε λοχαγε θα ηθελα να ρωτησω ποιος δεν εχει κανει ακουογραμμα?!?!

edit: για τη μεταθεση οι αποψεις διιστανται , εγω χαρηκα που τελικα εμεινα στη μοναδα μου κ εκανα καλη θητεια σε σχεση με καποια σειρα μου που ηρθε Αθηνα και βαραγε σκοπια στη Μεσογειων αλλα ο κολλητος μου φυσικα και περασε καλυτερα στην Αθηνα στο Τυπογραφειο απο οτι στον Εβρο ... Αλλα αμα μου λεγανε μοναδα ζωαρα ή φυγε πιο πολυ θα προτιμουσα μοναδα ζωαρα παρα να το ρισκαρω εκτος και αν ημουν σιγουρος ξερω γω οτι εκει που θα παω ειναι "κορυφη"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...