Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιχείρηση "λουκέτο". Μονόδρομος το κλείσιμο άχρηστων στρατοπέδων στη μάχη με τη τρόϊκα

Μελέτες υπάρχουν από το ΓΕΣ για το κλείσιμο στρατοπέδων, με τελευταία να έχει γίνει επί Ζιαζιά. Σύμφωνα μ΄ αυτή πάνω από 250 μονάδες μπορούν να κλείσουν άμεσα στη Βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο και σύντομα να ακολουθήσουν και μονάδες της Πελοποννήσου.

Το κέρδος θα είναι τεράστιο,αλλά τεράστιες αναμένονται να είναι και οι αντιδράσεις. Εδώ μόλις πριν από 10 ημέρες ανακοίνωσαν ότι θα επαναλειτουργήσει το στρατόπεδο της Καλαμάτας ως κέντρο νεοσυλλέκτων, με τη δικαιολογία ότι είναι καινούργιο και άρα κακώς έκλεισε. Οι πιέσεις του πρώην ΥΦΕΘΑ Γ.Λαμπρόπουλου φαίνεται ότι ήταν αποτελεσματικές.

Παρόλα αυτά ο Παναγιωτόπουλος γνωρίζει ότι άλλος τρόπος για να βρει το ένα επιπλέον δις που του ζητούν,αλλά και ισοδύναμα μέτρα για να προσπαθήσει να “κόψει” τη μείωση του 12%, δεν υπάρχει.

http://www.onalert.g...=2&art_id=16861

chuck_norris_epic_win_epic_wins_s500x447_43505_580-s500x447-158414.jpg

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάργηση της θητείας... :devil: :devil: :devil:

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

•Οι “τροϊκανοί” είχαν “στοχεύσει” σ΄ έναν κωδικό με την ονομασία “υποστήριξη λειτουργικών δαπανών” . Το ποσό που περιελάμβανε ο κωδικός ήταν 400.000.000 εκατομμύρια και επέμειναν με ένταση να μάθουν που πάνε αυτά τα χρήματα. Όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ποσά που είχαν να κάνουν με τα “φύλλα πορείας” ,ζήτησαν την άμεση κατάργηση του κωδικού και φυσικά την περικοπή του ποσού.

•οι υπάλληλοι της τρόϊκας έχουν επίσης εμμονή με το πτητικό είδομα που λαμβάνουν οι ιπτάμενοι της ΠΑ. Παρουσίασαν στοιχεία που τους έχουν δοθεί από τους …”καταδότες” τους, σύμφωνα με τα οποία το πτητικό το λαμβάνουν αυτή τη στιγμή 4.050!

Το νούμερο είναι εξωπραγματικό και δεν αφορά σίγουρα την ΠΑ,όπου οι δικαιούχοι πτητικού επιδόματος δεν ξεπερνούν τους 1700.

Η τρόϊκα πιέζει αφόρητα για τα φύλλα πορείας και αν “περάσει” αυτή την περικοπή θα αρχίσει την ίδια τακτική και για το πτητικό.

800x659-TrTKS07WH_8.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

τέλη Οκτωβρίου, αν και θα σε πάρουν από το Α/Τ της περιοχής σου...

Δημοσ.
12/09 Αυλώνα' date=' Διαβιβάσεις.

Τι ακριβώς είναι; Τρία άτομα ρώτησα και πήρα τρεις διαφορετικές απαντήσεις :wacko:[/quote']

Ασφάλεια βολής, καφέ, τοστ,

(δύο φαντάροι κατά την διάρκεια βολής)

«αετός 1, με λαμβανεις;»

« χμφμχμφμφφμχ»

«αετός 1, επανέλαβε!»

«σόρρυ, έτρωγα, αναφέρω πως όλα καλώς»

Και να καβαλαει αρμονικές ο κισς φμ στο ρακαλ, βολή μετά μουσικής.

αχ ωραία ήταν στο στρατό.;ρ

Δημοσ.

“Έχουμε τα χρήματα για να διατηρήσουμε τα Ειδικά Μισθολόγια ,αλλά μόνο για φέτος. Πρέπει να βρούμε λύσεις που να προνοούν και για τα επόμενα χρόνια”. Αυτή είναι η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ,σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ.

Επιβεβαιώνεται συνεπώς αυτό που γράφαμε χθες και προχθές ,ότι δηλαδή οι περικοπές θα γίνουν από 1-1-2013, εκτός αν η κυβέρνηση βρει πραγματικά ισοδύναμα μέτρα,τα οποία θα δεχτεί η τρόϊκα.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=16950

Δημοσ.

Εχετε υπηρετήσει;;; αν ναι που;;εγω ήμουν Δ2009 στο ΠΝ και ήμουν ΔΦΓ και ΥΦΑΡ. Όπου ΔΦΓ διοίκηση Φρεγατων και ΥΦΑΡ υπηρεσία φαρων

Δημοσ.

Σημερα πηγα και πηρα το χαρτι...Σπαρτη παω...Πολυ μακρια ρε σεις ..Απο Χαλκιδικη...

Τι ηθελα να πω τα χαρτια για μειωμενη θητεια τα κανεις αφου πας εκει ή πρεπει να τα εχεις ετοιμα...γιατι εγω ειχα ρωτησει στα ΚΕΠ και μου ειχα οει οτι τα κανω μολις μπω...

post-223961-0-24708800-1345139130_thumb.jpg

Δημοσ.

Εδώ το μεγάλο δίλημμα, μένουν 3 μήνες θητείας,

επιλογή πρώτη. Στρατόπεδο που είμαι ζωάρα, δεν με εγγίζει τίποτα και 1 μηνα άδεια απολύσεως, αλλα 1000χλμ από το σπίτι

επιλογή δεύτερη, άγνωστο στρατόπεδο και συνθήκες αλλα διπλα στο σπίτι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...