Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι ο κολλητός μου 13/9 Θήβα/Πυροβολικό.

Απ όσο θυμάμαι εγώ να μας λένε τα παιδιά της ΕΣΣΟ μου (306) ήταν σχετικά καλά εκεί πέρα.Επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε υποθέτω,κάποιος που να πήγε πρόσφατα αν ξέρει τι παίζει εκεί πέρα ας μας πει.

Όπως και με τις μεταθέσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

313, εξαρτάται την Μοίρα και την Πυροβολαρχία. 3η Μοίρα, 2η Πυροβολαρχία μας φωνάζαν μεξικανούς και ξενοδοχείο και γνώρισα ένα γαμάτο ανθυπολοχαγό ο οποίος μας άφηνε να πηγαίνουμε χύμα για φαγητό, να ξεκουραζόμαστε και γενικά πολύ καλαμπουρτζής. Και φυσικά διοικητής Κωνστάνταρος, ο καλύτερος διοικητής του ΕΣ χαλαρά. Επίσης σχετικά καλές εγκαταστάσεις, με ζεστό νερό, φοριαμούς για όλους και χωρίς κατοικίδια.

Σε μια άλλη Μοίρα όμως που ήταν δίπλα στα Διοικητήρια, καψώνια και τρέξιμο πρωί βράδυ (πέρασαν με λούστρο τις ερπύστριες 2 τανκ), παρέα με ποντίκαρους και κατσαρίδες.

Επεξ/σία από Praetorianos
Δημοσ.

313, εξαρτάται την Μοίρα και την Πυροβολαρχία. 3η Μοίρα, 2η Πυροβολαρχία μας φωνάζαν μεξικανούς και ξενοδοχείο και γνώρισα ένα γαμάτο ΕΠΟΠ ο οποίος μας άφηνε να πηγαίνουμε χύμα για φαγητό, να ξεκουραζόμαστε και γενικά πολύ καλαμπουρτζής. Και φυσικά διοικητής Κωνστάνταρος, ο καλύτερος διοικητής του ΕΣ χαλαρά. Επίσης σχετικά καλές εγκαταστάσεις, με ζεστό νερό, φοριαμούς για όλους και χωρίς κατοικίδια.

Σε μια άλλη Μοίρα όμως που ήταν δίπλα στα Διοικητήρια, καψώνια και τρέξιμο πρωί βράδυ (πέρασαν με λούστρο τις ερπύστριες 2 τανκ), παρέα με ποντίκαρους και κατσαρίδες.

Ακριβως διπλα σου, στην 2η μοιρα, κρυο νερο, ποντικια στον θαλαμο και απο τρεξιμο/προβες μετρια πραγματα.

Την 1η μοιρα που ηταν διπλα στο διοικητηριο οντως την ειχαν σταξει.

Ειναι που θα σου τυχει να πας στην Θηβα. Οι διαφορες στις εγκαταστασεις ειναι χαωδεις.

PS Παιζει να εχω ακομα το τηλεφωνο σου, ασχετα που δεν καταφεραμε να συναντηθουμε ποτε εκει μεσα :P

Δημοσ.

Θηβα πριν 2-3 χρονια, ειχα μπει Αυγουστο και εκανα ζωαρα παντως παρα τις δυσκολες καιρικες συνθηκες. Και ημουν και στη μοιρα με τις πιο τραγικες εγκαταστασεις (4η). Ειναι καλα ομως, το μονο κακο ειναι πως στις εξοδους θα σας φυγουν καμποσα λεφτα σε ταξι/λεωφορεια + οτι η πολη δεν εχει τιποτα απολυτως για εναν εξοδουχο. Μια πλατεια της κακια ωρας με κατι καφετεριες και κατι φαγαδικα επισης της κακιας ωρας :P

ΥΓ. Οτι εκανα ζωαρα το καταλαβα μολις πηγα στην μοναδα. Οσο ημουν Θηβα δεν μου πολυαρεσε τις πρωτες μερες κυριως. Αλλα τελικα ηταν η απολυτη κατασκηνωση, με μοναδικη ελλειψη τις γκομενες :P

Δημοσ.

PS Παιζει να εχω ακομα το τηλεφωνο σου, ασχετα που δεν καταφεραμε να συναντηθουμε ποτε εκει μεσα :P

Ναι θυμάμαι που μιλήσαμε την πρώτη μέρα πριν τα εμβόλια και μετά το ...χάος. Της πορνάρας γινόταν μετά με τις παρελάσεις και τις πρόβες, μόνο τις φάτσες από τον όροφο μου προλάβαινα να δω.

το μονο κακο ειναι πως στις εξοδους θα σας φυγουν καμποσα λεφτα σε ταξι/λεωφορεια

Πόσες είχατε? Εμείς μόνο μια, πριν την άδεια ορκομωσίας.

Δημοσ.

χαχαχα απο περιεργεια, ειναι κανεις που ηταν ΚΕΕΜ σειρα 308 ? νομιζω παρουσιαστηκε εκει δεν ηρθε μετεκπαιδευση...κατι θυμαμαι οτι συζητουσα με ενα παιδι για φορουμς κ ιντερνετ αλλα μετα απο 3 χρονια που να θυμαμαι.δεν ξερω και που πηγε μεταθεση ωστε να εχω παραπανω στοιχεια! :P

Δημοσ.

Ναι θυμάμαι που μιλήσαμε την πρώτη μέρα πριν τα εμβόλια και μετά το ...χάος. Της πορνάρας γινόταν μετά με τις παρελάσεις και τις πρόβες, μόνο τις φάτσες από τον όροφο μου προλάβαινα να δω.

Πόσες είχατε? Εμείς μόνο μια, πριν την άδεια ορκομωσίας.

Πριν την αδεια ορκωμοσιας νομιζω δεν πηραμε εξοδο. Μετα στην εκπαιδευση διαρκειας 1 μηνα (12μηνο καναμε τοτε) μας πηγαινε χοντρικα 1-1/2-1, αλλα εβγαινα απλα για να μη μεινω μεσα. Η Θηβα ειναι fail ειδικα μεσα στο κατακαλοκαιρο:P

Δημοσ.

12/09 Αυλώνα, Διαβιβάσεις.

Τι ακριβώς είναι; Τρία άτομα ρώτησα και πήρα τρεις διαφορετικές απαντήσεις :wacko:

Δημοσ.

και στις "πορείες" ή βολες θα εχεις και τον ασύρματο επ ωμου! Στο κεεμ ειχαμε και καποιους Διαβιβαστες/οδηγους και ειχαν πει και καλα ειναι συνοδηγοι ξερω γω και μιλανε στον ασυρματο :P τωρα ... οπως ειπε και ο thresh κεπικ :P αλλα εξαρταται τι μοναδα εισαι και ποσα βυσματα υπαρχουν και ποσο «καβατζα» ειναι η υπηρεσια ΚΕΠΙΚ ! Σε μας το θεωρουσανε «αγγαρεια» και οχι «υπηρεσια» οποτε μετα τις 3 που εκλεινε εκανες υπηρεσια...

Δημοσ.

12/09 Αυλώνα, Διαβιβάσεις.

Τι ακριβώς είναι; Τρία άτομα ρώτησα και πήρα τρεις διαφορετικές απαντήσεις :wacko:

Διαβιβασεις ειναι 1 απτα 4 οπλα του στρατου ξηρας, κατα πολλους το πιο καλο για να καταταγεις αλλα αυτο ειναι σχετικο και εχει να κανει κυριως με την ειδικοτητα που θα παρεις. Ακομα καλυτερα βεβαια ειναι τα σωματα αλλα οπως και να χει απο τεθωρας ή πεζικαριος καλυτερα διαβιβαστης, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.

Αν εχεις βυσμα ζητας να σε κανουν ή ρανταριστα (ΧΡΕ) ή ηλεκτρονικου πολεμου (ΧΜΗΠ) και εισαι οκ, θα φιαδιαζεις μεχρι να απολυθεις. Προτιμησε ρανταρ παντως.

Απο κει και περα ολα εξαρτωνται απτη μοναδα αλλα καλες ΣΥΝΗΘΩΣ ειδικοτητες ειναι και οι 2 που εχουν να κανουν με ΚΕΠΙΚ, δηλαδη ΧΨΤΣ και τηλεφωνητης, χωρις να σου εξασφαλιζουν ζωη και κοτα παντως. Αλλα αν πας ρανταριστας/ΧΜΗΠ κανεις στρατο αντιστοιχο ενος αεροπορου η ναυτη με ολη τη μιση θητεια σε φυλακια χωρις κανεναν πανω απτο κεφαλι σου και την αλλη μιση σπιτι σου αδειουχος.

Ολες οι αλλες ειδικοτητες ισοδυναμουν με σκοπανθρωπο.

Α, και αλλο οι διαβιβαστες των αλλων οπωλν, πχ καποιος να ειναι πυροβολικο και να παιρνει ειδικοτητα διαβιβαστη (που σημαινει σκοπανθρωπος με ασυρματο) και αλλο το οπλο σου να ειναι οι διαβιβασεις και να παιρνεις μια απτις ειδικοτητες που ανεφερα παραπανω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, δεν έχω βύσμα οπότε ας ελπίσουμε να γίνει κάποιο λάθος και να μπω ρανταρίστας :ph34r:

Δημοσ.

Επιχείρηση "λουκέτο". Μονόδρομος το κλείσιμο άχρηστων στρατοπέδων στη μάχη με τη τρόϊκα

Μελέτες υπάρχουν από το ΓΕΣ για το κλείσιμο στρατοπέδων, με τελευταία να έχει γίνει επί Ζιαζιά. Σύμφωνα μ΄ αυτή πάνω από 250 μονάδες μπορούν να κλείσουν άμεσα στη Βόρεια Ελλάδα και την Ήπειρο και σύντομα να ακολουθήσουν και μονάδες της Πελοποννήσου.

Το κέρδος θα είναι τεράστιο,αλλά τεράστιες αναμένονται να είναι και οι αντιδράσεις. Εδώ μόλις πριν από 10 ημέρες ανακοίνωσαν ότι θα επαναλειτουργήσει το στρατόπεδο της Καλαμάτας ως κέντρο νεοσυλλέκτων, με τη δικαιολογία ότι είναι καινούργιο και άρα κακώς έκλεισε. Οι πιέσεις του πρώην ΥΦΕΘΑ Γ.Λαμπρόπουλου φαίνεται ότι ήταν αποτελεσματικές.

Παρόλα αυτά ο Παναγιωτόπουλος γνωρίζει ότι άλλος τρόπος για να βρει το ένα επιπλέον δις που του ζητούν,αλλά και ισοδύναμα μέτρα για να προσπαθήσει να “κόψει” τη μείωση του 12%, δεν υπάρχει.

http://www.onalert.g...=2&art_id=16861

chuck_norris_epic_win_epic_wins_s500x447_43505_580-s500x447-158414.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...