Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν παρουσιαστώ ήμουν ένας από αυτούς που έλεγαν ότι ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου και πρέπει να καταργηθεί. 315 σειρά Ρόδος σε μια μάχιμη μονάδα με αρκετούς καραβανάδες Εποπ με ότι αυτό συνεπάγεται. Πραγματικά υπήρχαν στιγμές που με έκαναν να αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ εδώ μέσα ? τι προσφέρω ?Σεπτέμβρης 2011 στη συνταγματική αναφορά ανακοίνωση από τον διοικητή τής μονάδας η κατάσταση στο Καστελόριζο είναι τεταμένη πιθανόν θερμό επεισόδιο με τους τουρκους επίπεδου Ιμιων Όλη η χωρά σε επιφυλακή πάγωμα μεταθέσεων άδειων για 1 μήνα περίπου και αρκετές ασκήσεις ετοιμότητας . Ήταν η στιγμή που κατάλαβα που με προσγείωσε κατά κάποιο τρόπο στην πραγματικότητα ότι ο κίνδυνος υπάρχει και παραμονεύει . Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες που έχει καταργηθεί η υποχρεωτική στράτευση αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον κατανοώ πλέον ότι η κατάταξη είναι απαραίτητη.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι δεν γουστάρουν το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας, καλό θα ήταν να αδειάσουν τον τόπο και να φύγουν. Να πάνε σε χώρες τις οποίες οι Νόμοι τους είναι πιο 'ανθρώπινοι'.

Τουλάχιστον ο άλλος που αν χρειαστεί θα χύσει αίμα για την χώρα, να μην πάει χαράμι.

Έχετε καταντήσει μαμούχαλοι βουτυρομπεμπέδες. Οι οποίοι σε άλλες εποχές, είτε θα σας είχαν πετάξει στον Καιάδα, είτε θα σας είχαν εξορίσει. Ή, πιο πρόσφατα επί επανάστασης, σας θα είχαν σφάξει ως Τουρκόσπορους.

δηλαδή εσυ έγινες άντρας και δεν εισαι ποια βουτυρομπεμπές επειδή πήγες και καθάριζες πατάτες και τουαλέτες? που θα χύσεις το αίμα της χώρας σου αφου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πόλεμος , κανείς δεν θέλει να χαλάσει ΤΟΣΟ χρήμα και τις σχέσεις του με άλλες χώρες για να πάρει κάτι χαλασμένο που μόνο φύρα θα του προκαλέσει , άρα μιλάς επειδή ξέρεις πως δεν θα γίνει ποτέ.

και αυτά στα λέει κάποιος που δεν έχει πρόβλημα να πάει στρατο, που του αρέσουν τα όπλα (αν και δεν παίζω ποτέ παιχνίδια fps) και επίσης έχει τρέλα με την μάχη σώμα με σώμα.

οπλα + μάχη σώμα με σώμα = υποτιθέμενη εκπαίδευση του στρατού στους φαντάρους.

ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ

το μόνο που με χαλάει στο θέμα στρατός ειναι πως 99,9% απο τους στρατιωτικούς , ιδικά σε μεγάλες θέσεις ειναι ανίκανοι σωματικά και διανοητικά για να διοικήσουν και να μου πουν εμένα και του καθενός τι θα κάνει και πως.

Δημοσ.
Πριν παρουσιαστώ ήμουν ένας από αυτούς που έλεγαν ότι ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου και πρέπει να καταργηθεί. 315 σειρά Ρόδος σε μια μάχιμη μονάδα με αρκετούς καραβανάδες Εποπ με ότι αυτό συνεπάγεται. Πραγματικά υπήρχαν στιγμές που με έκαναν να αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ εδώ μέσα ? τι προσφέρω ?Σεπτέμβρης 2011 στη συνταγματική αναφορά ανακοίνωση από τον διοικητή τής μονάδας η κατάσταση στο Καστελόριζο είναι τεταμένη πιθανόν θερμό επεισόδιο με τους τουρκους επίπεδου Ιμιων Όλη η χωρά σε επιφυλακή πάγωμα μεταθέσεων άδειων για 1 μήνα περίπου και αρκετές ασκήσεις ετοιμότητας . Ήταν η στιγμή που κατάλαβα που με προσγείωσε κατά κάποιο τρόπο στην πραγματικότητα ότι ο κίνδυνος υπάρχει και παραμονεύει . Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες που έχει καταργηθεί η υποχρεωτική στράτευση αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον κατανοώ πλέον ότι η κατάταξη είναι απαραίτητη.

Ποτε ηταν η χωρα σε επιφυλακη;

Εγω που ημουν;

Ο διοικητης σας επινε πολυ; Εσας σας εδινε ή μονο στους καραβαναδες εδινε;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες που έχει καταργηθεί η υποχρεωτική στράτευση αλλά στην Ελλάδα τουλάχιστον κατανοώ πλέον ότι η κατάταξη είναι απαραίτητη.

για να μην έχουν υποχρεωτική στρατευση παει να πει οτι έχουν επαγγελματικό στρατό.

Εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου

τους καημένους τι θα πάθουν αν γίνει κανένα ντου στην χωρα τους!

εμείς τουλάχιστον θα έχουμε στρατιές πιτσιρικάδων να πετάνε πατάτες και χαρτιά τουαλέτας (βρώμικα) στον εχθρό να σιχαθεί να φύγει :-)

Δημοσ.

δηλαδή εσυ έγινες άντρας και δεν εισαι ποια βουτυρομπεμπές επειδή πήγες και καθάριζες πατάτες και τουαλέτες?

Εχμ...τις τουαλετες ποιος επρεπε να τις καθαρισει? Τις πατατες ποιος επρεπε να τις καθαρισει?

Ο Ταξιαρχος ή μηπως να πληρωνουμε συνεργεια? :confused:

Δημοσ.

Εγω που ημουν;

Δεν βγήκαν τίποτα κομάντα στο καστελόριζο, ένα ερευνητικό πλοίο είχε πάει, που απ'ότι διαβάζω τώρα δεν ήταν καν τουρκικό, αλλά στάλθηκε εκ μέρους της τουρκίας.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=96112&catid=3

Δημοσ.

Ο στρατός είναι, και ήταν, μία κατασκήνωση για αγόρια μόνο.

Ούτε στρατιωτική εκπαίδευση, ούτε τίποτα για τους απλούς οπλίτες. Εάν γίνει κανείς ΥΕΑ τότε θα έχει μία κάποια εκπαίδευση. Για Τ/Φ, απλά 0 εκπαίδευση... εκτός και εάν ως τέτοια κανείς θεωρεί το να πας 1χλμ απόσταση με τα πόδια και να μείνεις στην εξοχή. Been there, done that με φίλους σε κάθε καιρική συνθήκη και με χειρότερο εξοπλισμό από του στρατού (όπου τα άρβυλά του απλά μαμάνε).

Εάν κανείς είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις του και απλά κάνει ό,τι του έχει ανατεθεί τότε όλα καλά. Και όλα αυτά που λέγονται για "απάλευτες" καταστάσεις είναι απλά για κλάματα... ίσως αυτός είναι ο μόνος λόγος που συμφωνώ να υπάρχει στρατός. Ο βίαιος αποχωρισμός του Έλληνα βουτυρομπεμπέ από την μανούλα του και τις ευκολίες του σπιτιού του.

Εκτός αυτού, όλα τα άλλα είναι απλά κατασκήνωση. Με λίγη ή πολύ γυμναστική.

Δημοσ.

Εχμ...τις τουαλετες ποιος επρεπε να τις καθαρισει? Τις πατατες ποιος επρεπε να τις καθαρισει?

το θέμα δεν ειναι πως καθαρίζουν και πατάτες/τουαλέτες αλλα οτι κάνουν ΜΟΝΟ αυτό.

α! ξέχασα και το wall staring μέχρι να σαπίσει ο εγκέφαλος :-)

Δημοσ.

Από αυτό προκύπτει έμμεσα πως κάθε ανώτερος αξιωματικός δεν μπορεί να καθαρίσει την τουαλέτα στην οποία χέζει.

Από το παραπάνω προκύπτει άμεσα ότι κάθε ανώτερος αξιωματικός είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Να τους χαιρόμαστε :P

Δημοσ.

για να μην έχουν υποχρεωτική στρατευση παει να πει οτι έχουν επαγγελματικό στρατό.

Εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου

τους καημένους τι θα πάθουν αν γίνει κανένα ντου στην χωρα τους!

εμείς τουλάχιστον θα έχουμε στρατιές πιτσιρικάδων να πετάνε πατάτες και χαρτιά τουαλέτας (βρώμικα) στον εχθρό να σιχαθεί να φύγει :-)

Έχεις φάει πατάτα στο κεφάλι? Πονάει ρε συ :D

Δημοσ.

Από αυτό προκύπτει έμμεσα πως κάθε ανώτερος αξιωματικός δεν μπορεί να καθαρίσει την τουαλέτα στην οποία χέζει.

Από το παραπάνω προκύπτει άμεσα ότι κάθε ανώτερος αξιωματικός είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Να τους χαιρόμαστε :P

τα έλεγα πριν καιρό και δεν με πιστεύατε , να που επαληθεύεται η προφητεία

το μόνο που με χαλάει στο θέμα στρατός ειναι πως 99,9% απο τους στρατιωτικούς , ιδικά σε μεγάλες θέσεις ειναι ανίκανοι σωματικά και διανοητικά για να διοικήσουν και να μου πουν εμένα και του καθενός τι θα κάνει και πως.

Δημοσ.

Δεν βγήκαν τίποτα κομάντα στο καστελόριζο' date=' ένα ερευνητικό πλοίο είχε πάει, που απ'ότι διαβάζω τώρα δεν ήταν καν τουρκικό, αλλά στάλθηκε εκ μέρους της τουρκίας.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=96112&catid=3[/quote']

Σαν να λεμε ενα βημα πριν απο παγκοσμιο πολεμο δηλαδη;

Ευτυχως που ημασταν σε επιφυλακη γιατι ειχα αγχωθει...

Δημοσ.

Εγω που ημουν;

Link

Link

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....

Τριχες κατσαρες και τριχες επιφυλακη.

minaras ονομα και πραγμα δηλαδη, ε...;

Εγω που ημουν;

επειδη τυχαίνει να ημουν και εγω στρατό τότε, το επιβεβαιώνω (Ε2)... Και εκει να δειτε πολλα "αντρακια" να κρύβονται στις τουαλέτες και να ψάχνουν τρόπους να κάνουν μαντραπήδα και να φύγουν και να προσπαθείς να τους δικαιολογήσεις στην αναφορά μοιρας...

Ακομα θυμάμαι την καημένη την εποπ που δε μπορουσε να ανεβασει το δίχτυ παραλλαγης στο άρμα και ήταν έτοιμη να κλαψει μέχρι που ανεβασα το δικο μου δίχτυ και την βοήθησα...

Διερωτώμαι ωστόσο, ποια η χρησιμοτητα της εκει μέσα εκτος του να σιδερώνει τις κουρτίνες του λόχου...;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...