Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον με έχεις παρεξηγήσει. Είπα εγώ κανέναν χαζό που δεν θέλει να πάει? Εσείς κομπλεξάρεστε μόλις κάποιος πει ότι δεν θέλει να πάει η μιλήσει για απαλλαγές και παθαίνετε αμοκ. Εγώ είμαι στην Ελλάδα και προσπαθώ να επιβιώσω και να ζήσω την ζωή μου.

Οταν λες "τραβατε να κανετε τους δουλους" ή οτι "οσοι πανε απλα δεν βρηκαν τροπο να την σκαπουλαρουν" τι εννοεις?

Οτι μας επιασαν κοροιδα και παμε να κανουμε τους δουλους και οτι δεν ειχαμε αρκετο μυαλο ωστε να ψαξουμε τροπους να το γλιτωσουμε (εξαιρετικα δυσκολο τι να σου πω)

Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι αυτο που λεει ο Midi εδω και πολλα post.

Ολοι θυμουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα και τις αδικιες του στρατου λιγο πριν πανε και μεχρι να παρουν την πολυποθητη αναβολη.

Δειξε μου εναν που πηρε Ι5 και συνεχισε να αγωνιζεται για την καταργηση του ηλιθιου θεσμου.

Δειξε μου επισης εναν που αγωνιζεται για μια πιο λογικη εναλλακτικη θητεια και οχι αυτην την αστειοτητα που εχουμε σημερα.

Αν δεν τα κανεις ολα αυτα λοιπον, λυπαμαι αλλα ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες για να αισθανθεις καλυτερα.

Και δεν ειναι κακο αυτο. Αλλα πες'το σε κανα γκομενακι μηπως και υγραθει με τους αγωνες σου και μην προσβαλεις τους ελαχιστους που προσπαθουν τουλαχιστον να κανουν κατι για τα παραπανω θεματα.

Και μην παρεξηγησεις το β'ενικο. Αυτο παει σε ολους οσους εκαναν την επανασταση τους μεχρι να παρουν το χαρτακι τους.

Μακαρι να μην εισαι μεσα σε αυτους, αλλα στατιστικα ειναι το πιθανοτερο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λες "τραβατε να κανετε τους δουλους" ή οτι "οσοι πανε απλα δεν βρηκαν τροπο να την σκαπουλαρουν" τι εννοεις?

Οτι μας επιασαν κοροιδα και παμε να κανουμε τους δουλους και οτι δεν ειχαμε αρκετο μυαλο ωστε να ψαξουμε τροπους να το γλιτωσουμε (εξαιρετικα δυσκολο τι να σου πω)

Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι αυτο που λεει ο Midi εδω και πολλα post.

Ολοι θυμουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα και τις αδικιες του στρατου λιγο πριν πανε και μεχρι να παρουν την πολυποθητη αναβολη.

Δειξε μου εναν που πηρε Ι5 και συνεχισε να αγωνιζεται για την καταργηση του ηλιθιου θεσμου.

Δειξε μου επισης εναν που αγωνιζεται για μια πιο λογικη εναλλακτικη θητεια και οχι αυτην την αστειοτητα που εχουμε σημερα.

Αν δεν τα κανεις ολα αυτα λοιπον, λυπαμαι αλλα ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες για να αισθανθεις καλυτερα.

Και δεν ειναι κακο αυτο. Αλλα πες'το σε κανα γκομενακι μηπως και υγραθει με τους αγωνες σου και μην προσβαλεις τους ελαχιστους που προσπαθουν τουλαχιστον να κανουν κατι για τα παραπανω θεματα.

Και μην παρεξηγησεις το β'ενικο. Αυτο παει σε ολους οσους εκαναν την επανασταση τους μεχρι να παρουν το χαρτακι τους.

Μακαρι να μην εισαι μεσα σε αυτους, αλλα στατιστικα ειναι το πιθανοτερο.

Στο ξεκαθαρίζω ότι είμαι μέσα σε αυτούς που θέλουνε το χαρτάκι τους. Δεν είμαι εδώ για να αρχίσω καμία επανάσταση και δεν μου καίγεται καρφί κιόλας. Έχω την δική μου ζωή και τα δικά μου προβλήματα για να ασχοληθώ. Επίσης δεν έχω εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μου.

Τώρα για το "τραβάτε να κάνετε τους δούλους"...... ε τσάμπα και με το ζόρι εργασία είναι ο ορισμός του δούλου. Σαν να κάνεις πιάτσα και να θυμώνεις αν σε πω ιερόδουλη, ε δεν γίνεται! :D

Δημοσ.

Στο ξεκαθαρίζω ότι είμαι μέσα σε αυτούς που θέλουνε το χαρτάκι τους. Δεν είμαι εδώ για να αρχίσω καμία επανάσταση και δεν μου καίγεται καρφί κιόλας. Έχω την δική μου ζωή και τα δικά μου προβλήματα για να ασχοληθώ. Επίσης δεν έχω εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μου.

Τώρα για το "τραβάτε να κάνετε τους δούλους"...... ε τσάμπα και με το ζόρι εργασία είναι ο ορισμός του δούλου. Σαν να κάνεις πιάτσα και να θυμώνεις αν σε πω ιερόδουλη, ε δεν γίνεται! :D

Υπαρχουν πολλες λεξουλες για την πρωτη σου παραγραφο που σε χαρακτηριζουν και δεν θα επρεπε να σε θυμωσουν, αλλα επειδη παιζει να θυμωσει ο moderator θα αποφυγω να τις πω. ^_^

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες λεξουλες για την πρωτη σου παραγραφο που σε χαρακτηριζουν και δεν θα επρεπε να σε θυμωσουν, αλλα επειδη παιζει να θυμωσει ο moderator θα αποφυγω να τις πω. ^_^

Στείλε ΠΜ :D

Δημοσ.

Στείλε ΠΜ :D

Οταν βλεπω αυτο: (τζαμπα το +1 σε οποιον το εβαλε)

Η μόνη λύση είναι η αντίδραση του κόσμου. Πρέπει να γίνει μαζική άρνηση στράτευσης, δλδ στην επόμενη ΕΣΣΟ το 70-80% να μην μπει καθόλου. Αν δεν τους αναγκάσουν να κάνουν αλλαγές δεν θα τις κάνουν ποτέ.

Σε συνδυασμο με αυτο:

...οχι δεν θα κατσω να στειλω PM. Αρκετο bandwidth πιστευω χαλασαμε για να κανεις το κομματι σου.

Δημοσ.

Οταν βλεπω αυτο: (τζαμπα το +1 σε οποιον το εβαλε)

Σε συνδυασμο με αυτο:

...οχι δεν θα κατσω να στειλω PM. Αρκετο bandwidth πιστευω χαλασαμε για να κανεις το κομματι σου.

Το ότι προτείνω την λύση που κατά την γνώμη μου θα αλλάξει την κατάσταση δεν σημαίνει ότι έγινα και ιδρυτικό μέλος της επανάστασης. :D Ναι, πιστεύω ότι αν γίνει αυτό που λέω θα καταργηθεί η θητεία.

Παράλληλα όμως δεν πιστεύω ότι θα γίνει επειδή ο Έλληνας δεν γουστάρει τις πρακτικές αντιδράσεις. Ο Έλληνας θέλει να πάει Σύνταγμα, να φάει ξύλο από τα ΜΑΤ και μετά να πάει σπίτι του. Τέτοιες οργανωμένες αντιδράσεις δεν γίνονται στην Ελλάδα και όταν αρχίζουν καταρρέουν, όπως έγινε και με το χαράτσι. Όλοι ήταν ενάντια, κάποιοι δήμοι οργάνωσαν αντίσταση και τελικά σχεδόν όλοι το πλήρωσαν :D

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά δεν.....

Δημοσ.

τι εννοεις?

Οτι μας επιασαν κοροιδα και παμε να κανουμε τους δουλους

Βασικά ναι, αυτό κάναμε :P Πάντως αυτό που λες παρακάτω, ότι όλοι μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα και τα ξεχνάνε αφού υπηρετήσουν ή αφού πάρουν απαλλαγή, σαφώς και δεν ισχύει. Ίσως να ισχύει για ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, αλλά όχι για όλους. Και τουλάχιστον εγώ, παρόλο που υπηρέτησα όπου με έστειλαν, χωρίς να προσπαθήσω να το αλλάξω, παρόλο που δήλωσα αρνητικά (Ελδυκ), και δεν μπορώ να πω ότι τα πέρασα άσχημα, ειδικά στο δεύτερο μισό της θητείας, συνεχίζω να τάσσομαι υπερ απόψεων για κατάργηση της θητείας ή άρνησης στράτευσης (παρόλο που εγώ δεν το έκανα).

Δημοσ.

Ψηλοασχετο αλλα ποτε (και αν) λετε να γινει εξαγορασιμη η θητεια ανεξαρτητως ηλικιας;

Δημοσ.

Ψηλοασχετο αλλα ποτε (και αν) λετε να γινει εξαγορασιμη η θητεια ανεξαρτητως ηλικιας;

Όταν και η τιμή της βενζίνης πέσει κάτω από το 1 ευρώ/λίτρο.

Δημοσ.

Όταν αποφασίσουν να την καταργήσουν αλλά σκεφτούν ότι μπορεί να κονομήσουν και κανένα φράγκο αν δώσουν την δυνατότητα εξαγοράς πριν την κατάργηση.

Δημοσ.

Όσοι δεν γουστάρουν το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας, καλό θα ήταν να αδειάσουν τον τόπο και να φύγουν. Να πάνε σε χώρες τις οποίες οι Νόμοι τους είναι πιο 'ανθρώπινοι'.

Τουλάχιστον ο άλλος που αν χρειαστεί θα χύσει αίμα για την χώρα, να μην πάει χαράμι.

Έχετε καταντήσει μαμούχαλοι βουτυρομπεμπέδες. Οι οποίοι σε άλλες εποχές, είτε θα σας είχαν πετάξει στον Καιάδα, είτε θα σας είχαν εξορίσει. Ή, πιο πρόσφατα επί επανάστασης, σας θα είχαν σφάξει ως Τουρκόσπορους.

Δημοσ.

Όσοι δεν γουστάρουν το Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας, καλό θα ήταν να αδειάσουν τον τόπο και να φύγουν. Να πάνε σε χώρες τις οποίες οι Νόμοι τους είναι πιο 'ανθρώπινοι'.

Τουλάχιστον ο άλλος που αν χρειαστεί θα χύσει αίμα για την χώρα, να μην πάει χαράμι.

Έχετε καταντήσει μαμούχαλοι βουτυρομπεμπέδες. Οι οποίοι σε άλλες εποχές, είτε θα σας είχαν πετάξει στον Καιάδα, είτε θα σας είχαν εξορίσει. Ή, πιο πρόσφατα επί επανάστασης, σας θα είχαν σφάξει ως Τουρκόσπορους.

Να φέρω τη σφουγγαρίστρα; :P

Δημοσ.

Όταν αποφασίσουν να την καταργήσουν αλλά σκεφτούν ότι μπορεί να κονομήσουν και κανένα φράγκο αν δώσουν την δυνατότητα εξαγοράς πριν την κατάργηση.

τοτε ειναι που θα πανε ολοι γιατι δεν θα εχουν να πληρώσουν, δεν θα πηγαινουν τα παιδια των πλουσιων των βουλευτων κλπ κλπ

Να φέρω τη σφουγγαρίστρα; :P

σκασε εσυ :P

Δημοσ.

ετσι απολλο γίγαντα. Πες τα γιατι με λενε στρατοκαυλο μετα, ενώ απλα εχω κοινη αισθηση της λογικης...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...