Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκια σου και καμια αντιρρηση αφου αυτο επελεξες να κανεις.

Ειναι μεγαλη μαλακια ομως να "μειωνεις" αυτους που επελεξαν να υπηρετησουν στο στρατο επειδη ετσι λεει ο νομος,

και δεν μπηκαν στην διαδικασια να το γλιτωσουν με ενα ψευτικο χαρτι.

Και αυτοι μαγκια τους λοιπον γιατι το 90% δεν γουσταρε να παει, αλλα σεβαστηκε τους νομους.

Οποτε οταν ερχεσαι εσυ εδω και τους ειρωνευεσαι ξερεις τι σε κανει ε?

Το 90% δεν σεβάστηκε τίποτα. Απλά δεν βρήκε εύκολο τρόπο να την σκαπουλάρει. Πες ότι αύριο μπορείς να πάρεις Ι5 στέλνοντας ένα χαρτί μέσω ΚΕΠ από οποιονδήποτε γιατρό ότι δεν είσαι καλά και στο δίνανε σε 5 μέρες. Όλοι αυτοί οι "νομοταγείς" θα το έκαναν με κλειστά τα μάτια. Επίσης από το 90%, που δεν είναι 90%, πόσοι χρησιμοποίησαν βύσματα? Αυτοί είναι νομοταγείς? :D

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποφυγή της στράτευσης με "τρελόχαρτο" = ανθρώπινο δικαίωμα; :confused:

Το να μην δουλέψεις καταναγκαστικά, χωρίς μισθό, σε μία δημόσια υπηρεσία που ήδη πληρώνεις μέσω των φόρων σου δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα, είναι κοινή λογική επιπέδου 1+1=2. Το Ι5 είναι αυτό που αναγκάζεται να κάνει κάποιος όταν δεν τον σέβονται.

Δημοσ.

provocatoras η με οποιο αλλο nick ποσταρεις εδω μεσα, επειδη εκανες 2 ποστ που λες το ιδιο πραγμα, σου προτεινω να αντιληφθεις πως χρησιμοποιω τον ορο ανθρωπινα δικαιωματα πριν ξαναχρησιμοποιησεις την φραση μου.

Ουσιαστικα περιπαιζω καποιους τυπους που εχουν πολυ χρονο στη ζωη τους και λιγα προβληματα που το φιλοσοφησαν τοσο πολυ για να φτασουν να μιλανε για καταπατημενα ανθρωπινα δικαιωματα, λογω της 9μηνηες υποχρεωτικης στρατευσης. Πολυ περισσοτερο περιπαιζω αυτους που νομιζουν οτι με ενα ψευτικο τρελοχαρτο η με την ανυποταξια προστατευουν ανθρωπινα δικαιωματα. Το μονο που προστατευουν ειναι την παρτη τους, και οταν αυτη βολευτει (αν βολευτει) ξεχνουν τα παντα. Γιαυτο τους ανθρωπισμους, τις αμπελοφιλοσοφιες για το καλο του κοινωνικου συνολου και τις προτροπες να γινουμε κι εμεις "μαγκες με τρελοχαρτο" ας τις αφησουν για καναν αλλον γιατι δεν πειθουν ουτε κατοικιδια 4ποδα.

Εδω εχουμε το φαινομενο ατομα που ειναι ο ορισμος του παρτακια να ειναι ενα βημα πριν αυτοαποκαλεστουν Μητερες Τερεζες του Ελληνα στρατευσιμου. Σοβαρευτειτε.

ΥΓ. Η πλακα ειναι οτι ολοι εσεις οι επαναστατες, σε διαφορες εκφανσεις της ζωης σας θα μιλατε για τον ταδε πολιτικο-αλητη που δεν εκανε ουτε μισο μηνα θητεια, θα μιλατε για τον αλλον πολιτικο-λαμογιο που βολεψε τους γιους του σε υπουργειο, θα ζητατε καθαρση της διαφθορας κλπ, γενικως θα εισαστε λαλιστατοι...Βολεμενοι επαναστατες που λεμε.

Δημοσ.

Άντε ρε γιώτα! έτσι θα σε έκραζα και σε κράζω γιατί μειώνεις εμάς που πήγαμε.

Δεν σου αρέσει ΜΗΝ ΠΑΣ! αλλα μην μας το τριβείς στην μούρη. Γιατί μερικοί μεγαλώσαμε με ιδανικά και δεν είχαμε βύσματα.

Δεν ήμασταν σε αστικά κέντρα αλλα σε νησιά της παραμεθοριου.

και που sai, ψυλλιάζομαι ότι θα με κατηγορήσεις σαν "στρατοκαβλο" ktlp, αλλα το έχασες το παιχνίδι μιας και ουδεμία σχέση έχω. Για αυτό ήρθα και Canada.

Απλά το ότι νομίζεις ότι είσαι μάγκας, δεν σε κάνει ανώτερο.

Δημοσ.

ναι θα το κανανε και μαγκια τους που θα το κανανε αφου θα το επετρεπε ο νομος εφοσον γινεται μεσω κεπ, αλλα αφου δεν υπαρχει αυτο το θεμα και ειναι υποχρεωτικη η θητεια πρεπει να το σεβαστουμε,αλλο να μη πας στρατο παρουσιαζοντας ψευδη στοιχεια και αλλο να πας αλλα σε μια ποιο βολεμενη μοναδα, πας ομως, και ο αλλος ο φιλος που λεει να γινουμε δουλοι του καθε αχρηστου καραβανα, φαντάζομαι δεν θα πηγαινες να δουλεψεις ποτε στο ιδιωτικο τομεα ε?

Δημοσ.

ναι θα το κανανε και μαγκια τους που θα το κανανε αφου θα το επετρεπε ο νομος εφοσον γινεται μεσω κεπ, αλλα αφου δεν υπαρχει αυτο το θεμα και ειναι υποχρεωτικη η θητεια πρεπει να το σεβαστουμε,αλλο να μη πας στρατο παρουσιαζοντας ψευδη στοιχεια και αλλο να πας αλλα σε μια ποιο βολεμενη μοναδα, πας ομως, και ο αλλος ο φιλος που λεει να γινουμε δουλοι του καθε αχρηστου καραβανα, φαντάζομαι δεν θα πηγαινες να δουλεψεις ποτε στο ιδιωτικο τομεα ε?

Προσωπικά δουλεύω πάρα πολύ σε πολύ δύσκολη δουλειά και προσπαθώ να πετύχω κάποια πράγματα στην ζωή μου. Έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και ήταν υπέροχα, ξέρεις γιατί? Επειδή επέλεξα να πάω και πληρώθηκα για την δουλειά μου. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με την καταναγκαστική δωρεάν εργασία και τον ιδιωτικό τομέα.

Επίσης μου αρέσει που πρέπει να βάλουμε ταμπέλες. Προφανώς αυτός που δεν θέλει να πάει είναι ένα βολεμένο παιδάκι που δεν δουλεύει και το φιλοσοφεί όλη μέρα.......

Δημοσ.

Επίσης μου αρέσει που πρέπει να βάλουμε ταμπέλες. Προφανώς αυτός που δεν θέλει να πάει είναι ένα βολεμένο παιδάκι που δεν δουλεύει και το φιλοσοφεί όλη μέρα.......

Βολεμενο ειναι το 95% των νεων, υπο την ενοια που ειπα σε αλλο ποστ. Μας παραχαιδεψανε οι γονεις και η κοινωνια. Καποτε οι πατεραδες μας κανανε 28μηνο και βαλε, σε πιο ζορικες συνθηκες σαφως, συνηθως τους βαζανε και την ταμπελα του αριστερου και τους καναν τη ζωη μαρτυριο ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν ασχολουνταν παρα μονο κοιταζαν να κανουν τη θητεια τους ως οριζε ο νομος. Πολλοι το βλεπανε σαν ευκαιρια κιολας γιατι ειχε δωρεαν φαι (ξερεις τοτε το φαι ηταν μεγαλη υποθεση, οσο ειναι σημερα το playstation, οι γκομενες και ο φραπες)

Τωρα η νεα γενια σκεφτηκε οτι με το 9μηνο της καταπατανε τα ανθρωπινα δικαιωματα. Οχι τιποτα αλλο αλλα μεσα απο την ανυπαρξια της και το κουφιο το κεφαλι της, δεν εχει ΙΔΕΑ τι θα πει ανθρωπινο δικαιωμα και πως αυτο οριζεται, και κανει αυθαιρετες χρησεις ορων για την βολεψη της και μονο, που ενιοτε ειναι και ιεροι για καποιους λαους. Μια βολτα ως την Παλαιστινη, την Κινα και αλλα μερη του κοσμου ισως σας κανει να αναθεωρησετε για το ποτε θα ξαναχρησιμοποιησετε τη φραση "ανθρωπινα δικαιωματα" που τοσο ευκολα αραδιαζετε στα ποστ σας.

Το οτι η γενια σας/μας εχει πολυ χρονο να αμπελοφιλοσοφει την παρτη της και το συμφερον της ειναι δεδομενο.

Δημοσ.

Το 90% δεν σεβάστηκε τίποτα. Απλά δεν βρήκε εύκολο τρόπο να την σκαπουλάρει. Πες ότι αύριο μπορείς να πάρεις Ι5 στέλνοντας ένα χαρτί μέσω ΚΕΠ από οποιονδήποτε γιατρό ότι δεν είσαι καλά και στο δίνανε σε 5 μέρες. Όλοι αυτοί οι "νομοταγείς" θα το έκαναν με κλειστά τα μάτια. Επίσης από το 90%, που δεν είναι 90%, πόσοι χρησιμοποίησαν βύσματα? Αυτοί είναι νομοταγείς? :D

Τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι ο μοναδικος εξυπνος που το σκεφτηκες αυτο? Λες οσοι μπαινουνε να μην το ξερουν?

Επισης οταν λεω για το 90% ξερω πολυ καλα τι λεω καθως ειχα την ευκαιρια να μιλησω με δεκαδες φανταρους. Εσυ που βασιζεις το δικο σου 90%? Σε καμια δεκαρια φιλους και γνωστους σου?

Ξαναλεω, αφου αυτο αποφασισες να κανεις για τον εαυτο σου (γιατι για τον εαυτο σου και μονο το εκανες) κανενα προβλημα.

Ειναι προσβολη και θρασος ομως να προσπαθεις να βγαλεις τους αλλους χαζους που επελεξαν να σεβαστουν την οποια υποχρεωση ειχαν,

και ειναι ακομα μγαλυτερη προσβολη και θρασος να μιλας για ανθρωπινα δικαιωματα απο την στιγμη που σχεδον σιγουρα δεν θα παλεψεις να αλλαξεις μια κατασταση που θεωρεις οτι τα καταπατει.

Και οχι το να γραψεις 10 μηνυματα σε ενα φορουμ για να δικαιολογησεις τον εαυτο σου, δεν σε κανει υπερασπιστη των ανθρωπινων δικαιωματων.

Δεν ξερω τι ακριβως θα πρεπει να κανεις, αλλα σιγουρα οχι αυτο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, άλλα αν έπαιρνες χαρτί από το Δρομοκαΐτειο τόσο εύκολα η ουρά κάθε μέρα θα ήταν ως την Αθήνα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, άλλα αν έπαιρνες χαρτί από το Δρομοκαΐτειο τόσο εύκολα η ουρά κάθε μέρα θα ήταν ως την Αθήνα.

Δεν χρειαζεται καν να πας εκει.

Παρουσιαζεσαι Φρουραρχειο ή εκει που σου λεει το χαρτι καταταξης και λες "Δεν την παλευω".

Δεν χρειαζεται ουτε να το παιξεις Ναπολεοντας ουτε Μεγας Αλεξανδρος.

Σου δινουν 1 χρονο συνηθως αναβολη, και οταν ξαναπας κανεις το ιδιο, αντε να σε στειλουν και ενα 414 να μιλησεις με εναν ψυχολογο και τελος.

Δυο φιλοι μου ετσι το εκαναν και αλλοι δυο ειναι ηδη στον πρωτο χρονο αναβολη.

Δημοσ.

Βολεμενο ειναι το 95% των νεων, υπο την ενοια που ειπα σε αλλο ποστ. Μας παραχαιδεψανε οι γονεις και η κοινωνια. Καποτε οι πατεραδες μας κανανε 28μηνο και βαλε, σε πιο ζορικες συνθηκες σαφως, συνηθως τους βαζανε και την ταμπελα του αριστερου και τους καναν τη ζωη μαρτυριο ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν ασχολουνταν παρα μονο κοιταζαν να κανουν τη θητεια τους ως οριζε ο νομος. Πολλοι το βλεπανε σαν ευκαιρια κιολας γιατι ειχε δωρεαν φαι (ξερεις τοτε το φαι ηταν μεγαλη υποθεση, οσο ειναι σημερα το playstation, οι γκομενες και ο φραπες)

Τωρα η νεα γενια σκεφτηκε οτι με το 9μηνο της καταπατανε τα ανθρωπινα δικαιωματα. Οχι τιποτα αλλο αλλα μεσα απο την ανυπαρξια της και το κουφιο το κεφαλι της, δεν εχει ΙΔΕΑ τι θα πει ανθρωπινο δικαιωμα και πως αυτο οριζεται, και κανει αυθαιρετες χρησεις ορων για την βολεψη της και μονο, που ενιοτε ειναι και ιεροι για καποιους λαους. Μια βολτα ως την Παλαιστινη, την Κινα και αλλα μερη του κοσμου ισως σας κανει να αναθεωρησετε για το ποτε θα ξαναχρησιμοποιησετε τη φραση "ανθρωπινα δικαιωματα" που τοσο ευκολα αραδιαζετε στα ποστ σας.

Το οτι η γενια σας/μας εχει πολυ χρονο να αμπελοφιλοσοφει την παρτη της και το συμφερον της ειναι δεδομενο.

Συγκρίνεις άλλες εποχές και άλλες συνθήκες ζωής. Το βιωτικό επίπεδο έχει ανέβει. Τώρα αν πιστεύεις ότι εν έτη 2012 θα έπρεπε να ζούμε όπως ζούσανε το 60 τι να σου πω, η νοσταλγία έχει και τα θετικά της. Επίσης γιατί μου λες για την Κίνα δεν το καταλαβαίνω. Επειδή στην Κίνα η ζωή είναι φτηνή θα πρέπει να διατηρηθεί η θητεία στην Ελλάδα? Επειδή στην Βόρεια Κορέα σε σκοτώνουν για πλάκα θα πρέπει εδώ να δεχόμαστε κάθε παραλογισμό επειδή είμαστε γενικά καλύτερα από την Βόρεια Κορέα?

Δημοσ.

Μην λες τέτοια για την Β. Κορέα, όλο και κάποιος "προοδευτικός" θα πεταχτεί και θα σε πει φασίστα, χουντικό, πράκτορα της CIA κλπ κλπ.

Δημοσ.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι ο μοναδικος εξυπνος που το σκεφτηκες αυτο? Λες οσοι μπαινουνε να μην το ξερουν?

Επισης οταν λεω για το 90% ξερω πολυ καλα τι λεω καθως ειχα την ευκαιρια να μιλησω με δεκαδες φανταρους. Εσυ που βασιζεις το δικο σου 90%? Σε καμια δεκαρια φιλους και γνωστους σου?

Ξαναλεω, αφου αυτο αποφασισες να κανεις για τον εαυτο σου (γιατι για τον εαυτο σου και μονο το εκανες) κανενα προβλημα.

Ειναι προσβολη και θρασος ομως να προσπαθεις να βγαλεις τους αλλους χαζους που επελεξαν να σεβαστουν την οποια υποχρεωση ειχαν,

και ειναι ακομα μγαλυτερη προσβολη και θρασος να μιλας για ανθρωπινα δικαιωματα απο την στιγμη που σχεδον σιγουρα δεν θα παλεψεις να αλλαξεις μια κατασταση που θεωρεις οτι τα καταπατει.

Και οχι το να γραψεις 10 μηνυματα σε ενα φορουμ για να δικαιολογησεις τον εαυτο σου, δεν σε κανει υπερασπιστη των ανθρωπινων δικαιωματων.

Δεν ξερω τι ακριβως θα πρεπει να κανεις, αλλα σιγουρα οχι αυτο.

Μάλλον με έχεις παρεξηγήσει. Είπα εγώ κανέναν χαζό που δεν θέλει να πάει? Εσείς κομπλεξάρεστε μόλις κάποιος πει ότι δεν θέλει να πάει η μιλήσει για απαλλαγές και παθαίνετε αμοκ. Εγώ είμαι στην Ελλάδα και προσπαθώ να επιβιώσω και να ζήσω την ζωή μου.

Δημοσ.

προφανώς και δεν έχεις δουλέψει ποτε, δεν έχεις παράγει σε αυτό τον τόπο. κατάλαβα ότι ο μπαμπάς έχει λεφτά για αυτό και αυτή η συμπεριφορά. προσπάθησε να κανεις κάτι στην ζωή σου και μετά άρχισε να κατηγορείς τους νομοταγείς πολίτες ως φασίστες.

με 8 euro μισθό, αν δεν σου κάνει φύγε έξω. να δω εδώ ποσο φίδια πιάνει ο σάκος σου.

8 ευρώ τον μήνα δεν δίνουν ούτε στην Ινδία σε εργοστάσιο παπουτσιών :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...