javavall Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν σας χάλασε το 12μηνο Μωρέ και 24 μηνο να το κάνουνε αρκεί να μας ταΐζουνε.
paylidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μωρέ και 24 μηνο να το κάνουνε αρκεί να μας ταΐζουνε. η αληθεια ειναι οτι μου ελειψε λιγο το κοτοπουλο πανε, οι πιτσες και τα βουνα τηγανητες πατατες... Αλλα μέχρι εκει, τιποτα αλλο!
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Tιποτα δε μου ελειψε. Απολυτως τιποτα. Μια βομβα να πεσει στο λοχο μου, γινεται ?
capten- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ανοησίες λέτε.Καταρχάς να αυξηθεί η υποχρεωτική θητεία στους 36 μήνες.Και όλη η θητεία να είναι στις ειδικές δυνάμεις και στα σύνορα.Και η αρχή από την ηλικία των 18 ετών.Αυτά είναι μετρα.Άκου 12 μήνες.
qsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Και με τις τοπικές κοινωνίες που ζουν απ' τους στρατιώτες τι γίνεται; Ναι ξέρω, δεν πα να ψοφήσουν.. αυτο ειναι αναπτυξη, να περιμενεις να τα παρεις απο το κωλοφανταρο.. να ψοφησουν οι σκατοβλαχοι και ολοι αυτοι που βλεπουν το στρατιωτη σαν αγελαδα για αρμεγμα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 αυτο ειναι αναπτυξη, να περιμενεις να τα παρεις απο το κωλοφανταρο.. να ψοφησουν οι σκατοβλαχοι και ολοι αυτοι που βλεπουν το στρατιωτη σαν αγελαδα για αρμεγμα Το αυτο. Kαι συν τοις αλλοις του φερονται και τον κανουν να νιωθει και σαν αγελαδα... Να πω οτι τον σεβονταν η οτι εστω δεν ειχαν αρνητικη συμπεριφορα απεναντι σε μια ομαδα που τους φερνει χρημα στον τοπο, να λεγα οκ. Κατα τ'αλλα εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στην τροικα, ωστε να μην αποδεχθει την "μη μειωση μισθων" στους καραβαναδες. Οχι κουρεμα, πριονισμα θελουν οι συγκεκριμενοι.
NT1G Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν σας χάλασε το 12μηνο Nα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και έτσι;
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν σας χάλασε το 12μηνο εσυ ποσο ειχες παει ; 9μηνο here , κλάιν
capten- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Από τότε που η Αθηνα έγινε πρωτεύουσα της Ελλάδας όλο καταστροφές γίνονται. Γαμώτο μου κάποτε θα ξαναγίνει πρωτεύουσα η Σπάρτη και τότε θα μπούμε στον δρόμο της αρετής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Γαμώτο μου κάποτε θα ξαναγίνει πρωτεύουσα η Σπάρτη και τότε θα μπούμε στον δρόμο της αρετής. γιατί πότε ήταν για να ξαναγίνει?
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ανοησίες λέτε.Καταρχάς να αυξηθεί η υποχρεωτική θητεία στους 36 μήνες.Και όλη η θητεία να είναι στις ειδικές δυνάμεις και στα σύνορα.Και η αρχή από την ηλικία των 18 ετών.Αυτά είναι μετρα.Άκου 12 μήνες. Σοβαρα τα λες ή αστεια ?
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Παρόμοια συζήτηση περι 12μήνου είχαμε και πέρσυ τέτοια εποχή. Εν τέλει πιστεύω οτι θα κόψουν απο αλλού, και θα αφήσουν την θητεία όπως είναι. Θεωρώ αδιανόητο εν έτει 2012 να αυξάνουμε την θητεία όταν οι υπόλοιποι τις καταργούν. Αν πάει 12μηνο τελικά, προβλέπω τα Ι5 να πέφτουν βροχή. Και όχι άδικα.
capten- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Thresh κορόιδευε όσο θέλεις.Μονο όταν η Σπάρτη ξαναπάρει τα ηνία της Ελλάδας εξοβελίζοντας στη λήθη της ιστορίας την Αθηνα και καίγοντας το τερατούργημα της Ακρόπολης η πατρίδα μας θα μπει σε περίοδο ακμής. Σοβαρα τα λες ή αστεια ? Το 36 ήταν αστείο,Κανονικά όλοι μας σε όλη τη ζωή έπρεπε να είμαστε στρατιώτες.
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Thresh κορόιδευε όσο θέλεις.Μονο όταν η Σπάρτη ξαναπάρει τα ηνία της Ελλάδας εξοβελίζοντας στη λήθη της ιστορίας την Αθηνα και καίγοντας το τερατούργημα της Ακρόπολης η πατρίδα μας θα μπει σε περίοδο ακμής. Εγω προτεινω να αρχισουμε να ξαναστελνουμε 7 καλυτερους νεους και 7 καλυτερες νεες στα στρατοπεδα στην κρητη, προς ενδειξη σεβασμου στον Μινωα. Κανονικά όλοι μας σε όλη τη ζωή έπρεπε να είμαστε στρατιώτες. Γιατι, δεν εχουμε πιο σοβαρες δουλειες να κανουμε ? Δεν εχουμε σοβαροτερες υποχρεωσεις ? Δεν ειμαστε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ Αμα ημασταν, αλλο θεμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις