tritonas00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αχχ πόσοι που το παίζουν άνδρες έχουν να πέσουν στο πάτωμα. Αλλά στραβάδια την έχετε καλά τώρα, θα σας πέσει το 12μηνο από Σεπτέμβριο λουκούμι. Άντε και 18μηνο πάλι, όπως το κάναμε εμείς. Με 16 μήνες νησί και επιφυλακή για ένα 6μηνο. (Πέσαμε και στα Ίμια). Επίσης πείτε χαιρετισμούς στους αρουραίους στο Μεσολόγγι (Κέντρο). Μιας και ήταν τόσο μεγάλοι που όταν έπεφτε καθάρισμα στις τουαλέτες, αναρωτιώσουν αν χρειάζεσαι όπλο και όχι νερό για να καθαρίσεις εκεί μέσα. Χώρια τα αίματα που έπρεπε να καθαριστούν από τους τοίχους κάθε φορά που κάποιοι τους έπαιζαν ποδόσφαιρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αλλά στραβάδια την έχετε καλά τώρα, θα σας πέσει το 12μηνο από Σεπτέμβριο λουκούμι. Άντε και 18μηνο πάλι, όπως το κάναμε εμείς. Με 16 μήνες νησί και επιφυλακή για ένα 6μηνο. (Πέσαμε και στα Ίμια). κι εσύ εύκολα την είχες, οι πατεράδες μας υπηρέτησαν και 3 χρόνια, αλλά κι αυτοί εύκολα ήταν, τι να πουν αυτοί που έπεσαν πάνω σε παγκόσμιο πόλεμο ή εμφύλιο?
flik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εγώ που θα μπω Σεπτέμβρη, πηγαίνω στο stratologia.gr και βάζω τον ΣΑ και μου βγάζει οτι δεν έχει προγραμματιστεί κατάταξη στην ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Πότε επικυρώνεται; @nikoc89: Εσένα τι σου βγάζει;
javavall Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 javavall, πού θες να πας; Όχι ότι έχει σημασία βέβαια, καθώς χρειάζεσαι βύσμα στις περισσότερες περιπτώσεις, είτε για αλεξίπτωτα, είτε για αμφίβιος, είτε για ορεινός. Πεζοναύτες ή Λοκατζηδες καλόβλεπα (έχω βέβαια ακόμα 2 χρόνια για να αποφασίσω, όταν πάρω πτυχίο), αλλά ότι γνώμες παίρνω είναι αρνητικές. Γιατί άμα είναι να είσαι στις ειδικές δυνάμεις καθαρισμού, κάνοντας και λίγες ασκήσεις άμα λάχει... (Φαντάζομαι και για γυμναστήρια ούτε λόγος.) Α, και η λογικη ΕΔ=καμψεις/τρεξιμο/ξεσκισμα στη γυμναστικη ειναι λαθος. Τότε όπως διάβασα και αλλού καλύτερα να πάω στην κατασκήνωση του απλού στρατού και να γυμνάζομαι μόνος. Θα έχω και καλύτερα αποτελέσματα από πλευρά ενδυνάμωσης από έναν των ΕΔ.
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εγώ που θα μπω Σεπτέμβρη, πηγαίνω στο stratologia.gr και βάζω τον ΣΑ και μου βγάζει οτι δεν έχει προγραμματιστεί κατάταξη στην ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Πότε επικυρώνεται; @nikoc89: Εσένα τι σου βγάζει; Αρκει να σου πω οτι εγω απολυθηκα και ακομα δεν με εχει για καταταξη....
akpe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εγώ που θα μπω Σεπτέμβρη, πηγαίνω στο stratologia.gr και βάζω τον ΣΑ και μου βγάζει οτι δεν έχει προγραμματιστεί κατάταξη στην ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Πότε επικυρώνεται; @nikoc89: Εσένα τι σου βγάζει; Θα σου βγάλει κατάταξη λογικά κάποιες ημέρες μετά την αμέσως προηγούμενη ΕΣΣΟ, μέσα στην επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα.
MJBulls23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 κι εσύ εύκολα την είχες, οι πατεράδες μας υπηρέτησαν και 3 χρόνια, αλλά κι αυτοί εύκολα ήταν, τι να πουν αυτοί που έπεσαν πάνω σε παγκόσμιο πόλεμο ή εμφύλιο? Tι να πει και ο Ραμπο που επιβιωσε απο ολοκληρο πολεμο του Βιετναμ και μετα η ιδια του η κυβερνηση τον κυνηγουσε μεσα στα δαση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Tι να πει και ο Ραμπο που επιβιωσε απο ολοκληρο πολεμο του Βιετναμ και μετα η ιδια του η κυβερνηση τον κυνηγουσε μεσα στα δαση? που να δεις τον Ryan, τόσα αδέρφια έχασε...
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 και μόνο που ρωτάς...είσαι ψαρουκλα!και νεο νομιζα οτι ψαρούκλα ειναι ο ψαρομένος που νιώθει έξω απο τα νερά του. εγω ρωτάω γιατι δεν εχω τι να κάνω και βαριέμαι anyway , τι προβλέπετε σε περίπτωση που χτυπήσεις φαντάρο ? στην αντίστοιχη που χτυπήσεις στρατιωτικό ? μην αρχίσετε τις γκλαούνες , απλά ρωτάω , δεν έχω στο μυαλό μου κάτι. Εγώ που θα μπω Σεπτέμβρη, πηγαίνω στο stratologia.gr και βάζω τον ΣΑ και μου βγάζει οτι δεν έχει προγραμματιστεί κατάταξη στην ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Πότε επικυρώνεται; @nikoc89: Εσένα τι σου βγάζει; δεν έχω κοιτάξει , μου είπαν στην στρατολογία που έκοψα την αναβολή θα μπω Σεπτέμβρη (10-15 περίπου) η σελίδα ενημερώνεται κανα μηνα πριν νομίζω , πρέπει να ειναι νωρίς ακόμα.
phanispal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πεζοναύτες ή Λοκατζηδες καλόβλεπα (έχω βέβαια ακόμα 2 χρόνια για να αποφασίσω, όταν πάρω πτυχίο), αλλά ότι γνώμες παίρνω είναι αρνητικές. Γιατί άμα είναι να είσαι στις ειδικές δυνάμεις καθαρισμού, κάνοντας και λίγες ασκήσεις άμα λάχει... (Φαντάζομαι και για γυμναστήρια ούτε λόγος.) Τότε όπως διάβασα και αλλού καλύτερα να πάω στην κατασκήνωση του απλού στρατού και να γυμνάζομαι μόνος. Θα έχω και καλύτερα αποτελέσματα από πλευρά ενδυνάμωσης από έναν των ΕΔ. Όταν λες λοκατζήδες εννοείς τους ορεινούς; Γιατί στην ουσία οι ορεινοί με τους αμφίβιους έχουν σχεδόν ίδια εκπαίδευση και η βασική διαφορά είναι ότι οι δεύτεροι εκπαιδεύονται και στη θάλασσα κάνοντας αμφίβια άσκηση. Κι εγώ ορεινός ήθελα να πάω (Ρεντίνα, Δράμα, Νάουσα) αλλά με πήγανε αμφίβιο στη Χίο, γι' αυτό ανέφερα πριν το βύσμα. Αν δεν έχεις, το πιθανότερο είναι να βρεθείς αλλού γι' αλλού, οπότε μην το σκέφτεσαι και πολύ. Για τις νερόκοτες (πεζοναύτες) δεν ξέρω και πολλά, μόνο ότι είναι η πιο χαλαρή φάση στις Ειδικές Δυνάμεις, αλλά: α. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι τόσο γενικό β. Μεγάλο ρόλο παίζει ο εκάστοτε διοικητής και οι εκπαιδευτές, όπως και τα τηλέφωνα που θα σκάσουν. Αν είσαι συνειδητοποιημένος σαν άνθρωπος και περιμένεις να παλεύεις με αρκούδες και να τρως φίδια κάθε μέρα, θα ξενερώσεις, that's a fact. Αν το μυαλό σου είναι πάνω απ' τη σκούφια σου, όπως των περισσότερων 19χρονων στις ΕΔ, ό,τι και να κάνεις, και μόνο που θα φοράς το μπερέ θα χαίρεσαι, οπότε δε θα 'χει και πολλή σημασία αν γίνεις σκοπάνθρωπος μετά το ΤΠΕΝ. Οι καθαριότητες είναι σίγουρες, αλλά εξαρτάται κι απ' τη μονάδα στην οποία θα είσαι. Ασκήσεις θα κάνεις αρκετές, αλλά κι αυτό εξαρτάται απ' τη μονάδα και περισσότερο απ' το πρόγραμμα που βγάζει το ΓΕΣ για κάθε εξάμηνο. Για το γυμναστήριο που λες, πολλά στελέχη θα σου ρίξουν άκυρο επειδή δε θέλουν να επωμιστούν την ευθύνη του να πάθεις κάτι, ακόμα και θλάση που λέει ο λόγος. Ούτε μπορούν να είναι πάνω απ' τον καθένα όποτε του καπνίσει να γυμναστεί και να τον προσέχει μην πάθει κάτι. Βέβαια πώς το συνδυάζουν αυτό με το ανελέητα ηλίθιο καψώνι στο ΤΠΕΝ που μόνο ΣΩΒΕ δεν κάνεις, απλά ζορίζεις τη μέση σου και τα γόνατά σου και πολλά άλλα, ένας θεός ξέρει. Αλλά για τη λογική και το στρατό όλοι ξέρουμε τι λένε.. Το θέμα είναι τι περιμένεις εσύ και τι θέλεις να ζήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας σου και πόσο μπορείς να συμβιβαστείς. Ρώτα για ό,τι θες κι αν ξέρω θα σου απαντήσω. anyway , τι προβλέπετε σε περίπτωση που χτυπήσεις φαντάρο ? στην αντίστοιχη που χτυπήσεις στρατιωτικό ? μην αρχίσετε τις γκλαούνες , απλά ρωτάω , δεν έχω στο μυαλό μου κάτι. Αν θέλουν να σε απαυτώσουν, περνάς ΕΔΕ εύκολα. Αν βαρεθούν ν' ασχοληθούν, ούτε κράτηση δεν παίζει να φας.
MJBulls23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 12 μηνες Αυξανεται η θητεια!!! "Η εξεύρεση του ανθρώπινου αυτού δυναμικού καλύπτει τις ανάγκες του Στρατού Ξηράς και ικανοποιεί τη στρατιωτική ηγεσία, η οποία ζητούσε αύξηση θητείας στους 12 μήνες από τη στιγμή που δεν μπορούσε να τηρηθεί ο προγραμματισμός προσλήψεων των επαγγελματιών οπλιτών", αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει, λέγοντας πως "με το επιχείρημα της ματαίωσης των 10.000 προσλήψεων επαγγελματιών οπλιτών στις Ενοπλες Δυνάμεις και της περικοπής 40 εκατ. ευρώ το 2012 και 120 εκατ. ευρώ το 2013 από τους εξοπλισμούς, η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει την Τρόικα να μην περικοπούν κατά 12% οι μισθοί των στρατιωτικών". Ενδιαφερον..... 3 μηνες παραπανω σε ολους ωστε να μην περικοπουν οι μισθοι των στρατιωτικων.
Kapetanakos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 "Η εξεύρεση του ανθρώπινου αυτού δυναμικού καλύπτει τις ανάγκες του Στρατού Ξηράς και ικανοποιεί τη στρατιωτική ηγεσία, η οποία ζητούσε αύξηση θητείας στους 12 μήνες από τη στιγμή που δεν μπορούσε να τηρηθεί ο προγραμματισμός προσλήψεων των επαγγελματιών οπλιτών", αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει, λέγοντας πως "με το επιχείρημα της ματαίωσης των 10.000 προσλήψεων επαγγελματιών οπλιτών στις Ενοπλες Δυνάμεις και της περικοπής 40 εκατ. ευρώ το 2012 και 120 εκατ. ευρώ το 2013 από τους εξοπλισμούς, η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει την Τρόικα να μην περικοπούν κατά 12% οι μισθοί των στρατιωτικών". Ενδιαφερον..... 3 μηνες παραπανω σε ολους ωστε να μην περικοπουν οι μισθοι των στρατιωτικων. Γιες.....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Ενδιαφερον..... 3 μηνες παραπανω σε ολους ωστε να μην περικοπουν οι μισθοι των στρατιωτικων. Ευχομαι να μη το δεχθει η Τροικα σαν μετρο. Παροτι ειμαι απο αυτους που ολο αυτον τον καιρο λενε οτι δεν πρεπει η μια κοινωνικη ομαδα να στρεφεται εναντιον της αλλης σε τετοιες περιοδους αλλα να δρουμε σαν μια γροθια, πραγματικα ειναι προκλητικο τη στιγμη που ολοι τρωνε αγγουρι να μενουν ανεγγιχτοι οι...καραβαναδες, οι οποιοι ουτως η αλλως ειναι θεατες στις κοινωνικοοικονομικες εξελιξεις στη χωρα, μιας και ειναι παντελως ανεπηρεαστοι. Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις και φυσικα τιμη και δοξα σε Ικαρους και λοιπους αληθινους μαχιμους και δουλευταραδες του στρατου, οι οποιοι πρεπει να εξαιρεθουν απο οποιοδηποτε πιθανο αρνητικο μετρο. Για τους αλλους ομως θα ειναι αχωνευτο να συμβει κατι τετοιο.
NT1G Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Η στρατιωτική θητεία πιθανότατα γίνεται 12μηνη από τον Σεπτέμβριο εφόσον....
Προτεινόμενες αναρτήσεις