Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

------------------------------------------------------

ενδιαφέρον αυτό που λέτε για το πρωί ..

κατα τι ώρα λέτε να παρουσιαστώ ?

παντως οχι πουρνο πουρνο μη σε βαλουν σε καμια χαζο-αγγαρεια πρωτη μερα. Δες τι ωρα φτανει και το λεωφορειο εκει που παρουσιαζεσαι... Ειχα μερικους στο θαλαμο που λενε: <<φιλαρακιιι ηρθα απογευμα να παρουσιαστω γιατι δε θελω να φαω ολη την μερα να περιμενω στην ουρα κλπ κλπ" Παντως οντως υπνος πρωτη κ ισως δευτερη μερα στις 2 περιπου και μετα εγερτηριο στις 6 ... Ποσο να κοιμηθεις... Την πρωτη μερα και τη νδευτερη ειχα <<πανικοβληθει>> λεω : ωωω ρε φιλε τι κανω εγω εδω ?!? ΜΕτα συνηθιζεις νταξει ημουν και σε χαλαρο κεντρο :P Παντως εγω ειχα παρουσιαστει κατα τις 11 το πρωι και γιατρους περασα μετα το μεσημεριανο , ενω ψυχολογο κατα τις 9 αν θυμαμαι καλα! Το πρωι το περισσοτερο μανικι ειναι να περιμενουμε τοσος κοσμος να μας ελεγξουν τη βαλιτσα και μετα να παμε στα γραφειοκρατικα να παραδωσουμε ταυτοτητα...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H σκοπια δεν ειναι αγγαρεια, ειναι υπηρεσια και παιζει κανονικα και στις ΕΔ.

Αγγαρειες παιζουν κανονικα στις ΕΔ δεν τιθεται θεμα.

Α, και η λογικη ΕΔ=καμψεις/τρεξιμο/ξεσκισμα στη γυμναστικη ειναι λαθος.

Ναι υπηρεσία είναι, δεν βγήκε ωραία έτσι όπως το είπα.

Δεν κατάλαβες ακριβώς αυτό που ρώτησα, το ξέρω ότι έχουν αγγαρείες (ποιος άλλος θα τις έκανε).

Απλώς έλεγα μήπως δίνουν βάση στην εκπαίδευση, οπότε μένουν λιγότερες ώρες για αγγαρείες.

Από περιέργεια, ήσουνα στις ειδικές δυνάμεις εσύ?

Δημοσ.

Oχι ουτε καν, αλλα στο κεντρο σε καποια φαση ερχονται πολλοι απο αυτους που αποριφθηκαν (η αποχωρησαν) απο τις ΕΔ και μας λεγανε πως ειναι η εκπαιδευση εκει και ειναι κατι σαν το βιντεο σε πιο αγρια μορφη.

Το βιντεο εξαλου ειναι καραστημενο..

Δημοσ.

άσχετο αλλα εγώ πιστεύω πως η στρατιωτική εκπαίδευση πρέπει να είναι πάνω από 9 μήνες μέσα σε 9 μήνες μονο στα απολύτως βασικά ΑΝ προλάβεις εκπαιδεύεσαι...

Αλλα από την άλλη δεν θα έπρεπε να είναι έτσι δυσκίνητο το συτημα.. θα μπορούσε να "σπάει" σε εκπαιδευτικούς κύκλους που θα μπορούσες να τους κανεις πχ ανά τρίμηνα κάποια το καλοκαίρι κάποια τον χειμώνα... και απλά να υποχρεούσαι μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία να έχεις συμπληρώσει την εκπαίδευση...

έτσι και ο κόσμος θα μπορούσε να πάει στην δουλειά του και η εκπαίδευση θα γινόταν πιο σωστά και δεν θα είχαμε τα θέματα με αναβολές και αποδράσεις από τον στρατό..

γιατι δεν το κάνουν έτσι πιο φιλικό ως προς τον πολίτη? δεν το έχει σκεφτεί κανεις αυτό?

Δημοσ.

Απλώς έλεγα μήπως δίνουν βάση στην εκπαίδευση, οπότε μένουν λιγότερες ώρες για αγγαρείες.

Αυτο που λες δεν ειναι ακριβως ετσι δυστυχως.

Δεν "μοιραζεται" δηλαδη ο χρονος αναμεσα σε εκπαιδευση-υπηρεσιες-αγγαρειες.

Ο,τι "πρεπει" να κανεις,θα το κανεις.

@FedonasP Φίλε Φαίδωνα,έχεις πάει στρατό και το λες αυτό?

Δημοσ.

javavall, πού θες να πας;

Όχι ότι έχει σημασία βέβαια, καθώς χρειάζεσαι βύσμα στις περισσότερες περιπτώσεις, είτε για αλεξίπτωτα, είτε για αμφίβιος, είτε για ορεινός.

Δημοσ.

πως θα γινει ρε σεις να βγουμε Ι5?

εχει κανεις εμπειρια?

Γράψε "Ι5" στον γούγλη και μπες στο γνωστό σάιτ να μάθεις.

Δημοσ.

Ναι υπηρεσία είναι, δεν βγήκε ωραία έτσι όπως το είπα.

Δεν κατάλαβες ακριβώς αυτό που ρώτησα, το ξέρω ότι έχουν αγγαρείες (ποιος άλλος θα τις έκανε).

φυσικα κανουν καλυτερη εκπαιδευση απο τον απλο στρατιωτη και φυσικα κανουν ΚΑΙ μπολικες αγγαρειες

ποιος θα κανει δηλαδη τις αγγαρειες σε μια μοναδα ειδικων δυναμεων, οι Αξκοι ή οι εποπ?

στο στρατο εξαλλου ισχυει το οτι δεν αντεχουν να σε βλεπουν να καθεσαι ακομα και στη πιο ξεφτιλομοναδα, οποτε σιγα μη σε αφηνουν στις ΕΔ.

και επειδη ολη μερα εκπαιδευση δε γινεται να εχει και γοπινγκ θα παιζει και πευκοβελονα και απ'ολα.. ;)

επισης μπορεις να φας και καμια αποσπαση και να κανεις μονο αγγαρειες και σε πληροφορω οτι ηταν ευχαριστο διαλειμμα για καποια παιδια με τα οποια ειχε τυχει να μιλησω.

να κανουν δηλαδη χαζοαγγαρεια , να πηγαινουν το μεσημερι καθημερινα σπιτι τους και να μην τρεχουν ανουσια ολη την ωρα

επισης προσεχε μη διαλυσεις τιποτα αν πας εκει , γιατι οι ειδικοδυναμιτες ειναι οι πιο συχνοι πελατες των στρατιωτικων νοσοκομειων (μιας και εχω κανει και σε τετοιο)

Δημοσ.

Δεν τους ενδιαφέρει ο πολίτης. Τον ταλαιπωρούν όταν έχει προβλήματα υγείας για να πάρει αναβολές/απαλλαγή, τον ταλαιπωρούν όταν ζει στο εξωτερικό με ηλίθιους νόμους, πρόστιμα και δυσλειτουργικά προξενεία, και φυσικά όταν πάει φαντάρος τον ταλαιπωρούν με χίλιους δυό τρόπους. Απλά δεν τους ενδιαφέρει φίλε μου και από την στιγμή που κανένας δεν τολμάει να διεκδικήσει τα δικαιώματα του συνεχίζεται η παράνοια.

άσχετο αλλα εγώ πιστεύω πως η στρατιωτική εκπαίδευση πρέπει να είναι πάνω από 9 μήνες μέσα σε 9 μήνες μονο στα απολύτως βασικά ΑΝ προλάβεις εκπαιδεύεσαι...

Αλλα από την άλλη δεν θα έπρεπε να είναι έτσι δυσκίνητο το συτημα.. θα μπορούσε να "σπάει" σε εκπαιδευτικούς κύκλους που θα μπορούσες να τους κανεις πχ ανά τρίμηνα κάποια το καλοκαίρι κάποια τον χειμώνα... και απλά να υποχρεούσαι μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία να έχεις συμπληρώσει την εκπαίδευση...

έτσι και ο κόσμος θα μπορούσε να πάει στην δουλειά του και η εκπαίδευση θα γινόταν πιο σωστά και δεν θα είχαμε τα θέματα με αναβολές και αποδράσεις από τον στρατό..

γιατι δεν το κάνουν έτσι πιο φιλικό ως προς τον πολίτη? δεν το έχει σκεφτεί κανεις αυτό?

Δημοσ.

Στις Ειδικές Δυνάμεις όλο (ή το περισσότερο) ζουμί είναι κατά τη διάρκεια του ΤΠΕΝ.

Εκεί, αν η μονάδα έχει κόσμο οι αγγαρείες θα μοιράζονται και θα είναι λίγες και οι υποψήφιοι καταδρομείς θα έχουν να ασχοληθούν περισσότερο με άλλα πράγματα, εκπαίδευση, ασκήσεις, ψυχολογικός πόλεμος και φουλ άκυρο καψώνι, ανάλογα με τη μονάδα βέβαια.

Μετά το ΤΠΕΝ όμως, το πράγμα αλλάζει. Εκτός απ' τ' αλεξίπτωτα ίσως, στις υπόλοιπες μονάδες αρχίζουν να παίζουν μπάλα οι υπηρεσίες, οι έξοδοι κ.λπ. οπότε περιμένες καμια άσκηση για κάτι μάχιμο, αφού το βάρος θα δίνεται στο επόμενο ΤΠΕΝ κ.ο.κ.

Δημοσ.

καλά τελείως ψαράς δεν θα είμαι , δούλευα με στρατιωτικούς και φαντάρους 2 χρόνια σε στρατόπεδο και ξέρω απο συμπεριφορές κλπ

μάλιστα θυμάμαι ενα βιβλιαράκι που έλεγε αναλυτικά πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι στρατιωτικοί στους φαντάρους κλπ χΔ

δεν ρωταω απο αγχος , όμως τώρα που πλησιάζει ο καιρός το ψάχνω όλο και ποιο πολύ (ιδικά οταν δεν έχω τι να κάνω και βαριέμαι οπως τώρα ) :P

------------------------------------------------------

ενδιαφέρον αυτό που λέτε για το πρωί ..

κατα τι ώρα λέτε να παρουσιαστώ ?

και μόνο που ρωτάς...είσαι ψαρουκλα!και νεο

Δημοσ.

Μιας και αναφέρατε παραπάνω για τις πρώτες μέρες, ας μην ξεχνάμε τα εμβόλια :devil: και την διαδικασία για να σας βρουν την ομάδα αίματος.

Αχχ πόσοι που το παίζουν άνδρες έχουν να πέσουν στο πάτωμα.

Αλλά στραβάδια την έχετε καλά τώρα, θα σας πέσει το 12μηνο από Σεπτέμβριο λουκούμι. Άντε και 18μηνο πάλι, όπως το κάναμε εμείς. Με 16 μήνες νησί και επιφυλακή για ένα 6μηνο. (Πέσαμε και στα Ίμια).

Επίσης πείτε χαιρετισμούς στους αρουραίους στο Μεσολόγγι (Κέντρο). Μιας και ήταν τόσο μεγάλοι που όταν έπεφτε καθάρισμα στις τουαλέτες, αναρωτιώσουν αν χρειάζεσαι όπλο και όχι νερό για να καθαρίσεις εκεί μέσα. Χώρια τα αίματα που έπρεπε να καθαριστούν από τους τοίχους κάθε φορά που κάποιοι τους έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...