Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 τσεκαρισμενο? δυστυχώς όχι, μόνο σε στρατολογικό γραφείο το σιγουρεύεις...
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δηλαδή μπορει να μπω για 9 μηνο και να μου πουν θα κάτσεις 24ρης μηνες? καλα αμα γινει καμια τέτοια θα τους πω οτι πίνω τσιγάρα να μου δώσουν καμια αναβολή σιγα μην με πιστεψουν βέβαια αλλα απο το να μεινω 24 μήνες αξίζει, γιατι 2 χρόνια πως θα την περάσουμε? πως θα καλύψουμε τα έξοδά μας? θα γίνουμε εκδιδόμενοι άντρες σε γριές γυναίκες ??????????? :mad: να εισαι 1-2 μηνες πριν την απόληση και να πάει 24μηνο λέει πωπω ρε τι σαλουφες ειστε. 24 μηνο λεει... αχαχαχα!
Federer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 πωπω ρε τι σαλουφες ειστε. 24 μηνο λεει... αχαχαχα! Τραγικοιιιι
qsis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 τσεκαρισμενο? η ιστορια αυτο λεει, βεβαια μεχρι τωρα ειχαμε μειωσεις επισης πολλα πραγματα γινονται πλεον στη χωρα μας που παλιοτερα ηταν αδιανοητα μια αυξηση παντως μαλλον θα επιανε σταδιακα τις ΕΣΣΟ δηλαδη καποιοι θα εκαναν 10μηνο, καποιοι 11μηνο , οχι κατευθειαν 12 δηλαδή μπορει να μπω για 9 μηνο και να μου πουν θα κάτσεις 24ρης μηνες? καλα αμα γινει καμια τέτοια θα τους πω οτι πίνω τσιγάρα να μου δώσουν καμια αναβολή σιγα μην με πιστεψουν βέβαια αλλα απο το να μεινω 24 μήνες αξίζει, γιατι 2 χρόνια πως θα την περάσουμε? πως θα καλύψουμε τα έξοδά μας? θα γίνουμε εκδιδόμενοι άντρες σε γριές γυναίκες ??????????? :mad: μπορει να σε βαλουν σε εφεδρεια , οπως ειχε γινει μετα το '74 κι αν τους πεις οτι τη πινεις χεστηκαν και αυτοι μπορει να τη πινουν μονο αμα τρυπιεσαι σε σημειο που σε μαζεψαν απο ομονοια σε διωχνουν (για να σε ξαναδουν σε 6 μηνες , οχι με τη μια )
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δε ξέρω τι λέτε εσείς... Ελδύκ Ζωάρα εδώ. Κάνοντας "μπιφτέκια" σκοπιά κ μετά καπάκια στον όρχο να κουβαλάμε τα πενηντάρια τα πολυβόλα σε 44 βαθμούς υπό σκιά με όλα τα τεθωρακισμένα να δουλεύουν στο ρελαντί. Έφαγα diesel και ζέστη σήμερα για μια ζωή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ζωαραράρα θες να πεις...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δε ξέρω τι λέτε εσείς... Ελδύκ Ζωάρα εδώ. Κάνοντας "μπιφτέκια" σκοπιά κ μετά καπάκια στον όρχο να κουβαλάμε τα πενηντάρια τα πολυβόλα σε 44 βαθμούς υπό σκιά με όλα τα τεθωρακισμένα να δουλεύουν στο ρελαντί. Έφαγα diesel και ζέστη σήμερα για μια ζωή... 41 ειχε σημερα μεσα στην Λευκωσια, εξω κατι τις λιγοτερο, μην κλεβεις Γιατι σας τρεχουν με τετοιο καιρο? Λογω εορτασμων στα κατεχομενα?
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 μπορεί κάποιος να γράψει περιληπτικά πως περνάει η πρώτη μέρα κατάταξης ? thanks
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 μπορεί κάποιος να γράψει περιληπτικά πως περνάει η πρώτη μέρα κατάταξης ? thanks Μανικι. Μπαινεις το πρωι μεσα (οσο πρωι τοσο καλυτερα για να γλυτωσεις τις ουρες και να βρεις ρουχα και λοιπα στο νουμερο σου). Ε μετα περνας τη διαδικασια εξετασης απο γιατρους κλπ, εχει κατι ψευτογραφειοκρατικα μετα και στη συνεχεια παιρνεις εξοπλισμο (ρουχα αρβυλα μπερε τζοκει και τετοια). Μετα σας μαζευουν σε ενα χωρο οπου σας παιρνουν μια μινι συνεντευξη, αλλα κυριως, σας παιρνουν την πολιτκη ταυτοτητα ( ) και μετα περιμενεις να σας συγκεντρωσουν και να σας πανε σε καποιο θαλαμο. Μολις σας πανε στο θαλαμο εχει μεσημεριανο μετα κωλοβαρατε ή σας βαζουν για καμια ψευτοαγγαρια και σας κανουν διαλεξεις για το στρατο και μετα πατε για βραδινο φαι και μετα για υπνο. Υπνος δε προβλεπεται πριν τις 2-3 καθως θα γινεται της τανας στο θαλαμο οποτε την επομενη μερα απου θα σηκωθειτε 6 θα ειστε σαν ζομπι Γενικα οι 1-2 πρωτες μερες στο στρατο ειναι περιεργες. Οχι τραγικες, απλα περιεργες, παιζει τρεξιμο, εισαι τιγκα ψαρας και δε ξερεις τι σου γινεται, εχει και κουραση, νταξει θα περασει δεν ειναι τιποτα. Η πιο χρησιμη συμβουλη της πρωτης μερας ειναι να μπεις πρωι πρωι, νομιζω.
Dropsreef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Γενικα οι 1-2 πρωτες μερες στο στρατο ειναι περιεργες. Οχι τραγικες, απλα περιεργες, παιζει τρεξιμο, εισαι τιγκα ψαρας και δε ξερεις τι σου γινεται, εχει και κουραση, νταξει θα περασει δεν ειναι τιποτα. Αναρωτιέσαι τί σκατά έκανες και έφαγες έναν χρόνο στην ψειρού χωρίς αναστολή
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 9μηνες κανουν οι ψαραδες πλεον. Κι επειδη μπηκα κι εγω Αυγουστο (τι Ιουλιος τι Αυγουστος) αυτο που με ετρωγε ειναι οτι οι παρεες μου ηταν Σαντορινες και Ιους κι εγω ελιωνα με τις παραλαγες να κανω βημα.
LongTom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Η πιο χρησιμη συμβουλη της πρωτης μερας ειναι να μπεις πρωι πρωι, νομιζω. Αυτό είναι το σημαντικότερο.Όσο ποιο πρωί τόσο καλύτερα. Από εκεί και πέρα οι 2 πρώτες μέρες είναι το απόλυτο τίποτα. Σε μαντρώνουν μέσα ή σε περιορισμένο χώρο μέχρι να βγούνε όσα Ι5 είναι να βγούνε. Από εκεί και πέρα αρχίζει η "κανονική" εισαγωγή στην εκπαίδευση.
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 καλά τελείως ψαράς δεν θα είμαι , δούλευα με στρατιωτικούς και φαντάρους 2 χρόνια σε στρατόπεδο και ξέρω απο συμπεριφορές κλπ μάλιστα θυμάμαι ενα βιβλιαράκι που έλεγε αναλυτικά πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι στρατιωτικοί στους φαντάρους κλπ χΔ δεν ρωταω απο αγχος , όμως τώρα που πλησιάζει ο καιρός το ψάχνω όλο και ποιο πολύ (ιδικά οταν δεν έχω τι να κάνω και βαριέμαι οπως τώρα ) ------------------------------------------------------ ενδιαφέρον αυτό που λέτε για το πρωί .. κατα τι ώρα λέτε να παρουσιαστώ ?
javavall Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παίδες στις ειδικές δυνάμεις έχει λιγότερες αγγαρείες? Προτιμώ να κάνω κάμψεις, τρέξιμο κλτ παρά να ξύνομαι σε μια σκοπιά
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 H σκοπια δεν ειναι αγγαρεια, ειναι υπηρεσια και παιζει κανονικα και στις ΕΔ. Αγγαρειες παιζουν κανονικα στις ΕΔ δεν τιθεται θεμα. Α, και η λογικη ΕΔ=καμψεις/τρεξιμο/ξεσκισμα στη γυμναστικη ειναι λαθος. Και παροτι το παρακατω βιντεο ειναι μουφα-αποτυχια, παρε μια ιδεα σε ωραιοποιημενη/αστεια μορφη http://www.youtube.com/watch?v=5OwJJ_w_Kbk
Προτεινόμενες αναρτήσεις