Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ναι το ξερω οτι δεν ειναι εγκυρες πηγες οι γνωστοι.. και εγω για 9 μηνο ηξερα. για αυτο ηθελα επιβεβαιωση γιατι μου χαλασε για λιγο η μερα χτες
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Για να γίνει 12μηνο θέλει καιρό ώστε να περαστεί ο νόμος, αλλά ότι είναι στα σχέδια να γίνει, είναι. Το πόσο άμεσα και αν θα γίνει όντως δεν μπορούμε να το ξέρουμε. για την εκρίβεια θα πρέπει να ακυρωθεί η ΚΥΑ του 9μηνου... Ο υφιστάμενος νόμος αν θυμαμαι καλα προβλέπει 1224μηνο! (φιξντ) Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2012 από paylidis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ακουσα στο ραδιο χ8ες οτι θα γινει 12 μηνο με υπουργικη για να μειωθουν τα μονιμα στελεχη για να μειωθούν οι προσλήψεις εποπ 5ετίας...
mastor10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 για να μειωθούν οι προσλήψεις εποπ 5ετίας... ναι αυτο
panosno1com Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 κανουν ακομα προσληψεις εποπ ???? Καλα εδω να μου πεις το 2010 τον Φλεβαρη θυμαμαι ακομα και συνφανταροι φευγανε με αδεια για να πανε καπου να περασουν δοκιμασιες ή κατι αναλογο για εποπ .. λολ ! Παρολα αυτα εποπ παιρνουν ακομα και το 2012 ??
Federer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν παίρνουν ΕΠΟΠ Η στρατιωτική θητεία αυτή τη στιγμή βάση συντάγματος είναι 24 μήνες Με υπουργική απόφαση έχει πέσει στους 9
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δεν παίρνουν ΕΠΟΠ Η στρατιωτική θητεία αυτή τη στιγμή βάση συντάγματος είναι 24 μήνες Με υπουργική απόφαση έχει πέσει στους 9 σωστός, δεν ήμουν σίγουρος για 12 ή 24... Υπογράφεις μάλιστα στην αρχη καποιο χαρτι που αναφέρει τους 24 μηνες μεσα
barrcode Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παιδια εγω που μπαινω σεπτεμβρη αμα μπω και εχουμε 9μηνο και στο πρωτο μηνα αλλαξει για 12μηνο τι ισχυει για μενα?
fylatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Παιδια εγω που μπαινω σεπτεμβρη αμα μπω και εχουμε 9μηνο και στο πρωτο μηνα αλλαξει για 12μηνο τι ισχυει για μενα? Οτι για τους αλλους αν το μετρο ανακοινωθει με αναδρομικη ισχυ. Sent from my MotoA953 using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 σωστός, δεν ήμουν σίγουρος για 12 ή 24... Υπογράφεις μάλιστα στην αρχη καποιο χαρτι που αναφέρει τους 24 μηνες μεσα δηλαδή μπορει να μπω για 9 μηνο και να μου πουν θα κάτσεις 24ρης μηνες? καλα αμα γινει καμια τέτοια θα τους πω οτι πίνω τσιγάρα να μου δώσουν καμια αναβολή σιγα μην με πιστεψουν βέβαια αλλα απο το να μεινω 24 μήνες αξίζει, γιατι 2 χρόνια πως θα την περάσουμε? πως θα καλύψουμε τα έξοδά μας? θα γίνουμε εκδιδόμενοι άντρες σε γριές γυναίκες ??????????? :mad: Οτι για τους αλλους αν το μετρο ανακοινωθει με αναδρομικη ισχυ. Sent from my MotoA953 using Insomnia να εισαι 1-2 μηνες πριν την απόληση και να πάει 24μηνο λέει
barrcode Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 βασικα αμα ανακοινωθει οτι θα γινει 12μηνο,δεν θα χρειαστει καποιος καιρος για να ισχυσει αυτο?Υπαρχει περιπτωσει να ανακοινωθει και να ισχυσει στα καπακια?
fylatos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δηλαδή μπορει να μπω για 9 μηνο και να μου πουν θα κάτσεις 24ρης μηνες? καλα αμα γινει καμια τέτοια θα τους πω οτι πίνω τσιγάρα να μου δώσουν καμια αναβολή σιγα μην με πιστεψουν βέβαια αλλα απο το να μεινω 24 μήνες αξίζει' date=' γιατι 2 χρόνια πως θα την περάσουμε? πως θα καλύψουμε τα έξοδά μας? θα γίνουμε εκδιδόμενοι άντρες σε γριές γυναίκες ??????????? :mad:[/quote'] Αυτο απορω και εγω αν πουν οι στρατευμενοι οτι θα τρωω μεσα και θα ζω μεσα τι θα κανουν; Sent from my MotoA953 using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Αυτο απορω και εγω αν πουν οι στρατευμενοι οτι θα τρωω μεσα και θα ζω μεσα τι θα κανουν; Sent from my MotoA953 using Insomnia αυτό , γιατι τώρα έχουν βρει το κόλπο να δίνουν εξόδους (μαθαίνω απο φίλους) για να τρώνε έξω συνεχώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 κανουν ακομα προσληψεις εποπ ???? Καλα εδω να μου πεις το 2010 τον Φλεβαρη θυμαμαι ακομα και συνφανταροι φευγανε με αδεια για να πανε καπου να περασουν δοκιμασιες ή κατι αναλογο για εποπ .. λολ ! Παρολα αυτα εποπ παιρνουν ακομα και το 2012 ?? Δεν παίρνουν ΕΠΟΠ Η στρατιωτική θητεία αυτή τη στιγμή βάση συντάγματος είναι 24 μήνες Με υπουργική απόφαση έχει πέσει στους 9 ότι διαβάζω σε άρθρα αναμεταδίδω Παιδια εγω που μπαινω σεπτεμβρη αμα μπω και εχουμε 9μηνο και στο πρωτο μηνα αλλαξει για 12μηνο τι ισχυει για μενα? μόνο η μείωση σε πιάνει, όχι η αύξηση...
barrcode Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ότι διαβάζω σε άρθρα αναμεταδίδω μόνο η μείωση σε πιάνει, όχι η αύξηση... τσεκαρισμενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις