jeandoumpier Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Προωπικά ήμουν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) πέρυσι σειρά 313 στη Μαλούντα Λευκωσίας. Άν και ιδεολογικά δεν είμαι στρατόφιλος, μπορώ να πω πως με υπομονή στα ''παράλογα'', αλλά και προσπάθεια να βγάλεις κάτι ευχάριστο είτε εντός είτε εκτός του στρατοπέδου, πέρασα ωραία. Η Κύπρος βοήθησε βέβαια σ'αυτό...στις εξόδους ξέφευγες στ'αλήθεια από τη μιζέρια του στρατοπέδου (παρόλο που ήταν μια χαρά το στρατόπεδο). Η ουσία (κατά την άποψή μου δηλαδή) : Με τύχη και προσπάθεια, περνάει ο καιρός, και, ακόμη και αν η στολή είναι στολή, δεν είναι όλοι οι αξιωματικοί ίδιοι, πίσω από τις στολές κρύβονται διαφορετικοί άνθρωποι.Αυτό, κάνει τη διαφορά στη θητεία.Αρκεί να το αντιμετωπίζουμε γόνιμα. Mps
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αρκεί να το αντιμετωπίζουμε γόνιμα. Δεν υπάρχει τίποτα γόνιμο στη θητεία. Ένας παρασιτικός θεσμός είναι εις βάρος της κοινωνίας προκειμένου να επωφελούνται μιζοσυμφέροντα και να διαιωνίζονται ρουσφετολογικές σχέσεις.
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει τίποτα γόνιμο στη θητεία. Ένας παρασιτικός θεσμός είναι εις βάρος της κοινωνίας προκειμένου να επωφελούνται μιζοσυμφέροντα και να διαιωνίζονται ρουσφετολογικές σχέσεις. Υπερθεματιζω.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τι, δεν κινδυνεύουμε άμεσα απ' τους κακεντρεχείς και βάρβαρους γείτονες;
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τι, δεν κινδυνεύουμε άμεσα απ' τους κακεντρεχείς και βάρβαρους γείτονες; Καθε ωρα και στιγμη, 24/7.
panos2171 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Η αναβολή που δίνουν στα ΑΕΙ είναι 8ετής και ισχύει για τον ίδιο μήνα πχ Ιανουάριος 2004-Ιανουάριος 2012 σωστά??
qsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 το 3ο ΤΥΛ είναι Μενίδι όχι Μαλακάσα... στη Μαλακάσα είναι το 4ο ΤΥΛ που είναι ζωάρα γιατί φέρνουν φρουρά από το ΚΕΤΘ για υπηρεσίες είναι αρκετά μακρυά δυστυχώς ΑΛΛΑ υπάρχει υπηρεσιακό λεοφορείο που σε πηγαινοφέρνει (περνάει και από την 651 ΑΒΥΠ ) το τυλ στη μαλακασα εκλεισε και εχει ενωθει με το 1ο ΤΥΛ της ΑΒΥΠ , ηδη εχουν μεταφερθει οι στρ Παιδες, ποιο απ τα παρακατω στρατοπεδα ειναι καλα στην αθηνα για ενα ξαδερφακι μου? 301 εργοστασιο βασης αγ. αναργυρων 441 ΑΒΥΥ ΣΑΕΠ (ζωγαφος) ΚΑΠΟΤΑ (μενιδι) ΤΥΛ 3ο ταγμα υλικου πολεμου (μαλακασα) Σχολη πεζικου χαλκιδας το καποτα ειναι καλο (μονο οι ΤΕΝΞ επηζαν εκει μεσα αλλα εχουν παψει να παιρνουν στρ) , αλλα δεν εχει υπηρεσιακα λεωφορεια (οπως εχει η ΑΒΥΠ) , τα αλλα δε τα πολυξερω, δοκιμασε παντως αν γινεται να παει 700 ΣΕ στο πειραια (εργοστασιο αρβυλων) κανουν μια υπηρεσια τη βδομαδα και ολη μερα αραζουν επιλοχαδικο μεχρι να παρουν υπηρεσιακο στις 12 να πανε σπιτι τους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 το τυλ στη μαλακασα εκλεισε και εχει ενωθει με το 1ο ΤΥΛ της ΑΒΥΠ , ηδη εχουν μεταφερθει οι στρ έλα, πότε έγινε αυτό? απέκτησε επιτέλους κόσμο η μονάδα μου?! την ΑΒΥΠ πάντως την προτείνω, δεν είχα παράπονο από το στρατόπεδο μου...
qsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 καλα οταν λεμε κοσμο μη φανταστεις ουτε 10 ατομα δεν ηρθαν και οι περισσοτεροι απο αυτους απολυονται (βαλε και αλλους 5-6 που ειχε, που ουσιαστικα ειναι 3 γιατι οι αλλοι ειναι καραγιωταδες και αλλοδαπα) γενικα παντως η αβυπ ηταν στα ντουζενια της μεχρι και τον προηγουμενο μηνα, εως 60 ατομα το ΛΣ και μαζι με ΤΣΥΜ/ΤΥΛ ειχε φτασει να εχει δυναμη 70 στρατιωτων , αριθμος περα απο καθε φαντασια (ειχαμε και εκλογες βεβαια) καλη ειναι η ΑΒΥΠ , χωρις ομως να ειναι τελεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 εμείς πέρσυ μετά τον Ιούλιο είμασταν 3-5 άτομα με το ζόρι και όλο το στρατόπεδο πάνω κάτω 20, τι να λέμε με 70 κατακτάς τον πλανήτη! 1o TYΛ είσαι?
qsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 ναι το ξερω και μεχρι το χειμωνα ετσι ηταν και βασικα ετσι θα ξαναγινει, αυτη ηταν μια "φαση" που συνεβη λογω της Δ ΕΣΣΟ του '11 που ηταν τεραστια (ειδικα οταν αρχισαν να σκανε 8μηνοι με κατ'εξαιρεση στο 5ο μηνα) και κορυφωθηκε μεχρι και τις εκλογες υπηρχαν και φασεις οπου επαιζαν 3πλες εξω , βεβαια αυτο "διορθωθηκε" με ανοιγμα ενος καρου υπηρεσιων ο πολυς κοσμος βεβαια ειχε και τα αρνητικα του , δεν ηταν ολα ροδινα , γιατι οταν τα ατομα ηταν λιγοτερα μπορει να υπηρχαν οι διπλες μεσα, αλλα ηταν πιο χαλαρα βεβαια εμενα παντα το συγκεκριμενο στρατοπεδο ακομα και στις εμπλοκες του μου φαινοταν παραδεισος σε σχεση με τους τεθωρες που ημουν προηγουμενως...
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Διπλές μέσα λέει, φαντάσου να δεις δεκαοχταπλές.
Tenshi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ρε,την "παλεύετε";Στο 239 στην Σάμο,anno 2007~08 βάραγαν 20+ μέσα και έβγαιναν με υπηρεσιακό σημείωμα για καφέ!Οι ποινές δέ,είχαν χάσει την σημασία τους,εκτός και αν έπαιζε στέρηση εξόδου. Σε κάτι τέτοιες μονάδες αν φάς τρία~τέσσερα Σ.ΕΞ,την πύλη την περνάς μόνο δύο φορές (μια που μπαίνεις και μια που φεύγεις με μετάθεση)
qsis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Διπλές μέσα λέει, φαντάσου να δεις δεκαοχταπλές. ναι τους ειδα και αυτους που βαραγαν "10πλες με τον τουρκο απεναντι" , μολις εκαναν 3πλες και τις χειροτερες υπηρεσιες στην αθηνα γκρινιαζαν και δε τη παλευαν γιατι δε μπορουσαν να σταθουν ορθιοι (εχουμε κατι παραξενα ωραρια και φοβερους συνδυασμους στις υπηρεσιες) δε λεω φυσικα οτι δεν υπαρχουν πολυ χειροτερα (και ειχα ζησει κι εγω χειροτερα σε ενα βαθμο, για αυτο και δε παραπονεθηκα ποτε που γυρισα αθηνα) , ομως οταν σε βαζουν 3-6 ξημερωματα πεζοπορο , μετα ολη μερα σε βαζουν να κουβαλας (και δε μπορεις να σταθεις πουθενα να κοιμηθεις ) και το μεσημερακι τραβας αλλο ενα 3-6 , δεν ειναι για πολλα πολλα επισης οι μερες μεσα οταν εισαι διπλα απο το σπιτι σου, τσουζουν, μακρια απο την Αθηνα υπηρχαν φορες που εγω δεν εβγαινα καν, ή αν ετρωγα καμια κρατηση δε με ενοιαζε καν πού να πας και τι να κανεις..? απο την αλλη το να βγαινεις εξω και να πηγαινεις σπιτι σου και να συνεχιζεις οσο γινεται τη ζωη σου, ειναι ανεκτιμητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις