Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε μλκς ορισμένοι κάνετε λες και είστε μικροφοβικές κυρίες με τις τουαλέτες :P. Πείτε μου ότι είσασταν οι κλασικοί που έχουμε κι εμείς : <<Α, εγώ δε μπορώ να καθαρίζω τουαλέτες με πιάνει ναυτία και ξερνάω!>>" και λουφάρουν στις καθαριότητες. Εσείς πως τις λέγατε όταν πήγαινε κάποιο δίποδο όν μέσα και άφηνε τα απόβλητα του; Εμείς λέμε, "Τούρτα, πάστα σοκολατίνα, όρος Κόπρανο,Πικάσο" κ μερικά ακόμη

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και να κολλησεις καμια ηπατιτιδα τι θα πεις μετα για τις τουαλετες?

Ηπατίτιδα A: Η ηπατίτιδα Α είναι μια ασθένεια του ήπατος που προκαλείται από τον ιό της ηπατίτιδας Α. Συνήθως μεταδίδεται όταν έρθει κάποιος σε επαφή με περιττώματα μολυσμένου ατόμου. Αυτό είναι αποτέλεσμα ελλιπών μέτρων υγιεινής, όπως το να μην πλένετε τα χέρια σας μετά την τουαλέτα.

http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/d87c68a56bc8eb80/1d35446bf1a709c4/a0fc5fecef9ad44a.html

το λεω γιατι εκει που αρχιζει ο στρατος τελειωνει η υγιεινη

Δημοσ.
Αν μπορείς να ακουμπήσεις σε τούρκικη τουαλέτα' date=' τότε, κυριολεκτικά, τα θέλει ο κώλος σου.;ρ[/quote']

Κι όμως, είχαμε άτομο που δεν είχε ξαναδεί τουρκική τουαλέτα, δεν ξέρω από ποιον πλανήτη είχε κατέβει, και κάθισε πάνω της, με τα πόδια τεντωμένα πάνω στο πάτωμα. Προφανώς νόμισε ότι το ημικυκλικό άνοιγμά της είναι για να εφαρμόζει ακριβώς ο κ@λος...

Δημοσ.

Δεν θελω να εχω σεντονια απο μεταξη και αιρ κονδιτιον θελω ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσεις, δηλαδη οχι κουβερτες με ψιλουσ και κοριουσ, οχι θαλαμουσ με ποντικια και κατσαριδες και τουαλετες που να μην σκεφτομαι οχι αν θα "ακουμπισω" την λεκανη αλλα αν τη πλησιασω απο τη μποχα που βγαζει επιδη καπιοι ειναι ζωα!!!!!!

Από τα λεγόμενα σου φαίνεται ότι δεν έχεις παει στρατο. Μπράβο και πολύ καλά κανείς γιατί ειναι μια βλακεία ο όλος θεσμός, αλλά ώρες ώρες υπερβαλλεις και για όλους εμάς που πήγαμε ή ακόμα είμαστε μέσα (απολύομαι 5 Δεκέμβρη ) ακούγονται κάπως για να το θέσω όσο πιο ελαφρά μπορώ. Το ότι δεν μας μαγκιά σου αλλά μην προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε ανθρώπους που έχουν παει γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις. Άλλο το άκουσα ,άλλο το βιωσα ειναι τεράστια διάφορα. Δεν χρειάζεται να πείσεις ένα ματσο άγνωστους για την απόφαση σου να μην πας στρατο. Δεν θες να πας, μην πας μαγκια σου. Και καλά θα κανείς πετά ενός χρόνος ειναι.

Δημοσ.

Κι όμως, είχαμε άτομο που δεν είχε ξαναδεί τουρκική τουαλέτα, δεν ξέρω από ποιον πλανήτη είχε κατέβει, και κάθισε πάνω της, με τα πόδια τεντωμένα πάνω στο πάτωμα. Προφανώς νόμισε ότι το ημικυκλικό άνοιγμά της είναι για να εφαρμόζει ακριβώς ο κ@λος...

Τελικά είναι πολλοί γιατί κι εγώ είχα πετύχει έναν τέτοιο.

Δημοσ.

Τι λες ρε μλκ τωρα.. :shock:

Ελεος.. :mellow:

Δημοσ.

Από τα λεγόμενα σου φαίνεται ότι δεν έχεις παει στρατο. Μπράβο και πολύ καλά κανείς γιατί ειναι μια βλακεία ο όλος θεσμός, αλλά ώρες ώρες υπερβαλλεις και για όλους εμάς που πήγαμε ή ακόμα είμαστε μέσα (απολύομαι 5 Δεκέμβρη ) ακούγονται κάπως για να το θέσω όσο πιο ελαφρά μπορώ. Το ότι δεν μας μαγκιά σου αλλά μην προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε ανθρώπους που έχουν παει γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις. Άλλο το άκουσα ,άλλο το βιωσα ειναι τεράστια διάφορα. Δεν χρειάζεται να πείσεις ένα ματσο άγνωστους για την απόφαση σου να μην πας στρατο. Δεν θες να πας, μην πας μαγκια σου. Και καλά θα κανείς πετά ενός χρόνος ειναι.

αυτα ειναι 319 λελε μαζι απολυομαστε αχαχαχα,ειναι κανεις τωρα στο 290 στην Λημνο? :P

Δημοσ.

αυτα ειναι 319 λελε μαζι απολυομαστε αχαχαχα,ειναι κανεις τωρα στο 290 στην Λημνο? :P

290? Αυτο ειναι διπλα στην 101 ακομη? btw η 101 καποτε ηταν η χυμα στην Ελλαδα, 4 μηνακια αξεχαστες διακοπες εκει :mrgreen:

Δημοσ.

Τι λες ρε μλκ τωρα.. :shock:

Ελεος.. :mellow:

κατα τα αλλα ολα οκ με τη ηπατιτιδα, δε κολλας :P. βρε ουστ :shifty:

Δημοσ.

Παιδες, ποιο απ τα παρακατω στρατοπεδα ειναι καλα στην αθηνα για ενα ξαδερφακι μου?

301 εργοστασιο βασης αγ. αναργυρων

441 ΑΒΥΥ

ΣΑΕΠ (ζωγαφος)

ΚΑΠΟΤΑ (μενιδι)

ΤΥΛ 3ο ταγμα υλικου πολεμου (μαλακασα)

Σχολη πεζικου χαλκιδας

• Super Moderators
Δημοσ.

το 3ο ΤΥΛ είναι Μενίδι όχι Μαλακάσα...

στη Μαλακάσα είναι το 4ο ΤΥΛ που είναι ζωάρα γιατί φέρνουν φρουρά από το ΚΕΤΘ για υπηρεσίες :P

είναι αρκετά μακρυά δυστυχώς ΑΛΛΑ υπάρχει υπηρεσιακό λεοφορείο που σε πηγαινοφέρνει (περνάει και από την 651 ΑΒΥΠ :P )

• Super Moderators
Δημοσ.

στο ΚΑΠΟΤΑ αν είναι στη μονάδα του Τεχνικού ή στους φούρνους είναι επίσης καλά, για τα άλλα δεν γνωρίζω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...