kfyros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ρε συ. είναι το http://www.orgikla.gr Αναφέρει τηλέφωνα και διευθύνσεις, ονόματα διοικητών και αξιωματικών, οπλισμό και μέσα, και σχέδιο μάχης σε καιρό πολέμου. Πλάκα μας κάνεις? Σου πέφτει βαρύ το ενιάμηνο νεούδι και θες να έρθεις ΑΘήνα?? Μόνο πρόσεξε, γιατί ήξερα πολλούς που πήραν μετάθεση δίπλα στο σπίτι τους, και το βλέπανε από τη σκοπιά κάθε μέρα. Έξοδο όμως είχανε 1 φορά το μήνα. Έχε υπόψη σου ότι στην Αθήνα έρχονται όλα τα καραβύσματα, και αυτοί που δεν έχουν τόσο καλό "δόντι" τρώνε την εμπλοκή της αρκούδας για να βγουν οι υπηρεσίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 συμφωνω,οποτε αν εχεις δοντι ψαξτο για καποια καλη μοναδα του Σ.Ξ.,δε φανταζεσαι ποσο σπαστικο ειναι να πεφτουνε τηλεφωνα και να παιρνουνε καποιοι Ε.Υ. για πλακα και να χαντακωνονται αλλοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NuclearBlazeX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ναι βασικα το δικαιουμε γιατι εχω και εγω και οι δικοι μου προβληματα υγειας δεν το παιρνω ετσι για να ειμαι στο σπιτι μου. και στο κατω κατω μπορω και εγο να παρω ε.υ οπως οι αλλοι με τη μονη διαφορα εγω θα το παρω με τα προβ που εχω ενω εκεινοι με βισμα και δεν με χαλαει και τιποτα στον στρατο απλα απο τη στιγμη που το δικαιουμε γιατι να μην το παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_xolargos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω σπασει την αναβολη και περιμενω να με καλεσουν τον νοεμβριο ξερει κανεις ποτε καλ\oυνεε συνηθως? αρχη-μεση η τελος του μηνα? η δεν ειναι σιγουρο αλλες φορες καλουνε αρχη αλλες μεση και αλλες τελος ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 εδω αγαπητο μελος της 309 http://www.stratologia.gr/ANAK_ESSO_SX.HTM 2-3 Νοέμβρη μπαίνουν οι εξ'αναβολής για λόγους υγείας.Όλοι οι υπόλοιποι μπαίνουν 9-12 του μηνός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skywritergr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Ωραία, τουλάχιστον ξέρουμε πότε θα μπούμε. Θα είμαστε πολλοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 ναι οντως,προβλεπεται οτι θα μπει μεγαλη σειρα λογω 9μηνου κτλ...ξερουμε ποσοι μπηκανε με τη δικη μου σειρα [308] γενικα στο στρατο ξηράς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα.ακουω συναισθηματα.προσωπικα το εχω παρει αρκετα χαλαρα μιας κ θα ξεμπερδευω και δεν θα το εχω στο μυαλο μου.Ασε που βγαινουμε αρχες αυγουστου κ την κανουμε καπακι για διακοπες. 1 μηνας εμεινε κ φυγαμε για διακοπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skywritergr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα.ακουω συναισθηματα.προσωπικα το εχω παρει αρκετα χαλαρα μιας κ θα ξεμπερδευω και δεν θα το εχω στο μυαλο μου.Ασε που βγαινουμε αρχες αυγουστου κ την κανουμε καπακι για διακοπες. 1 μηνας εμεινε κ φυγαμε για διακοπες Ακριβώς αυτές είναι οι σκέψεις μου. Ένας μήνας ξεκούραση και διακοπές και μετά αναζήτηση δουλειάς. Γενικά ο στρατός είναι το τελευταίο προπύργιο της προ-επαγγελματικής ζωής. Προσπαθώ να το δώ σαν alternative μορφή διακοπών. Άντε να δούμε τι θα δούμε και εκεί μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Αν μιλατε για στρατο ξηρας και δη για οπλο στο στρατο ξηρας, καλυτερα να μην το εχετε στο μυαλο σας ως διακοπες-κατασκηνωση γιατι υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να προσγειωθειτε ασχημα... Κατασκηνωση θα ειναι το κεντρο σε γενικες γραμμες, αναλογως και που θα πατε βεβαια. Οι μεταθεσεις ειναι το ζουμι ειδικα για εσας που θα κανετε 9μηνο. Καλη θητεια παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skywritergr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για φάση κατασκήνωσης. Απλά προσωπικά προσπαθώ να αποφύγω τον πανικό και να μπώ με αρνητική διάθεση. Πάω προετοιμασμένος για παραλογισμό και κούραση αλλά ότι και να συμβεί σε 9 μήνες θα έχει τελειώσει. Πάντα υπάρχει βέβαια η περίπτωση να έχω πέσει έξω και τελικά να φάω φρίκη, θα σας ενημερώσω στο τέλος του Δεκέμβρη σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Critter Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ελα μωρέ, τι να πουνε και οι παλιοί; Προσωπικα είμαι ο τελευταιος απο φίλους, συγγενεις, αδελφια κτλ που πάω φαντάρος και συνεπως έχω ακουσει απο τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα. Κανένα απο αυτά δεν με πτόησε στο να πάω με καλή ψυχολογία. Ισα ισα που ειμαι προετοιμασμένος για τα χειροτερα απο αυτα και επομένως ενταξει, αν ειμαι τοοοοοοσο γκαντεμης και τύχω στην περιπτωση της περίπτωσης, τοτε ναι, μπορει να προσγειωθώ ανώμαλα. Βεβαια η αλήθεια ειναι οτι γενικότερα ελπιζω οτι και λόγω σπουδών (περισσότερων απο το μέσο όρο) θα έχω και μια πιο καλή μεταχείρηση αλλα και αυτο ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι υπο την εννοια οτι η σειρά ειναι πολύ μεγάλη και τα μέσα θα είναι πολλά. Πάμε λοιπον με μικρο καλάθι και καλή ψυχολογία και ολα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα, ειναι οντως αναλογα την μοναδα, αλλα και η περιπτωση της περιπτωσης που ανεφερες, σιγουρα δεν θα ειναι τραγικη. Εκτος αν εισαι πχ. 18 ετων και δεν εχεις καμια μα καμια εμπειρια πειθαρχειας. Σε γενικες γραμμες αδιαφορη την θεωρουσα παντα την ολη κατασταση, ουτε τρελος χαβαλες, αλλα ουτε και αμετρητο πηξιμο. Σαν μια δουλεια περιορισμενης διαρκειας χωρις να σε πληρωνουν για παραδειγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ελα μωρέ, τι να πουνε και οι παλιοί; Προσωπικα είμαι ο τελευταιος απο φίλους, συγγενεις, αδελφια κτλ που πάω φαντάρος και συνεπως έχω ακουσει απο τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα. Κανένα απο αυτά δεν με πτόησε στο να πάω με καλή ψυχολογία. Ισα ισα που ειμαι προετοιμασμένος για τα χειροτερα απο αυτα και επομένως ενταξει, αν ειμαι τοοοοοοσο γκαντεμης και τύχω στην περιπτωση της περίπτωσης, τοτε ναι, μπορει να προσγειωθώ ανώμαλα.Βεβαια η αλήθεια ειναι οτι γενικότερα ελπιζω οτι και λόγω σπουδών (περισσότερων απο το μέσο όρο) θα έχω και μια πιο καλή μεταχείρηση αλλα και αυτο ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι υπο την εννοια οτι η σειρά ειναι πολύ μεγάλη και τα μέσα θα είναι πολλά. Πάμε λοιπον με μικρο καλάθι και καλή ψυχολογία και ολα κομπλέ. Ακριβως ετσι ημουν κι εγω πριν μπω. Απο οσα ακουγα περι στρατου συγκρατουσα μονο τα καλα και γενικως ειχα πολυ καλη ψυχολογια σε φαση να ανυπομονω να ερθει η μερα να μπω. Τελικως δεν ηταν αυτο που περιμενα και επειτα με τη μεταθεση εφαγα το ατελειωτο πακετο και ηρθαν και οι απαλεψιες οι ασχημες...Μετα γυρισα κουρασμενος, ξενερωμενος και με μετριοτατη ψυχολογια σαν 2η μεταθεση στην Αθηνα κοντα στο σπιτι μου, σε μια καλη μοναδα για τα δεδομενα του στρατου ξηρας, αλλα η υπομονη ειχε ηδη τελειωσει...Γενικως ηταν ζορικα τα πραγματα ειδικα στη 1η μεταθεση και ευχομαι μη σας κατσει κανενα λαχειο σαν το δικο μου. Οσον αφορα τη 2η σου παραγραφο περι μορφωσης με πτυχιο μπηκα κι εγω, με 2 ξενες γλωσσες κλπ. Ισως σε βοηθησει στο να παρεις μια καλουτσικη ειδικοτητα η ποστο, αλλα να ξερεις οτι θα αντιμετωπισεις αμορφωτους κομπλεξικους εποπ/μονιμαδες που θα σε βλεπουν οτι και καλα εχεις επιπεδο και ενδεχομενως να σε βαλουν στο ματι για αυτο το λογο και μονο. Εμενα σε γενικες γραμμες με βοηθησε η μορφωση μου να παρω καποια καλουτσικα ποστα (αρκετα υπευθυνα ομως, πραγμα που σημαινει οτι δεν ειχα περιθωρια για μλκιες κ αραλικι). Φυσικα δεν απεφυγα ουτε αγγαρειες ουτε σκοπιες ουτε χωσιματα, απλα το πρωι βρισκομουν σε γραφειο αντι να πλενω καναδεζες ας πουμε. Ειναι ιδια φαση με το πως αντιμετωπιζουν εναν Αθηναιο οταν παει σε ενα χωριο να ζησει μερικοι κομπλεξικοι και αμορφωτοι κατοικοι. Σε γενικες γραμμες οι μορφωμενοι ειναι οι πλεον απαλευτοι μεσα στο στρατο γιατι δε συμβιβαζονται ευκολα με οτι αδικια επικρατει, σε αντιθεση με τον αμορφωτο που δεν του καιγεται καρφακι. Και γενικως οι μορφωμενοι ζοριζονται πιο πολυ ψυχολογικα τουλαχιστον οσα ατομα συναντησα εγω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ---------- Κοιτα, ειναι οντως αναλογα την μοναδα, αλλα και η περιπτωση της περιπτωσης που ανεφερες, σιγουρα δεν θα ειναι τραγικη. Εκτος αν εισαι πχ. 18 ετων και δεν εχεις καμια μα καμια εμπειρια πειθαρχειας. Σε γενικες γραμμες αδιαφορη την θεωρουσα παντα την ολη κατασταση, ουτε τρελος χαβαλες, αλλα ουτε και αμετρητο πηξιμο. Σαν μια δουλεια περιορισμενης διαρκειας χωρις να σε πληρωνουν για παραδειγμα.. μπα μη το λες Δε θες να σου περιγραψω τι περασαμε στη μοναδα 9 φανταρακια αυτο το χειμωνα... Ο χαρακτηρισμος πηξιμο ειναι ελαφρυς. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2009 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Βεβαια η αλήθεια ειναι οτι γενικότερα ελπιζω οτι και λόγω σπουδών (περισσότερων απο το μέσο όρο) θα έχω και μια πιο καλή μεταχείρηση αλλα και αυτο ειναι το τελευταιο που σκεφτομαι υπο την εννοια οτι η σειρά ειναι πολύ μεγάλη και τα μέσα θα είναι πολλά.μπα, τα μορφωμενα παιδια δεν τα πολυπανε στο στρατο, γιατι συνηθως αυτοι ειναι που ψαχνονται περισσοτερο για τα δικαιωματα τους. πχ. o τσοπανος δεν θα κοιταξει στον στρατιωτικο κανονισμο να δει αν το παραπτωμα που τιμωρηθηκε ηταν οντως για φυλακιση ή κρατηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις