Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έστω ότι πήγαινα αύριο στο ρουφ και έκοβα την αναβολή.. πότε θα έμπαινα σε στρατόπεδο..; έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες;

Φλεβαρη, αν δεν απατωμαι. Αν ηθελες να μπεις Νοεμβρη επρεπε να την κοψεις πριν μπει η ΕΣΣΟ του Αυγουστου. Not sure.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι είναι όπως τα λέει ο αποπάνω. Αν όμως θες να μπεις Νοέμβρη, κάνεις στη στρατολογία μια ειδική αίτηση, η οποία αποστέλεται στο ΓΕΣ και εγκριθεί εγκρίθηκε (κοινώς θα μπεις Νοέμβρη).

Εγώ αυτό θα κάνω, στην αρχή ήθελα Φεβρουάριο αλλά θα κάνω αύριο την αίτηση μήπως μπω Νοέμβρη τελικά.

σας ευχαριστω για τις πληροφοριες της σαμου,ορκιστηκα χτες στο κεεμ σπαρτης οπως σας ειχα πει και σε 2,5 βδομαδες περιπου θα φυγουμε για εκπαιδευση ειδικοτητας [εκτος βεβαια απο οδηγους και αρτοποιους].εμενα ως μαγειρας που με ενδιαφερει,ακουσα τον ταγματαρχη -διοικητη δευτερου ταγματος να λεει πως οι μαγειρες θα πανε γυθειο κατευθειαν.εγω ειχα ακουσει οτι κανουνε μιση εκπαιδευση στη σπαρτη και αλλη μιση στο γυθειο..και φυσικα χαρηκα που θα φυγω απ τη σπαρτη των τοσων ατομων..οι νεοσυλλεκτοι ειμαστε 700 στο χαλαρο και λιγα λεω.για πειτε,επειδη προς το παρων αυτο με ενδιαφερει [μεχρι να ρθει η σαμος που θα αργησει κανα διμηνο ακομη] το γυθειο τι λεει??ηταν ο κολλητος μου καβυλη στο ..εβρο δε θυμαμαι στρατοπεδο,και μου λεει οτι οι μαγειρες του ΤΥΠ που μιλαγε τους αρεσε παρα πολυ το γυθειο και δε θελανε να φυγουν κτλ..ξερει κανεις τιποτα για το γυθειο??για να παρω κ αλλες αποψεις!

Το Γύθειο είναι ο παράδεισος του στρατού ειδικά το καλοκαίρι. Βέβαια εγώ ήμουν 2008Β ΕΣΣΟ και ο διοικητής ήταν μάλαμα. Τώρα που έχει αναλάβει ο Συναδινός τα πράγματα είναι λίγο πιο σκούρα αλλά και πάλι νομίζωκαλύτερα από πολλά άλλα στρατόπεδα. Υπηρεσίες 1 μέσα 1 έξω και πολλές φορές 2 έξω άδειες άγραφες κάθε δεύτερο ΣΚ. Το στρατόπεδο είναι πολύ μικρό και χωράει μόνο 232 εκπαιδευόμενους που δεν έρχονται όλοι από το ΚΕΕΜ αλλά και από άλλα κέντρα του στρατού ξηράς.

Εκανα και 1 μηνα Αγαθονησι -δεν ξερω αν τοτε στελναν αποσπαση απο το 649 ή αν πηγες εσυ- ωστοσο εκει περασα τις ωραιοτερες μερες στη θητεια μου και ανετα θα ξαναπηγαινα ως φανταρος για κανα 3μηνο ακομα. Εκανα στο Αγαθονησι απο τα πιο ωραια Χριστουγεννα που εχω κανει.

αγαθονήσι Ε? :)

εκανα 3 μηνες εκεί...

δασκαλος στο δημοτικό σχολείο, και κανονικά υπηρεσία παρατηρητήριο κλπ.

Δεν περασα τόσο πολύ καλά, γιατί κ στην ταβερνα της ωραίας γκόμενας μου απαγόρευαν να παω, αλλά και συχνά μας εβγαζαν λαθρομεταναστες, γιατι ειχαμε καλό καιρό....

Ασε που ήρθε 3 φορές ο ταξιαρχος και ενας υποστρατηγος με ελικόπτερο...

τι μου θύμισες.....

• Moderators
να κοιμάσαι καλά στις διανυκτερεύσεις μπας και σε στείλουν κανά ψυχιατρείο για τεστ νοημοσύνης

Και αν σε στειλουν προσπαθησε να μαγειρεψεις τις απαντησεις για τον χαβαλε της υποθεσης. Αλλωστε οπως εχει προαναφερθει ΟΥΚ ολιγες φορες, δεν θα μετρησει πουθενα το αποτελεσμα.. Απαντηση σε οσους επιμενουν.

Και αν σε στειλουν προσπαθησε να μαγειρεψεις τις απαντησεις για τον χαβαλε της υποθεσης. Αλλωστε οπως εχει προαναφερθει ΟΥΚ ολιγες φορες, δεν θα μετρησει πουθενα το αποτελεσμα.. Απαντηση σε οσους επιμενουν.

φίλε μου εγώ θα λέω του εαυτού μου το έκανα επίτηδες και έτσι θα έχω την συνείδηση μου καθαρή

• 2 εβδομάδες αργότερα...

υπάρχει κάποιο site που να λέει αναλυτικά τα στρατόπεδα τις αττικής?

ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να πάρο κατεξαίρεση μεταθέσεις και θέλω να μάθω που είναι πιθανόν να παο..

αν δεν υπάρχει κάποιο site ας μου γράψετε κάποια που ξέρετε (πχ εγώ ξέρω χαϊδάρι, καποτά, γες) αν ξέρετε και αλλα γράψτε μου plz ...

υπάρχει κάποιο site που να λέει αναλυτικά τα στρατόπεδα τις αττικής?

ρωτάω γιατί υπάρχει περίπτωση να πάρο κατεξαίρεση μεταθέσεις και θέλω να μάθω που είναι πιθανόν να παο..

αν δεν υπάρχει κάποιο site ας μου γράψετε κάποια που ξέρετε (πχ εγώ ξέρω χαϊδάρι, καποτά, γες) αν ξέρετε και αλλα γράψτε μου plz ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...