minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι κι εγω δεμενο εχω το γαιδαρο μου γιαυτο τα λεω. Συγκεκριμενα εργαζομαι μονιμα εκει που εσυ νομιζεις οτι εκανες ειδικες δυναμεις και εχεις να λες για το ζορι των 40C + υγρασια, ακριβως επειδη ειμαι βυσμα και εχω δεμενους γαιδαρους εκει στην πατριδα. Παρεμπιπτοντως απο που κι ως που η ΕΛΔΥΚ του 1-1 (οταν τοτε στην Ελλαδα εβγαινες με υπηρεσιακο αν επεφτες σε καλο δικα) θεωρειται ο πιο δυσκολος στρατος?!?! Μιλας για τις ραδιοαρβυλες μεταξυ φανταρων? Οσο ζω εδω, δεν εχω πετυχει ουτε εναν φανταρο απο ΕΛΔΥΚ να λεει οτι ζοριστηκε/ζοριζεται στη θητεια του. Το ιδιο διαπιστωσα κι εγω κατα τη θητεια μου στην Ελλαδα συνομιλωντας με σειρες απο ΕΛΔΥΚ. Τελος αυτο με τα βυσματα, το οτι το λεγε ενας ανθυπολοχαγος σου δε σημαινει οτι ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας. Η διαφωνεις? Καμια φορα λεγανε και τιποτα σωστο -ενιοτε και σοφο- αναμεσα στις 100 μαλακιες. Αξιωματικος εισαι? ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! Σας συμπαθω εσας ρε συ!!! Κυπρο εισαι?? Για πες κανα ονομα να γελασουμε…. Καταρχην δε γραφω πουθενα οτι εκανα ειδικες δυναμεις. Γραφω "στο θεωρητικα πιο δυσκολο στρατο" . Θεωρητικα! Ναι οι υπηρεσιες ηταν 1-1 εκτος απο λιγες περιπτωσεις λογω εμπλοκης, αλλα οκ, αλλα αυτο δεν αναιρει οτι ηταν πολυ πιο ζορικα απο σχεδον ολες τις περιπτωσεις, στην Ελλαδα. Ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι τους πρωτους 3 μηνες εχει τσο πολυ, μεχρι να παλιωσεις..μετα συμφωνω μαζι σου..ζωαρα! Στο Ελλαντα, μπορει να εχουν 300-1 υπηρεσιες, αλλα εκει που επαναπτριστηκα εγω, ηταν ανασκελα σαν τις κατσαριδες, μετα την υπηρεσια τους. Τι καθομαι και στα λεω τωρα, αφου τα ξερεις καλυτερα…. Ο ανθυπολοχαγος οταν ελεγε αυτη την κουβεντα, εγω την ακουγα μαλακιες γιατι ημουν πολυ νεος ακομα…ποσο μαλλον τωρα που ειδα πως ποσο αηδιαστικος ειναι ο στρατος. Η κουβεντα εχει φτασει συ συγκριση ΕΛΔΥΚ με Ελλαδα χωρις λογο…το προβλημα μας ηταν τα βυσματα. Αν καταργηθουν αυτα, αλλαζω γνωμη. Αν οχι, περαστικα μας στο στρατο που μας πασσαρουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αξιωματικος εισαι? ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! Σας συμπαθω εσας ρε συ!!! Κυπρο εισαι?? Για πες κανα ονομα να γελασουμε…. Πιο αστειος και πιο Λιτσα Πατερα πεθαινεις. Απο που συμπερανες οτι ειμαι στρατιωτικος και μαλιστα αξιωματικος? Με φανταστικες+βολικες υποθεσεις μπορεις (?) να επιχειρηματολογησεις μονο?! ΥΓ. Σου λεω οτι εχω κανει 12μηνο και μου απαντας οτι ειμαι μονιμος...Τι να πει κανεις...
minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι κι εγω δεμενο εχω το γαιδαρο μου γιαυτο τα λεω. Συγκεκριμενα εργαζομαι μονιμα εκει που εσυ νομιζεις οτι εκανες ειδικες δυναμεις και εχεις να λες για το ζορι των 40C + υγρασια, ακριβως επειδη ειμαι βυσμα και εχω δεμενους γαιδαρους εκει στην πατριδα. Παρεμπιπτοντως απο που κι ως που η ΕΛΔΥΚ του 1-1 (οταν τοτε στην Ελλαδα εβγαινες με υπηρεσιακο αν επεφτες σε καλο δικα) θεωρειται ο πιο δυσκολος στρατος?!?! Μιλας για τις ραδιοαρβυλες μεταξυ φανταρων? Οσο ζω εδω, δεν εχω πετυχει ουτε εναν φανταρο απο ΕΛΔΥΚ να λεει οτι ζοριστηκε/ζοριζεται στη θητεια του. Το ιδιο διαπιστωσα κι εγω κατα τη θητεια μου στην Ελλαδα συνομιλωντας με σειρες απο ΕΛΔΥΚ. Τελος αυτο με τα βυσματα, το οτι το λεγε ενας ανθυπολοχαγος σου δε σημαινει οτι ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας. Η διαφωνεις? Καμια φορα λεγανε και τιποτα σωστο -ενιοτε και σοφο- αναμεσα στις 100 μαλακιες. Εσυ το γραφεις… Αν ειρωνευεσαι τοτε μιλα μονος σου αδερφε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εσυ το γραφεις… Αν ειρωνευεσαι τοτε μιλα μονος σου αδερφε... Εργαζομαι μονιμα εκει που εσυ νομιζεις οτι εκανες ειδικες δυναμεις = Εργαζομαι στην Κυπρο. Θα χα κανει 12μηνο και θα ημουν στρατιωτικος, γινεται ρε!
1comment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το Ι5 δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο. Είναι μία γραφειοκρατική διαδικασία. Όποιος θέλει ενημερώνεται και το επιδιώκει. Οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίσετε να αναλώνεστε σε φήμες που ακούσατε για το Ι5 και στο τι θα σας πει η μαμά σας να κάνετε. Φυσικά και είναι δύσκολο, πλέον ακατόρθωτο να το πάρεις αν πραγματικά δεν το δικαιούσαι. Δεν είναι τυχαίο που γιοι πλουσίων/ηθοποιοί κλπ που λογικά θα τους ήταν εύκολο να "βγουν" Ι5, παρόλα αυτά τους βλέπουμε και υπηρετούν (φυσικά με βύσματα, άλλο θέμα αυτό). Θέλω να πω ότι όποιος λέει ότι μπορεί να πάρει Ι5, μας δουλεύει ψιλό γαζί. Το κάνει για να πει "να εγώ ο μάγκας βρήκα τη λύση να μη φάω στη μάπα 9 μήνες" ενώ στην πραγματικότητα πολύ θα το θελε... Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν που βγαίνει και λέει κάτι τέτοια. Θέλει απλώς να προκαλέσει και να κάνει τους άλλους να τον ζηλέψουν. Λυπηρά φαινόμενα...
Johnnywu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Φυσικά και είναι δύσκολο, πλέον ακατόρθωτο να το πάρεις αν πραγματικά δεν το δικαιούσαι. Δεν είναι τυχαίο που γιοι πλουσίων/ηθοποιοί κλπ που λογικά θα τους ήταν εύκολο να "βγουν" Ι5, παρόλα αυτά τους βλέπουμε και υπηρετούν (φυσικά με βύσματα, άλλο θέμα αυτό). Θέλω να πω ότι όποιος λέει ότι μπορεί να πάρει Ι5, μας δουλεύει ψιλό γαζί. Το κάνει για να πει "να εγώ ο μάγκας βρήκα τη λύση να μη φάω στη μάπα 9 μήνες" ενώ στην πραγματικότητα πολύ θα το θελε... Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν που βγαίνει και λέει κάτι τέτοια. Θέλει απλώς να προκαλέσει και να κάνει τους άλλους να τον ζηλέψουν. Λυπηρά φαινόμενα... To I5 είναι μία διαδικασία χρονοβόρα καθώς πρέπει να συμπληρώσεις δύο έτη αναβολών υγείας πριν σου δοθεί και κάθε φορά που πας για την διαδικασία τρως ολόκληρη την μέρα σου εκεί. Οι πλούσιοι/διάσημοι προτιμούν η να υπηρετήσουν με χοντρό βύσμα(που μπορεί να μην υπηρετήσουν και καθόλου) η με τα πλαστά πιστοποιητικά (βλ. Παπακαλιάτης). Τώρα που είδες εσύ πλούσιους διάσημους να υπηρετούν δεν ξέρω. Μπήκες για να γράψεις κάτι και να κάνεις τον έξυπνο η για να τρομάξεις τον κόσμο χωρίς λόγο? Όπως και να έχει, λυπηρό φαινόμενο...
THEMACHINE Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εφόσον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρει κάποιος από σας δουλειά στο δημόσιο γιατί πάτε ακόμα φαντάροι;; Sent from my iPhone using Insomnia
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εφόσον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρει κάποιος από σας δουλειά στο δημόσιο γιατί πάτε ακόμα φαντάροι;; Sent from my iPhone using Insomnia Γιατί το χρονικό διάστημα είναι σχετικά σύντομο, υπάρχει ανεργία κ δεν έχουμε τι να κάνουμε, κι επίσης υπάρχουν νομικές κυρώσεις στην περίπτωση ανυποταξίας. Επίσης δεν θέλουμε να έχουμε μόνιμο πρόβλημα αν διαμείνουμε στο εξωτερικό κ κάθε φορά που ερχόμαστε Ελλάδα έχουμε ιστορίες στο αεροδρόμιο. Κάποιοι θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και δε θέλουμε να παριστάνουμε τους γιωτάδες κάθε δύο χρόνια μέχρι να μας διώξουν.
Johnnywu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γιατί το χρονικό διάστημα είναι σχετικά σύντομο, υπάρχει ανεργία κ δεν έχουμε τι να κάνουμε, κι επίσης υπάρχουν νομικές κυρώσεις στην περίπτωση ανυποταξίας. Επίσης δεν θέλουμε να έχουμε μόνιμο πρόβλημα αν διαμείνουμε στο εξωτερικό κ κάθε φορά που ερχόμαστε Ελλάδα έχουμε ιστορίες στο αεροδρόμιο. Κάποιοι θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και δε θέλουμε να παριστάνουμε τους γιωτάδες κάθε δύο χρόνια μέχρι να μας διώξουν. Μία φορά παίρνεις το Ι5 μετά από δύο χρόνια αναβολών. Δεν πας κάθε δύο χρόνια.
THEMACHINE Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γιατί το χρονικό διάστημα είναι σχετικά σύντομο' date=' υπάρχει ανεργία κ δεν έχουμε τι να κάνουμε, κι επίσης υπάρχουν νομικές κυρώσεις στην περίπτωση ανυποταξίας. Επίσης δεν θέλουμε να έχουμε μόνιμο πρόβλημα αν διαμείνουμε στο εξωτερικό κ κάθε φορά που ερχόμαστε Ελλάδα έχουμε ιστορίες στο αεροδρόμιο. Κάποιοι θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και δε θέλουμε να παριστάνουμε τους γιωτάδες κάθε δύο χρόνια μέχρι να μας διώξουν.[/quote'] Εφόσον υπάρχει ανεργία και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις θα μπορούσες να δουλέψεις κάπου αμισθή και να πάρεις εμπειρία ή να κάνεις 9 μήνες εθελοντισμό κάπου που είναι πραγματικά χρήσιμο. Τώρα απλά πας στρατό για να ξεκουράσεις κάποιον καραβανά. Δεν χρείαζεται να παριστάνεις κανέναν γιωτά, δεν πρόκειται ποτέ να σε κυνηγήσει κανείς γιατί δεν πήγες στρατό ούτε θα έχεις πρόβλημα σε κανένα αεροδρόμιο. Sent from my iPhone using Insomnia
Federer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Στο Μπλα Μπλα Μπλα κι η γιαγια μου παιρνει Ι5 Οταν ερθει η ωρα ολοι ΚΟ ΚΟ ΚΟ και παμε φανταροι Να χαρω εγω!
Johnnywu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Στο Μπλα Μπλα Μπλα κι η γιαγια μου παιρνει Ι5 Οταν ερθει η ωρα ολοι ΚΟ ΚΟ ΚΟ και παμε φανταροι Να χαρω εγω! Αν είχανε @@ οι περισσότεροι Έλληνες τώρα θα είχε καταργηθεί η θητεία φίλε μου.
Federer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αν είχανε @@ οι περισσότεροι Έλληνες τώρα θα είχε καταργηθεί η θητεία φίλε μου. Εσυ φιλε μου αν επιτρεπεται,εχεις παει φανταρος,σκοπευεις να πας,σκοπευεις να κινηθεις για Ι5?
Johnnywu Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εσυ φιλε μου αν επιτρεπεται,εχεις παει φανταρος,σκοπευεις να πας,σκοπευεις να κινηθεις για Ι5? Έχω πάρει μία αναβολή για λόγους ψυχικής υγείας και επιδιώκω το Ι5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις