Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 η θητεία δεν θα αυξηθεί φέτος. liverpool που θα πας και μπαίνεις Αύγουστο ? εμένα μου είπαν Σεπτέμβρη στον στρατό ξηράς που έκοψα την αναβολή μου. Εκοψα την αναβολη μου Ιουνιου απ'οτι θυμαμαι και στην περιοχη μου ( Χαλκιδικη) παντα μετα τον 15Αυγουστο φευγουνε... Θα δειξει ομως μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει... Αν και μου εχουν ερθει κατι δουλιτσες, αλλα λεω να μην το αφησω αλλο...
flik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Υπάρχει ΕΣΣΟ Ιουλίου και ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου πλέον. Αν έκοψες την αναβολή τον Ιούνιο, τότε πηγαίνεις Σεπτέμβρη.
AccountSaver Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ξέρω οτι θα ακούσω καντήλια με αυτό που θα πώ. Αλλά αν δεν μπείτε σώματα ασφαλείας για δημόσιο τότε πάρ'τε Ι5 , δεν υπάρχει κανένα κέρδος να πάτε αλλίως. Μόνο επειδή ζητάνε τα σώματα ασφαλείας το Α1 χαρτί που είναι , και αναγράφεται το Ι1 σας ,και έτσι σας πέρνουνε. Αλλίως παιδιά Ι5 λελέ και τρελέλέλέ...
minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ^^Και γιατι να ακουσεις καντηλια; Μαζι σου! Ελεος πια με την αηδια που ονομαζεται στρατος. Sent from my iPhone using Insomnia
1comment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ξέρω οτι θα ακούσω καντήλια με αυτό που θα πώ. Αλλά αν δεν μπείτε σώματα ασφαλείας για δημόσιο τότε πάρ'τε Ι5 , δεν υπάρχει κανένα κέρδος να πάτε αλλίως. Μόνο επειδή ζητάνε τα σώματα ασφαλείας το Α1 χαρτί που είναι , και αναγράφεται το Ι1 σας ,και έτσι σας πέρνουνε. Αλλίως παιδιά Ι5 λελέ και τρελέλέλέ... Μάλιστα. Επειδή δεν ξέρω κανέναν που να μπορεί να πάρει τόσο εύκολα Ι5 θες να σου δώσω το όνομά μου και ονόματα φίλων να μας βοηθήσεις εσύ που μπορείς? Παιδιά, αν είναι να γίνουμε ρεζίλι την πρώτη μέρα στο στρατό και να μας κράξουν, καταλαβαίνετε ότι μας περιμένει χειρότερη θητεία απ' αυτή που θα είχαμε προ "έμπνευσης Ι5"...
minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Καλα εννοειται οτι δε παιρνεις ευκολα I5. Αλλα αν μπορεις πραγματικα, το κανεις εννοειται γιατι...ουστ! Αν η νοοτροπια του στρατου ηταν διαφορετικη, ισως ειχα αλλη αποψη. Οπως ειναι τωρα ομως... Sent from my iPhone using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ενω η νοοτροπια του να αποφυγουμε δια της πλαγιας οδου υποχρεωσεις και να αφησουμε τα κοροιδα (συμπολιτες) να κανουν την δουλεια για εμας, ειναι αξια θαυμασμου. Ξερεις, τωρα οι φοροι που τρως στο κεφαλι ειναι επειδη καποιοι καποτε σκεφτονταν οπως εσυ: Να κλεψουμε οτι μπορουμε και θα πληρωσει για μας ο μαλακας ο Ελληνας. Και φυσικα με την απαντηση ετοιμη στο στομα αν τυχον τους την ελεγε κανεις: "Μα ειναι μπ**ρδελο το κρατος". Προσοχη δεν τιθομαι υπερ του στρατου or something, αλλα σχολιαζω την επιδειξη της φυγοπονιας ορισμενων και την προτροπη προς αυτην, λες και οι υπολοιποι ειναι τα κοροιδα.
minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ενω η νοοτροπια του να αποφυγουμε δια της πλαγιας οδου υποχρεωσεις και να αφησουμε τα κοροιδα (συμπολιτες) να κανουν την δουλεια για εμας' date=' ειναι αξια θαυμασμου.[/quote'] Ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το απαντουσε αυτο. Επειδη εχω πει ξανα και ξανα την αποψη μου, ας το κανω για μια τελευταια φορα: 1) Τα βυσματα τα ξερεις; Αν σταματησουν αυτα, αλλαζω νοοτροπια. 2) Εγω δεν θεωρουμε κοροιδο σπεναντι στο βυσμα; 3) Γιατι να βαζει βυσμα ο καθε καραγκιοζης και να τρωω εγω το χωσιμο; (χωσιμο= μεταθεσεις, αγγαρειες, υπηρεσιες κ.α. Ειναι πιο μαγκας απο εμενα; 4) Τα βυσματα τα ξερεις; 5) Τα βυσματα τα ξερεις;;;; 6) Τα βυσματα τα ξερεις;;;;;;;!!!!! Αν αλλαξει νοοτροπια ολο αυτο το συστημα, αλλαζω και εγω. Τα βυσματα τα ξερεις;; Sent from my iPhone using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Σιγουρα αν αλλαξει νοοτροπια αυτο το συστημα θα βρεις μια αλλη δικαιολογια ενδεχομενως ακομα καλυτερη για να μπαλωσεις τη φυγοπονια. Ρε φορους στο κεφαλι λιτοτητα και αυστηροτερα μετρα. Αυτο θελει ο Ελληνας μεχρι τελικης πτωσεως μπας και καταλαβει οτι το κοροιδο ειναι ο ιδιος μπας και ξεακαβαλησει, ειδικα απο συμπεριφορες που επηρεαζουν συμπολιτες του, οπως η φυγοστρατια. Τα βυσματα τα ξερω και τα γραφω στα @@παρια μου. Εκανα 12μηνες στρατο, ειχα ανιση μεταχειριση απεναντι στα βυσματα και δεν στεναχωρεθηκα ουτε λεπτο, διοτι πολυ απλα δεν με ετρωγε να ψαχνομαι καθε λιγο και να φιλοσοφω μια αρωστημενη κατασταση που επικρατει εκει μεσα. Εξαλλου αν βαρεσα μερικες υπηρεσιες παραπανω ή πηρα λιγο λιγοτερη αδεια απο ενα βυσμα, το επαθα γιατι υπαρχουν καποιοι φυγοπονοι φυγοστρατοι εξυπνατζηδες των οποιων εκανα εγω τις υπηρεσιες. Το βυσμα τουλαχιστον εκανε υπηρεσιες και φοραγε χακι. Στην τελικη η νοοτροπια εντος του στρατου ειναι κι αυτη που επικρατει συνολικα και εκτος και αποτι βλεπω εισαι μια πολυ καλη εκπροσωπηση της. So, αφου σιχαινεσαι το στρατο για τη νοοτροπια του, πως καταφερνεις και ζεις στην Ελλαδα που η ιδια νοοτροπια συνανταται σε πολλαπλασιο βαθμο?
minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Σιγουρα αν αλλαξει νοοτροπια αυτο το συστημα θα βρεις μια αλλη δικαιολογια ενδεχομενως ακομα καλυτερη για να μπαλωσεις τη φυγοπονια. Δε γνωριζεις και εκτιθεσαι: Εχω παει στρατο λοιπον, εθελοντικα πηγα Κυπρο, εφαγα το μαμησι μου το καλο με 40+ βαθμους καθημερινα και απιστευτη υγρασια, ΑΛΛΑ το μαμησι ηταν για ολους το ιδιο. Δεν υπηρχε βυσμα στην Κυπρο. Και γι αυτο ποτε δεν παραπονεθηκε κανεις μας. Κανεις μας ομως. Αν αυτο αλλαξει στην Ελλαδα, τοτε θα συμφωνησω μαζι σου. Αν οχι, δε μπορεις να λες το αντιθετο, εκτος αν εισαι-ησουν βυσμα και πρεπει να το υποστηριξεις καπως... Sent from my iPhone using Insomnia Edit: απαντα ολοκληρες τις απαντησεις σου απο την αρχη αν μπορεις, μπας και συνεννοηθουμε. Sent from my iPhone using Insomnia
Johnnywu Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Οι φόροι είναι απαραίτητοι για την λειτουργία του κράτους. Για την ακρίβεια φίλε μου το γεγονός ότι πληρώνουμε φόρους είναι ο βασικός λόγος που δεν πρέπει να πάει κανείς φαντάρος. Αλλιώς να έχουμε υποχρεωτική θητεία στην πυροσβεστική και στα νοσοκομεία που έχουν ελλείψεις. Η υποχρεωτική θητεία υπάρχει για να μπορούν να λειτουργούν στρατόπεδα που διατηρούνται και δημιουργήθηκαν για να συντηρούνται οι τοπικές κοινωνίες γύρω τους. Είναι ένα ταμπού θέμα που αν και τα τελευταία χρόνια ψιλοσυζητείται και οι άνθρωποι δείχνουν πιο ελεύθεροι να εκφράσουν την αντίθεση τους δεν έχει υπάρξει σοβαρή αντίσταση. Αυτό έχει να κάνει με την Ελληνική ευνουχισμένη νοοτροπία που καλλιεργείται εδώ και χρόνια. Όπως με το χαράτσι πολλοί βρίσανε και τελικά πληρώσανε, έτσι και με την θητεία οι άνθρωποι που είναι αντίθετοι βρίσκονται μπροστά σε μία κρίσιμη μάζα ηλίθιων συμπολιτών τους που κωλώνουν να αντιδράσουν. Οπότε η μόνη αντίδραση είναι το Ι5 ή η ανυποταξία πριν τις εποχές του προστίμου. Το Ι5 δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο. Είναι μία γραφειοκρατική διαδικασία. Όποιος θέλει ενημερώνεται και το επιδιώκει. Οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίσετε να αναλώνεστε σε φήμες που ακούσατε για το Ι5 και στο τι θα σας πει η μαμά σας να κάνετε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δε γνωριζεις και εκτιθεσαι: Εχω παει στρατο λοιπον, εθελοντικα πηγα Κυπρο, εφαγα το μαμησι μου το καλο με 40+ βαθμους καθημερινα και απιστευτη υγρασια, ΑΛΛΑ το μαμησι ηταν για ολους το ιδιο. Δεν υπηρχε βυσμα στην Κυπρο. Και γι αυτο ποτε δεν παραπονεθηκε κανεις μας. Κανεις μας ομως. Αν αυτο αλλαξει στην Ελλαδα, τοτε θα συμφωνησω μαζι σου. Αν οχι, δε μπορεις να λες το αντιθετο, εκτος αν εισαι-ησουν βυσμα και πρεπει να το υποστηριξεις καπως... Το οτι εκανες στρατο δεν αναιρει οτι νουθετεις τους αλλους να μην πανε με δικαιολογιες που λειτουργουν κυριως σε βαρος των συμπολιτων-κοροιδων που θα μπουνε μεσα και θα βαρανε τις υπηρεσιες των εξυπνων. Το θεμα με τα βυσματα, για μενα ειναι ενα απο τα πολλα προβληματα του στρατου (οχι το κυριο για εναν στρατευμενο) και σου ξαναλεω οτι αν καποιος δεν μπορει να αντεξει τα βυσματα του στρατου, τοτε τι θα κανει μολις βγει στην κοινωνια που σχεδον ΟΛΑ λειτουργουν με βυσματα, κονε και δημοσιες σχεσεις? Θελω να πω οτι αν ειναι να σε πειραζει ενα 9μηνο που θα τρως το βυσμα στη μαπα, τοτε πας για αυτοκτονια οταν μεθαυριο θα τρως απολυσεις και θα χανεις δουλειες απο βυσματα, εκτος αν εισαι μερος του συστηματος ή εχεις δεμενο γαιδαρο. Τον στρατο ουτε εγω τον χωνεψα, αλλα πολυ περισσοτερο δεν χωνεψα το γεγονος οτι βαραγα υπηρεσιες αλλων και οτι αυτο επιτρεπουν οι του ΥΠΕΘΑ να συμβαινει μεχρι σημερα χωρις κυρωσεις. Η κανεις το στρατο προαιρετικο or something ή οταν λες οτι ειναι υποχρεωτικος ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οχι για τα κοροιδα μονο.
minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το οτι εκανες στρατο δεν αναιρει οτι νουθετεις τους αλλους να μην πανε με δικαιολογιες που λειτουργουν κυριως σε βαρος των συμπολιτων-κοροιδων που θα μπουνε μεσα και θα βαρανε τις υπηρεσιες των εξυπνων. Το θεμα με τα βυσματα, για μενα ειναι ενα απο τα πολλα προβληματα του στρατου (οχι το κυριο για εναν στρατευμενο) και σου ξαναλεω οτι αν καποιος δεν μπορει να αντεξει τα βυσματα του στρατου, τοτε τι θα κανει μολις βγει στην κοινωνια που σχεδον ΟΛΑ λειτουργουν με βυσματα, κονε και δημοσιες σχεσεις? Θελω να πω οτι αν ειναι να σε πειραζει ενα 9μηνο που θα τρως το βυσμα στη μαπα, τοτε πας για αυτοκτονια οταν μεθαυριο θα τρως απολυσεις και θα χανεις δουλειες απο βυσματα, εκτος αν εισαι μερος του συστηματος ή εχεις δεμενο γαιδαρο. Τον στρατο ουτε εγω τον χωνεψα, αλλα πολυ περισσοτερο δεν χωνεψα το γεγονος οτι βαραγα υπηρεσιες αλλων και οτι αυτο επιτρεπουν οι του ΥΠΕΘΑ να συμβαινει μεχρι σημερα χωρις κυρωσεις. Η κανεις το στρατο προαιρετικο or something ή οταν λες οτι ειναι υποχρεωτικος ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οχι για τα κοροιδα μονο. Ερχεσαι σιγα σιγα στα λογια μου βλεπω… Δεν ειπα οτι δεν αντεξα τα βυσματα…επελεξα να παω στον θεωρητικα πιο δυσκολο στρατο που υπαρχει. Στην ΕΛΔΥΚ.. Το επελεξα γιατι δεν ηθελα να καταληξω στον Εβρο και να τρωω 40-1 υπηρεσιες. Και το βυσμα να βγαινει πολυ πιο συχνα απο εμενα (αν και δε θα εβρισκα βυσμα στον Εβρο…αλλα λεμε τωρα). Ξαναλεω λοιπον, αν καταργηθουν τα βυσματα, τοτε αλλαζω γνωμη. Το παραδειγμα που μου λες με τις δουλειες και τις απολυσεις, μου θυμιζεις εναν ανυπολοχαγο που ειχαμε…τα ιδια ελεγε και εκεινος..βεβαια εκεινος ειχε δεμενο το γαιδαρο του, αρα μπρουσε να λεει τετοιες τριχες (χωρις παρεξηγηση).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το παραδειγμα που μου λες με τις δουλειες και τις απολυσεις, μου θυμιζεις εναν ανυπολοχαγο που ειχαμε…τα ιδια ελεγε και εκεινος..βεβαια εκεινος ειχε δεμενο το γαιδαρο του, αρα μπρουσε να λεει τετοιες τριχες (χωρις παρεξηγηση). Ναι κι εγω δεμενο εχω το γαιδαρο μου γιαυτο τα λεω. Συγκεκριμενα εργαζομαι μονιμα εκει που εσυ νομιζεις οτι εκανες ειδικες δυναμεις και εχεις να λες για το ζορι των 40C + υγρασια, ακριβως επειδη ειμαι βυσμα και εχω δεμενους γαιδαρους εκει στην πατριδα. Παρεμπιπτοντως απο που κι ως που η ΕΛΔΥΚ του 1-1 (οταν τοτε στην Ελλαδα εβγαινες με υπηρεσιακο αν επεφτες σε καλο δικα) θεωρειται ο πιο δυσκολος στρατος?!?! Μιλας για τις ραδιοαρβυλες μεταξυ φανταρων? Οσο ζω εδω, δεν εχω πετυχει ουτε εναν φανταρο απο ΕΛΔΥΚ να λεει οτι ζοριστηκε/ζοριζεται στη θητεια του. Το ιδιο διαπιστωσα κι εγω κατα τη θητεια μου στην Ελλαδα συνομιλωντας με σειρες απο ΕΛΔΥΚ. Τελος αυτο με τα βυσματα, το οτι το λεγε ενας ανθυπολοχαγος σου δε σημαινει οτι ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας. Η διαφωνεις? Καμια φορα λεγανε και τιποτα σωστο -ενιοτε και σοφο- αναμεσα στις 100 μαλακιες.
AccountSaver Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ποιος δεν παίρνει εύκολα Ι5 είπατε ??? Α καλά... πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι κάτι συνηθισμένο. Μέσα είμαι ,και είμαι απο την αρχή της θητείας σε γραφεία κεντρικά και έχω μάθει πολλά πράγματα,με το θέμα Ι5 κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις