Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο οι αλλαγές υπέρ του φαντάρου, δλδ μόνο μειώσεις θητείας πιάνουν τους φαντάρους που υπηρετούν ήδη, όχι οι αυξήσεις...

την Δευτέρα απολύεται ο ξαδερφός μου...

Δημοσ.

Δηλαδη εγω που θα μπω αυγουστο θα κανω 12μηνο...

Τι ειναι αυτοι ρε.....

Χωρίς παρεξήγηση, αλλα και γαμω τα συμπεράσματα βγάζετε με το παραμικρό ρε μάγκες...

Βγήκε κάποια επίσημη ανακοίνωση απο το ΥΕΘΑ; Εκανε καποια δήλωση ο νέος υπουργός;

Εισαι στο κλίμα του ράδιο αρβύλα προτού καν παρουσιαστείς :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ειναι αυτοι ρε.....

ε κάποιος θα το φάει στη μάπα, δεν είπαμε για Αύγουστο μιας και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά αν είναι να αυξηθεί μια σειρά σίγουρα θα ξενερώσει τρελά...

Δημοσ.

ε κάποιος θα το φάει στη μάπα, δεν είπαμε για Αύγουστο μιας και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά αν είναι να αυξηθεί μια σειρά σίγουρα θα ξενερώσει τρελά...

Το θεμα ειναι ποσο θα ξενερωσει, κατσε μην το κανουν ξανα 18μηνο :mrgreen:

Δημοσ.

Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η θητεία μειώνεται.

Υπάρχει όμως το εξής παράδοξο: πρώτου μπεις, ξαφνικά μαθαίνεις ότι θα αυξηθεί η θητεία, ενω μετα τον πρώτο μήνα θητείας θα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια ράδιο αρβυλας. Μη μασάς, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, αλλα με βάση τις πιθανότητες θητεία δεν αυξάνεται.

Δημοσ.

παιδια τωρα ακουω αναλυση βερυκιου για τα πολιτικα.

http://www.alpha989.com/Media.aspx?a_id=1338&item=5617&prodId=2&prodId=2

απο το 10 λεπτο και μετα κανει αναλυση που τα ξερει καλα για τα προσωπα του υπουργειου που μπηκαν και τι σκοπους εξυπηρετουν

δραματα δηλαδη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Τι ειναι αυτοι ρε.....

24μηνο θα κανεις...η διάρκεια της πλήρους θητείας είναι 24μηνη

Δημοσ.

24μηνο θα κανεις...η διάρκεια της πλήρους θητείας είναι 24μηνη

Χαχα! Ναι, τρόμαξέ τον κι άλλο. Μην ακούς κανέναν, με τα τωρινά δεδομένα 9μηνο κάνεις. Τέλος.

Δημοσ.

η θητεία δεν θα αυξηθεί φέτος. liverpool που θα πας και μπαίνεις Αύγουστο ? εμένα μου είπαν Σεπτέμβρη στον στρατό ξηράς που έκοψα την αναβολή μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...