Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=B6Z_OrPxutQ

Δυστυχώς, δεν μπορώ να μου βάλω +1 ;ρ

Παιδιά ωραίος ο χαβαλές δεν λέω αλλα πέρα από τη πλακα πέρασα δύσκολες στιγμές σαν φοιτητής και κάποιοι γνωστοί μου χειρότερα.

Στο στρατό είναι δύσκολα αλλα έχεις ένα πιάτο φαγητό και ένα κρεβάτι να κοιμηθείς σαν φοιτητής όμως αν σου στραβώσει μπορεί να μην έχεις ούτε για το αστικό να πας στη λέσχη.

Δημοσ.

Εγώ αύριο ή απο βδομάδα θα την κόψω.

Ξέρετε αν γίνεται και σε ΚΕΠ γιατί έχω πολύ κοντά ένα.

Να δηλώσω οτι έχω δίπλωμα αυτοκινήτου; Αν ναι το κάνω τώρα ή όταν παρουσιαστώ;

Δημοσ.

Εγώ αύριο ή απο βδομάδα θα την κόψω.

Ξέρετε αν γίνεται και σε ΚΕΠ γιατί έχω πολύ κοντά ένα.

Να δηλώσω οτι έχω δίπλωμα αυτοκινήτου; Αν ναι το κάνω τώρα ή όταν παρουσιαστώ;

καλα δεν ειναι και κανα σπουδαιο προσον να πεις οτι εχεις διπλωμα, ολοι εχουν

επισης επειδη ο στρατος δε νοιαζεται τι εχεις και τι δεν εχεις , μπορει να σε στειλουν να γινεις οδηγος ακομα και χωρις διπλωμα :rolleyes:

το ειχε παθει ενα παιδι στη προηγουμενη μοναδα μου. παρολο που τελικα τον εκοψαν (τους παρακαλουσε να μην το κανουν οδηγο, αφου δεν ηξερε, εκεινοι ομως το επιχειρησαν ετσι κι αλλιως), τον κρατησαν ενα μηνα που διαρκει η εκπαιδευση

επισης εμενα με ανακυρηξαν νοσοκομο χωρις να εχω καμια σχεση με το σπορ, οποτε μην αγχωνεσαι (να αγχωνοσουν αν ελεγα πουθενα οτι ξερω να κανω ενεσεις ^_^ )

πες οτι δε ξερεις τιποτα και μεινε μακρια απο ολα

επισης μπορεις να πας σε κεπ, αλλα για τα οποια προσοντα σου θα κανεις τις δηλωσεις σου αφου παρουσιαστεις

το μονο που πραγματικα τους ενδιαφερει και αλλαζει ολη τη θητεια σου (προς το καλυτερο παντα) ειναι αν εισαι γιατρος

ολα τα αλλα δεν εχουν καμια απολυτως σημασια, εκτος αν προκυψει κατι στη πορεια που σε συμφερει για καμια τιμητικη (κανα βαψιμο/μερεμετι/χλωροκοπτικο/αλυσοπριονο , καμια δουλεια με pc, ή δουλεια γραφειου)

αλλα για να μην τρως χωσιμο, καλο ειναι να λες οτι δε ξερεις τιποτα και εισαι μπετοβλακας

εξυπνος γινεσαι μονο οπου μυριστεις αδεια ή οπου προκειται να χωθεις σε καμια τρυπα (ποστο δηλαδη, να θυμασαι τη σημασια αυτης της λεξης) και να γλιτωνεις ομαδικα κουβαληματα/χαμαλικια οπου θα σου βγαινει η παναγια και κανεις δε προκειται να σου πει μπραβο ή να σε επιβραβευσει , οπως πχ σε ενα ποστο οπου ενδεχεται να τα ξυνεις και περισσοτερο ή και να μην τα ξυνεις θα εχεις μια ρουτινα (αλλη πολυποθυτη εννοια στο στρατο)

Δημοσ.

Παιδιά ωραίος ο χαβαλές δεν λέω αλλα πέρα από τη πλακα πέρασα δύσκολες στιγμές σαν φοιτητής και κάποιοι γνωστοί μου χειρότερα.

Στο στρατό είναι δύσκολα αλλα έχεις ένα πιάτο φαγητό και ένα κρεβάτι να κοιμηθείς σαν φοιτητής όμως αν σου στραβώσει μπορεί να μην έχεις ούτε για το αστικό να πας στη λέσχη.

Ακόμα χειρότερα, έχεις ένα κάρο κόπανους, μαλάκες, γύφτους, βλάχους (με την κακή έννοια), και το χειρότερο, κοιμάστε στον ίδιο θάλαμο.

Δημοσ.

στο στρατο αμα δεν εχεις ετοιμα λεφτα για σκορπισμα , τη γ@μησες πολυ ασχημα

σα φοιτητης μπορεις να κανεις και καμια δουλεια, στο στρατο ειναι σχεδον αδυνατο

και το πιατο φαι που λες ειναι θεωρια , τιποτα δεν εχεις αντιθετα σε βλεπουν ολοι σαν αγελαδα για να στα παιρνουν

περιμενε να ζησεις απο το φαι του στρατου αν θες να χασεις καμια 10ρια κιλα

• Moderators
Δημοσ.

Οντως δεν προκειται και για το πιο υγιεινο φαγητο του κοσμου, αλλα σε οτι μοναδα ειδα, προσωπικα αλλα και απο φιλους της σειρας μου, κανεις δεν μου ειπε οτι πεινασε. Φαγητο για να χορτασουν ολοι υπηρχε, απλα αρκετες φορες ηταν χαλι. Στην περιπτωση μου, σε τρεις διαφορετικες μοναδες, χωρις να περιλαμβανω το κεντρο, ηταν αξιοπρεπεστατο.

Δημοσ.

Ακόμα χειρότερα, έχεις ένα κάρο κόπανους, μαλάκες, γύφτους, βλάχους (με την κακή έννοια), και το χειρότερο, κοιμάστε στον ίδιο θάλαμο.

Οκ δεν διαφωνω αλλα και στις εστιες μην νομιζεις οτι ειναι καλυτερα, διαβαζεις για εξεταστικη και εχει τον απεναντι σου να κανει παρτυ, το διπλανο να τσακωνεται με τη γκομενα του και ο απο πανω να πεταει οτι του κατεβει απο καρεκλεσ μεχρι γυαλινα μπουκαλια γιατι ειναι κοκαλο απο τα ξυδια και τους μπαφους.

Ολοι μου οι φιλοι στο στρατο εχουν παχυνει, στο κεντρο το φαι ειναι αισχος αλλα στη μοναδα ειναι τις περισσοτερες φορες σε καλο επιπεδο.

Ασε που σε καποιες σχολες το ΣΚ τουλαχιστον παλια οι λεσχες εκλειναν.

Δημοσ.

ουδεμια σχεση εχει το φοιτητιλικι με τον στρατο.

φοιτητιλικι = υπερτατη ζωαρα

στρατος = αιμα

Φοιτητιλίκι ζωάρα αν τα σκάνε γερά οι γονείς. Για μένα ήταν εντελώς διαφορετικά. Φοιτητής για πρώτη φορά σαν ενήλικος έπρεπε να είμαι υπεύθυνος με λεφτά, να κανονίσω για φαγητό, όλη μέρα τρέξιμο εργασίες και εργαστήρια. Ο στρατός τι είχε ?! Τίποτα !

Δημοσ.

Οκ δεν διαφωνω αλλα και στις εστιες μην νομιζεις οτι ειναι καλυτερα, διαβαζεις για εξεταστικη και εχει τον απεναντι σου να κανει παρτυ, το διπλανο να τσακωνεται με τη γκομενα του και ο απο πανω να πεταει οτι του κατεβει απο καρεκλεσ μεχρι γυαλινα μπουκαλια γιατι ειναι κοκαλο απο τα ξυδια και τους μπαφους.

Ολοι μου οι φιλοι στο στρατο εχουν παχυνει, στο κεντρο το φαι ειναι αισχος αλλα στη μοναδα ειναι τις περισσοτερες φορες σε καλο επιπεδο.

Ασε που σε καποιες σχολες το ΣΚ τουλαχιστον παλια οι λεσχες εκλειναν.

οι περισσότεροι παχαίνουν επειδή τρώνε σαβούρα κυρίως και όχι απο το φαγητό της μονάδας. Ειχα κάνει πρακτική στην αεροπορία και έβλεπα τους φαντάρους με μια κοκα κόλα και ένα sandwich στο χέρι , στις τσέπες πάλι full σοκολατοτέτοια..

δεν τους αδικώ βέβαια γιατι δεν πήγα ακόμα , αν υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση λογικό ειναι , αν και στην θέση τους δεν θα το ρίξω στη μασα αλλά στα τσιγάρα.

Δημοσ.

αν υπάρχει μεγάλη ψυχολογική πίεση λογικό ειναι

Ναι... ναι... λόγο ψυχολογικής πίεσης τρώμε σαν ζώα στον στρατό, όχι από βαρεμάρα

Δημοσ.

Ναι... ναι... λόγο ψυχολογικής πίεσης τρώμε σαν ζώα στον στρατό, όχι από βαρεμάρα

ακόμα να μου φύγει το μπυροκοιλι απο τον τριψήφιο αριθμο λίτρων fix που ήπια περσι τετοια εποχή στο στρατό...

Δημοσ.

εγω παντως στο στρατο ειμαι απο τους ελαχιστους που εχασαν κιλα

μπηκα 92, ειχα φτασει εως 79 και τωρα τελευταια που ησυχασα γυρισα στα 84-85

απλα με το φαι του στρατου μονο , δουλεια δεν κανεις

εννοειται οτι αν δεν εχεις λεφτα θα φας και τις κονσερβες και το υπηρεσιακο τυρι και το αψητο κοτοπουλο , αλλα δεν ηταν λιγες οι φορες που το φαι απο μονο του δε σε κρατουσε (εχω τσακωθει καμποσες φορες για μεγαλυτερες μεριδες, ή επειδη δεν εφτασε το φαι) και επρεπε να τα σκας απο δω κι απο κει (ειτε ΚΨΜ ειτε σουβλακια κτλ.. )

στο κεντρο εννοειται οτι το φαι ειναι συνηθως απο τα χειροτερα (στο κεντρο εχω πιασει τον εαυτο μου να τρωει σκετο βουτηρο με το δαχτυλο :lol: ) , αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι και μετα θα ειναι καλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...