paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Σιγά μη του πουν να βάψει και το σινικό τείχος. και να μαζεψεις όλες τις γόπες του σειχ σου... και μετα να έρθεις να μου αναφερθεις
LongTom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Κοιταξτε να δειτε.Κανεις μας δεν ηθελε να χαλασει ενα χρονο απο την ζωη του για να παει σε αυτην την αηδια. Δυστηχως ομως στην ζωη πρεπει να κανεις και πισω σε καποια πραγματα.Ειμαι κατα του Ι5.Ειμαι κατα του δεν κανω θητεια καθολου.Τωρα αν εχει προβληματα π.χ οπως λεει ο φιλος πιο πανω εχει την μητερα του αρρωστη και μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια,εγω θα τον συμβουλευα να παρει μια αναβολη μεχρι ως οτου να λυθει το προβλημα και να υπηρετησει κανονικα,εστω και Ι4 αν θελει.Ειναι μεγαλο σχολειο ο στρατος αδερφε,εκει μετρας ποσο αξιζεις σε φιλους,σε συγγενεις σε γυναικες.Παρε μια αναβολη και σκεψου το.Ασε μετα το επαγγελματικο.Μπορει να σου κατσει μια δουλεια και να σου ζητησουν χαρτι στρατου και τι θα τους δειξεις?Μιλαμε για δημοσιο παντα (ξερω θα κραξετε μερικοι,αλλα στην Ελλαδα ζουμε). Θα μαθεις πολλα,και θα πεταξεις τα αχρηστα.Εγω δεν ηθελα να παω με τιποτα,εσφυξα τα δοντια και πηγα και τωρα λησμονο καμια φορα ποσο ωραια περναγα. Σίγουρα είναι σχολείο. Σχολείο για φίδιασμα,σχολείο για γλύψιμο,σχολείο για βύσμα και εάν δεν κάνεις/έχεις τίποτα από τα παραπάνω είναι σχολή για χώσιμο,σχολή για αγγαρειομάχους και σκοπανθρώπους.Κάποτε όταν οι περισσότεροι δεν έφευγαν από το χωριό τους ήταν πράγματι χρήσιμος,τώρα πια είναι μια παπαριά. Χαρτί σου δίνουν έτσι και αλλιώς από το στρατολογικό. Γράφει ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εκπλήρωσες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις σου ανεξάρτητα τι Ι ήσουν. Μόνο εάν πάει στρατιωτικές σχολές/πυροσβεστική/ακτοφυλακή θα του ζητήσουν αναλυτικά τι έκανε στον στρατό. Τώρα το να περνάς καλά είναι σχετικό. Εάν ήσουν σε μαύρη μονάδα στην ευρολήγκα ή στην Λέσβο τότε μάλλον έχεις λίγες καλές στιγμές. Εάν έκανες πύλη στο 401/424 και κάθε απόγευματακι πήγαινες σπιτάκι σου καλά θα ήταν.
Johnnywu Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου. Με την ίδια λογική και η φυλακή σχολείο είναι, και η διαμονή στο νοσοκομείο σχολείο είναι, αλλά δεν θα τα επιδιώξεις. Έχω κάνει αυτή την συζήτηση και έχω διαβάσει άπειρες συζητήσεις σαν και αυτή σε φόρουμ. Μην ψαρώνετε, αν όποιος δεν ήθελε να πάει φαντάρος δεν πήγαινε θα είχε διαλυθεί ο θεσμός εδώ και χρόνια. Ο φόβος τον συντηρεί, όπως συντηρεί τον δικομματισμό, την διαφθορά και όλα τα άλλα όμορφα της χώρας μας.
tolis_01 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου. Με την ίδια λογική και η φυλακή σχολείο είναι, και η διαμονή στο νοσοκομείο σχολείο είναι, αλλά δεν θα τα επιδιώξεις. Αυτό βασικά. Στην τελική, αν δεν βάλεις βύσμα, εξαρτάται και το τι θεωρείς χρήσιμο. Νομίζω ότι αν δεν πας φαντάρος, είναι δύσκολο να μάθεις κάπου να χρησιμοποιείς όπλο (εκεί που ήμουν εγώ τουλάχιστον μάθαμε, και όχι μόνο ένα. Αλλά εμένα μου φαίνεται άχρηστη η συγκεκριμένη γνώση).
status Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Αυτό βασικά. Στην τελική, αν δεν βάλεις βύσμα, εξαρτάται και το τι θεωρείς χρήσιμο. Νομίζω ότι αν δεν πας φαντάρος, είναι δύσκολο να μάθεις κάπου να χρησιμοποιείς όπλο (εκεί που ήμουν εγώ τουλάχιστον μάθαμε, και όχι μόνο ένα. Αλλά εμένα μου φαίνεται άχρηστη η συγκεκριμένη γνώση). Νταξ, λες ότι το έκανες και αυτό στη ζωή σου, όπως το να ρίχνεις χειροβομβίδα. Υπάρχει μεγαλύτερο σχολειό από τα να είσαι φοιτητής και να φεύγεις 18 χρονων 670 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου και να μην ξέρεις κανέναν. Καλός ο στρατός αλλα πιστεύω μονο για αυτούς που δεν έχουν πάει φοιτητές, άσε που ο αδερφός μου ρεμάλι πήγε αρχιρεμάλι γύρισε . Στα χαρτιά είσαι προσωρινά "απολαγμενος" αλλα δεν έχει κώλυμα για αορίστου και σύμβαση για μόνιμος έχεις αλλα πιστευψε με αυτοί που θα μπούν τέτοια εποχή μόνιμοι δεν έχουν ανάγκη τίποτα. Όλα στη ζωή σχολείο είναι, κανένα δεν ξεπερνάει το άλλο, μόνο αν είσαι κλεισμένος σε καμιά σπηλιά ;ρ
panosno1com Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 http://twitter.com/#!/fantaros2012 θεος! ο αρκας ή μαλλον ο γιος του Αρκα πηγε φανταρος? παντως απαιχτα σχεδον ολα!!! κλαιω απ τα γελιααα!
franklin1908 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 γενικα η φιλοσοφια του στρατου πλεον ειναι να πηγαινουμε να υπηρετουμε τα γουστα του καθε ανωτερου και να συντηρουμε τα κτηρια παιρνοντας αδειες.δηλαδη οποιος δεν παει δωρακι στο λοχο ας μην παραπονιεται που κανει τα σκοπετα το π/σ/κ αυτων που κανουν δωρα στο λοχο.οσο για τους εμθ....ολοι οι αποτυχημενοι της δεκαετιας του 80 που οι πατεραδες τους εστειλαν εκει γιατι ηταν αναλφαβητοι κ πολλα αλλακ κλασικα καποιοι να υπηρετουν αθηνα κ καποιοι αλλοι στον εβρο ολη τους την θητεια
Kapetanakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπάρχει μεγαλύτερο σχολειό από τα να είσαι φοιτητής και να φεύγεις 18 χρονων 670 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου και να μην ξέρεις κανέναν. Καμια σχεση με το φοιτητηλικη ειναι εντελως ανομια πραγματα μην μπερδευεσε. Ο φόβος τον συντηρεί, όπως συντηρεί τον δικομματισμό, την διαφθορά και όλα τα άλλα όμορφα της χώρας μας. Μεγαλη αληθεια.
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ουδεμια σχεση εχει το φοιτητιλικι με τον στρατο. φοιτητιλικι = υπερτατη ζωαρα στρατος = αιμα
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ουδεμια σχεση εχει το φοιτητιλικι με τον στρατο. φοιτητιλικι = υπερτατη ζωαρα στρατος = αιμα Εγώ σαν φοιτητής όπως και πολύ γνωστή μου πέρασα χάλια, λίγα λεφτά και πολλες δυσκολίες
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εγω παλι σαν φοιτητης, πολλη δουλεια χειμωνες ( νυχτα - ζωαρα ), καμια δυσκολια. Στο στρατο με πηγε αιμα, εκτος απο του 2 τελευταιους μηνες.( δυο 20αρες τιμητικες απο ταξιαρχο και υποδιοικητη ταξιαρχιας) Κοινως , αν δεν εχεις περασει και τα 2, δεν μπορεις να τα συγκρινεις. Anyway, εσυ εισαι και τυχερος με το ι5
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εγω παλι σαν φοιτητης, πολλη δουλεια χειμωνες ( νυχτα - ζωαρα ), καμια δυσκολια. Στο στρατο με πηγε αιμα, εκτος απο του 2 τελευταιους μηνες.( δυο 20αρες τιμητικες απο ταξιαρχο και υποδιοικητη ταξιαρχιας) Κοινως , αν δεν εχεις περασει και τα 2, δεν μπορεις να τα συγκρινεις. Είναι πως θα σου κάτσει άλλοι περνάνε τέλεια σαν φοιτητές και άλλοι κάνουν ζωαρα στο στρατό. A αδερφός μου ας πούμε ήταν αυτό που λέμε ζωή και κότα έμεινε 5 μήνες αθηνα αυλώνα λόγω ολυμπιάδας το 2004 και ήταν στο καψιμί, μετά ευρώ πήγε σε γραφείο λόγω γνώσεων και πήρε απολυτήριο από αθηνα σαν ταχυδρόμος. Anyway, εσυ εισαι και τυχερος με το ι5 Κάτσε να το πάρουμε γιατί πολύ φοβάμαι ότι τελικά θα γίνει καμια στραβή και υπηρετήσουμε κάνα 13μηνο .
status Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εγώ σαν φοιτητής όπως και πολύ γνωστή μου πέρασα χάλια, λίγα λεφτά και πολλες δυσκολίες http://www.youtube.com/watch?v=B6Z_OrPxutQ Δυστυχώς, δεν μπορώ να μου βάλω +1 ;ρ
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δυστυχώς, δεν μπορώ να μου βάλω +1 ;ρ καθάρισα εγώ για σένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις