Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ρε δεν παραπονιεμαι αλλα αφου δεν καλος ή κακος δεν προκειται να αδυνατισω θελω να ξεμπερδευω γιατι εχω καποια προβληματα στο σπιτι και δεν θελω να εχω και αλλες σκοτουρες

sorry για το offtopic αλλα γιατι το λες με τόση σιγουριά ? σου αρέσει (δικαίωμα σου φυσικά) ή έχεις κάποιο πρόβλημα με τον θυροειδή ? αν σκέφτεστε να μην αδυνατίσεις για να γλυτώσεις την θητεία δεν αξίζει , καλύτερα να έχεις την υγεία σου και ας χάσεις πολύτιμο χρόνο εκει μέσα.

σε αυτό που ρωτάς πάντως όχι , δεν υπάρχει παραθυράκι , θα πρέπει να κάνεις υπομονή να έρθει η στιγμή να περάσεις ξανά απο εκεί να σου δώσουν το τελικό απαλλακτικό.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ρε δεν παραπονιεμαι αλλα αφου δεν καλος ή κακος δεν προκειται να αδυνατισω θελω να ξεμπερδευω γιατι εχω καποια προβληματα στο σπιτι και δεν θελω να εχω και αλλες σκοτουρες

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου, η διαδικασία Ι5 είναι ταλαιπωρία αλλά μην τους αφήνεις να σε αγχώνουν. Ασχολήσου με την ζωή σου και όταν λήξει η αναβολή βλέπεις πως είναι τα πράγματα τότε και αποφασίζεις. Έχεις αρκετούς μήνες και ποιός ξέρει τι θα έχει γίνει με την θητεία μέχρι τότε. Είναι και περίεργη η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλα γιατι το λες με τόση σιγουριά ? σου αρέσει (δικαίωμα σου φυσικά) ή έχεις κάποιο πρόβλημα με τον θυροειδή ? αν σκέφτεστε να μην αδυνατίσεις για να γλυτώσεις την θητεία δεν αξίζει , καλύτερα να έχεις την υγεία σου και ας χάσεις πολύτιμο χρόνο εκει μέσα.

σε αυτό που ρωτάς πάντως όχι , δεν υπάρχει παραθυράκι , θα πρέπει να κάνεις υπομονή να έρθει η στιγμή να περάσεις ξανά απο εκεί να σου δώσουν το τελικό απαλλακτικό.

Δεν εχω προβλημα το να ειμαι χοντρος αρκει να ειμαι καλα, απλα μου αρεσει το φαι και επισης ειναι και ενα "ψυχοφαρμακο" για μενα.

Στη δεδομενη στιγμη δεν εχω το ψυχικο σθενος να ξεκηνισω διαιτα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου, η διαδικασία Ι5 είναι ταλαιπωρία αλλά μην τους αφήνεις να σε αγχώνουν. Ασχολήσου με την ζωή σου και όταν λήξει η αναβολή βλέπεις πως είναι τα πράγματα τότε και αποφασίζεις. Έχεις αρκετούς μήνες και ποιός ξέρει τι θα έχει γίνει με την θητεία μέχρι τότε. Είναι και περίεργη η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Ναι το ξερω, για δουλεια κοιταω (σιγα μη βρω) και δεν με κολαει ο στρατος απλα ειναι θεμα υγειας οχι δικο μου της μαμας μου και για αυτο ηθελα να τελειωνω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει κανα παραθυράκι να σπάσω τη 2 χρονη αναβολή Ι5 και να πάω τώρα που έχουν περάσει 14 μήνες να πάρω το τελικό Ι5.

Γενικά, όχι, για απαλλαγή πρέπει πρώτα να κλείσεις δυο έτη αναβολής με ελάχιστες (και τρανταχτές) εξαιρέσεις.

Ισχύει ακόμα οτι μετά τα δυο χρόνια μπορείς να πάρεις απαλλαγή μόνο μέσω στρατοπέδου, να μπείς κανονικά δηλαδή και να εξεταστείς μέσα, και όχι μέσω φρουραρχείου;

Δημοσ.

Ισχύει ακόμα οτι μετά τα δυο χρόνια μπορείς να πάρεις απαλλαγή μόνο μέσω στρατοπέδου, να μπείς κανονικά δηλαδή και να εξεταστείς μέσα, και όχι μέσω φρουραρχείου;

Κατσε τωρα για τη με ξενερωσες αγρια, δηλαδη για το απαλακτικο θα τρεχω στο στρατοπεδο ???

Δημοσ.

Κατσε τωρα για τη με ξενερωσες αγρια, δηλαδη για το απαλακτικο θα τρεχω στο στρατοπεδο ???

Απ' όσο ξέρω εγώ, κάποιες φορές σε πιέζουνε να πας, σου λένε ότι δεν γίνεται αλλιώς. Αλλά με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Τσέκαρε το γνωστό σάιτ, λένε πολλά.

Δημοσ.

Και εγώ έτσι ήξερα μέχρι πέρσι, για περισσότερα πέρνα μια βόλτα από εδώ:)

Δημοσ.

Και εγώ έτσι ήξερα μέχρι πέρσι, για περισσότερα πέρνα μια βόλτα από εδώ:)

Και αμα ο αλλος δεν μπορει να παει ??? Ασε τη ταλαιπορια και τα λεφτα που θα χαλασεις.

Καραβανας εισαι (με τη καλη εννοια ^_^ )

Δημοσ.

Και αμα ο αλλος δεν μπορει να παει ??? Ασε τη ταλαιπορια και τα λεφτα που θα χαλασεις.

Καραβανας εισαι (με τη καλη εννοια ^_^ )

Μπαρδόν, ξέχασα το link στο προηγούμενο:

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_topics.asp?FID=11

Δεν είναι μόνο το να βαριέται να πάει, ξέρω άτομα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (διαταραχή άγχους, αϋπνία και αγοραφοβία) που ακόμα και μια μέρα μέσα τους σκίσαν την πρόοδο μηνών.

Ελπίζω να μην έχω την ίδια μοίρα :P

Δημοσ.

Μπαρδόν, ξέχασα το link στο προηγούμενο:

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_topics.asp?FID=11

Δεν είναι μόνο το να βαριέται να πάει, ξέρω άτομα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (διαταραχή άγχους, αϋπνία και αγοραφοβία) που ακόμα και μια μέρα μέσα τους σκίσαν την πρόοδο μηνών.

Ελπίζω να μην έχω την ίδια μοίρα :P

Γιατι δεν κλειστηκε σε μια ψυχολογικη κλινικη για 2-3 μερες οταν ηταν να παρουσιαστει για να ζητησει να παει σε φρουραρχειο ?

Και εγω ετσι θα το κανω αν δω τα σκουρα, ασε που νομιζω οτι κανεις λαθος γιατι περσι το Μαιο το 401 με ρωτησε αν ειναι η πρωτη αναβολη που θελω να παρω ή αν εχω παρει και αλλες οποτε λογικα παλι εκει πας και οχι στρατοπεδο.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, τώρα διαβάζω εδώ πως για απαλλαγή είναι η ίδια διαδικασία, μάλλον το μπαίνεις-έτσι-κι-αλλιώς δεν ισχύει πια. Αλλού ακούω πως αν πας στο στρατόπεδο με συνοδό (και τους το πείς) ξεμπερδεύεις την ίδια μέρα χωρίς να μπλέξεις με πήγαινέλα φρουραρχείο-401-φρουραρχείο. Πως γίνεται αυτό, ένας Θεός ξέρει. Μαλακία που με στείλανε Άρτα αλλιώς θα το πήγαινα μέσω στρατοπέδου.

Στο 401 μάλλον ο γιατρός ήθελε να μάθει για να γράψει ετήσια ή εξάμηνη, εμένα μάλιστα με ρώτησαν κιόλας αν θέλω ένα ή δυο έτη. Όχι ο,τι έχει σημασία βέβαια μιας και την τελική απόφαση την παίρνει η επιτροπή.

Πάλι καλά που αν και τελευταία μέρα από 401 τελείωσα αμέσως. Στο φρουραρχείο έπεσε τρελό μανίκι αν και είχα κλείσει ραντεβού εγκαίρως.

(άκυρο, είδα οτι δεν έχει λήξει ακόμα. Μια χαρά είσαι :P)

Δημοσ.

Πάλι καλά που αν και τελευταία μέρα από 401 τελείωσα αμέσως. Στο φρουραρχείο έπεσε τρελό μανίκι αν και είχα κλείσει ραντεβού εγκαίρως.

(άκυρο, είδα οτι δεν έχει λήξει ακόμα. Μια χαρά είσαι :P)

Ναι για παθήσεις που είναι καραμπινάτο Ι5 πας αν θες φρουραρχείο, επίσης αν μπορείς εξαρτάτε την πάθηση βάζεις καπιον άλλο να πάει για σένα με όλα τα χαρτιά βέβαια

Όσο για το μανική που λες εγώ με ραντεβουν εγκαίρως πήγα 7 το πρωί και έφυγα 7 το βράδυ γιατί ήταν ηλίθιος ο τύπος εκεί και ξεχάσε να διαβάσει τα ονόματα της προηγούμενης μέρας που ήμασταν εμείς και δε πήγαμε γιατί ήταν αργία και τελικά αντί για 17 ήμουνα νούμερο 120.

Δημοσ.

Μανγκες μια ιδεα ειναι ο Στρατος,μην κολονωνεται.

Μπαινεις με φοβο και βγαινεις με χαρα.

299 ΠΕΛΕ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει κανα παραθυράκι να σπάσω τη 2 χρονη αναβολή Ι5 και να πάω τώρα που έχουν περάσει 14 μήνες να πάρω το τελικό Ι5.

Τσ τσ τσ τς, με τίποτα δεν διορθώνονται αυτοί οι Έλληνες...

Μπες, δεν δαγκώνουν ρε, δεν έχεις ξαναβρεθεί σε δημόσια επιχείρηση; ;ρ

Δημοσ.

Με το που μπεις θα πρεπει να παρεις 30 καμψεις,να τρεξεις 10 χιλιομετρα,να καθαρισεις 20 κιλα πατατες και 15 τουαλετες και να εισαι ακινητος 4 ωρες...ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...