Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 πράγματι, για μειωμένη θητεία πας χαρτιά κατά την διάρκεια της θητείας ( πχ στο Ρουφ) όχι όταν παρουσιάζεσαι... όταν παρουσιάζεσαι πας χαρτιά μόνο όταν δικαιούσε μετάθεση κατ' εξαίρεση...
panosno1com Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μα η μειωμενη θητεια, συμφωνα με τοτε που το κανανε 9μηνο ως πληρη θητεια το 2009, δεν "συνεπαγεται" κατ εξαιρεσιν μεταθεση ; ο πολυτεκνος (δεν ειμαι σιγουρος για τριτεκνος) κανει μειωμενη θητεια...απ οσο θυμαμαι τη δικη μου πρωτη 9μηνη σειρα (308) αλλα και 309 310 που προλαβα και μιλησαμε!
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σας ευχαριστω... Εμεις τεσσερης ημαστε αγορια ολα.. Ειχε παει πρωτα ο αδερφος μου ..απο 12 μηνες που ηταν εκανε 9 .. Και τωρα αμα προλαβω εγω το 9 μηνο μου ειπανε οτι να κανω τα χαρτια να κανω 8μηνο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μα η μειωμενη θητεια, συμφωνα με τοτε που το κανανε 9μηνο ως πληρη θητεια το 2009, δεν "συνεπαγεται" κατ εξαιρεσιν μεταθεση ; ο πολυτεκνος (δεν ειμαι σιγουρος για τριτεκνος) κανει μειωμενη θητεια...απ οσο θυμαμαι τη δικη μου πρωτη 9μηνη σειρα (308) αλλα και 309 310 που προλαβα και μιλησαμε! αυτή η μετάθεση που λες γίνεται μετά τους 4 μήνες (+1 μήνας παράταση), η κανονική κατ' εξαίρεση μετάθεση είναι για άλλες περιπτώσεις την οποία παίρνεις μετά το κέντρο εκπαίδευσης, για αυτό χρειάζεται να έχεις μαζί σου αυτά τα χαρτιά ώστε να δρομολογηθεί άμεσα... Σας ευχαριστω... Εμεις τεσσερης ημαστε αγορια ολα.. Ειχε παει πρωτα ο αδερφος μου ..απο 12 μηνες που ηταν εκανε 9 .. Και τωρα αμα προλαβω εγω το 9 μηνο μου ειπανε οτι να κανω τα χαρτια να κανω 8μηνο.. πρέπει να είσαι ο μεγαλύτερος νομίζω για να θεωρηθείς προστάτης, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...
panosno1com Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Α οκ Thresh.. Ναι ο μονος ή ο μεγαλυτερος γιος θεωρειται προστατης . Και εγω δεν ειμαι σιγουρος στο οτι εαν καποιος αδερφος κανει χρηση του δικαιωματος αυτου,οι υπολοιποι δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν. Θυμαμαι μου χε πει ενας οτι ο αδερφος του δεν εκανε χρηση μειωμενης θητειας και ετσι αυτος κανει μειωμενη παρολο που ναι μικροτερος. Τεσπα! Επικρατει παντου ενα μπαχαλο δυστυχως!
paylidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 εχω φίλο που ο αδερφός του (μεγαλύτερος) ειχε κάνει μειωμένη (6μηνο) και ενδιάμεσα γεννήθηκε άλλος ένας γιος και επωφελήθηκε και ο δεύτερος γιος με εξαμηνο (ο φιλος μου). τωρα τι πως γιατι δεν ξέρω. το ειχαμε βρει οτι γίνεται στη σελίδα της στρατολογιας
barrcode Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ρε παιδια προστατης οικογενειας δεν κανει μειωμενη θητεια?Μοναχοπαιδι ειμαι και παιδι χωρισμενος γονιως οπου ο πατερας δεν συνεισφερει καθολου στα οικονομικα επισης για στρατονομια τι αποψη εχετε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζω, ρώτα στρατολογία καλύτερα... τρώνε μανίκι στη στρατονομία στην αρχή, πιο μετά είναι ζωάρα από ότι έχω ακούσει, αλλά για μένα στρατονομία αξίζει μόνο αν ΔΕΝ κάνεις την δουλειά σου
barrcode Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζω, ρώτα στρατολογία καλύτερα... τρώνε μανίκι στη στρατονομία στην αρχή, πιο μετά είναι ζωάρα από ότι έχω ακούσει, αλλά για μένα στρατονομία αξίζει μόνο αν ΔΕΝ κάνεις την δουλειά σου και γω τα ιδια ακουω.αλλα θα με κραζει η παρεα μου γιατι θα ειμαι μπατσος
Porg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 επισης για στρατονομια τι αποψη εχετε Έχει πολύ τρέξιμο και καψόνι στην εκπαίδευση να ξέρεις Επίσης θα πρέπει να είσαι προβλεπόμενος στο φουλ, ειδικά στη Κύπρο
angmar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ισχυει οτι μετα τον πρωτο μηνα εισαι χαλαρα? Αυτό δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Αν πας σε μονάδα με μαλάκα διοικητή θα τρέχεις, είτε είσαι πεζικάριος, είτε γιατρός, είτε στρατονόμος, είτε ΔΕΑ. Αυτό που ισχύει είναι ότι μετά την Καρδίτσα (αφού ονομαστείς στρατονόμος δηλαδή) δεν έχει τόσο καψόνι-μπινελίκι-καμπάνα.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά υπάρχει κανα παραθυράκι να σπάσω τη 2 χρονη αναβολή Ι5 και να πάω τώρα που έχουν περάσει 14 μήνες να πάρω το τελικό Ι5.
Johnnywu Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά υπάρχει κανα παραθυράκι να σπάσω τη 2 χρονη αναβολή Ι5 και να πάω τώρα που έχουν περάσει 14 μήνες να πάρω το τελικό Ι5. Σου δώσανε διετή και παραπονιέσαι κιόλας Σοβαρά τώρα, δεν νομίζω να γίνεται. Τσέκαρε το γνωστό σάιτ άμα θες.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Σου δώσανε διετή και παραπονιέσαι κιόλας Σοβαρά τώρα, δεν νομίζω να γίνεται. Τσέκαρε το γνωστό σάιτ άμα θες. Οχι ρε δεν παραπονιεμαι αλλα αφου δεν καλος ή κακος δεν προκειται να αδυνατισω θελω να ξεμπερδευω γιατι εχω καποια προβληματα στο σπιτι και δεν θελω να εχω και αλλες σκοτουρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις