Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω να γεμιζει ενστολους insomniacs στην κυπρο, γιατι γενικα παιζει πολυ ραδιο αρβυλα οτι ειναι χαλια εκει και πολλοι φιλοι μου εκαναν οτι μπορουσαν να την αποφυγουν. Εγω αμα μπορουσα θα πηγαινα για την εμπειρια αλλα βρεθηκα Ξανθη....

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλεπω να γεμιζει ενστολους insomniacs στην κυπρο, γιατι γενικα παιζει πολυ ραδιο αρβυλα οτι ειναι χαλια εκει και πολλοι φιλοι μου εκαναν οτι μπορουσαν να την αποφυγουν. Εγω αμα μπορουσα θα πηγαινα για την εμπειρια αλλα βρεθηκα Ξανθη....

Είναι όλα πολύ προβλεπόμενα και δεν έχει το άραγμα που ακούω, αν είναι αλήθεια δεν ξέρω, στις μονάδες στην Ελλάδα. Πάντως στον επαναπατρισμό που πήγα για μια εβδομάδα στη σχολή Ευελπίδων, η διαφορά ήταν τεράστια. Και γεμάτο, γιωτάδες και βύσματα... Τέτοια θητεία δεν ξέρω αν θα την άντεχα. Αν δεν είσαι βύσμα και δεν είσαι γιωτάς, αξίζει χαλαρά να πας Κύπρο. Δε θα είσαι και έξοδο για τους δικούς σου.

Δημοσ.

Είναι όλα πολύ προβλεπόμενα και δεν έχει το άραγμα που ακούω, αν είναι αλήθεια δεν ξέρω, στις μονάδες στην Ελλάδα. Πάντως στον επαναπατρισμό που πήγα για μια εβδομάδα στη σχολή Ευελπίδων, η διαφορά ήταν τεράστια. Και γεμάτο, γιωτάδες και βύσματα... Τέτοια θητεία δεν ξέρω αν θα την άντεχα. Αν δεν είσαι βύσμα και δεν είσαι γιωτάς, αξίζει χαλαρά να πας Κύπρο. Δε θα είσαι και έξοδο για τους δικούς σου.

Ακριβως αυτο...

Δημοσ.

ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη για να μπω ας πουμε τον νοεμβριο?? και επειδη με ενδιαφερουν τα αλεξιπτοτα υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν (δε μιλαω για προσοντα αλλα για τον αν περνουν πλεον απλους φανταρους γτ ακουσα οτι μονο οι μονιμοι πανε τωρα)

• Moderators
Δημοσ.

ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη για να μπω ας πουμε τον νοεμβριο?? και επειδη με ενδιαφερουν τα αλεξιπτοτα υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν (δε μιλαω για προσοντα αλλα για τον αν περνουν πλεον απλους φανταρους γτ ακουσα οτι μονο οι μονιμοι πανε τωρα)

για νοεμβρη αν θυμαμαι καλα πρεπει να την κοψεις απο 1 ιουλιου μεχρι 30 αυγουστου. δες εδω στις ερωτησεις καπου ειναι

>http://www.stratologia.gr/

για αλεξιπτοτα νομιζω οτι μονο οι μονιμοι μπορουν πλεον

Δημοσ.

δηλώνεις ειδικές δυνάμεις και στο πεύκο, που παρουσιάζονται όλοι οι υποψήφιοι ειδικοδυναμίτες κάνετε αθλήματα για αλεξίπτωτα και τους καλύτερους τους παίρνουν

Δημοσ.

ετοιμαζομαι να μπω ιουλιο και εχω την εξης απορια εχω ενα φιλο στη κομοτηνη που μενει και εργαζεται σαν γιατρος στο τοπικο νοσοκομειο.υπαρχει περιπτωση αν δηλωσω για μεταθεση κομοτηνη να με στειλουν εκει?

Δημοσ.

ετοιμαζομαι να μπω ιουλιο και εχω την εξης απορια εχω ενα φιλο στη κομοτηνη που μενει και εργαζεται σαν γιατρος στο τοπικο νοσοκομειο.υπαρχει περιπτωση αν δηλωσω για μεταθεση κομοτηνη να με στειλουν εκει?

απ οσο ξερω χλωμο το τι θα δηλωσεις στο χαρτι της μεταθεσης.παιζει ρολο το βυσμα και αν δεν εχεις η τυχη που θα σε στειλουν. που παρουσιαζεσαι; σε τι οπλο ή σωμα; πχ απο 3 περιπτωσεις που ξερω,ο ενας φιλος μου και οι αλλοι 2 γειτονες μου παρουσιαστηκανε στα γιαννενα και επειτα πηγαν Ευρωπαικο (Εβρος) :/

• Moderators
Δημοσ.

H προτιμηση σου καλως ή κακως βρισκεται στον πατο των κριτηριων για τη μεταθεση σου. Εξυπακουεται πως μιλαμε για προτιμηση ανευ βυσματος, οπως λεει και ο panosno1com.

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο αν μένεις σε ακριτική περιοχή είναι σίγουρο ότι θα πας εκεί γύρω κι ας μην έχεις βύσμα αν δεν κάνω λάθος...

• Moderators
Δημοσ.

μόνο αν μένεις σε ακριτική περιοχή είναι σίγουρο ότι θα πας εκεί γύρω κι ας μην έχεις βύσμα αν δεν κάνω λάθος...

Οντως. Εβρο δηλωσα, Εβρο πηγα.

Δημοσ.

Κάτι έχω απο βυσμα αλλα δεν ξέρω αν δεν δω κάτι δεν πιστεύω τίποτα!αν και κάνω 8 μόνο που πλέον έχει ευνοϊκή μετάθεση στους 4 μήνες τώρα θα δω

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

κάντους 5, έχει γίνει συνήθεια πλέον η μετάθεση στους 4 μήνες να παίρνει 1 μήνα παράταση...

Δημοσ.

Ρε παιδια πηρα τηλεφωνο στα κεπ και ρωτησα οτι ειμαι πολυτεκνος δεν κανω μειωμενο μου λενε ναι..

Τους ειπα το χαρτια χρειαζεται να φερω..και μου λενε πρωτα πρεπει να πας και την επομενη μερα να κανουν τα χαρτια οι γονεις σου για να μειωθει η θητεια..

Λιγο κουλο δεν ειναι αυτο;;

Δημοσ.
Ρε παιδια πηρα τηλεφωνο στα κεπ και ρωτησα οτι ειμαι πολυτεκνος δεν κανω μειωμενο μου λενε ναι..

Τους ειπα το χαρτια χρειαζεται να φερω..και μου λενε πρωτα πρεπει να πας και την επομενη μερα να κανουν τα χαρτια οι γονεις σου για να μειωθει η θητεια..

Λιγο κουλο δεν ειναι αυτο;;

Και εμένα έτσι μου είπαν και έτσι γινεται το ξέρω απο φίλους

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...