lary7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Βλεπω να γεμιζει ενστολους insomniacs στην κυπρο, γιατι γενικα παιζει πολυ ραδιο αρβυλα οτι ειναι χαλια εκει και πολλοι φιλοι μου εκαναν οτι μπορουσαν να την αποφυγουν. Εγω αμα μπορουσα θα πηγαινα για την εμπειρια αλλα βρεθηκα Ξανθη....
djcat Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Βλεπω να γεμιζει ενστολους insomniacs στην κυπρο, γιατι γενικα παιζει πολυ ραδιο αρβυλα οτι ειναι χαλια εκει και πολλοι φιλοι μου εκαναν οτι μπορουσαν να την αποφυγουν. Εγω αμα μπορουσα θα πηγαινα για την εμπειρια αλλα βρεθηκα Ξανθη.... Είναι όλα πολύ προβλεπόμενα και δεν έχει το άραγμα που ακούω, αν είναι αλήθεια δεν ξέρω, στις μονάδες στην Ελλάδα. Πάντως στον επαναπατρισμό που πήγα για μια εβδομάδα στη σχολή Ευελπίδων, η διαφορά ήταν τεράστια. Και γεμάτο, γιωτάδες και βύσματα... Τέτοια θητεία δεν ξέρω αν θα την άντεχα. Αν δεν είσαι βύσμα και δεν είσαι γιωτάς, αξίζει χαλαρά να πας Κύπρο. Δε θα είσαι και έξοδο για τους δικούς σου.
minaras_tio Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Είναι όλα πολύ προβλεπόμενα και δεν έχει το άραγμα που ακούω, αν είναι αλήθεια δεν ξέρω, στις μονάδες στην Ελλάδα. Πάντως στον επαναπατρισμό που πήγα για μια εβδομάδα στη σχολή Ευελπίδων, η διαφορά ήταν τεράστια. Και γεμάτο, γιωτάδες και βύσματα... Τέτοια θητεία δεν ξέρω αν θα την άντεχα. Αν δεν είσαι βύσμα και δεν είσαι γιωτάς, αξίζει χαλαρά να πας Κύπρο. Δε θα είσαι και έξοδο για τους δικούς σου. Ακριβως αυτο...
toniloco3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη για να μπω ας πουμε τον νοεμβριο?? και επειδη με ενδιαφερουν τα αλεξιπτοτα υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν (δε μιλαω για προσοντα αλλα για τον αν περνουν πλεον απλους φανταρους γτ ακουσα οτι μονο οι μονιμοι πανε τωρα)
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη για να μπω ας πουμε τον νοεμβριο?? και επειδη με ενδιαφερουν τα αλεξιπτοτα υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν (δε μιλαω για προσοντα αλλα για τον αν περνουν πλεον απλους φανταρους γτ ακουσα οτι μονο οι μονιμοι πανε τωρα) για νοεμβρη αν θυμαμαι καλα πρεπει να την κοψεις απο 1 ιουλιου μεχρι 30 αυγουστου. δες εδω στις ερωτησεις καπου ειναι >http://www.stratologia.gr/ για αλεξιπτοτα νομιζω οτι μονο οι μονιμοι μπορουν πλεον
MetalGearFan Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη για να μπω ας πουμε τον νοεμβριο?? και επειδη με ενδιαφερουν τα αλεξιπτοτα υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν (δε μιλαω για προσοντα αλλα για τον αν περνουν πλεον απλους φανταρους γτ ακουσα οτι μονο οι μονιμοι πανε τωρα) δηλώνεις ειδικές δυνάμεις και στο πεύκο, που παρουσιάζονται όλοι οι υποψήφιοι ειδικοδυναμίτες κάνετε αθλήματα για αλεξίπτωτα και τους καλύτερους τους παίρνουν
12mats Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ετοιμαζομαι να μπω ιουλιο και εχω την εξης απορια εχω ενα φιλο στη κομοτηνη που μενει και εργαζεται σαν γιατρος στο τοπικο νοσοκομειο.υπαρχει περιπτωση αν δηλωσω για μεταθεση κομοτηνη να με στειλουν εκει?
panosno1com Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ετοιμαζομαι να μπω ιουλιο και εχω την εξης απορια εχω ενα φιλο στη κομοτηνη που μενει και εργαζεται σαν γιατρος στο τοπικο νοσοκομειο.υπαρχει περιπτωση αν δηλωσω για μεταθεση κομοτηνη να με στειλουν εκει? απ οσο ξερω χλωμο το τι θα δηλωσεις στο χαρτι της μεταθεσης.παιζει ρολο το βυσμα και αν δεν εχεις η τυχη που θα σε στειλουν. που παρουσιαζεσαι; σε τι οπλο ή σωμα; πχ απο 3 περιπτωσεις που ξερω,ο ενας φιλος μου και οι αλλοι 2 γειτονες μου παρουσιαστηκανε στα γιαννενα και επειτα πηγαν Ευρωπαικο (Εβρος) :/
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 H προτιμηση σου καλως ή κακως βρισκεται στον πατο των κριτηριων για τη μεταθεση σου. Εξυπακουεται πως μιλαμε για προτιμηση ανευ βυσματος, οπως λεει και ο panosno1com.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 μόνο αν μένεις σε ακριτική περιοχή είναι σίγουρο ότι θα πας εκεί γύρω κι ας μην έχεις βύσμα αν δεν κάνω λάθος...
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 μόνο αν μένεις σε ακριτική περιοχή είναι σίγουρο ότι θα πας εκεί γύρω κι ας μην έχεις βύσμα αν δεν κάνω λάθος... Οντως. Εβρο δηλωσα, Εβρο πηγα.
12mats Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Κάτι έχω απο βυσμα αλλα δεν ξέρω αν δεν δω κάτι δεν πιστεύω τίποτα!αν και κάνω 8 μόνο που πλέον έχει ευνοϊκή μετάθεση στους 4 μήνες τώρα θα δω Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 κάντους 5, έχει γίνει συνήθεια πλέον η μετάθεση στους 4 μήνες να παίρνει 1 μήνα παράταση...
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρε παιδια πηρα τηλεφωνο στα κεπ και ρωτησα οτι ειμαι πολυτεκνος δεν κανω μειωμενο μου λενε ναι.. Τους ειπα το χαρτια χρειαζεται να φερω..και μου λενε πρωτα πρεπει να πας και την επομενη μερα να κανουν τα χαρτια οι γονεις σου για να μειωθει η θητεια.. Λιγο κουλο δεν ειναι αυτο;;
12mats Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρε παιδια πηρα τηλεφωνο στα κεπ και ρωτησα οτι ειμαι πολυτεκνος δεν κανω μειωμενο μου λενε ναι.. Τους ειπα το χαρτια χρειαζεται να φερω..και μου λενε πρωτα πρεπει να πας και την επομενη μερα να κανουν τα χαρτια οι γονεις σου για να μειωθει η θητεια.. Λιγο κουλο δεν ειναι αυτο;; Και εμένα έτσι μου είπαν και έτσι γινεται το ξέρω απο φίλους Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις