Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξετασεις για ουσιες σε εμας που ημουν Κυπρο, εκαναν αιφνιδιαστικα σε καποια σταμπαρισμενα ατομα...

Μη σε πιασουν με ουσιες ομως...

Και ναι περνα οσο απαρατηρητος μπορεις,για να περασεις καλα.

Αν θες ασκησεις και γυμναστικη, πηγαινε Κυπρο. Ειδικα απο ασκησεις θα φας καλα.

Sent from my iPhone using Insomnia

δεν έχω σκοπό να πάω Κύπρο , θα τελειώσω το 8μηνο μου εδώ (9μηνο αν το πάνε 12)και thats it. Σιγά μην κάνω και extra μηνες, το πολυ πολυ θα πηγαίνω στις εξόδους μου κανα gym εφόσον μπορώ..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω σκοπό να πάω Κύπρο , θα τελειώσω το 8μηνο μου εδώ (9μηνο αν το πάνε 12)και thats it. Σιγά μην κάνω και extra μηνες, το πολυ πολυ θα πηγαίνω στις εξόδους μου κανα gym εφόσον μπορώ..

άμα σε διαλέξουν δεν έχεις και επιλογή, μόνο αν βγεις άοπλος ή αν έχεις βύσμα...

αν δεν κάνω λάθος δεν πηγαίνουν οι 8μηνοι Κύπρο, δεν είμαι 100% σίγουρος όμως...

Δημοσ.

τον αδερφό μου παλιότερα τον ειχαν ρωτήσει και δεν ειχε πάει πάντως , τώρα άλλαξε?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά αν σε ρωτήσουν και μετά πάρεις τη μετάθεση τι θα κάνεις? αναγκαστικά άοπλος ή βύσμα...

Δημοσ.

μισο γιατι δεν το έπιασα αυτό, sorry κιολας αν σε κουράζω.. :)

πες οτι με ρωτάνε αν θέλω και αρνηθώ θα με βγάλουν άοπλο με το έτσι θέλω? τον αδερφό μου απλα τον ρώτησαν , αρνήθηκε και δεν του είπαν τίποτα παραπάνω.

μπορούν να με υποχρεώσουν να πάω με το έτσι θέλω? και γιατι να πάω άοπλος? Ι4-5 είμαι ? ισα ισα , το αντίθετο μπορώ να σου πω (σε σωματική ικανότητα).

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι θα αρνηθείς δεν σημαίνει ότι δεν θα σε πάρουν για Κύπρο, απλά έτυχε στον αδερφό σου...

προφανώς και μπορούν να σε υποχρεώσουν, αλλά όπως σου είπα δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν παίρνουν 8μηνους...

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ όσοι πήγαν στην Κύπρο και δεν ήθελαν έγινε από μλκια τους? δεν το ήξερα, my bad...

Δημοσ.

δεν ισχυει αυτο που λες...

αν δεν βαλεις την τζιφρα δεν μπορουν να σε πανε πουθενα...

Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι αρκετοί πήγαν με το έτσι θέλω. Αν περίμεναν από εθελοντές θα παίρναν 5 άτομα από ολόκληρη Θήβα.

Δημοσ.

Θεωρητικα παντα εχεις ορκιστει να φυλατεις την πατριδα σου και οχι την Κυπρο...οποτε θεωρητικα παντα μπορεις να το κυνηγησεις και να μην πας...αλλα στον Ε.Σ. δεν γινονται αυτα...αν τολμησεις να διεκδικησεις κατι τετοιο θα βρεις τον μπελα σου μετα...οποτε τουμπεκι και Ι4 :P

Δημοσ.

Δεν εχεις επιλογη να πας Κυπρο η οχι…αν εισαι στην προεπιλογη, κανε απλα το σταυρο σου να μην εισαι και στην τελικη επιλογη.

Σε εμενα, μας μαζευουν ενα ωραιο πρωινο και αρχιζουν και φωναζουν ονοματα..ακουω λοιπον το δικο μου..και λεει στο τελος αυτος: οσοι ακουσατε το ονομα σας, ειστε στην προεπιλογη για Κυπρο.ΜΠΑΜ! Το ροπαλο στο κεφαλι ενιωσα!

Μετα λοιπον ειπε, οσοι απο εσας δεν επιθυμειτε να πατε, θα γραψετε σε ενα χαρτι που μας μοιρασαν, 3 λογους που δεν θελετε και θα πρεπει να τους δικαιολγησετε με χαρτια. Αν πχ πεις οτι η μητερα μου εχει προβληματα υγειας, τοτε θελουν χαρτι για αυτο..

Οικονομικα προβληματα και αεροπλανοφοβιες δε τους νοιαζουν…μη το δοκιμασεις καν.

Εγω λοιπον δεν ειχα καμια δικαιολογια,ουτε βυσμα και πηγα…εθελοντικα κιολας γιατι υπηρξαν ατομα που ειπαν δε θελουμε να ερθουμε χωρις αιτια..καποιοι τη γλιτωσαν,καποιοι οχι.

το ότι θα αρνηθείς δεν σημαίνει ότι δεν θα σε πάρουν για Κύπρο, απλά έτυχε στον αδερφό σου…

ακριβως…

προφανώς και μπορούν να σε υποχρεώσουν, αλλά όπως σου είπα δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν παίρνουν 8μηνους...

Εκει που ημουν ειχαμε και 8μηνους…στην Κυπρο κατσαμε 6 μηνες εμεις..οταν εφυγα εγω, τα πραγματα αλλαξαν και εχω την εντυπωση οτι τωρα ΔΕΝ παιρνουν 8μηνους

δεν ισχυει αυτο που λες...

αν δεν βαλεις την τζιφρα δεν μπορουν να σε πανε πουθενα...

Τζιφρα σε τι? Στρατο πας…δεν υπαρχουν υπογραφες, δικαιωματα και τετοια..αμα εισαι στην τελικη επιλπογη, τοτε υπογραφεις θες δεν θες..εκτος αν το παιξεις νταης…αλλα μετα να σε δω τι γινεται...

δλδ όσοι πήγαν στην Κύπρο και δεν ήθελαν έγινε από μλκια τους? δεν το ήξερα, my bad...

Τιποτα δε γινεται απο μαλακια σου..θπογραφεις και πας αλλα δεν εχεις επιλογη να μην υπογραψεις.

Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι αρκετοί πήγαν με το έτσι θέλω. Αν περίμεναν από εθελοντές θα παίρναν 5 άτομα από ολόκληρη Θήβα.

Οχι απλα αρκετοι, τι κλαμα ειχαν ριξει πολλα ατομα δε θα το ξεχασω…αδικα βεβαια εκλαιγαν γιατι δεν αλλαξε τιποτα.

Να ξερεις παντως, αν δεν εχεις βυσμα να μεινεις κοντα στο σπιτι σου, η Κυπρος ειναι η καλυτερη επιλογη. Χωρις μαλακιες…ειναι ζορικα αλλα ειναι αξιοπρεπεις οι συνθηκες διαβιωσης, περισσοτερες μερες αδεια, αεροπλανακι για μεταφορα,και για ολους ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! Αυτο ειναι το βασικοτερο για εμενα..αν δεν εχεις βυσμα και μεινεις ελλαντα, παντα θα υπαρχει ενα βυσμα για να σε χωνει εσενα και να την κανει αυτος με ελαφρα. Αυτο στην Κυπρο, δεν υπαρχει..ειδικα οταν παλιωσεις.

Μεχρι να παλιωσεις ομως, κανε οτι σου λενε, περνα απαρατηρητος και θα εισαι αρχοντας.

Δημοσ.

Παιδια μα κανω και γω μια ερωτηση..!!

Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και εκοψα την αναβολη μου ..

Μου ζητησαν μονο το αντιγραφο του πτυχιου μου..

Τωρα που μιλουσα με τον πατερα μου, με ρωτησε τους ειπες οτι ημαστε πολυτεκνοι του λεω δεν με ρωτησαν κατι τετοιο..

Αυριο θα παρω στα κεπ να ρωτησω..

Χρειαζονται τωρα αλλα χαρτια .; Τι γινετε σε αυτην την περιπτωση.;

Δηλαδη δεν επρεπε να με ρωτησουν; Ουτε τι ηθελα να δηλωσω πχ τεχνικο αφου εχω πτυχιο μηχανολογου μηχανικου

Δημοσ.

Για την Κύπρο που αναφέρθηκε, ισχύει ότι αν σε διαλέξουν "πας αναγκαστικά". Με ένα μικρό παραθυράκι, που δεν θα στο πουν. Δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να υπηρετήσεις σε χώρα εξωτερικού. Αλλά, αν κάποιος επιλεγεί για Κύπρο, καταβάλει δικαιολογητικά για να μην πάει (μόνο διαζύγια, πολύτεκνοι κλπ πιάνουν, τα "φοβάμαι τα αεροπλάνα" τα γράφουν όλοι :P ), αλλά του πουν ότι θα πάει αναγκαστικά, επιμείνει και δεν πάει, κατά 99% θα πάει σε κατάμαυρη μονάδα της Ελλάδας.

Σαν πρωην ΕΛΔΥΚάριος, έχω να πω πως τουλάχιστον εκεί που ήμουν, ήταν λίγο ζόρι σαν νέος, αλλά καλοπερνάς σαν παλιός. Δεν υπάρχουν ΕΠΟΠ ή ΔΕΑ στην κύπρο, μόλις λήξει ο ωράριο και μείνει μόνο ο ΑΥΔΜ μέσα, ο "παλιός" είναι ο βασιλιάς. Συν το ότι το "μια-μια" θεωρείται "ιερό" (εκτός από λίγες περιόδους εμπλοκής). Έχω φίλους σε μονάδες στην Ελλάδα που τους έχει πάει μέχρι και 20-1, τώρα, όχι πριν 100 χρόνια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...