Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπρεπε να του ρίξει καμιά 30άρα ο διοικητής για να τις υπηρετήσει.

Νομιζω δεν μπορει να δωσει τοσες.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά μη ρίξει και ΕΣΣΟ, ο διοικητής έχει όριο στις μέρες που μπορεί να ρίξει, όλοι έχουν βασικά...

Δημοσ.

Αληθεια, ταξιαρχος ποσες μπορει να δωσει με τη μια?

20-25Φ στο χαλαρο, αλλα μπορει να δωσει και ο Υποδικας στο καπακι και να ανεβουν.

Στο λουτρακι εκανα σκοπια πυλη, τα απογευματα το προγραμα ηταν 4:50 Φευγει τζιπακι ->καθαριζουμε πυλη -> 5:05 Μπαινει τζιπακι με υποδικα. Ενα απογευμα εγινε αναποδα

5:10 σκαει σφαιρατος ο υποδικας με πολιτικο ΙΧ -> χαμος στην πυλη να οργανωθουμε -> 5:15 παει να φυγει τζιπακι..... Σφυραμε στον οδηγο να γυρισει πισω....

Τελικα του εριξαν 20 ο Ταξ και 10 υ υποδικας =30Φ.....Το τα εκαναν τελικα 10φ στο τελος.

Δημοσ.

Σκατα δεν μπορουσα να φανταστω να απολυεται η σειρα μου και γω να υπηρετω μια-δυο-τρεις κτλπ μερες παραπανω...:fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει, υπάρχει και η περίπτωση του να έχεις μπει 3-4 μέρες πιο μετά :P

Δημοσ.

την ιστορία αυτή την ξέρω με αναβολή αντί για άδεια :rolleyes:

Eχετε δικαιο. Την εχω ξαναγραψει εδω στο ινσομνια οταν ειχε συμβει (απο μενα την ξερετε), αλλα περασαν καποια χρονια και ξεχασα αυτη τη λεπτομερεια.

Αναβολη ειχε αιτηθει, οντως.

Δημοσ.

Δεν είμαι νέος, απ'τις 365 ξεκίνησα ;) 9/11/11 μπήκα

και απο τις 1000 να ξεκίνησες παλι πολλές ειναι...

(στο αβερωφ εισαι...; :P)

Δημοσ.

Δεν είμαι στο Αβέρωφ (μακάρι να ήμουν σε καράβι)...

Περί πολύμπριζου ο λόγος, ακούστε κι αυτό, παίζω 1-1,1-3 (10 βάρδιες το μήνα) και μπαίνω μόνο όταν έχω βάρδια στην μονάδα (οι βάρδιές μου είναι 24ωρες). Α, επίσης η μονάδα είναι 30 λεπτά απ'το σπίτι μου, με τα πόδια! Για να μην προκαλέσω αντιδράσεις, να αναφέρω ότι το μέσον μπήκε μόνο σε 2 περιπτώσεις: κατάταταξη, μετάθεση... Δεν παίρνω άδειες, δεν παίρνω off, δεν έχω καλύτερη μεταχείρηση απ'τους άλλους, δεν έχω γλιτώσει αγγαρεία, χώσιμο κλπ.. Σε όλα μέσα!

Αλλά... Οι 365 μέρες με κρατάνε στην Ελλάδα και κυρίως με κρατάνε άνεργο & ανενεργό, με ζει (κυρίως) η οικογένειά μου, δεν παράγω τίποτα, και αν εξαιρέσεις ένα distance course που θα ξεκινήσω όπου να'ναι, δεν βελτιώνω σε τίποτα τον εαυτό μου. Και να πεις ότι τουλάχιστον μάθαινα κάτι εδώ μέσα ;;; 1000 φορές να ήμουν σε μάχημη μονάδα (πλοίο) όπου θα μάθαινα χίλια δυο πράγματα ή έστω θα ζούσα εμπειρίες ζωής, και ας με πήγαινε αίμα...

Δημοσ.

να αναφέρω ότι το μέσον μπήκε μόνο σε 2 περιπτώσεις: κατάταταξη, μετάθεση...

1000 φορές να ήμουν σε μάχημη μονάδα (πλοίο) όπου θα μάθαινα χίλια δυο πράγματα ή έστω θα ζούσα εμπειρίες ζωής, και ας με πήγαινε αίμα...

Δε βγάζει νόημα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...