aris1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εμενα μου φαινεται λογικο υπουργος αμυνας να ειναι καποιος σχετικος με στρατο ! :/ Οπως και ο Οικονομου που ηταν κατι της αστυνομιας (νομιζω αρχηγός αυτης) στο υπουργειο προστασιας! Εκτος και αν εννοεις για καποιον αλλο λογο εκτος του στρατηγου ε.α. ! Ε ναι σκαει υφυπουργός αμυνας στα συνορα.Ολοι τεντα γι αυτον, παει στους σκοπους (ενας φανταρος-ενας Επ.οπ) τους ρωταει απο που εισαι: "Απο ταδε" φωναζει ο φανταρος,"ποσο καιρο εισαι στον Στρατο;" "7 μηνες" απανταει ο φανταρος. Καλος πολιτης σου ευχομαι του απανταει ο υφυπουργος. Παει στον επ.οπ τον ρωταει τα ιδια Ποσο καιρο εισαι στον στρατο 4 χρονια του απανταει. Καλος πολιτης και σε σενα του απανταει.... Ειπαμε ελεος...
epp Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Φραγκούλης υπουργός, seriously?! γιατι τι εχει ο ανθρωπος ? αποσο ξερω 1ος μπηκε στην ευελπιδων στην σειρα του,1ος βγηκε,μιλαει αγγλικα, τουρκικα και ρωσσικα,εχει τελιωσει νομικη,δυο(2) μεταπτυχιακα και διδακτωρικο στο Ιονιο πανεπ. ,πρωην αρχηγος ΓΕΣ ε τι αλλο θελεις για να γινει καποιος υπουργος αμυνης???
aris1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τι να μπει ενας κουστουματος γερος που δεν εχει παει στρατό;
epp Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τι να μπει ενας κουστουματος γερος που δεν εχει παει στρατό; ε εκτος απο αυτο ,αν θυμαμαι καλα και τα μεταπτυχιακα του/διδακτωρικο πανω στις διεθνεις σχεσεις κλπ ειναι μακαρι ολοι οι υπουργοι να ηταν σχετικοι με το αντικειμενο τους
lary7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ο Φραγκουλης μας ειχε επισκευτει στο κεντρο, σαν ΓΕΠΣ τοτε, εξαιρετικα εντυπωσιακος τον εβλεπες και τρομαζες. Μας ειχε πει οτι ειχε κανει και 4 χρονια στην Αγκυρα και γνωριζε πολλα για τα ελληνοτουρκικα ενω ο τυχερος θαλαμοφυλακας μας τσιμπησε και 4Τ γιατι αναφερθηκε σωστα!
aris1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ο Φραγκουλης μας ειχε επισκευτει στο κεντρο, σαν ΓΕΠΣ τοτε, εξαιρετικα εντυπωσιακος τον εβλεπες και τρομαζες. Μας ειχε πει οτι ειχε κανει και 4 χρονια στην Αγκυρα και γνωριζε πολλα για τα ελληνοτουρκικα ενω ο τυχερος θαλαμοφυλακας μας τσιμπησε και 4Τ γιατι αναφερθηκε σωστα! Τα ιδια και σε μας ηρθε σε φυλακιο και εκανα σκοπος φυλακιου μερα μεσημερι μονος και του ανοιξα τις πύλες και μπηκαν 2-3 οχηματα πολιτικά του στρατου. Ολοι πηραμε 4 μερες Τιμητική. Τα φυλακιο γυαλιζε απο καθαριότητα,φαγαμε τρελο μαμήσι,κοντεψαμε να σφαχτουμε μεταξύ μας. Η αλλη η μαλακια με ειχε βαλει σκοπο για 5 ωρες εκει και ανοιγοκλεινα πύλες περναγαν δικοιητες,ταξιαρχοι,καναδεζες τα παντα ολα... Τον ειχα πιει κανονικα εγω και οι αλλοι 2 φανταρος-ΕΠΟΠ καναν ενα 3,5 ωρο σκοπια στα συνορα επειδη ηταν παιδαράδες για να μην δει τπτ μογκολους! (ξερετε μαλακιες του στρατου) Και ολοι οι αλλοι φανταροι μεσα με φουλάρια στους καναπέδες.
lary7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Τα ιδια και σε μας ηρθε σε φυλακιο και εκανα σκοπος φυλακιου μερα μεσημερι μονος και του ανοιξα τις πύλες και μπηκαν 2-3 οχηματα πολιτικά του στρατου. Ολοι πηραμε 4 μερες Τιμητική. Τα φυλακιο γυαλιζε απο καθαριότητα,φαγαμε τρελο μαμήσι,κοντεψαμε να σφαχτουμε μεταξύ μας. Η αλλη η μαλακια με ειχε βαλει σκοπο για 5 ωρες εκει και ανοιγοκλεινα πύλες περναγαν δικοιητες,ταξιαρχοι,καναδεζες τα παντα ολα... Τον ειχα πιει κανονικα εγω και οι αλλοι 2 φανταρος-ΕΠΟΠ καναν ενα 3,5 ωρο σκοπια στα συνορα επειδη ηταν παιδαράδες για να μην δει τπτ μογκολους! (ξερετε μαλακιες του στρατου) Και ολοι οι αλλοι φανταροι μεσα με φουλάρια στους καναπέδες. Χεχε, τυπικες γκαβλες του στρατου. Σε εμας ειχαν αλλαξει τις υπηρεσιες και εβαλαν ΘΦ μπασκεμπολιστα τις Α2......
nickelodeon Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ο τυχερος θαλαμοφυλακας μας τσιμπησε και 4Τ γιατι αναφερθηκε σωστα! νεοτατοτατο τατοτατοτατοτατο τατοτατοτατοτατοτατο τατοτατοτατοτατοτατοτατος
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 τον άλλο μηνα θα κόψω την αναβολή μου για Σεπτέμβρη . πόσα λεφτα να υπολογίζω για τα πρώτα έξοδα για να αρχίσω να κάνω το κουμάντο μου ..?
panosno1com Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μεχρι να ορκιστεις δεν βγαινεις απο το στρατοπεδο ,οποτε ψιλα να παρεις για το καψιμι. θεωρω οτι με κανα 30ευρω σε ψιλα (και δεν λεω 20λεπτα,παρε ασσακια,διευρα και 5ευρα ξερω γω) εισαι καλυμμενος. Εκτος αμα καπνιζεις αλλα εξαρταται το κεντρο που θα εισαι για τον χρονο καπνισματος που θα εχεις! Μετα την αδεια ορκωμωσιας που -απ οτι εχω ακουσει φευγετε κατευθειαν στις μοναδες- ξερω γω... προτεινω να υπαρχει ενας λογαριασμος σε τραπεζα και να σηκωνεις απο ΑΤΜ σε καποια εξοδο αμα ξεμενεις. Επειδη δεν ηξερα πως θα ειναι το μεσα-εξω ειχα κανει αυτο αλλα σε συνδυασμο με το οτι ειχα κανα 100ρικο περιπου πανω μου .μετα συνηθιζεις και πρατεις αναλογα.
status Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Project: Θητεια 'live' στο τουιτερ www.twitter.com/fantaros2012 (Για σωστη χρονολογικα αναγνωση διαβαζεται απο κατω προς τα πανω αφου φορτωθουν ολα τα τουιτς) Ξεκινησε η αδεια, ειμαστε πλεον στο πλοιο, μακρια απ'το στρατοπεδο αλλα αν φωναξει κανεις ενα προσταγμα "Αντρες, προσο-χη" ανετα βυθιζομαστε Ο μαλάκα, δάκρυσα απ τα γέλια.;ρ
aris1986 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 τον άλλο μηνα θα κόψω την αναβολή μου για Σεπτέμβρη . πόσα λεφτα να υπολογίζω για τα πρώτα έξοδα για να αρχίσω να κάνω το κουμάντο μου ..? Mη παρεις πολλα ρουχα ενα τζιν ή βερμουδα με αυτο που θα φορας και 2 μπλουζες απο πολιτικα και οχι αλλα παπουτσια. Απο εσώρουχα, φανελακια και καλτσες πολλες πάρε. Απο λεφτα 40 ευρω σε ψιλα οπως ειπε και ο αλλος αλλα προσεχε τον φωτογραφο μεσα στο στρατοπεδο μην σου τα φαει με τις φωτογραφίες τις extra σε ποζες κομμαντο!
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ωραία σας ευχαριστώ παίδες , θα τα ξαναπούμε για αυτό το θέμα και όταν θα έρθει η ώρα για να τα φρεσκάρω στο μυαλό μου , απλά τώρα ήθελα να ξέρω μηπως χρειαστούν λεφτά για τίποτα σακβουαγιάζ κλπ να αρχίσω να μαζεύω.
panosno1com Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 ενα μικρο σακβουαγιαζ πρεπει να εχεις . Τουλαχιστον για το κεντρο,γιατι μετα στη μοναδα βλεπεις και κανεις . Εναλλακτικα μια βαλιτσα ουτε mini size αλλα ουτε και τεραστια,δλδ μια μικρομεσσαιου μεγεθους ! Μερικα παιδια αργοτερα στη μοναδα,στη πρωτη αδεια αφησαν τον πολιτικο σακο σπιτι και ειχαν (μαζι τους) μονο το σακιδιο ΕΣ και το λουκανικο ,αντι πολιτικης βαλιτσας/σακ βουαγιαζ. Παντως αν δεν εχεις καλτσες χοντρες,συστηνω να παρεις αν και αυτες που δινει ο ΕΣ ,απ οσο θυμαμαι ηταν αρκετα ανεκτικες . Τωρα για υπνόσακο δεν ξερω,αυτο το βλεπεις οταν πλησιαζουν οι μερες. Σιγουρα θα χρειαστεις κανα δυο καλα λουκετα , ειδικα στη μοναδα που θα κλειδωνεις το οπλο! Δεδομενου οτι θα φυγετε απευθειας μετά την αδεια ορκωμωσιας,στο κεντρο δε θα χετε οπλο,εκτος και αν αλλαξε κατι...Παρε ενα καλο ξυραφακι να ξυριζεσαι , ενα after shave που σε βολευει. Οπως ειπωθηκε φανελακια ,εσωρουχα σε αρκετη ποσοτητα,οχι υπερβολες. Παντως για φανελακια μπορεις να αγορασεις ιδια με του στρατου απο καποια μαγαζια ,οποτε ξερω γω απ το να παρεις ασπρα φανελακια καλυτερα παιρνεις μια και καλη! Ισως θα βολευε και τιποτα για τα κουνουπια,μη βρωμαει ομως και ενοχλεις ή και κατι για τα ποδια,ενα σπρευ για μυκητες και κακοσμια ,που παντα σε συνδυασμο με το πλυσιμο ποδιων θα βοηθαει να μην γεμισεις μυκητες. Τωρα για τους κοριους που λενε ...ειναι που θα <<πεσεις>>!!
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 @panosno1com ευχαριστώ για τις πληροφορίες στο θέμα κακοσμίας/μύκητες έχουν να κάνουν τα άρβυλα ? δηλαδή θα μου δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα? γιατι μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα (σε αντίθεση με τον αδερφό μου )
Προτεινόμενες αναρτήσεις