sabpaxa Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 registered 2012, newfag... αααααα!για τον ινσομνιο στρατο μιλατε; πεσε περνε κ συ ρε στραβαδ Don't eat, we have seagull soup. μη φας,εχουμε γλαροσουπα. πιστευω να καταλαβες οτι κανω χουμορ..))
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 αααααα!για τον ινσομνιο στρατο μιλατε; πεσε περνε κ συ ρε στραβαδ oh i see what you did there...
sabpaxa Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 το αυτονόητο? σορρυ-αν και ειμαι πολυ τσακαλι ναπουμ-δεν το πιασα(
sabpaxa Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 double account? τωρα σε εποιασα! μπορει,αν και δε θυμαμαι. αλλα το εγραψα γιατι,καπου πηρε το ματι μου οτι κ συ μπαινεις στρατο...μπορει να κανω κ λαθος εντιτ: πολυ οφ τοπικ με πηγατε ρε ψαραδες;Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 πέρσυ το Μάιο μπήκα ξεμπέρδεψα...
computeras13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σε λίγους μήνες θα έρθει η ώρα να κόψω την αναβολή μου. Ξέρει κανείς τι ακριβώς δικαιολογητικά θα χρειαστώ για να φροντίσω όσο το δυνατόν νωρίτερα να τα προμηθευτώ;! Να ανφέρω οτι αναβολή είχα πάρει λόγω σπουδών. Τελειώσα το προπτυχιακό μου και τώρα είμαι στο μεταπτυχιακό μου, με το οποίο αν όλα πάνε καλά τελειώνω τέλη Σεπτεμβρίου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σε λίγους μήνες θα έρθει η ώρα να κόψω την αναβολή μου. Ξέρει κανείς τι ακριβώς δικαιολογητικά θα χρειαστώ για να φροντίσω όσο το δυνατόν νωρίτερα να τα προμηθευτώ;! Να ανφέρω οτι αναβολή είχα πάρει λόγω σπουδών. Τελειώσα το προπτυχιακό μου και τώρα είμαι στο μεταπτυχιακό μου, με το οποίο αν όλα πάνε καλά τελειώνω τέλη Σεπτεμβρίου. εγω πηγα κ ρωτησα για την κοψω τωρα το καλοκαιρι κ μου ειπε μονο ταυτοτητα κ βεβαιωση σπουδων απο το ΤΕΙ. οποτε λογικα πιστευω κατι αντιστοιχο. μπορει να χρειαζεσαι κ μονο ταυτοτητα αν εχεις τελειωσει με το μεταπτυχιακο
flik Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Επιτέλους άνοιξε και ενημερώθηκε το stratologia.gr: Πότε θα κόψετε αναβολή για να μπείτε σε μια συγκεκριμένη ΕΣΣΟ: 1. Με την Α'/ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) -> Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτος 2. Με τη Β'/ΕΣΣΟ (Μάρτιος) -> Από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτος 3. Με την Γ'/ΕΣΣΟ (Μάιος) -> Από 1 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου του έτους κατατάξεως (ή 29 Φεβρουαρίου εφόσον το έτος είναι δίσεκτο) 4. Με τη Δ'/ΕΣΣΟ (Ιούλιος) -> Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου του έτους κατατάξεως 5. Με την Ε'/ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) -> Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου του έτους κατατάξεως 6. Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως
Child_In_Time Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Project: Θητεια 'live' στο τουιτερ www.twitter.com/fantaros2012 (Για σωστη χρονολογικα αναγνωση διαβαζεται απο κατω προς τα πανω αφου φορτωθουν ολα τα τουιτς)
FarCry Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 με την υπηρεσιακη κυβερνηση χασαμε και την εσσο του ιουλιου. εαν αλλαξει σε 12 μηνες θα γινει απο σεπτεμβριο και μετα λογικα ετσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Φραγκούλης υπουργός, seriously?!
panosno1com Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 εμενα μου φαινεται λογικο υπουργος αμυνας να ειναι καποιος σχετικος με στρατο ! :/ Οπως και ο Οικονομου που ηταν κατι της αστυνομιας (νομιζω αρχηγός αυτης) στο υπουργειο προστασιας! Εκτος και αν εννοεις για καποιον αλλο λογο εκτος του στρατηγου ε.α. !
Προτεινόμενες αναρτήσεις