Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!! Μπαίνει κανείς 15 μαιου στο μεσολόγγι? Κ αν το διαβάσει κανείς παλιός θα εκτιμούσα πολύ αν έδινε καμια πληροφορία

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσοι ψηφίζουν στην πόλη ή στον νομό από όπου κατάγονται (έως 200 χλμ) θα πάρουν ολιγόωρη έξοδο.

Μια μέρα εκλογική άδεια δικαιούνται όσοι ταξιδεύσουν 200-400 χλμ.

Δύο (2) μέρες εκλογική άδεια δικαιούνται όσοι ταξιδεύσουν πάνω από 400 χλμ.

Για τους νησιώτες η άδεια δεν μπορεί να υπερβεί τις τρεις (3) μέρες.>>

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εκλογική άδεια αφαιρείται από την κανονική.

Πρόκειται για μια κατάφορη αδικία αφού σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Απασχόλησης Γ.Γιακουμάτου για τους εργαζόμενους ο αριθμός των ημερών αδείας (που είναι αντίστοιχος) δεν συνυπολογίζεται στην κανονική άδεια.

Επιπλέον ο φαντάρος (που λαμβάνει μισθό 8 ευρώ) υποχρεώνεται να καταβάλλει το κόστος μετακίνησης του, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα δικαιούνται άδεια με αποδοχές προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.>>

ενταξει αυτα ηταν απο το 2004 ελπιζω να εχουν αλλαξει γιατι οι μερες ειναι λιγες για τοσα χρηματα.

Δημοσ.

αφαιρείται από την κανονική? τρελό άκυρο...

νομίζω πάντα έτσι ήταν. Είχα πετύχει ευρωεκλογές και κάτι τέτοιο θυμάμαι

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω πάντα έτσι ήταν. Είχα πετύχει ευρωεκλογές και κάτι τέτοιο θυμάμαι

ποιος θα ξοδέψει κανονική άδεια για αυτό το λόγο? τρελή μλκια...

Δημοσ.

ψιλό θυμάμαι ότι δεν μας είχαν δώσει και επιλογή... στο κέντρο ήμουν τότε

δε σου δινουν επιλογη , μαλιστα θελουν και τη βεβαιωση οτι ψηφισες (και αυτο ισχυει και για τα στελεχη)

βεβαια αν εισαι μακρια απο το σπιτι σου αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μπεις σε ειδικους εκλογικους καταλογους και να ψηφισεις κοντα στο στρατοπεδο σου

αδεια αν θες παιρνεις για το σπιτι σου (ή σε υποχρεωνει η μοναδα σου ωστε να σου φανε μερες απο την αδεια σου )

Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου παραδόξως δεν βρήκε εφαρμογή αυτό που λέτε.

Είπαν ότι περίμεναν να έρθει η διαταγή να δουν πόσες μέρες θα πάρει ο καθένας ανάλογα με την περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, ένας απ' το λόχο είχε 5 μέρες ΚΑ υπόλοιπο, και συνολικά πήρε 7 μέρες άδεια, 2 εκλογική και τις 5 που του είχαν μείνει. Αν ίσχυε αυτό που λέτε, θα έπαιρνε 5 συνολικά και όχι 7.

Κι εγώ έχω άλλες 6 ΚΑ προγραμματισμένες και δε θα γίνουν 4 επειδή πήρα 2 μέρες εκλογική.

Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου παραδόξως δεν βρήκε εφαρμογή αυτό που λέτε.

Είπαν ότι περίμεναν να έρθει η διαταγή να δουν πόσες μέρες θα πάρει ο καθένας ανάλογα με την περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, ένας απ' το λόχο είχε 5 μέρες ΚΑ υπόλοιπο, και συνολικά πήρε 7 μέρες άδεια, 2 εκλογική και τις 5 που του είχαν μείνει. Αν ίσχυε αυτό που λέτε, θα έπαιρνε 5 συνολικά και όχι 7.

Κι εγώ έχω άλλες 6 ΚΑ προγραμματισμένες και δε θα γίνουν 4 επειδή πήρα 2 μέρες εκλογική.

4 θα γινουν ρε στραβαδ:)πεσε και περνε!

error 404

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...