REDODIN7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ετσι οπως παει το πραγμα με την οικονομια και τις εκλογες δε νομιζω οτι θα γινει 12μηνο συντομα παντως. τα γλυτωσαμε Εδω δεν μπορουν να συντηρησουν αυτους που εχουν θελουν να μεγαλοσουν και τη θυτεια τρομαρα τους
FarCry Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 τον κωλοφαρδο τον αβραμοπουλο. και εγω ηθελα να ανεβω στο enterprise
lary7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 τον κωλοφαρδο τον αβραμοπουλο. και εγω ηθελα να ανεβω στο enterprise Και η συνοδεια του με τις τακουναρες σε αεροπλανοφορο.......ακομα και εκει στον κοσμο τους οι Ελληνιδες.
athlios Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Και η συνοδεια του με τις τακουναρες σε αεροπλανοφορο.......ακομα και εκει στον κοσμο τους οι Ελληνιδες. Πχοιαναυτη; Και γιατι φοραει τακούνια. Sent from my iPhone using Insomnia
aris1986 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τα τακούνια είναι αντρική εφεύρεση για να δείχνει ο κώλος της γυναίκας μικρότερος και όταν τις κυνηγάς να μην μπορούν να ξεφύγουν!
g_alkis Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ναι αλλά την χαιρετάει πίσω ο ψάρακας την τακουνάτη
john1987 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παιδες γνωριζετε ποτε μπαινουν οι Σειρες μεσα και ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη?Ηθελα να μπω Αυγουστο. Το σαιτ της στρατολογιας λεει οτι μπαινεις Ιουλιο και μετα Σεπτεμβριο ενω εχω ακουσει οτι μπαινουν αυγουστο μεσα.
flik Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παιδες γνωριζετε ποτε μπαινουν οι Σειρες μεσα και ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη?Ηθελα να μπω Αυγουστο. Το σαιτ της στρατολογιας λεει οτι μπαινεις Ιουλιο και μετα Σεπτεμβριο ενω εχω ακουσει οτι μπαινουν αυγουστο μεσα. Εγώ που ήθελα να μπω Σεπτέμβρη, και δεν έχουν ενημερωθεί τα sites για τις 6 Ε.Σ.Σ.Ο, έψαξα και διάβασα απο άλλους χρήστες οτι ούτε στα στρατολογικά γραφεία ήταν σίγουροι για μέχρι τότε, και τους είπαν ελάτε απο μέσα Ιουνίου και μετά να ξαναρωτήσετε. Άρα εσύ που θέλεις Αύγουστο, πήγαινε απο αρχές με μέσα Μαΐου και κάνε μια ερώτηση τύπου αν τη κόψω τώρα θα μπω Αύγουστο; Απαράδεκτο να αποφάσισαν αύξηση ΕΣΣΟ και να μην έβγαλαν άκρη. Στο stratologia.gr αν θυμάμαι καλά ανέφερε μόνο για 6 εσσο, αλλά για τις εσσο Αυγούστου-Σεπτ-Νοεμβ έγραφε δίπλα αναμένεται υπουργική απόφαση. Για τις προηγούμενες είχε ημερομηνίες διακοπής αναβολής και ήταν περίπου ένα δίμηνο πριν, δεν θυμάμαι καλά. Είναι λέει under constrcuction τώρα τρομάρα τους. Ελπίζω να είναι ενημερωμένη η σελίδα μετά.
zaccki Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τουλαχιστον μεχρι προτινος που ηταν 4 ΕΣΣΟ επρεπε να κοψεις την αναβολη μεχρι το τελος του προηγουμενου μήνα από το μήνα που έμπαινε η προηγουμενη ΕΣΣΟ από αυτην που θελεις να μπεις. Ξερω ακουγεται μπερδεμενο ετσι οπως το εγραψα αλλα δεν μπορω να το θεσω διαφορετικα. Απλα σου φερνω παραδειγμα παρακατω για να το καταλαβεις καλυτερα. Οι ΕΣΣΟ μεχρι προτινος ηταν Φεβρουαριος-Μαιος-Αυγουστος-Νοεμβριος. Ετσι για να μπεις με την ΕΣΣΟ: - του Φεβρουαριου, πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι το τέλος του Οκτωβριου. - του Μαιου, πρεπει να κοψεις την αναβολή μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου - του Αυγούστου, πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι το τέλος του Απριλίου - του Νοεμβρίου, πρέπει να κόψεις την αναβολή μέχρι το τέλος του Ιουλίου Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα. Κάτι ανάλογο υποθέτω θα ισχύει και τώρα,χωρίς να είμαι όμως απόλυτα σίγουρος.
zaccki Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Απο μέσα δεν μπορεί να πάρει αναβολή δλδ? Να κοψει την αναβολη θελει ο φιλος,οχι να παρει αναβολη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παιδες γνωριζετε ποτε μπαινουν οι Σειρες μεσα και ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη?Ηθελα να μπω Αυγουστο. Το σαιτ της στρατολογιας λεει οτι μπαινεις Ιουλιο και μετα Σεπτεμβριο ενω εχω ακουσει οτι μπαινουν αυγουστο μεσα. Για να μπεις Αυγουστο με το παλιο συστημα των 4 ΕΣΣΟ, επρεπε να κοψεις την αναβολη πριν καταταχθει η προηγουμενη σειρα. Δηλαδη πριν τα μεσα Μαιου. Επειδη τωρα οι ΕΣΣΟ ειναι παραπανω θα σε γελασω, πρεπει να παρεις απαντησεις απο στρατολογια. Και νομιζω οτι πρεπει να ξεκινησεις απο βδομαδα να το ψαχνεις, γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι εχεις και πολυ χρονο. ΥΓ. Ειναι μανικι η ΕΣΣΟ του Αυγουστου παντως. Στο λεω ως καταταχθης μηνα Αυγουστο. Αν σε παιρνει να το τραβηξεις 3 μηνες, πηγαινε το για Νοεμβρη. Πρωτον ειναι η σειρα με τα λιγοτερα ατομα, αρα και με τις περισσοτερες πιθανοτητες εμπλοκων. Δευτερον δεν παλευεται το 15ημερο κλεισιμο στο στρατοπεδο μηνα Αυγουστο (νταξει παλευεται φυσικα, απλα σε συγκριση με ενα κλεισιμο μηνα Νοεμβρη ειναι καπως). Τριτον ειναι μανικι οι πολυωρες προβες ορκομωσιας μεσα στο λιοπυρι του Αυγουστου. Οπως και η εκπαιδευση στη συνεχεια κατα τον Σεπτεμβρη που παλι παιζουν ζεστες. ΥΓ. Δεν ξερω αν ολα αυτα ως διαδικασιες εχουν αλλαξει τωρα με την 9μηνη θητεια και ειναι πιο συντομα και πιο απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις