aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 κανενας που να μπαινει τωρα αεροπορια η να εχει μπει στο παρελθον? Καλα θα περασεις εκει! Βυσμα επαιξε φανταζομαι! Μην ανυσηχεις για τπτ. Περιμενε να μπει καποιος εδω και να σου πει τα περαιτερω.
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικά να αναφέρω, ότι πλέον στο ΠΝ (έγινε ήδη από την 12Α) μετά την βασική και την τιμητική άδεια, παιρνάνε 10 μέρες εκπαίδευση από στρατέους. Σκοπέτα, περίπολα, camouflage, g3, χειροβομβίδες, πορεία πάνω στο βουνό και άλλα τέτοια ωραία... Εγώ 11Δ πάντως, μόνο την βασική κάναμε και μετά μετάθεση ! 12μερες αλλα παρα πολυ χαλαρα απ οσα εμαθα.Δεν μενουν στα βουνα και σχεδον καθε μερα εξοδου. στην ουσια με τις αδειες στις νεες μοναδες πανε μετα απο ενα 2μηνο! { 18 μερες Π.Ν προπαιδευση - 10 μερες αδεια - 16 μέρες ΣΠΕΝ - 9 μέρες αδεια(για παραμεθοριο) - 7 μερες αδεια (για κανονικο)} κανενας που να μπαινει τωρα αεροπορια η να εχει μπει στο παρελθον? νομιζω και κει εχουν σπεν.Αλλα ετσι και αλλιως η αεροπορια ειναι καλυτερη-απο αραγμα,αδειες κτλ- απο το ναυτικο τα τελευταια χρονια.Γιατι ακομη και τωρα που μπαινουν μικρες εσσο εχουν λιγοτερα στρατοπεδα. ξερω οτι ακομη και στην προπαιδευση και στα 2 σ.κ. εχουν εξοδο και 1 επισκεπτηριο!απολυτα λογικο γιατι δεν υπηρχε λογος να κατσεις μεσα σε ενα στρατοπαιδο 3βδομαδες σερι! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2012 από kage
FilipposMD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 κανενας που να μπαινει τωρα αεροπορια η να εχει μπει στο παρελθον? Ήμουν πριν 2 χρόνια, αν θες κάτι πες μου. Η εμπειρία μου βέβαια δεν ήταν η πιο αντιπροσωπευτική γιατί υπηρέτησα ως γιατρός, αλλά με ρωτάς και ό,τι ξέρω σου λέω. ξερω οτι ακομη και στην προπαιδευση και στα 2 σ.κ. εχουν εξοδο και 1 επισκεπτηριο!απολυτα λογικο γιατι δεν υπηρχε λογος να κατσεις μεσα σε ενα στρατοπαιδο 3βδομαδες σερι! Αν μιλάς για την εκπαίδευση πριν την ορκομωσία, δεν υπάρχει έξοδος. Επισκεπτήρια ναι, αλλά έξοδος όχι.
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ποσο σιγουρος εισαι γιατι μου το ειπε ατομο για την προηγουμενη εσσο που μπηκε.οχι για παλια. εξοδο για λιγες ωρες απο το στρατοπεδο
tolis_01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ποσο σιγουρος εισαι γιατι μου το ειπε ατομο για την προηγουμενη εσσο που μπηκε.οχι για παλια. εξοδο για λιγες ωρες απο το στρατοπεδο Στο ναυτικό δεν ξέρω, στο στρατό ξηράς είχαν έξοδο, και τα δυο σαββατοκύριακα πριν την ορκωμοσία, εδώ και 2-3 ΕΣΣΟ (μπορεί και παραπάνω).
FilipposMD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ποσο σιγουρος εισαι γιατι μου το ειπε ατομο για την προηγουμενη εσσο που μπηκε.οχι για παλια. εξοδο για λιγες ωρες απο το στρατοπεδο Εγώ μπήκα τελευταία ΕΣΣΟ του 2009. Σίγουρα δεν είχαμε έξοδο. Πιθανώς οι πιο πρόσφατες πληροφορίες να είναι πιο έγκυρες. Ίσως το έχουν αλλάξει το σύστημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 νομίζω ότι από την 317 και μετά έχουν, ίσως και από την 316 αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά... η 315 πάντως δεν είχε σίγουρα
Star_Light Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Γνωρίζετε ποια σειρά θα μπει με 12μηνο? Ναι. Η σειρα του ναυτικου!!!!!!
redmanftw Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 νομιζω και κει εχουν σπεν.Αλλα ετσι και αλλιως η αεροπορια ειναι καλυτερη-απο αραγμα,αδειες κτλ- απο το ναυτικο τα τελευταια χρονια.Γιατι ακομη και τωρα που μπαινουν μικρες εσσο εχουν λιγοτερα στρατοπεδα.ξερω οτι ακομη και στην προπαιδευση και στα 2 σ.κ. εχουν εξοδο και 1 επισκεπτηριο!απολυτα λογικο γιατι δεν υπηρχε λογος να κατσεις μεσα σε ενα στρατοπαιδο 3βδομαδες σερι! δηλαδη προκειτε να κατσω παραπανω τριπολη για εκπαιδευση περα του στανταρ που υπηρχε?επισης τι διαφορες θα εχει τωρα που θα εχει σπεν?θα ειναι χειροτερα και αν ναι ως προς τι?
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 νομίζω ότι από την 317 και μετά έχουν η 315 πάντως δεν είχε σίγουρα Έτσι ακριβώς.
kage Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) νομιζω και κει εχουν σπεν.Αλλα ετσι και αλλιως η αεροπορια ειναι καλυτερη-απο αραγμα,αδειες κτλ- απο το ναυτικο τα τελευταια χρονια.Γιατι ακομη και τωρα που μπαινουν μικρες εσσο εχουν λιγοτερα στρατοπεδα. ξερω οτι ακομη και στην προπαιδευση και στα 2 σ.κ. εχουν εξοδο και 1 επισκεπτηριο!απολυτα λογικο γιατι δεν υπηρχε λογος να κατσεις μεσα σε ενα στρατοπαιδο 3βδομαδες σερι! δηλαδη προκειτε να κατσω παραπανω τριπολη για εκπαιδευση περα του στανταρ που υπηρχε?επισης τι διαφορες θα εχει τωρα που θα εχει σπεν?θα ειναι χειροτερα και αν ναι ως προς τι? χαλαρο κλιμα δεν πιεζουν καταστασεις.θα ριξετε παραπανω βολες και χειρομβομβιδα εκπαιδευτικη,θα στησετε αντισκοινα-αλλα δεν θα κοιμηθειτε-,θα στησετε κατι καραουλια με ξυλα και κλαδια και τελος πυρ και κινηση(οτι βγει οχι κραξιμο).το μονο που ισως ειναι το μανικι 1 ή 2 μερες θα κανετε πορεια πανω στα βουνα καμμια 10αρια κμ(με στασεις).Ολα αυτα με σχεδον καθημερινη εξοδου δηλ.μεσημερι φευγετε στο ναυτικο αυτα καναν απ οτι εμαθα ,αντιστοιχα θα κανουν και στην αεροπορια. Γνωρίζετε ποια σειρά θα μπει με 12μηνο? ναυτικο αεροπορια ηταν και ειναι 12μηνο απ οταν ο στρατος ξηρας ηταν 9μηνο... αν μιλας για ξηρας . μετα τις εκλογες... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2012 από kage
Dark_son20 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 η 319 είχε 2 εξόδους πριν την ορκωμοσία πίσω στο Μεσολόγγι σήμερα και από αύριο 289ΤΠ μαζί με τους υπόλοιπους γενναίους της Σαμοθράκης
tritonas00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Γνωρίζετε ποια σειρά θα μπει με 48μηνο? fixed. Αν δεν βγει επισημη ανακοινωση απο τον εκαστοτε υπουργο, μην ακουτε τιποτα.
FarCry Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ετσι οπως παει το πραγμα με την οικονομια και τις εκλογες δε νομιζω οτι θα γινει 12μηνο συντομα παντως. τα γλυτωσαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις