Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο αυτο το εξαιρετικα σημαντικο γεγονος,θα εχει ερθει σημα σε ολες τις μοναδες οποτε ξερετε τι θα λεει ο εποπτης στην καθημερινη φρουρα...

"Ειχαμε εισβολη αγνωστων στο ΚΕΥΠ στην λαμια...τα ματια σας 14...κτλ κτλ κτλ"

ΠΑΠΑΤΖΑΝΙΝΤΖΑ

Δημοσ.

Όλα έγιναν στις 17.30 χθες το απόγευμα. Ο αξιωματικός υπηρεσίας του ΚΕΥΠ στη Λαμία, εντόπισε μέσα στο χώρο του στρατοπέδου δύο ανήλικους, 14 και 13 ετών, οι οποίοι είχαν μπει για να πάρουν, όπως είπαν, διάφορα παλιά υλικά.

14 χρονων εγω εκλεβα καμια τσιχλα...

Τωρα αμα τα σημερινα παιδακια ξερουν και τα παλια στρατιωτικα υλικα να βουτήξουν υπαρχει πρόοδος...

Ή καποιος τους εβαλε...

Δημοσ.

14 χρονων εγω εκλεβα καμια τσιχλα...

Τωρα αμα τα σημερινα παιδακια ξερουν και τα παλια στρατιωτικα υλικα να βουτήξουν υπαρχει πρόοδος...

Ή καποιος τους εβαλε...

Τους εβαλαν τουρκοι κομαντος για να αποσπασουν την προσοχη και να μπουν οι κομαντος απο την αλλη πλευρα του στρατοπεδου.Σε καθε περιπτωση οι αξιομαχοι στρατιωτικοι πρεπει να ακολουθησουν την προβλεπομενη διαδικασια.Να τηλεφωνησουν δλδ στον αυδμ αυτος να τηλεφωνησει στον διοικητη ο διοικητης στον ταξιαρχο ο ταξιαρχος στον ........ για να παρουν αδεια αν πρεπει να πυροβολησουν η να κατουρησουν πισω απο τη σκοπια.

Δημοσ.

Μετα απο αυτο το εξαιρετικα σημαντικο γεγονος,θα εχει ερθει σημα σε ολες τις μοναδες οποτε ξερετε τι θα λεει ο εποπτης στην καθημερινη φρουρα...

"Ειχαμε εισβολη αγνωστων στο ΚΕΥΠ στην λαμια...τα ματια σας 14...κτλ κτλ κτλ"

ΠΑΠΑΤΖΑΝΙΝΤΖΑ

Χαχαχα! Τι μου θύμισες... Περίπολο κατακαλόκαιρο (ιούλιος) και κάποιοι μαλακες εχουν έρθει στο φράχτη πάνω απο το βουνο και κοιτανε με κυαλια μέσα (ήμουν σε μονάδη υψηλης ασφαλειας και πανακριβού όπλου). Εμεις σαν τα φίδια να περπαταμε σερνόμενοι και να βλεπω τους άλλους να κοιτάνε, ρακαλακι κατευθείαν, εντολή να κουμπωθεί γεμιστήρα και να πλησιάσουμε... Ειδαν οτι πηγαιναμε και μπήκανε στο αυτοκίνητο και φύγανε. Δεν μπορεσα να δω πινακίδες... (Με 4.5 αστιγματισμό και χωρις γυαλιά, λογικό!). Απο τότε μας φόρτωσαν και φωτογραφική στο περιπολο για ένα διάστημα, πφφφ...

Για την ιστορια ήταν ασφαλιτες που ψάχνανε ενα βαποράκι σειρά μου όπως έμαθα και το ιδιο απογευμα τον μαντρώσανε...

Οι κάμερες της μονάδας προφανώς κοιμοτανε...

Δημοσ.

Καλα οι καμεραδες γνωστη φιδο-υπηρεσια...

Καβατζωμενη σε μεγαλο ποσοστο απο τους ΕΠΟΠ τσιγαρακι-ραδιο-λαπτοπ και το βραδυ ριχνουμε και ενα υπνακο :D

Δημοσ.

Καλα οι καμεραδες γνωστη φιδο-υπηρεσια...

Καβατζωμενη σε μεγαλο ποσοστο απο τους ΕΠΟΠ τσιγαρακι-ραδιο-λαπτοπ και το βραδυ ριχνουμε και ενα υπνακο :D

Λοχιες και Επιλοχίες την εκαναν σχεδον παντα... Ειχα κανει και εγω γενικα καμια δεκαρια φορές στη θητεία μου... Οχι υπνάκο, λαπτοπ, ιντερνετ, πιτσες και ΥΠΝΑΡΕΣ... Το μονο που ήξεραν να κάνουν ήταν να στρίβουν τη μια απο τις κάμερες και να βάζουν buzzer για κίνηση προς το σπίτι του διοικητη τα Σ/Κ να βλέπουν μην τυχον κάνει να μπει μέσα και τους πιάσει να φιδιάζουν...

Δημοσ.

εχω παρει αναβολη λογω σπουδων μεχρι και το 2013. θελω να μπω στρατο το νοεμβριο ποτε να παω να τη διακοψω? ειχα υπολογισει να παω ιουλιο να τη διακοψω αλλα καπου διαβασα οτι παιρνουν 6 σειρες φετος και δεν ξερω τι γινεται τωρα....

Δημοσ.

akis_supernatural Από προσωπική εμπειρία είχα κόψει την αναβολή μου τέλη Σεπτεμβρίου και μου είπαν στο στρατολογικό γραφείο ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μπω τον Φεβρουάριο. Το αποτέλεσμα ήταν να μπω αμέσως μετά από έναν μήνα, δηλαδή τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Επειδή έτυχε να συνεργαστώ και επαγγελματικά με τον στρατό (Ελλάδας και εξωτερικού), οι αποφάσεις για τις ΕΣΣΟ είναι θέμα τύχης. Επίσης, θα σε συμβούλευα να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μην υπηρετήσεις καν. Για περισσότερες πληροφορίες θα ρωτήσεις στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου(αλλά μην περιμένεις να πάρεις σαφή απάντηση), καθώς και να επισκεφθείς επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού στρατού όπως www.stratologia.gr και να μαζέψεις εκ των προτέρων όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι από διαφορετικές, αλλά έγκυρες πηγές(οι οποίες είναι γραπτές αποφάσεις και όχι λεγόμενα κάποιου φίλου, γνωστού, αγνώστου, υπαλλήλου στον στρατό κλπ.).

Δημοσ.

akis_supernatural Από προσωπική εμπειρία είχα κόψει την αναβολή μου τέλη Σεπτεμβρίου και μου είπαν στο στρατολογικό γραφείο ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μπω τον Φεβρουάριο. Το αποτέλεσμα ήταν να μπω αμέσως μετά από έναν μήνα, δηλαδή τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Επειδή έτυχε να συνεργαστώ και επαγγελματικά με τον στρατό (Ελλάδας και εξωτερικού), οι αποφάσεις για τις ΕΣΣΟ είναι θέμα τύχης. Επίσης, θα σε συμβούλευα να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μην υπηρετήσεις καν. Για περισσότερες πληροφορίες θα ρωτήσεις στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου(αλλά μην περιμένεις να πάρεις σαφή απάντηση), καθώς και να επισκεφθείς επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού στρατού όπως www.stratologia.gr και να μαζέψεις εκ των προτέρων όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι από διαφορετικές, αλλά έγκυρες πηγές(οι οποίες είναι γραπτές αποφάσεις και όχι λεγόμενα κάποιου φίλου, γνωστού, αγνώστου, υπαλλήλου στον στρατό κλπ.).

φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα να μην υπηρετησω δεν υπαρχει περιπτωση....

οχι οτι τρελαινομαι να παω στρατο ισα ισα που εχω βρει δουλεια και θα αναγκαστω να τη χασω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...