Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε παιδι μου αυτο λεω.

να το περιγραψω καλυτερα:

καθομαι καθιστος σε μια μερια με το κινητο στο χερι και insomnia app , και δεν κουνιεμαι , δεν εκτελω - ας βριζουν - καμπανιαζουν - φωναζουν - φερουν στρατονομια κλπ.

σε φαση οτι για κουνιστω απο κει που καθομαι πρεπει να με σηκωσουν αλλοι.

τραβα για υπηρεσια να μου λενε αυτοι GNU/Linux να τους λεω εγω κλπ.

απλα δεν κανω απολυτως τιποτα.

(παντα το ειχα απορια...lol)

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά,είπαμε...δέν θα πέσει ξύλο,άλλα θα πέσουν φυλακές όπως είπες.Στην αρχή μπορεί να μήν σου κάνει αίσθηση (270 μέρες θητεία,αντε να πάνε 300),άλλα όταν πλέον μπείς στην τελική ευθεία μετράς τις ώρες,τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα.

Αν και απολύθηκα κανονικά,δέν θα ξεχάσω την τελευταία μου υπηρεσία.Η αλλαγή άργησε 2 ωρες,η σειρά μου είχε ουσιαστικά απολυθεί και είχαν μείνει 2 τελευταίοι των Μοϊκανών που γύριζαν στον λόχο για να παραδώσουν όπλο.Είχα ορκιστεί οτι θα χώσω κοντακιά σε όποιον κάνει το λάθος να με καθυστερήσει στον δρόμο.

Επι του θέματος και επειδή ανέφερες το κινητό...αν είναι εφοδιασμένο με κάμερα σου ρίχνουν 20 μέρες φυλακή.Αν διαπιστώσουν οτι είναι ανοιχτό κατα τη διάρκεια της εκπαίδευσης έχεις άλλες 20 μερες.Κάτι 5ημερα επειδή είσαι νοχελικός ή δέν έφτιαξες καλά το κρεβάτι σου ή απο μαλακία αλλουνού (ω ναί και δέν είναι λίγες οι φορές) και μπορείς κάλλιστα να απολυθείς με άτομα που μπήκαν 3 μήνες μετά απο σένα.

Τραγικό;

Δημοσ.

ναι ρε παιδι μου αυτο λεω.

να το περιγραψω καλυτερα:

καθομαι καθιστος σε μια μερια με το κινητο στο χερι και insomnia app , και δεν κουνιεμαι , δεν εκτελω - ας βριζουν - καμπανιαζουν - φωναζουν - φερουν στρατονομια κλπ.

σε φαση οτι για κουνιστω απο κει που καθομαι πρεπει να με σηκωσουν αλλοι.

τραβα για υπηρεσια να μου λενε αυτοι GNU/Linux να τους λεω εγω κλπ.

απλα δεν κανω απολυτως τιποτα.

(παντα το ειχα απορια...lol)

Ποοοοοο φιλος οτι να ναι σου λενε.Και αυτοι ψαρακες τερμα φαινετε πως ειναι αστα.

Λεπον ακου.Τα πραγματα ειναι απλα και οι ψαρακες που γραφουν για στρατονομιες και τετοια ειναι τουλαχιστον σαν αυτους που θα συναντησεις εκει μεσα....Τελος παντων δεν εχω κατι μαζι τους αλλα οταν διαβαζω κατι τετοια μου την δινει στα νευρα.Οποτε αποφασισεις να την κανεις απο το στρατο ενα ειναι αυτο που πρεπει να κανεις...

Θα αναρωτιεσαι ποιο ειναι εεεεε;;;;

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞΩ.Δηλαδη θα αραξεις καπου , χαλαρα , οποιος ερθει και σου πει μαμου μομου μομου φυλακες κ.τ.λ στρατονμιες και παραμυθια εσυ μην τον ακους και συνεχισε την δουλεια σου.ΑΡΑΛΙΚΙ κανονικο δηλαδη....Περναει μια ημερα,περνανε δυο ημερες εσυ συνεχιζεις ( αν και νομιζω απο την πρωτη μερα θα παρουν την τρομερη αποφαση ) και αραζεις.Καποια στιγμη πετας και κανενα δεν ειμαι καλα ψυχολογικα , δεν ξερω τι μπορει να γινει κτλ....( ειχαμε εναν που ξυπνουσε τη νυχτα πηγαινε εξω απο το λοχο και καλα μετα ελεγε πως εβλεπε φαντασματα!!! )

κανεις και κανενα τετοιο και η θητεια σου τελειωνει σε 3 ημερες μεσα....Πηγαινεις σε εξεταζει ψυχιατρος παιρνεις αναβολη 2 χρονια , μετα ξαναπηγαινεις αλλη μια αναβολη αλλα δυο χρονια , μετα ξαναπηγαινεις παιρνεις το Ι5 ψυχολογικο και αντε γεια!!!ΑΠΛΟ ;;; Μπορει να τα διαβαζεις και να γελας η να λες δυσκολα να κανω εγω κατι τετοιο αλλα αξιζει...Απο το να λες εεεεεερεεεεεεεεεε εκει πανω στον εβρο ημουν κομαντο μεσα στο κρυο και ετρωγα φιδια καλυτερα να λες παιδια κοιταξτε σε μπ%$#^@^@%#$ δεν πηγαινω....

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Η στρατονομια για να μπλεχτει πρεπει να κανεις κατι σοβαρο!

Οπως να πηδηξεις τα συρματα και να φυγεις , να σημαδεψεις αλλο και να πυροβολησεις στα ποδια η τριγυρο του κ.τ.λ.ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ απλες που πρεπει να δωσουν λυση οι π%$#%#@%@ εκει μεσα...Μια βιτρινα ειναι ολα και ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ!!

Αν κοβει λιγο το μυαλο και το ματι σου καταλαβαινεις μεχρι τι μπορεις να κανεις ωστε να μη φας ουτε φυλακη ουτε να μπλεξουν στρατονομιες ουτε τιποτα...Εσυ για αναβολη πας ετσι κι αλλιως.Να στειλουν τα βυσματα τα παιδια τους στο στρατο!!!!!!!!

Δημοσ.

Κοιτα πως κρεμονται οι αυτοχειρες φανταροι με τις θηλιες απ'της σημαιας τον ιστο.

Μεγαλε Τζιμακοοοοο....εχουμε πολεμο μην το ξεχνας μωρο μουυυυυυυ

Δημοσ.

Σιγά μωρέ. Που να υπηρετούσαμε και εμείς 22 μήνες σαν τους πατεράδες μας. Και σε πολύ χειρότερες συνθήκες απο τις σημερινές όπου υπάρχουν μέσα στον στρατό Laptop, smartphones, internet κτλ...

Δημοσ.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σιγα μωρε που να ημασταν και στον πολεμο του 40!!!

Η στο βιετναμ!!!Ενταξει μην τρελαθουμε κι ολας....Επειδη πηγαιναν οι πατεραδες 20 + μηνες στο στρατο και εμεις πηγαινουμ 9 - 12 δεν σημαινει πως ειναι κατι σωστο και πως πρεπει να παμε η τουλαχιστον να λεμε "σιγα μωρε πτι να πουνε και οι πατεραδες μας!!!" Δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη λογικη...!!!!Και που πηγαμε ξερεις τι μαθαμε;

Απο που ξεκιναει το γαμ^&%$#$ συστημα στην Ελλαδα....ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ , ΒΥΣΜΑΤΙΩΣΗ , ΠΟΥΣΤΙΑ , ΒΡΩΜΙΑ και ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ φιλος.....Διαφωνεις;;;

Δημοσ.

α.

δεν ηξερα οτι πηγαινε τοσο μακρια.

οοοκ.

Κατά 99% μια αναβολή θα σου δώσουν, 6μηνη. Και αν το συνεχίζεις και την επόμενη, το ίδιο. Τώρα αν αναπόφευκτα μετά τις 4 αναβολές θα σου δώσουν Ι5 δεν το γνωρίζω.

Ξύλο κελιά και αηδίες δεν γίνονται, απαγορεύεται και να σε ακουμπήσουν και να σε περιορίσουν σε συγκεκριμένο χώρο χωρίς τη θέλησή σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι εξ' αναβολής για λόγους υγείας με ποιά ΕΣΣΟ μπαίνουν; Εμένα λήγει 3/5, θα είναι να μπώ με τη Γ΄ ΕΣΣΟ του Μαίου ή με την Δ' του Ιουλίου; Στο σάητ της στρατολογίας λέει Ιούλιο, αλλά στη στρατολογία μου είπαν τις κλασικές αβέβαιες πίπες, οτι επειδή είναι οριακή η ημερομηνία παίζει να με καλέσουν το Μάη.

Δημοσ.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας έβλεπε περίεργες κινήσεις και αποφάσισε να τους παρακολουθήσει...

Όλα έγιναν στις 17.30 χθες το απόγευμα. Ο αξιωματικός υπηρεσίας του ΚΕΥΠ στη Λαμία, εντόπισε μέσα στο χώρο του στρατοπέδου δύο ανήλικους, 14 και 13 ετών, οι οποίοι είχαν μπει για να πάρουν, όπως είπαν, διάφορα παλιά υλικά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο αξιωματικός ενημέρωσε την αστυνομία, που παρέλαβε τους δυο νεαρούς, ενώ στη συνέχεια αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο παιδιών για παραμέληση ανηλίκων.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=4&art_id=13031

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...